kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
Τυπε κερνας η θα το παμε ρεφενε?οποιος θελει ν απαμε για παρτουζα σε μπουρδελο ας στιλει prive eimai 32 xr
Τυπε κερνας η θα το παμε ρεφενε?οποιος θελει ν απαμε για παρτουζα σε μπουρδελο ας στιλει prive eimai 32 xr
οποιος θελει ν απαμε για παρτουζα σε μπουρδελο ας στιλει prive eimai 32 xr
Με γνωστους μπορει να κομπλαρει ο ανθρωπος. Απο την αλλη με αγνωστο ειναι και το μυστηριο που μπορει να εξιταρει καποιονΦίλε είσαι διπλά ανώμαλος, γιατί εκτός του ότι ψάχνεις τόσο καιρό για παρτούζα, θέλεις να την κάνεις και με αγνώστους.![]()
Οσο για το ανωμαλος που λες ολα ειναι σχετικα φιλε, ολοι εχουμε τις ανωμαλιες, τις προτιμισεις, τα φετιχ μας κτλ. σε αλλους μπορει να αρεσουν σε αλλους οχι, ο δικος μας εδω δεν μας πηρε με το ζορι για παρτουζα απλα ρωτησε, αφου γουσταρει τετοια φαση καλα κανει.Φίλε είσαι διπλά ανώμαλος, γιατί εκτός του ότι ψάχνεις τόσο καιρό για παρτούζα, θέλεις να την κάνεις και με αγνώστους.![]()
Οσο για το ανωμαλος που λες ολα ειναι σχετικα φιλε, ολοι εχουμε τις ανωμαλιες, τις προτιμισεις, τα φετιχ μας κτλ. σε αλλους μπορει να αρεσουν σε αλλους οχι, ο δικος μας εδω δεν μας πηρε με το ζορι για παρτουζα απλα ρωτησε, αφου γουσταρει τετοια φαση καλα κανει.
Φιλε εδω και κατι χρονια μενω στο Βουκουρεστι (Ρουμανια), λιγο δυσκολο να κατεβω στην φυλης για εξοδο και παρτουζα αποψε δεν νομιζεις?Σε βλεπω να κανονιζεις την εξοδο σου για σημερα στην φυλης παντως.
Φιλε εδω και κατι χρονια μενω στο Βουκουρεστι (Ρουμανια), λιγο δυσκολο να κατεβω στην φυλης για εξοδο και παρτουζα αποψε δεν νομιζεις?![]()
Οχι δεν εστειλε. Αν ειμουν εκει μετα απο τοσα κομματια που εχω φαει εδω περα σιγα μην καθομουν να ασχοληθω με τα δευτεροκλασατα της φυλης φιλε μου. Δεν θελω να το παιξω ουτε μαγκας ουτε δαγκας αλλα οταν την βγαζεις με φρεσκα ρουμανοπιπινια μετα η φυλης δεν σου λεει τιποτα, φυλης εχω παει 3-4 φορες οταν γυρνουσα απο αδειες οταν ειμουν φανταρος. Για χαβαλε με καλη παρεα ισως περνουσα μια βολτα, αλλα για σοβαρα γαμησια η φυλης δεν ειναι στο προγραμα μουΝαι αλλα αν ησουν εδω θα την ειχες εξασφαλισει ηδη... παω στοιχημα ο κωστακης σου χει στειλει πμ ή οχι ακομα?![]()
Nα παμε ολοι μαζι απο το σαϊτ να γινει της ανωμαλιας!!!![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.webnoviny.sk/fotografia/563086/velka/tunick.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3: