Επισκέπτης
Τυπε με 49 μηνυματα γιατι εισαι warned ki esy?οποιος θελει να παμε για παρτουζα ας στιλει μηνυμα πριβε¨_
Τυπε με 49 μηνυματα γιατι εισαι warned ki esy?οποιος θελει να παμε για παρτουζα ας στιλει μηνυμα πριβε¨_
Τυπε με 49 μηνυματα γιατι εισαι warned ki esy?
opoios psinete ayrio brady na pame gia partouza fylis,opoios thelei as mou stili prive.
στο[/URL] εχω πει με πμ, με ποστ.εσυ τπτ.ελληνικούς χαρακτήρες μονο!
την κουναγατε την αχλαδια δλδΦιλε, Κωστα, εχω, κανει Παρτουζα, με 8 ατομα, φιλαρακια! Στο τελος, ξεχασαμε, την Πουτανα!! Καταλαβενεις, γιατη, σου λεω, οτι γουσταρεις, την Παρτουζα!! Ε! κατη θα εχεις, στην Φαντασια σου!!
Και οχι μονο !!!την κουναγατε την αχλαδια δλδ
αχλαδια κουναω μονος μου δικε μου!!!μιλαμε για 8 ατομα!!!πρεπει να διαλυσαν πλατανο 500 χρονωντην κουναγατε την αχλαδια δλδ
αχλαδια κουναω μονος μου δικε μου!!!μιλαμε για 8 ατομα!!!πρεπει να διαλυσαν πλατανο 500 χρονων
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxaaxxaaxαχλαδια κουναω μονος μου δικε μου!!!μιλαμε για 8 ατομα!!!πρεπει να διαλυσαν πλατανο 500 χρονων
Ρε, Μαγγες, στο 8 ατομα, κολλισατε?? Στα, σπιτια, στα δηθεν ΠΑΡΤΥ! καιοχι, στα Μπουρδελα, κανουν, 20 και 30 ατομα! Μην τρελαθουμε, λοιπον! Την Παρτουζα, οι περισοτεροι, την θελουμε, για το ματι!να πιασουμε, την πουτσα, η τον κωλο. της Γκομενας, αλλα και του φιλου, κατα Λαθος, δηθεν! Ελλα μην κρηβομασται!!!Σε μια ΠΑΡΤΟΥΖΑ! οργιαζη η Φαντασια μας! ΨΕΜΜΑΤΑ???
να οργανωθουμε ε;;Ρε, Μαγγες, στο 8 ατομα, κολλισατε?? Στα, σπιτια, στα δηθεν ΠΑΡΤΥ! καιοχι, στα Μπουρδελα, κανουν, 20 και 30 ατομα! Μην τρελαθουμε, λοιπον! Την Παρτουζα, οι περισοτεροι, την θελουμε, για το ματι!να πιασουμε, την πουτσα, η τον κωλο. της Γκομενας, αλλα και του φιλου, κατα Λαθος, δηθεν! Ελλα μην κρηβομασται!!!Σε μια ΠΑΡΤΟΥΖΑ! οργιαζη η Φαντασια μας! ΨΕΜΜΑΤΑ???