life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Παρτουζο-κλασιμο δλδσήμερα έφαγε ένα καρβάλιο ψωμί και 2 πιάτα φασολάδα μαζί με μισό κιλό φετα . αμα την φέρω σε παρτουζα θα κλασει όλο τον κόσμο
Παρτουζο-κλασιμο δλδσήμερα έφαγε ένα καρβάλιο ψωμί και 2 πιάτα φασολάδα μαζί με μισό κιλό φετα . αμα την φέρω σε παρτουζα θα κλασει όλο τον κόσμο
Προσφερεις γελιο οπως η φακλανα μοιραζει πορδες!!!!όταν η γυναίκα μου δούλευε είχε φάει φασολάδα και όταν ο πελάτης πήγε να την πάρει από πίσω τον εκλασε χα χα.μου το έλεγε και πεθαίνω από το γέλιο
οριστε κωλος. αν σας κλασει θα σας αρεσει η μυρωδια. Εμενα καθε βραδυ με κλανει στο κρεβατι
έλα ρε πούστη μόλις έφαγα... :S
εγω ηδη ειμαι με ενα σουβλακι στα χερια
το πέταξες μετά το σοκ να φανταστώ ε ..
Το πιστευω διοτι ποσταρει παντα την ιδια σε διαφορετικεs στασειsΜαλακες φανταζεστε αυτα που λεει ο bbwlover να συμβαινουν στα αληθεια; :S
troll σκατομαλακα συνεχιζεις να γραφεις τις ιδιες πιπες για πολλοστη φορα μηπως και σου δωσουν σημασια νεα μελη...Σκατομαλακα μπινε εξω απο τα θρεντ,οι αντμιν να τον στειλουν για κανα μπανακι να στανιαρει..ο ταξιτζής μου την γαμισε την γυναίκα μου αλλά μου υποσχεθηκε ότι αγαπάει μόνον εμένα. Να ξέρετε κάτι εγώ την γυναίκα μου δεν την αφήνω να κάνει παρτουζες .
Μαλακες φανταζεστε αυτα που λεει ο bbwlover να συμβαινουν στα αληθεια; :S
τοσα χρονια το ιδιο τροπαριο,μια ο ταριφας και απο την αλλη οτι του γαμησαν το μπαζο της χωματερης(την φανταστικη του trash κουκλα)κατι εργατες.Το παλικαρι κανει χαβαλε αλλα τοσο μονοτονο,βαρετο και ηλιθιο που αν σκεφτονταν να παει στην Ανιτα για το χιλιαρικο δεν θα μας ζαλιζε τα ζεπελιν εδω μεσα...Εγω γιατι νομιζω οτι οτι λεει ειναι αληθεια??
Ειναι τοσο μαλακια το θεμα που σιγουρα ειναι αληθινο!!τοσα χρονια το ιδιο τροπαριο,μια ο ταριφας και απο την αλλη οτι του γαμησαν το μπαζο της χωματερης(την φανταστικη του trash κουκλα)κατι εργατες.Το παλικαρι κανει χαβαλε αλλα τοσο μονοτονο,βαρετο και ηλιθιο που αν σκεφτονταν να παει στην Ανιτα για το χιλιαρικο δεν θα μας ζαλιζε τα ζεπελιν εδω μεσα...
εσυ μαν με τον ταριφα κανετε παρτουζες;ή τον αγαπας πολυ για να τον μοιραζεσαι με αλλους......;ο ταξιτζής μου την γαμισε την γυναίκα μου αλλά μου υποσχεθηκε ότι αγαπάει μόνον εμένα. Να ξέρετε κάτι εγώ την γυναίκα μου δεν την αφήνω να κάνει παρτουζες .