Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Επιτρεπεται να παιζουν στην εθνικη Μανιατης - Τζαβελας???
Επιτρεπεται να παιζουν στην εθνικη Μανιατης - Τζαβελας???
Δείγμα ότι δεν έχει παίκτες να καλέσει. Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει!Όχι φίλος...δεν υπάρχουν πλέον ποδοσφαιριστές ονόματι Μανιάτης,Τζαβέλας,Τζιόλης....
Αν παμε επιθετικα θα το φαμε στη κοντρα,σιγουρα..Δεν μας βλεπω καλα :S
για τον πουτσο στησιμο απο τον προπονητη
poly σωστος φιλε κανονικα η ουεφA και φιφα θα πρεπει να εναρμονιζονται με τους κανονες του OHEΜια που επαιξαν χθες Τουρκια-Κοσοβο 2-0 .Απο που κι ως που το Κοσοβο αρχισε να μετεχει σε διεθνεις διοργανώσεις.Ειδα ότι και στο μπάσκετ η Ελλαδα επαιξε εναντιον του Κοσοβου στις μικρες ηλικιες και στους Ολυμπιακούς αγωνες της Βραζιλιας πηρε μερος και μαλιστα πηρε χρυσο μεταλιο με μια αθλητρια.Απ οσο ξερω δεν είναι μελος του ΟΗΕ.Και η Παλαιστινη δεν είναι κρατος στον ΟΗΕ αλλα λαμβανει μερος σε διοργανώσεις.Ετσι και το Κοσοβο;Τι εκανε η Ελλαδα για να εμποδισει κατι τετοιο;Αμα λαμβανει μερος το Κοσοβο που νομικα θεωρείται επαρχια της Σερβιας ακομα,αμα είναι ετσι να κατεβει και η Βορεια Κυπρος {κατεχομενα} και να φτιαξει και μια ομαδα αποτελουμενη από Ελληνες η Βορειος Ηπειρος και να κατεβαινει να αγωνιζεται αφου κανει ο καθενας ότι γουσταρει.
εχουνε πολυ καλους παιχτες, πολυ καλη ομαδαΣΑΝ ΝΑ παιζουμε με την αργεντινη φινεται αυτη η βοσνια
ΩΧ ΜΑΝΑ ΜΟΥ εχει παει και αυτος ο αρχιπαπαρας ο Τσιπρας στο γηπεδο
εσυ μηνα απασχολεισαι με αυτο το θρεντακι και πηγαινε αμεσως στο αλλο με την σλοβακα και ανεβαζε ---γρηγορα
θεα η λουτσια αλλα εχω αδυναμια και στον τσιπρα τι να κανωεσυ μηνα απασχολεισαι με αυτο το θρεντακι και πηγαινε αμεσως στο αλλο με την σλοβακα και ανεβαζε ---γρηγορα
περιεργες ανωμαλιες εχεις !!τη λουκια τον τσιπρακ τον βαζελο!!σκληρο bdsmθεα η λουτσια αλλα εχω αδυναμια και στον τσιπρα τι να κανω