Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
φετος μονο eurovision πηγαμε καλα .....μπαλα μπασκετ πολο βολλευ σε ολα πικρα .....ταβλι ελπιζω να το σηκωσαμε.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κάπου θα στράβωνε...και έτυχε σήμερα.....αλλά......ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ.....ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γαμώ τον μπούστη, τον σκύλο τον Ντελφίνο! Με αράπη είχε κοιμηθεί;

Το χειρότερο ματς του Σπανούλη! Και κράτησε ο μαλάκας τη μπάλα για τρίποντο στην εκπνοή, αφού είδε ότι δεν τον πήγαινε το σημερινό ματς....

Είσαι σίγουρος οτι είναι έτσι;
Ή έπρεπε να ΜΗ σουτάρει, σε νεκρό σχεδόν χρόνο;

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
κάπου θα στράβωνε...και έτυχε σήμερα.....αλλά......ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ.....ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ..

τους γαμιοληδες ........

ρε τους εμπαιναν ολα σημερα.....

τους ανοιξε η σουφρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο γιαννακης πηρε πελεκανο, πριντεζη για αμυνα και τους αφησε να βλεπουν το ματς. αφησε πισω περπερογλου, τσαλδαρη που ειναι σουτερ και τωρα πηραμε τα αρχειδια μας. γενικα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενος σαν προπονητης. ο παπαλουκας δειχνει οτι γερναει και ο σοφο οτι τα προσοντα δεν φτανουν για να κανεις καριερα. ο σπανουλης ειναι ο μονος που εκανε καλο τουρνουα μαζι με μπουρουση .

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλά παίξαμε δεν πειράζει. Αντε τώρα η Αργεντινή θα έχει την τιμή να δοκιμάσει λίγο μαύρο κρέας....

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
τους γαμιοληδες ........

ρε τους εμπαιναν ολα σημερα.....

τους ανοιξε η σουφρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
δεν παιζει να τα παιρνουμε ολα στο παρα 1 πρεπει καμια φορα να νικαμε και με 6-8 ποντους διαφορα τις μεγαλε ομαδες .....κριμα εχουν τοσο ταλεντο οι παιχτες μας αλλα παιζουν πολυ μαγγομενα ο διαμαντιδης και ο παπαλουκας στα τελευταια 4 λεπτα αρχισαν να παθιαζοντε.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αρης ειμαι και φιλε και δεν εχω κοληματα με παικτες. διαφωνεις οτι ο πελεκανος δεν προσεφερε τιποτα? δε λεω οτι φταιει αυτος αλλα ετσι οπως παιζαμε χρειαζομασταν σουτερ σημερα. η μηπως εχω αδικο για τον σοφο που εχει να βαλει βολη απο προπερσι ? για μενα ο γιαννακης εκανε λαθος επιλογες αλλα δεν θα τον κρεμασουμε κιολας κουβεντα κανουμε.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Ρε πουστη μου....
 Τα'παιξα τελειως..
 Τι ματσαρα ηταν αυτη
 Το ευχαριστηθηκα
 Τα συγχαρητηρια μου στην Αργεντινη και ευχομαι να ριξει και μια ψωλια στα Αμερικανα(που δεν
 νομιζω...)
 Τα συγχαρητηρια μου και στην Εθνικαρα μας που ειναι σε τοσο υψηλο επιπεδο εστω στο Μπασκετ..
 Παμε για αλλα....

Ελα ρε Εθνικαραααααααααααααααααααααα.....
 Μαζι και στην βροχη...

Οσοι "προπονηταραδες" δεν τους αρεσει αυτο που βλεπουν απο την Εθνικη μας να τους καει το
 βιντεο....Αντε λεμε..Ρε να μην ευχαριστιομαστε με τιποτα οι πουστηδες;
 Τι σοι κολοφαρα ειμαστε ρε πουστη μου....

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ο γιαννακης πηρε πελεκανο, πριντεζη για αμυνα και τους αφησε να βλεπουν το ματς. αφησε πισω περπερογλου, τσαλδαρη που ειναι σουτερ και τωρα πηραμε τα αρχειδια μας. γενικα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενος σαν προπονητης. ο παπαλουκας δειχνει οτι γερναει και ο σοφο οτι τα προσοντα δεν φτανουν για να κανεις καριερα. ο σπανουλης ειναι ο μονος που εκανε καλο τουρνουα μαζι με μπουρουση .
 ο σοφο πρεπει να χασει αλλα 30 κιλα , ο σπανολιος κλαταρε , παπαλουκας , διαμαντιδης σαν χορτασμενοι παιζουν , μια βαρεμαρα ειχαν σε ολο το τουρνουα ,

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το βραδυ να δουμε αν ο Οθωνας αλλαξε κανα συστημα στο ποδοσφαιρο.

Στο μπασκετ ΔΕΝ ξενερωνουμε ΠΟΤΕ.
Ουτε στο ποδοσφαιρο παροτι πηραμε το τριτο το μακρυτερο στο Euro

Ξεκωλιαρα μπαλα μας τα χαλασες αλλα στα @@ μας.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν παιζει να τα παιρνουμε ολα στο παρα 1 πρεπει καμια φορα να νικαμε και με 6-8 ποντους διαφορα τις μεγαλε ομαδες .....κριμα εχουν τοσο ταλεντο οι παιχτες μας αλλα παιζουν πολυ μαγγομενα ο διαμαντιδης και ο παπαλουκας στα τελευταια 4 λεπτα αρχισαν να παθιαζοντε.

Απόλυτο δίκιο φίλε! Οι πραγματικοί ηγέτες στα μεγάλα ματς φαίνονται. Και σήμερα ηγέτης μας είχε αναδειχθεί ο Μπουρούσης!

Τέλος πάντων. Εκτός από τους σκυλάραπες της Αμερικής, που είναι μία κλάση παραπάνω, είμαστε πολύ κοντά στους υπόλοιπους και σίγουρα μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν είναι λίγο ρε παιδιά. ΕΕΕΕΕ-ΛΛΑΔΑΑΑΡΑ!!!! 

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Aφού δεν ήταν σε καλή μέρα ο Σπανούλης , τι ηθελε και πηρε το τελευταιο σουτ πάνω του.
Α ρε σουστη ξενερωσα τωρα , ενας παικτης μας κέρδισε ... Αυτος ο Delfino με το Σόφο κοιμηθηκε χθες ?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Τι να κανω  ειμαι ελληναρας παντα να ειμαι αυστηρος με τους αλλους και βεβαια ποτε με τον εαυτο μου. χεχεχε!!!!!

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Bαζελος ειμαι.Λοιπον σημερα ο Σπανουλης μας κατεστρεψε,οπως εχει κανει και με τον παο καποιες φορες..Τον πιανει η ατομιστια του και δε βλεπει μπροστα.4 συνεχομενα λαθη εκανε=4 επιθεσεις και χαμπαρι δεν επαιρνε.Ο Γιαννακης αντι να τον κανει αλλαγη τον αφηνε μεσα,πηρε και την τελευταια επιθεση πανω του ημαρτον.Δε λεω οτι δεν ειναι καλος παικτης,αλλα αμα δε σε παει το παιχνιδι αστο ρε Σπανουλη...Πως πηγε σημερα τον Ντελφινο και οτι εριχνε εμπαινε,αμα δε σε παει κατσε λιγο παγκο δεν ειναι κακο..

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Aφού δεν ήταν σε καλή μέρα ο Σπανούλης , τι  θελε και πηρε το τελευταιο σουτ πάνω του.
Α ρε σουστη ξενερωσα τωρα , ενας παικτης μας κέρδισε ... Αυτος ο Delfino με το Σόφο κοιμηθηκε χθες ?
Εχει ενα εστιατοριο το il delfino μην πατησει κανεις για ενα μηνα.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αρης ειμαι και φιλε και δεν εχω κοληματα με παικτες. διαφωνεις οτι ο πελεκανος δεν προσεφερε τιποτα? δε λεω οτι φταιει αυτος αλλα ετσι οπως παιζαμε χρειαζομασταν σουτερ σημερα. η μηπως εχω αδικο για τον σοφο που εχει να βαλει βολη απο προπερσι ? για μενα ο γιαννακης εκανε λαθος επιλογες αλλα δεν θα τον κρεμασουμε κιολας κουβεντα κανουμε.

...και επισης να πουμε οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι πολυ μαλακας που ξεκιναγε τον Περπερογλου βασικο στους τελικους.....και κατι ακομα ....αυτο το καραγκιοζιλικι με τον Νικο Ζηση ας τελειωσει καποια στιγμη....οχι αλλο σπρωξιμο του "ωριμου,σοβαρου" και λοιπες :jerking: :jerking:  αλλα στην πραγματικοτητα νωθρου  Νικολακη απο τον Βασιλακη Σκουντη ....μπασκετ ειναι , οχι μοριακη βιολογια , καταλαβαινουμε καποια πραγματα κι εμεις οι απλοι θεατες....ο Τσαλδαρης φετος εκανε απιστευτο πρωταθλημα και δικαιωματικα επρεπε να παιζει στην θεση του...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μην είμαστε μίζεροι ρε παιδιά. παίζαμε με μια ισοδύναμη ομάδα και χάσαμε στον πόντο. αν το είχε βάλει ο Σπανούλης δηλαδή οι Αργεντίνοι έπρεπε να βρίζουν τον Τζινόμπιλι που το έχασε πιο πριν;

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Bαζελος ειμαι.Λοιπον σημερα ο Σπανουλης μας κατεστρεψε,οπως εχει κανει και με τον παο καποιες φορες..Τον πιανει η ατομιστια του και δε βλεπει μπροστα.4 συνεχομενα λαθη εκανε=4 επιθεσεις και χαμπαρι δεν επαιρνε.Ο Γιαννακης αντι να τον κανει αλλαγη τον αφηνε μεσα,πηρε και την τελευταια επιθεση πανω του ημαρτον.Δε λεω οτι δεν ειναι καλος παικτης,αλλα αμα δε σε παει το παιχνιδι αστο ρε Σπανουλη...Πως πηγε σημερα τον Ντελφινο και οτι εριχνε εμπαινε,αμα δε σε παει κατσε λιγο παγκο δεν ειναι κακο..
εγω Ολυμπιακος αλλα στο πρωτο ημιχρονο μονος τους επαιζε ο σπανολιος αλλα μετα το προσωπο του λες και κανει 2 πακετα την ημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom