You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε Ελλαδάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 322K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ζητω η ΕΛΛΑΔΑ Ζητω η θρησκεια....... εκδηλωθηκες εσυ gabadooΔεν πειραζει παιδες
Τα καλυτερα ειναι μπροστα
Και τα παιχτακια,τα μικρα,που ερχονται απο πισω...
Ολη η Ελλαδα ειναι μπλε,ειναι μπλε,ειναι μπλεεε......................
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξαναλεω οτι κανουμε κουβεντα. δεν εβρισε κανεις κανενα παικτη ή τον γιαννακη. μερικα πραγματα ομως φαινονται και φυσικα οι δημοσιογραφοι δεν θα τα πουνε αφου κανουνε δημοισες σχεσεις. ακομη και τωρα ο σκουντης λεει οτι δεν ημασταν καλοι στο περιφερειακο παιχνιδι στο τουρνουα , αλλα δεν λεει τι εννοει. οτι χρειαζομασταν σουτερ που ο πελεκανος δεν ειναι , ουτε ο γλυνιαδακης που επαιξε στα αδιαφορα ματς μονο . και τελος βαλαμε κρισιμα σουτ αλλα δεν ουρλιαξε ουτε ενας. αυτο λεγεται ΨΥΧΗ και εμεις δεν το ειχαμε..
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
έλα. 9800 ακόμη για τα μύρια200!!!!
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ζητω η ΕΛΛΑΔΑ Ζητω η θρησκεια....... εκδηλωθηκες εσυ gabadoo
".....ζητω η νεα δημοκρατια" θες να πεις;
Φτου-φτου στο κορφο μου,μακρια απο μενα
Εβγαλα ηδη ενα σπυρακι...
.....φυσικα οι δημοσιογραφοι δεν θα τα πουνε αφου κανουνε δημοισες σχεσεις. ακομη και τωρα ο σκουντης λεει οτι δεν ημασταν καλοι στο περιφερειακο παιχνιδι στο τουρνουα , αλλα δεν λεει τι εννοει. οτι χρειαζομασταν σουτερ που ο πελεκανος δεν ειναι , ουτε ο γλυνιαδακης που επαιξε στα αδιαφορα ματς μονο . και τελος βαλαμε κρισιμα σουτ αλλα δεν ουρλιαξε ουτε ενας. αυτο λεγεται ΨΥΧΗ και εμεις δεν το ειχαμε..
...τι αληθειες περιμενεις να πει ο γλειφτης και τιμητης των παντων Σκουντης ? Ο τυπος ειναι ικανος μονο για ατακες-πυροτεχνηματα του τυπου "βαλτο αγορι μου"...και καλα μην θιξει το προιον
που πουλαει...και στα λεω εγω αυτα που ειμαι μπασκετικος...αλλα μα αρεσει η αληθεια...γιατι δεν λεει οτι παιζουμε χωρις βασικο σεντερ ? Ας μας πει για τα επιθετικα ριμπαουντ που ποτε δεν πηραμε....
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
καλα απορω πως δεν σηκωθηκε στην τριτη και τεραρτη περιοδο ο Τσαρτσαρης μονος του να μπει μεσα!!
Μιλαμε ειδικα στην μερα που ηταν σημερα ειναι ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ η μη χρησιμοποιηση του ειδικα με την ευκολια που θα επαιρωε και τα φαουλ και θα πηγαιναμε βολεσ αλλα και θα εφθειρε νοτσιονι και σκολα...
Μιλαμε ειδικα στην μερα που ηταν σημερα ειναι ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ η μη χρησιμοποιηση του ειδικα με την ευκολια που θα επαιρωε και τα φαουλ και θα πηγαιναμε βολεσ αλλα και θα εφθειρε νοτσιονι και σκολα...
Ζοχαδιάζομαι όταν ακούω τη γνωστή ελληνική γκρίνια στα ματς που χάνουμε, και δη αυτά στον πόντο.
Φταίει ο Γιαννάκης, ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης, ακόμα και ο ...Σκουντής.
Απο τους ίδιους που, αν έβαζε το τελευταίο σουτ ο Κιλ Μπιλ, τώρα θα λέγανε για το πόσα @@ έχει, οτι είναι μάγκας κλπ.
Και εγώ ήθελα να νικήσουμε, φυσικά.
Πόσο δίκαιο όμως θα ήταν σήμερα, εν σχέσει με τη συνολική εικόνα του ματς που είδαμε;
Η μήπως η Εθνική δεν δικαιούται να χάνει;
Υ.Γ. Τη δε λέξη "ατομισιά" που άκουσα σήμερα, είχα να την ακούσω περί τα 30 χρόνια.
Απο τους ίδιους που, αν έβαζε το τελευταίο σουτ ο Κιλ Μπιλ, τώρα θα λέγανε για το πόσα @@ έχει, οτι είναι μάγκας κλπ.
Πόσο δίκαιο όμως θα ήταν σήμερα, εν σχέσει με τη συνολική εικόνα του ματς που είδαμε;
Υ.Γ. Τη δε λέξη "ατομισιά" που άκουσα σήμερα, είχα να την ακούσω περί τα 30 χρόνια.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε τετοια ταλεντα οπως ο ντελφινο και ο τζινομπιλι που βαζουνε οτι θελουν.....οπως επισης δεν εχουμε τους περιφερειακους της ισπανιας και της λιθουανιας...παρολα αυτα ομως αν δεν εκανε τα συνεχομενα λαθη στο τριτο δεκαλεπτο ο σπανουλης τοτε δεν θα κυνηγαγαμε 7 ποντους διαφορα με τριποντα απο τα 8-8,5 μετρα...παντως το πιο ορθον θα ηταν να παει για διποντο,αλλα σε τετοιες στιγμες είναι πολυ δυσκολα τα πραγματα...
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ζοχαδιάζομαι όταν ακούω τη γνωστή ελληνική γκρίνια στα ματς που χάνουμε, και δη αυτά στον πόντο.
+100
Κατσε να σημαδεψω την μερα...(20-8-08..)
Και πανω που ειχα πει οτι δεν προκειται να συμφωνησουμε εμεις οι δυο,σε ενα θεμα...
Ρε παιδιά,όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.Οι νίκες,οι ήττες,τα λάθη,τα καλά.
Ότι και να γίνεται όμως,ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν και ένα απ'αυτά είναι ότι η Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο,με συνέπεια και συνέχεια.
Ναι,ο Γιαννάκης δεν κοουτσάρησε σωστά,ναι,ο Μπουρούσης ήταν ηγέτης σήμερα,ναι,ο Σπανούλης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα,ο Σόφο πρέπει να χάσει κι άλλα κιλά,ναι ο Τσαρτσαρής έμεινε πολύ ώρα έξω,όμως μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με τους χρυσούς Ολυμπιονίκες της Αθήνας οι οποίοι έχουν στην σύνθεσή τους 4 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ,Τζινόμπιλι,Σκόλα,Νοτσιόνι και Ντελφίνο.Ξεχνάτε ότι τον κυνήγησαν πράσινοι και κόκκινοι φέτος?
Τέλος πάντων.Όλα καλά,είμαστε σταθερά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και με συχνές διακρίσεις.Πάντα τέτοια
Ότι και να γίνεται όμως,ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν και ένα απ'αυτά είναι ότι η Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο,με συνέπεια και συνέχεια.
Ναι,ο Γιαννάκης δεν κοουτσάρησε σωστά,ναι,ο Μπουρούσης ήταν ηγέτης σήμερα,ναι,ο Σπανούλης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα,ο Σόφο πρέπει να χάσει κι άλλα κιλά,ναι ο Τσαρτσαρής έμεινε πολύ ώρα έξω,όμως μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με τους χρυσούς Ολυμπιονίκες της Αθήνας οι οποίοι έχουν στην σύνθεσή τους 4 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ,Τζινόμπιλι,Σκόλα,Νοτσιόνι και Ντελφίνο.Ξεχνάτε ότι τον κυνήγησαν πράσινοι και κόκκινοι φέτος?
Τέλος πάντων.Όλα καλά,είμαστε σταθερά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και με συχνές διακρίσεις.Πάντα τέτοια
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
3 πόντούς πιο μέσα να ήταν το σουτ του Σπανούλη,τώρα θα είχαμε πάει στην Ομόνοια.....
[move]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!![/move]
εχω στεναχωρεθει διότι πιστεύω ότι παιξαμε καλά και το παιχνίδι κριθικε σε λεπτομερεις...
η αργεντινη ειχε παιχτες που μας βαλαν τριποντα και διποντα σε πολυ κρισιμα σημεια και μάλιστα τα περισσότερα υπό πίεση καί με σωστή άμυνα...
το παιχνίδι κριθικε σε λεπτομερειες πού είναι κα΄τα τήν άποψη μου οι εξής
οι δυο πόντοι πού εχασε ο σκορτσιανιτης ..ας έβαζε τόν ένα τουλαχιστον..
τά λαθη τού σπανούλη στήν σειρά..φταίει καί ο γιαννάκης πού δέν το εβγαλε να τον ξεκουράσει..
το τρίποντο πού επιχειρησε στό τέλοςο σπανουλης ήταν λάθος..σέ ένα τετοιο κρίσιμο παιχνιδι δίνεις πάσα κάτω από το καλάθι όποτε η σκοραρεις η σού κάνουν φαουλ και βάζεις 2 βολες
στο β ημιχρονο ειχαμε καί τρίποντα πού λειψαν στο α ημιχρονο..
έχω την αίσθηση παρ ολα αυτα πού λέω ότι η περιφερεια υστέρισε και οι ψηλοι πήγαν καλύτερα τού αναμενόμενου όπως ο τσατσαρης και ο μπουβουσης και ο βασιλοπουλος ήταν οι καλύτεοι της ομαδας..
η αργεντινη ειχε παιχτες που μας βαλαν τριποντα και διποντα σε πολυ κρισιμα σημεια και μάλιστα τα περισσότερα υπό πίεση καί με σωστή άμυνα...
το παιχνίδι κριθικε σε λεπτομερειες πού είναι κα΄τα τήν άποψη μου οι εξής
οι δυο πόντοι πού εχασε ο σκορτσιανιτης ..ας έβαζε τόν ένα τουλαχιστον..
τά λαθη τού σπανούλη στήν σειρά..φταίει καί ο γιαννάκης πού δέν το εβγαλε να τον ξεκουράσει..
το τρίποντο πού επιχειρησε στό τέλοςο σπανουλης ήταν λάθος..σέ ένα τετοιο κρίσιμο παιχνιδι δίνεις πάσα κάτω από το καλάθι όποτε η σκοραρεις η σού κάνουν φαουλ και βάζεις 2 βολες
στο β ημιχρονο ειχαμε καί τρίποντα πού λειψαν στο α ημιχρονο..
έχω την αίσθηση παρ ολα αυτα πού λέω ότι η περιφερεια υστέρισε και οι ψηλοι πήγαν καλύτερα τού αναμενόμενου όπως ο τσατσαρης και ο μπουβουσης και ο βασιλοπουλος ήταν οι καλύτεοι της ομαδας..
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Μια μαμημένη ρουλέτα είναι όλα....3 πόντούς πιο μέσα να ήταν το σουτ του Σπανούλη,τώρα θα είχαμε πάει στην Ομόνοια.....
+100
Κατσε να σημαδεψω την μερα...(20-8-08..)
Και πανω που ειχα πει οτι δεν προκειται να συμφωνησουμε εμεις οι δυο,σε ενα θεμα...
Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε πολύ περισσότερα θέματα αν δεν είχες τα μπλε γυαλιά που -παραδέχεσαι οτι- έχεις και υπό το φίλτρο τους βλέπεις όλα τα πράγματα.
Και δεν εννοώ φυσικά τη Νέα Δημοκρατία ή τον Εθνικό Πειραιώς, του οποίου -παρεμπιπτόντως- (μετά τον Παναθηναϊκό) τυγχάνω φίλαθλος.
Θέλω να πιστεύω πάντως οτι σε ενδεχόμενες διαφωνίες εις το μέλλον, θα πρυτανεύσει η ψυχραιμία.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Που είσαι Φίλεεεεεεεεε????????Μια μαμημένη ρουλέτα είναι όλα....
η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε τετοια ταλεντα οπως ο ντελφινο και ο τζινομπιλι που βαζουνε οτι θελουν.....οπως επισης δεν εχουμε τους περιφερειακους της ισπανιας και της λιθουανιας...παρολα αυτα ομως αν δεν εκανε τα συνεχομενα λαθη στο τριτο δεκαλεπτο ο σπανουλης τοτε δεν θα κυνηγαγαμε 7 ποντους διαφορα με τριποντα απο τα 8-8,5 μετρα...παντως το πιο ορθον θα ηταν να παει για διποντο,αλλα σε τετοιες στιγμες είναι πολυ δυσκολα τα πραγματα...
φιλε βασο έτσι είναι ,,αν και πιστεύω ότι ο σπανούλης ήταν καλός καί έβαλε δύσκολους πόντους...αλλά ο γιαννάκης ξέχασε νά το ξεκουράσει...έχω την εντύπωση ότι οι αργεντινοί ήταν ποιο διαβασμένοι και είχαν ποιό επιτυχημενες αλλαγές..και φυσικά εκπληκτικη ευστοχία σε κρίσιμα σουτ εκεί κρίθικε το παιχνίδι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K