Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πρόταση στον Τραϊανό Δέλλα να επιστρέψει στην Εθνική για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ουκρανία έκανε ο Ότο Ρεχάγκελ, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.
Μετά τους πολλούς τραυματισμούς που είχαν παίχτες της Εθνικής Ομάδας και πριν ο Ότο Ρεχάγκελ καλέσει του Γκαλίτσιο και Τζαβέλλα, κάλεσε τον Τραϊανό Δέλλα για να καλύψει τα κενά στην άμυνα. Ωστόσο ο «Κολοσσός» αρνήθηκε να επιστρέψει επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

:S :huh: :S :huh:

Για τι δεν καλει τους Παπαιωαννου, Δομαζο και Αντωνιαδη...ετσι για ανανεωση???? :headbang:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
πολυ θελω να αποκλειστουν μπας και φυγει ο μαλακας ο Ρεχακλης, μια ωρα αρχυτερα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
πολυ θελω να αποκλειστουν μπας και φυγει ο μαλακας ο Ρεχακλης, μια ωρα αρχυτερα...
Μη λες τέτοια, γιατί ο Αυνανιόνι θα σε βγάλει προδότη, Εφιάλτη, γενίτσαρο, θυρωρό της Κερκόπορτας, SS, Γκεστάπο, δωσίλογο κλπ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• kermit.jpg
    kermit.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

κ δεν εισαι ο μονος που το θελει αυτο...

Σας αφήνω να τα βρείτε μόνοι σας, εγώ τον έκραξα χθες...

αυτη η λογικη σε κανει προδοτη ,πουστακο και αντιπατριωτη.

αλλα τι περιμενεις απο μια ομαδα που ειναι γεματη ξενους και γυφτους.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γιατι ρε παιδια?Πως σκεφτεστε ετσι,δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας που να μην θελει να δει την εθνικη στην νοτιο αφρικη
+1
ειναι αρρωστημενο να θες να αποκλειστει η χωρα σου για να φυγει ο προπονητης...( οποιος οντως τα εχει χασει,αλλα του χρωσταμε ακομα κατι ενσημα απο το θαυμα του 04)....

Ola9

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ας περάσουνε, αλλα μετα δεν θα αντέξω τα καραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων και διάφορων "ειδικών".
Ασε με την υπεραισιοδοξία που θα έχουν όλοι.

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009
"Είχαμε προειδοποίησει για το αίσχος του Σαββάτου"

"Όταν βγαίναμε σε όλα τα αθλητικά ραδιόφωνα, τα blogs και τις ιστοσελίδες δεν το κάναμε για χαβαλέ. Κάτι ξέραμε! Η κουβέντα γίνεται για την απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασαν χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι που πήγαν το Σάββατο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ να δουν...
την Εθνική να παίζει με την Ουκρανία. Οι φωστήρες της ΕΠΟ, του ΗΣΑΠ, αλλά και της Ελληνικής αστυνομίας δεν κατάφεραν για μια ακόμη φορά να συνεννοηθούν μεταξύ τους και οδήγησαν όλον αυτόν τον κόσμο να παστώνεται στα λεωφορεία του Χ10 από τον σταθμό Αττικής μέχρι την Ειρήνη, καθώς βρήκαν την πιο «κατάλληλη» μέρα, για να κάνουν τα έργα συντήρησης των γραμμών.
Το τι έγινε στην στάση του ηλεκτρικού Αττική από τις 19:00 μέχρι τις 20:00 που ξεκίνησε ο αγώνας, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Από προσωπική εμπειρία μεταφέρω: Παιδιά σε αναπηρικά καροτσάκια σπρώχτηκαν από κάφρους, όταν έμπαιναν στα λεωφορεία. Γονείς με παιδάκια έφυγαν και δεν πήγαν στο ΟΑΚΑ, καθώς δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το πλήθος που συνωστιζόταν στην Λιοσίων. Οι κλοπές από οργανωμένες ομάδες ελαφροχέρηδων ήταν πάμπολλες. Είδα άνθρωπο να ουρλιάζει ότι του έκλεψαν 300 ευρώ. Στην στάση κάτω από τα πόδια των φιλάθλων πρόσεξα τουλάχιστον 5 με 10 πορτοφόλια αδειασμένα και πεταμένα κάτω. Το σχέδιο τους ήταν απλό. Την ώρα που προσέγγιζε το Χ10 και ανοίγαν οι πόρτες, δημιουργούσαν πανικό, σπρώχνοντας. Κάποιοι με τσάντες στα χέρια σε εμπόδιζαν να μπεις. Την ίδια ώρα οι «συνάδελφοι» τους, σου άρπαζαν από την τσέπη το πορτοφόλι. Κανείς τους δεν έμπαινε στο λεωφορείο! Και βρισκόσουν ξαφνικά μες στο λεωφορείο, «απαλλαγμένος» από τα λεφτά σου.
Προσωπικά μου πήραν την ταυτότητα, την οποία βρήκα ευτυχώς μετά τον αγώνα κατά την επιστροφή μου στα σκουπίδια έξω από την στάση του ηλεκτρικού στην Λιοσίων. Εκεί είδα και πάρα πολλά άδεια πορτοφόλια. Οι υπάλληλοι του ηλεκτρικού, στους οποίους απευθύνθηκα για την ταυτότητα, μου διηγήθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Πολλά άτομα τραυματίστηκαν από τον συνωστισμό. Ο υπεύθυνος του σταθμού μου έδειξε ταυτότητες, κλειδοθήκες, ΑΜΚΑ και άλλα έγγραφά που μαζέψαν από κάτω. Τα έχουν φυλαγμένα στον σταθμό. Πρόκειται για τα άχρηστα κλοπιμαία των ελαφροχέρηδων, τα οποία πετούσαν κάτω, καθώς ενδιαφέρονταν μόνο για χρήματα.
Τέλος, μια κουβέντα για τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Όταν ρωτήθηκε το Σάββατο σε εκπομπή του Sentra fm από την Αγγελική Αρκάδη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι φίλαθλοι, απάντησε: Το ξέρω, μερικά πράγματα είναι παραπάνω από τις δυνατότητές μου! Αν δεν μπορεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ να συνεννοηθεί με τον ΟΑΣΑ και να εξασφαλίσει άνετη πρόσβαση στους φιλάθλους στο γήπεδο, ποιος μπορεί;;;
Που ήταν η ελληνική αστυνομία να προστατέψει τον κοσμάκη που κατάκλεψαν έξω από τον σταθμό και να πιάσει αυτά τα τσογλάνια;;; Όταν πήρα να καταγγείλω την απώλεια της ταυτότητας μου και τις μικροκλοπές στο Α.Τ. Αττικής μου απάντησαν: Και σεις που το ξέρετε ότι έγιναν κλοπές;
Ήμαρτον!!! Εμείς το ξέρουμε, εσείς πότε θα μας προστατέψετε;;;; "

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Γιατι ρε παιδια?Πως σκεφτεστε ετσι,δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας που να μην θελει να δει την εθνικη στην νοτιο αφρικη

Ούτε εγώ θέλω τύπε. Είναι κατάντια για το Μουντιάλ να συμμετέχει μια τόσο κακή ομάδα. Προσωπικά προτιμώ το ανώτερο θέαμα & επίπεδο ενός Μουντιάλ χωρίς την εθνική μας παρά άλλη μία διοργάνωση που 1.θα βλέπουμε τα χάλια μας, 2.όλοι θα γίνουν εθνικάρες για ένα μήνα & 3.οι δημοσιογράφοι θα μας παρουσιάζουν σαν καμια υπερδύναμη. Όχι άλλο κάρβουνο πια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ας περάσουνε, αλλα μετα δεν θα αντέξω τα καραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων και διάφορων "ειδικών".
Ρε τυπε δεν τα αντεχετε τα καραγιοζηλικια τους,αλλα ολο τους ακουτε και τους διαβαζετε ολους αυτους τους εμετικους παπαρομαλακες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χτυπησες αρτηρια μαγκα μου....
οι δηνοσιογραφαρες που το 04 τραγουδαγανε <<ζητω το πειρατικο>>,βγηκανε στη γυρα και κοροιδευουν το ρεχαγκελ..
Ποιοι??Οι πουθεναδες...
Η υπεραισιοδοξια ειναι κατι που εχει περασει ανεπιστρεπτη....Πιο πολυ γρουσουζια και κριτικη αφ'υψηλου απο ατομα που δεν ξερουν τι σχημα εχει η μπαλα...
Ημαρτον πια...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όποιος βάζει το πορτοφόλι στην κωλότσεπη, και πηγαίνει σε μέσα μαζικής μεταφοράς όπου επικρατεί συνωστισμός
πάει γυρεύοντας να του το κλέψουν και να μην κλαίγεται μετά ότι δεν υπήρχε αστυνομικός δίπλα να τον γλυτώσει.

Αν υπήρχε αστυνομικός δίπλα, θα σκεφτόταν το κάθε προηγούμενο θύμα:
"Ιράκ γίναμε, όπου πάμε κ'ο χωροφύλακας πάνω απ'το κεφάλι μας!!!" :jerking: :jerking:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ούτε εγώ θέλω τύπε. Είναι κατάντια για το Μουντιάλ να συμμετέχει μια τόσο κακή ομάδα. Προσωπικά προτιμώ το ανώτερο θέαμα & επίπεδο ενός Μουντιάλ χωρίς την εθνική μας παρά άλλη μία διοργάνωση που 1.θα βλέπουμε τα χάλια μας, 2.όλοι θα γίνουν εθνικάρες για ένα μήνα & 3.οι δημοσιογράφοι θα μας παρουσιάζουν σαν καμια υπερδύναμη. Όχι άλλο κάρβουνο πια.
Τυπε δεν ειναι ετσι οπως τα λες,προφανως θα ησουν απο αυτους που οταν πηραμε το γιουρο θα ελεγες οτι το αγορασαμε.
Πας μακρια για το τι θα δεις στην ν.αφρικη,κοιτα μονο το επομενο βημα,αν δηλαδη παει η ουκρανια θα ανεβει το επιπεδο του μουντιαλ?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Όποιος βάζει το πορτοφόλι στην κωλότσεπη, και πηγαίνει σε μέσα μαζικής μεταφοράς όπου επικρατεί συνωστισμός
πάει γυρεύοντας να του το κλέψουν και να μην κλαίγεται μετά ότι δεν υπήρχε αστυνομικός δίπλα να τον γλυτώσει.

"Ιράκ γίναμε, όπου πάμε κ'ο χωροφύλακας πάνω απ'το κεφάλι μας!!!" :jerking: :jerking:

:huh:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Οι κλοπές από οργανωμένες ομάδες ελαφροχέρηδων ήταν πάμπολλες. Είδα άνθρωπο να ουρλιάζει ότι του έκλεψαν 300 ευρώ. Στην στάση κάτω από τα πόδια των φιλάθλων πρόσεξα τουλάχιστον 5 με 10 πορτοφόλια αδειασμένα και πεταμένα κάτω. Το σχέδιο τους ήταν απλό. Την ώρα που προσέγγιζε το Χ10 και ανοίγαν οι πόρτες, δημιουργούσαν πανικό, σπρώχνοντας. Κάποιοι με τσάντες στα χέρια σε εμπόδιζαν να μπεις. Την ίδια ώρα οι «συνάδελφοι» τους, σου άρπαζαν από την τσέπη το πορτοφόλι. Κανείς τους δεν έμπαινε στο λεωφορείο! Και βρισκόσουν ξαφνικά μες στο λεωφορείο, «απαλλαγμένος» από τα λεφτά σου.
Προσωπικά μου πήραν την ταυτότητα, την οποία βρήκα ευτυχώς μετά τον αγώνα κατά την επιστροφή μου στα σκουπίδια έξω από την στάση του ηλεκτρικού στην Λιοσίων. Εκεί είδα και πάρα πολλά άδεια πορτοφόλια. Οι υπάλληλοι του ηλεκτρικού, στους οποίους απευθύνθηκα για την ταυτότητα, μου διηγήθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Πολλά άτομα τραυματίστηκαν από τον συνωστισμό. Ο υπεύθυνος του σταθμού μου έδειξε ταυτότητες, κλειδοθήκες, ΑΜΚΑ και άλλα έγγραφά που μαζέψαν από κάτω. Τα έχουν φυλαγμένα στον σταθμό. Πρόκειται για τα άχρηστα κλοπιμαία των ελαφροχέρηδων, τα οποία πετούσαν κάτω, καθώς ενδιαφέρονταν μόνο για χρήματα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τυπε δεν ειναι ετσι οπως τα λες,προφανως θα ησουν απο αυτους που οταν πηραμε το γιουρο θα ελεγες οτι το αγορασαμε.
Πας μακρια για το τι θα δεις στην ν.αφρικη,κοιτα μονο το επομενο βημα,αν δηλαδη παει η ουκρανια θα ανεβει το επιπεδο του μουντιαλ?

Όχι, αυτά τα "αγοράσαμε" κλπ ούτε και εγώ τα πιστεύω.
Σε αυτό που λες για την Ουκρανία έχεις ένα δίκιο. Βέβαια προσπαθώ να το δω κάπως αντικειμενικά και σκέφτομαι ότι ο μέσος ποδοσφαιρόφιλος θα κάτσει να δει την Ουκρανία τουλάχιστον για να δει τον Σεφτσένκο. Ούτε και αυτοί παίζουν καμια τρελή μπάλα αλλά βλέπονται σε σχέση με 'μας. Από την άλλη εμείς τι έχουμε? Καμια καλή & δεμένη ομάδα ή κάνα αστέρι?

Μεγαλέφα με μπέρδεψες με την παράθεση ρε τύπε, δεν το διάβασα το μακρυνάρι. :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom