Νέα

Παλιά σχέση και τώρα παντρεμένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Τυπε μου ασε τι σου λένε έχουν καεί από τις τσόντες. Στην αρχή ,αν θες να γαμήσεις, πρεπεινα κανεις λίγο και τον αγαπουλη/ψυχολόγο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Πάρα πολλά red flags. Είμαι της γνώμης οτι το υψηλό ρίσκο αξίζει μόνο οταν το πιθανό κέρδος είναι μεγάλο. Τώρα να ξαναγαμήσεις μια παλιά γκόμενα που πλεον είναι θείτσα με ψυχολογικά....δε νομίζω οτι αξίζει τον κόπο. Εσυ αποφασίζεις προφανώς. Το να γαμήσεις είναι εύκολο πάντως αρκεί να σταματήσεις να το παίζεις λευκός ιππότης/καληνυχτάκιας. Αλλά η αλήθεια είναι οτι κινδυνεύεις να μπλέξεις άσχημα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Τυπε μου ασε τι σου λένε έχουν καεί από τις τσόντες. Στην αρχή ,αν θες να γαμήσεις, πρεπεινα κανεις λίγο και τον αγαπουλη/ψυχολόγο.

Με παντρεμένη που έχει βαρεθεί τον γάμο της και ψάχνει διέξοδο ; Ούτε καν τύπε. Λίγη σημασία θέλει να δείξεις και να παίξεις το ρόλο του "ειμαι αυτο που σου λειπει αλλά δε το ξέρεις". Πραγματικά , δεν έχει τύχει ποτέ να μη γαμήσω από την πρώτη φορά που θα βγω με παντρεμένη.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.558
Πόντοι
2.256
Μη βλεπετε παντου Ψ ρε παιδια, η πλειοψηφια θελει να συνδυασει την ασφαλεια και τα οφελη του γαμου με μερικα καλα διακριτικα πηδηματα

OP
OP
PA_2007

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
'Εχε το νου σου μην μπλεξεις άσχημα. Από το να σου ζητήσει απλά δανεικά κ αγύριστα μέχρι να σε απειλεί να μιλησει στην γυναίκα σου. Δεν σε θυμάται κάποια μετά από 20 χρόνια χωρίς να θέλει κάτι. Προσοχή αδερφε!
Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βεβαιωθώ, ότι όσο και αν προσπαθήσει δεν θα βρει την γυναίκα μου,λάθος στοιχεία,λάθος περιοχή μου, κλπ. Κάτι ανάλογο εκανε και αυτή. Αλλά το θεωρώ και απίθανο γιατί εγώ μπορω να ζήσω τον εαυτό μου,αυτή όχι (εξαρτιέται από τον σύζυγο της).

OP
OP
PA_2007

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Εχοντας δεδομενο οτι μετραει ως γυναικα, σκυλοβαριεται με τον αντρα της και εσυ την πηδουσες γερα παλιά, νοσταλγει τα καλα γαμησια και αυτο ψαχνει.Το ψαχνει προφανως σε καποιον που ξερει και εμπιστευεται οτι δεν θα την εκθεσει, οποτε αν θελεις και εσυ το ιδιο στην επομενη συναντηση κατευθειαν ξενοδοχειο.Το πιο πιθανον να ξεμεινε απο επιλογες και κοιταει την ατζεντα, σιγουρα δεν θα κερατωσει για 1η φορα
αυτό νομίζω και εγώ τελικά.......μάλλον την παράτησε ο προηγούμενος εκτός γάμου (και ίσως παντρεμένος) και άρχισε να ψάχνει πρώην.....

OP
OP
PA_2007

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Γύρισε το στην πλάκα , μπείτε στο αμάξι σου και όπως είστε σταματημένοι κάπου ήσυχα πες της ...ξέρεις κάποιος από τα παλιά θέλει να σε δει . Σε αυτή την φάση τον πετάς έξω και περιμένεις ...
εσύ είσαι της σχολής "Γκουσγκούνη" μάλλον.......:D:

OP
OP
PA_2007

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Μην ασχολείσαι με το παρελθόν.... Το χωράφι αυτό το έχεις οργώσει αφού σχέση σου ήταν στο παρελθόν όπως είπες. Στα ίδια θα πας?
τότε ήταν μικρή 21-23 αλλά τώρα είναι ένα πολύ καλό μιλφ.......αυτό θέλω να δω,την μιλφ πλευρά της.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.054
Πόντοι
12.056
Μην γινεις φιλεναδος της
Σκιστην πριν βρεθει να χωθει αλλος...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Κατά την άποψη μου δεν αξίζει. Τουλάχιστον από αυτά που περιγράφεις φαίνεται πως πάει να σε εκμεταλλευτεί. Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια; Ούτε ένα Χρόνια Πολλά, τι κάνεις; Αν όλα ήταν μια χαρά με τον γάμο της θα συνέχιζε να σε αγνοεί. Είναι γνωστό ότι το μουνί σέρνει καράβια, αλλά κατά την άποψη μου αν συνεχίσεις θα έχει αυτή το πάνω χέρι και ακόμα και αν καταλήξετε στο κρεβάτι, θα κάνει κουμάντο αυτή πότε και πώς θα συναντιέστε. Λάβε υπόψη και το γεγονός πως μπορεί να έχει καλέσει άλλους σαν και εσένα που είχε γνωρίσει κάπου κάποτε και να μην είσαι ο μόνος αυτή την στιγμή ή αργότερα. Αν έμαθα κάτι είναι ότι το δωρεάν τυρί είναι μόνο στην ποντικοπαγίδα. Ζήσε την ζωή σου και μην κάνει το χατίρι στο μουνί
Τι ειπες ρε Μαστορα!!:headbaning1:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
τότε ήταν μικρή 21-23 αλλά τώρα είναι ένα πολύ καλό μιλφ.......αυτό θέλω να δω,την μιλφ πλευρά της.
δυό σελιδες ολοκληρες εφτασε το θρεντ, φωτο κωλο βυζια ακομα να βαλεις, πως θα σου πουμε τι να κανεις ?

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Μπαίνεις με τα μπούνια.Μη γίνεσαι φιλενάδα της προφανώς, να γαμηθεί θέλει κι αν σου κάνει κολπάκια εξαφανίσου.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
971
Πόντοι
81
Αν επιμένει να βρίσκεστε σε πάρκα και να σκάει με μακρύ παλτο κι από μέσα εσώρουχα παίζει να σας παίρνει μάτι ή βίντεο ο hubby....σμπουτσα σου... εγώ ψηφίζω ΝΑΙ.

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Mου συμβαίνει το εξής εδώ και δύο μήνες περίπου και θα ήθελα την γνώμη σας, όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί και να πει την απόψη του. Ανήμερα Πρωτοχρονιά δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια παλιά μου σχέση, με την οποία είχα χωρίσει και δεν είχα καμία επαφή ,εδώ και 20 χρόνια!!!!! Να πω ότι είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας (και έχουμε, αλλά πλέον δεν είναι τόσο χτυπητή),13 χρόνια και η σχέση είχε κρατήσει σχεδόν δυο χρόνια με κάποια σκαμπανεβάσματα. Εγώ τότε 36,αυτή 23 και πολύ όμορφη (όταν χωρίσαμε). Στην αρχή δεν κατάλαβα ποιά ήταν και ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα πάρα πολύ . Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί και το ίδιο και αυτή. Ειχαμε μια συνομιλία περίπου 10 λεπτών και κλείσαμε με το αόριστο να τα ξαναπούμε. Στην εβδομάδα πάνω μου ζήτησε να πάμε για καφέ. Ειχα μια δουλειά κέντρο και μπόρεσα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να πάω για καφέ μαζί της. Συζητήσαμε για το τι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια ,σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κλπ. Οταν περάσαμε στο σήμερα,μου μίλησε για τον γάμο της και την βαρεμάρα που βιώνει,για την ρουτίνα,τον σύζυγο (που προφανώς την έχει και γραμμένη) κλπ κλπ. Μου πέταξε και κάτι περίεργα,ότι και καλά με σκεφτόταν συχνά,ότι μακάρι να μην είχαμε χωρίσει και να είχαμε ζήσει μαζί,αλλά δεν τα πολυπίστεψα να πω την αλήθεια. Από τότε έχουμε συναντηθεί άλλες τρεις φορές με διαστήματα 2-3 εβδομάδων. Να πω ότι στο τέλος της τρίτης συνάντησης,αυθόρμητα φιληθήκαμε για λίγη ώρα (με πάθος ομολογώ),αλλά ως εκεί.Το ίδιο και την τελευταία φορά,αλλά πάλι στο τέλος και για λίγο. Υπάρχει πρόβλημα και απο τους δύο για πιο συχνές συναντήσεις και στο ενδιάμεσο η επικοινωνία περιορίζεται σε κάποια κλεφτά μηνύματα στο τηλέφωνο. Η όλη φάση με έχει προβληματίσει,γιατί μου δίνει την εντύπωση,ότι απλά προσπαθεί να καλύψει το συναισθηματικό κενό που έχει και όχι να πάει παραπέρα (πήδημα κλπ). Εγώ να πω την αλήθεια θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της (προφανώς περιστασιακά και από περιέργεια περισσότερο),αλλά δεν μπορώ να παίρνω και το ρίσκο των συναντήσεων,για να ακούω αερολογίες κλπ......χωρίς ουσία. Να το συνεχίσω για λίγο ακόμα να δω τι σκατά θέλει ή να την γειώσω? Να πω οτι δεν θέλω να κάνω κάποια απότομη κίνηση,πέσιμο στα ίσα κλπ,γιατί δεν είναι αυτός ο τύπος (ή τουλάχιστον αυτό θέλει να βγάλει προς τα έξω). Ευχαριστώ όποιον πει την γνώμη του.
Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας τραγούδαγε η Ρίτα.
Άποψή μου, τσάμπα ξύνεσε στην γκλίτσα της βλαχοπούλας .
Δώσε 100-200€ βγάλε τα γούστα σου κι από δω πάνε κι άλλοι.
Το ρίσκο που παίρνεις είναι μεγαλύτερο από το προσδόκιμο όφελος.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Mου συμβαίνει το εξής εδώ και δύο μήνες περίπου και θα ήθελα την γνώμη σας, όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί και να πει την απόψη του. Ανήμερα Πρωτοχρονιά δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια παλιά μου σχέση, με την οποία είχα χωρίσει και δεν είχα καμία επαφή ,εδώ και 20 χρόνια!!!!! Να πω ότι είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας (και έχουμε, αλλά πλέον δεν είναι τόσο χτυπητή),13 χρόνια και η σχέση είχε κρατήσει σχεδόν δυο χρόνια με κάποια σκαμπανεβάσματα. Εγώ τότε 36,αυτή 23 και πολύ όμορφη (όταν χωρίσαμε). Στην αρχή δεν κατάλαβα ποιά ήταν και ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα πάρα πολύ . Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί και το ίδιο και αυτή. Ειχαμε μια συνομιλία περίπου 10 λεπτών και κλείσαμε με το αόριστο να τα ξαναπούμε. Στην εβδομάδα πάνω μου ζήτησε να πάμε για καφέ. Ειχα μια δουλειά κέντρο και μπόρεσα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να πάω για καφέ μαζί της. Συζητήσαμε για το τι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια ,σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κλπ. Οταν περάσαμε στο σήμερα,μου μίλησε για τον γάμο της και την βαρεμάρα που βιώνει,για την ρουτίνα,τον σύζυγο (που προφανώς την έχει και γραμμένη) κλπ κλπ. Μου πέταξε και κάτι περίεργα,ότι και καλά με σκεφτόταν συχνά,ότι μακάρι να μην είχαμε χωρίσει και να είχαμε ζήσει μαζί,αλλά δεν τα πολυπίστεψα να πω την αλήθεια. Από τότε έχουμε συναντηθεί άλλες τρεις φορές με διαστήματα 2-3 εβδομάδων. Να πω ότι στο τέλος της τρίτης συνάντησης,αυθόρμητα φιληθήκαμε για λίγη ώρα (με πάθος ομολογώ),αλλά ως εκεί.Το ίδιο και την τελευταία φορά,αλλά πάλι στο τέλος και για λίγο. Υπάρχει πρόβλημα και απο τους δύο για πιο συχνές συναντήσεις και στο ενδιάμεσο η επικοινωνία περιορίζεται σε κάποια κλεφτά μηνύματα στο τηλέφωνο. Η όλη φάση με έχει προβληματίσει,γιατί μου δίνει την εντύπωση,ότι απλά προσπαθεί να καλύψει το συναισθηματικό κενό που έχει και όχι να πάει παραπέρα (πήδημα κλπ). Εγώ να πω την αλήθεια θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της (προφανώς περιστασιακά και από περιέργεια περισσότερο),αλλά δεν μπορώ να παίρνω και το ρίσκο των συναντήσεων,για να ακούω αερολογίες κλπ......χωρίς ουσία. Να το συνεχίσω για λίγο ακόμα να δω τι σκατά θέλει ή να την γειώσω? Να πω οτι δεν θέλω να κάνω κάποια απότομη κίνηση,πέσιμο στα ίσα κλπ,γιατί δεν είναι αυτός ο τύπος (ή τουλάχιστον αυτό θέλει να βγάλει προς τα έξω). Ευχαριστώ όποιον πει την γνώμη του.
Απο αυτά που γράφεις η γυναίκα μάλλον είναι κλινική περίπτωση…ΜΗΝ μπλέξεις με την τοξικότητα..

Σκέψου με το πάνω κεφάλι και πάμε παρακάτω..

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
750
Πόντοι
81
Μπορεί να θέλει ψυχολογική διέξοδο/επιβεβαίωση. Μπορεί να θέλει καλά γαμήσια με οικοίο πρόσωπο. Μπορεί να σκεφτηκε σύγκριση εσένα με τον άντρα της και να μετανοιωσε που δε συνέχισε μαζί σου. Μπορεί να είναι πολυ γκομενιάρα και να εχει ξεμεινει απο γκόμενους.
Οτιδήποτε κι αν θέλει, σημασία εχει εσυ τι θέλεις. Να βάλεις τα πλαίσια σου και τους όρους σου. Πες της εσυ τι θες πρώτος και πως.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Προσωπικά, από τα όσα διάβασα και διαισθητικά/ συνδυαστικά νομίζω τα εξής πολύ απλά:
Αν θέλει να ξεσκιστεί, μπορεί να το κάνει πανεύκολα από το διαδίκτυο βρίσκοντας άπειρους διαθέσιμους άγνωστους, παίρνει μία δεύτερη κάρτα τηλεφώνου, κάνει ραντεβού σε ξενοδοχείο- αρπαχτές, και συνεχίζει ως μία καθωσπρέπει κυρία. Εδώ δε βλέπω διάθεση ξεσκίσματος αλλά αγαπούλας/ σχεσούλας.

Στέκομαι στο ότι εξαρτάται οικονομικά από το σύζυγό της. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθεί την τακτική της μαϊμούς και να ψάχνει την επόμενη εξασφάλιση πριν αφήσει το γάμο της.

Δε νομίζω ότι αξίζουν αυτά τα ραντεβουδάκια για καφεδάκι τα οποία δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα. Το μόνο που θα είχε νόημα στην περίπτωσή σου θα ήταν να βρίσκεστε απευθείας σε ένα ξενοδοχείο για 2 ώρες και μετά καθένας τη ζωή του. Ο,τιδήποτε άλλο, θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα στο τέλος.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.453
Πόντοι
456
Μην ασχοληθείς καν. Και μην ακούς συμβουλές τύπου "βάλε τους όρους σου κλπ".
Ξέρεις πόσο εύκολα αθετούνται οι όροι; Και να φας καμία απειλή-εκβιασμό;
Το να έχεις συνδεθεί συναισθηματικά με κάποια και να γυρνά αυτή μετά από 20 χρόνια, μόνο κίνδυνο κρύβει.
Δε γύρισε για ένα πήδο μόνο.
Καλή τύχη.

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
....Η μεγαλύτερη αμαρτία ειναι να θελει να πηδηχτητε και εσυ να μην το αντιληφθείς !
Λες ότι φιλιθηκατε ......και έμεινε εκεί ! Συγνώμη αλλά δεν φιλάμε και μένουμε εκεί .....προχωράμε όμορφα σεμνά και ταπεινά ! Τι είστε δημοτικού παιδάκια ;
Παντως η δυσκολότερη επέμβαση ειναι να βγάλεις απο το μυαλό της γυναίκας την Τσαπου.
Γενικά ξεκαθαρίζεις την θέση σου !αυτα τα σουξου μουξου ειναι μπλέξιμο !
Ποσό χρ ειναι τώρα η μαντάμ ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom