θα σας πω μία εμπειρία προσωπική, αυτόπτης μάρτυρας. Στην δουλειά που είμαι, στην παραγωγή, είναι 2 ελληνίδες και οι υπόλοιποι κατά 95% Πακιστανοί. Τον Ιαναουάριο ήρθε ένας πιτσιρικάς πακιστανός μαγκάκος 20 χρονών, και η μία ελληνίδα 45 ετών, άρχισε να του κολοτρίβεται. Τον φώναζε "ε! πιτσιρίκο" με διάφορους τόνους στην φωνή της. Αυτός άρχισε να ανταποκρίνεται και άρχισε και αυτός να την φωνάζει και να πλησιάζει κοντά της. Το παιχνίδι το έκανε αυτή, και όταν την πλησίαζε, αυτή το έπαιζε αδιάφορη... μόλις πήγαινε στην άλλη άκρη, άρχιζε πάλι να τον φωνάζει. Μετά για λίγες μέρες τον έκοβε και ξανάρχιζε. Με τον καιρό, αυτός άρχισε να της λέει "πότε θα βρεθούμε?" και τέτοια. Αυτή έλεγε "α! έχω είμαι μεγάλη για σένα... είμαι γιαγιά".. και γέλαγε. Αυτός δεν κόλονε και της έλεγε "και εγώ παππού είμαι" και γέλοια αυτή. Όταν διασταυρωνόντουσαν του έδινε κάτι μέτρια-δυνατά χτυπήματα στα χέρια, στο στήθος, στον ώμο... και αυτός έκανε ότι ταράζεται... Γέλοια αυτή... Δεν είδα βέβαια να της βάζει χέρι, αλλά την πλησίαζε, έγερνε προς το μέρος της και μπιρι μπιρι... χάχανα αυτή λες και δεν γούσταρε. Δεν τον έκοβε όμως... Αν το έκανα εγώ ας πούμε που είμαι στην επίβλεψη παραγωγής, 50 καλοστεκούμενος με πολλές επιτυχίες σε μικρές-μεγάλες, μπορεί και να με κάρφωνε στο αφεντικό. Αλλά τον πιτσιρίκο... άλλο πράγμα... 30-40 φορές την ημέρα τον φώναζε. Αυτός στην αρχή είχε σαλτάρει, αλλά στο τέλος πριν τον διώξουνε, της την έπεφτε κανονικά. Και αυτή όλο ματάκια και γελάκια. Πιστεύω ότι αν δεν είχε τα 3 παιδιά, 23-20-13 ετών και δεν φοβότανε να μην χάσει την δουλειά της εκεί, θα τον πήδαγε τον πιτσιρίκο... κατά τα άλλα, το παίζουν μητέρες, σεμνές, αλλά μόλις βρουν το "αντικείμενο" του σεξ που της ανάβει, εκδηλώνονται. Δεν έχει σημασία αν περάσουν την γραμμή, αλλά το ότι εκδηλωνονται και μάλιστα μπροστά σε όλους. Η 45 αυτή έχει πολύ καλό σώμα, σφιχτό και πεταχτό, παρότι δεν είναι πολύ ωραία στο πρόσωπο. Είναι έντονη, αθυρόστομη και ενεργητική.
Εσείς τι λέτε? Τα μάτια μου και τα αυτιά μου έκαναν πουλάκια μήπως?
μετά μας λένε ότι δεν θέλουν τους μετανάστες, μυρίζουν κλπ κλπ...