Εγώ γράφω ότι δεν υπήρξε ποτέ (αφού δεν τον αναφέρει κανένας σύγχρονος ιστορικός) και ήταν τόσο υπαρκτό πρόσωπο όσο υπαρκτός ήταν ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, κι εσύ συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι τα πιο πάνω. Φυσικά δεν νιώθεις την ανάγκη να παρουσιάσεις καμία απόδειξη για τους ισχυρισμούς σου. Κι όσο για την αγάπη που κήρυττε. Ματθαίος 12, στίχος 30 Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει.
Λουκάς Κεφ. 12, στίχοι 49 «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη γη, και τι άλλο να θέλω αν ήδη άναψε! 50 Και βάφτισμα έχω να βαφτιστώ, και πώς πιέζομαι ωσότου τελεστεί! 51 Νομίζετε ότι παρουσιάστηκα, για να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι, σας λέω, αλλά μόνο διχασμό. 52 Γιατί θα είναι από τώρα πέντε μέσα σ’ έναν οίκο διχασμένοι, τρεις εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών: 53 Θα διχαστούν πατέρας ενάντια σε γιο και γιος ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια στη θυγατέρα και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της και νύφη ενάντια στην πεθερά». Πόσο περισσότερη αγάπη να αντέξεις πια; Πόση μισαλλοδοξία!!!!! Τι χαρά που ήρθε και άναψε φωτιά στη Γη και διαίρεσε τις οικογένειες σε αντιμαχόμενες ομάδες!!!!!