Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μόνο από μουσουλμάνους,οι Ορθόδοξοι βεβήλωναν και κατέστρεφαν Αιγυπτιακούς ναούς

Μέρος της βιβλιοθήκης κάηκε το 47 π.Χ. αλλά συμπληρώθηκε με βιβλία από τη βιβλιοθήκη της Περγάμου. Το 391 μ.Χ. κατά τη διάρκεια της περιόδου όπου Πατριάρχης ήταν ο Θεόφιλος Α΄, τμήμα της βιβλιοθήκης το οποίο βρίσκονταν στο ναό του Σεραφείμ καταστράφηκε από χριστιανούς φανατικούς. Ό,τι απέμεινε φαίνεται πως καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της Αραβικής κυριαρχίας στον 7ο και 8ο αιώνα μ.Χ.» ΠΗΓΉ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Τύπε για τον Χριστό τι γνώμη έχεις  :think:

Ο Ιησούς των Ευαγγελίων δεν υπήρξε. Αν υπήρχαν δύο ανεξάρτητοι ιστορικοί του 1ου αιώνα οι οποίοι περιέγραφαν ότι υπήρξε ένας Ιουδαίος δάσκαλος τον οποίο ακολουθούσαν χιλιάδες, ο οποίος έθρεψε με 5 ψάρια χιλιάδες ανθρώπους, θεράπευσε κουφούς, τυφλούς, κουτσούς, ανάστησε νεκρό και όταν πέθανε έγινε ταυτόχρονα σεισμός, έκλειψη Ηλίου σε όλη τη Γη και οι νεκροί της Ιερουσαλήμ βγήκαν βόλτα στους δρόμους, θα άξιζε να ψαχτεί η υπόθεση. Δεν θα σήμαινε ότι είναι αλήθεια, αλλά θα έπρεπε να μελετηθεί. Την στιγμή που όλα τα πιο πάνω φοβερά και τρομερά δεν αναφέρονται από ΚΑΝΕΝΑ είναι απόλυτα βέβαιο ότι είναι ιστορία φαντασίας, και κακογραμμένη μάλιστα. Ο Καίσαρας Αύγουστος ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΤΕ απογραφή της Οικουμένης. Ακόμα κι αν διέταζε, η Ιουδαία ήταν αυτόνομο Βασίλειο φόρου υποτελές στους Ρωμαίους και δεν θα ίσχυε η διαταγή της απογραφής. Οι απογραφές γίνονται στο τόπο κατοικίας, όχι στον τόπο καταγωγής, ειδικά με τα πενιχρά μέσα συγκοινωνίας της εποχής. Οι απογραφές γίνονταν για φορολογικούς λόγους, ώστε να γνωρίζουν οι Ρωμαίοι πόσους φόρους μπορούν να εισπράξουν από κάθε περιοχή. Ο Ηρώδης δεν έσφαξε 14.000 νήπια. Κανένα αστέρι δεν φώτιζε ένα συγκεκριμένο σημείο της Γης. Κανένας δεν έγραψε για την παρέλαση των νεκρών. Όλα πλαστογραφήθηκαν από τον Κωνσταντίνο και τους διαδόχους του αιώνες μετά. Γι αυτό και δεν τα αναφέρει κανένας ιστορικός της εποχής και προσπάθησαν να χώσουν πλαστές παραγράφους στον Ιώσηπο και σε άλλους μεταγενέστερους Ιστορικούς    

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε μου, όσο σε λήστευαν σου είπαν πως οι Αλβανοί ήταν και μουσουλμάνοι ή εσύ τα κατάλαβες και τα δύο από μόνος σου;

όχι παπαριδη τους αναγνωρισα στην ασφαλεια την επομενη μερα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς επιβιώνουν τόσες χιλιάδες Πακιστανοί στην Ελλάδα?Δεν υπάρχει καφετέρια,οικοδομη, Βενζινάδικο, Συνεργείο καθαρισμού,Μεταφορές , Λαχαναγορά και παρά πάρα πολλές θέσεις εργασίας όπου δουλεύουν Πακιστανοί που Φυσικά κάποιοι ευοιποληπτοι συμπολίτες μας Έλληνες τους προτιμούν γιατί εμείς οι ίδιοι απαξιωσαμε την κάθε εργασία που αν δεν βγαίνουμε ατσαλακοτοι την θεωρούμε ντροπη μήπως τελικά φταίει και η σάπια νοοτροπία μας.
Είναι εύκολο να αφοριζουμε τα πάντα γύρω μας το πιο απλό δύσκολο όμως να προβληματιστούμε βαθύτερα
Οι χειρότεροι εργάτες είναι τύπε οι Πακι.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο Ιησούς των Ευαγγελίων δεν υπήρξε. Αν υπήρχαν δύο ανεξάρτητοι ιστορικοί του 1ου αιώνα οι οποίοι περιέγραφαν ότι υπήρξε ένας Ιουδαίος δάσκαλος τον οποίο ακολουθούσαν χιλιάδες, ο οποίος έθρεψε με 5 ψάρια χιλιάδες ανθρώπους, θεράπευσε κουφούς, τυφλούς, κουτσούς, ανάστησε νεκρό και όταν πέθανε έγινε ταυτόχρονα σεισμός, έκλειψη Ηλίου σε όλη τη Γη και οι νεκροί της Ιερουσαλήμ βγήκαν βόλτα στους δρόμους, θα άξιζε να ψαχτεί η υπόθεση. Δεν θα σήμαινε ότι είναι αλήθεια, αλλά θα έπρεπε να μελετηθεί. Την στιγμή που όλα τα πιο πάνω φοβερά και τρομερά δεν αναφέρονται από ΚΑΝΕΝΑ είναι απόλυτα βέβαιο ότι είναι ιστορία φαντασίας, και κακογραμμένη μάλιστα. Ο Καίσαρας Αύγουστος ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΤΕ απογραφή της Οικουμένης. Ακόμα κι αν διέταζε, η Ιουδαία ήταν αυτόνομο Βασίλειο φόρου υποτελές στους Ρωμαίους και δεν θα ίσχυε η διαταγή της απογραφής. Οι απογραφές γίνονται στο τόπο κατοικίας, όχι στον τόπο καταγωγής, ειδικά με τα πενιχρά μέσα συγκοινωνίας της εποχής. Οι απογραφές γίνονταν για φορολογικούς λόγους, ώστε να γνωρίζουν οι Ρωμαίοι πόσους φόρους μπορούν να εισπράξουν από κάθε περιοχή. Ο Ηρώδης δεν έσφαξε 14.000 νήπια. Κανένα αστέρι δεν φώτιζε ένα συγκεκριμένο σημείο της Γης. Κανένας δεν έγραψε για την παρέλαση των νεκρών. Όλα πλαστογραφήθηκαν από τον Κωνσταντίνο και τους διαδόχους του αιώνες μετά. Γι αυτό και δεν τα αναφέρει κανένας ιστορικός της εποχής και προσπάθησαν να χώσουν πλαστές παραγράφους στον Ιώσηπο και σε άλλους μεταγενέστερους Ιστορικούς   
αμα πας ποτε στους Αγιους Τοπους,θα δεις και τα κρανια,στιβαγμενα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
χρεωκοπήσαμε άλλες 6 φορες τα τελευταια 150 χρονια και στα αρχιδια μας το ξεχασαμε δεν εγινε τιποτα φοβερο. δεν σκοτωναν ελληνες επειδη ο τρικουπης και ο μεταξας σταματησαν να πληρωνουν τα δανεια του κρατους.

ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΙΝΕ όταν μας σκοτωναν βουλγαροι και τουρκοι.

ημουν και εγω ανεργος καποτε ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
μεγαλο προβλημα ειναι οταν με ληστεψε μια συμμορια αλβανων μουσουλμανων θα μπορουσαν να μου δωσουν μια στο κεφαλι με τα σιδερικα που ειχαν και να με σκοτωσουν.

σκοτωνουν και οι ελληνες αλλα οι ελληνες δεν μπορουμε να τους διωξουμε απο πριν.
οι ξενοι που μπηκαν παρανομα στην χωρα μπορουμε  και πρεπει να τους διωξουμε οπως κανουν σε ευνομουμενα κρατη πχ πολωνια και ουγγαρια.
Σταρχιδια σου είσαι εσύ που είτε δεν ζούσες τότε να δεις τη γλύκα, αλλά και τώρα που χρεοκοπήσαμε και ζεις, πάλι σταρχιδια σου διότι είσαι ΔΥ.

Για ρώτα αυτούς που δεν έχουν να φάνε αν τους νοιάζει που μας σκότωναν οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές αυτά.

Το ότι τα έβαλε ΜΟΝΟΣ του με ένα ολόκληρο σύστημα, αυτό δεν σημαίνει κάτι?

Το ότι Αυτός που φονεύθηκε ήταν πιο δυνατός από τους φονιάδες του, αυτό δεν σημαίνει κατι?

Το ότι ανέτρεψε τις τότε αξίες και τις αντικατέστησε με άλλες τις οποίες ακόμα και τώρα, 2 χιλιετίες μετά, ασπαζόμαστε, αυτό δεν σημαίνει κάτι?

Το ότι η αγάπη δεν θα είχε την ίδια έννοια που έχει σήμερα εάν δεν υπήρχε Αυτός, αυτό δεν λέει κατι?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ισχύει αυτό! Προσωπικά δεν έχω αφήσει ούτε 1 Ευρώ σε επιχείρηση που απασχολεί Paki, αλλά έχω δει από οχήματα που είμουν μέσα πως ακόμα και στο γέμισμα βενζίνης είναι αργόστροφοι και θρασύτατοι!

Επίσης η εγκληματική τους μεθοδολογία έχει να κάνει πολύ με ....βράχια..
Όλες οι βραχώδεις περιοχές στα περίχωρα πόλεων όσο κυκλοφορούν ελεύθεροι είναι κίνδυνος-θάνατος!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
αμα πας ποτε στους Αγιους Τοπους,θα δεις και τα κρανια,στιβαγμενα

Μου εξηγείς τι ακριβώς εννοείς, γιατί δεν κατάλαβα; Σε ποιους θα ανήκουν τα κρανία που θα δω;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές αυτά.
Το ότι τα έβαλε ΜΟΝΟΣ του με ένα ολόκληρο σύστημα, αυτό δεν σημαίνει κάτι?
Το ότι Αυτός που φονεύθηκε ήταν πιο δυνατός από τους φονιάδες του, αυτό δεν σημαίνει κατι?
Το ότι ανέτρεψε τις τότε αξίες και τις αντικατέστησε με άλλες τις οποίες ακόμα και τώρα, 2 χιλιετίες μετά, ασπαζόμαστε, αυτό δεν σημαίνει κάτι?
Το ότι η αγάπη δεν θα είχε την ίδια έννοια που έχει σήμερα εάν δεν υπήρχε Αυτός, αυτό δεν λέει κατι?

Εγώ γράφω ότι δεν υπήρξε ποτέ (αφού δεν τον αναφέρει κανένας σύγχρονος ιστορικός) και ήταν τόσο υπαρκτό πρόσωπο όσο υπαρκτός ήταν ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, κι εσύ συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι τα πιο πάνω. Φυσικά δεν νιώθεις την ανάγκη να παρουσιάσεις καμία απόδειξη για τους ισχυρισμούς σου. Κι όσο για την αγάπη που κήρυττε. Ματθαίος 12, στίχος 30 Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει.
Λουκάς Κεφ. 12, στίχοι 49 «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη γη, και τι άλλο να θέλω αν ήδη άναψε!  50 Και βάφτισμα έχω να βαφτιστώ, και πώς πιέζομαι ωσότου τελεστεί! 51 Νομίζετε ότι παρουσιάστηκα, για να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι, σας λέω, αλλά μόνο διχασμό. 52 Γιατί θα είναι από τώρα πέντε μέσα σ’ έναν οίκο διχασμένοι, τρεις εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών: 53 Θα διχαστούν πατέρας ενάντια σε γιο και γιος ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια στη θυγατέρα και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της και νύφη ενάντια στην πεθερά». Πόσο περισσότερη αγάπη να αντέξεις πια; Πόση μισαλλοδοξία!!!!! Τι χαρά που ήρθε και άναψε φωτιά στη Γη και διαίρεσε τις οικογένειες σε αντιμαχόμενες ομάδες!!!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ποιους ακριβως κοινοτικούς νομους παραβιαζει η πιο ανισχυρη από εμας ουγγαρια και πολωνια και ποιες οι δυσαρεστες συνεπειες για τους πολωνους και τους ουγγρους?

μην παπαγαλίζετε άλλο το όλα είναι συμφωνημένα αποφασισμένα από αλλου και δεν μπορούμε να κανουμε κατι.

μπορούμε και σε αρκετες χωρες ουγγαρια, πολωνια, σιγα σιγα και ιταλια η ευρωπη αντιστέκεται και ζει καλυτερα από την ελλαδα , την γαλλια, την αγγλια που φοβούνται να κυκλοφορησουν βραδυ στα παρκα που επαιζαν βραδυ ως παιδια.
η ουγγαρια τυπε δεν παραβιασε κανενα ευρωπαικο νομο περι των μεταναστών το μονο που εκανε είναι να σφραγισει τα σύνορα με τη σερβια για να μην περνανε οι μετανάστες το ιδιο καναμε και εμεις στον εβρο και δεν μπαινουν από τον εβρο τωρα αλλα μας ερχονται από τη θαλασσα...

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Εγώ γράφω ότι δεν υπήρξε ποτέ (αφού δεν τον αναφέρει κανένας σύγχρονος ιστορικός) και ήταν τόσο υπαρκτό πρόσωπο όσο υπαρκτός ήταν ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, κι εσύ συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι τα πιο πάνω. Φυσικά δεν νιώθεις την ανάγκη να παρουσιάσεις καμία απόδειξη για τους ισχυρισμούς σου. Κι όσο για την αγάπη που κήρυττε. Ματθαίος 12, στίχος 30 Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει.
Λουκάς Κεφ. 12, στίχοι 49 «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη γη, και τι άλλο να θέλω αν ήδη άναψε!  50 Και βάφτισμα έχω να βαφτιστώ, και πώς πιέζομαι ωσότου τελεστεί! 51 Νομίζετε ότι παρουσιάστηκα, για να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι, σας λέω, αλλά μόνο διχασμό. 52 Γιατί θα είναι από τώρα πέντε μέσα σ’ έναν οίκο διχασμένοι, τρεις εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών: 53 Θα διχαστούν πατέρας ενάντια σε γιο και γιος ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια στη θυγατέρα και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της και νύφη ενάντια στην πεθερά». Πόσο περισσότερη αγάπη να αντέξεις πια; Πόση μισαλλοδοξία!!!!! Τι χαρά που ήρθε και άναψε φωτιά στη Γη και διαίρεσε τις οικογένειες σε αντιμαχόμενες ομάδες!!!!!
Αφού δεν υπήρξε γιατί ασχολείσαι με αυτά που λένε ότι έλεγε? Να υποθέσω ότι ασχολείσαι και με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μια χαρα ειναι η νομοθεσια
προβλεπει φυλακιση οσων εισερχονται παρανομα στην χωρα και απελαση
ποση ωρα αραγε να χρειαζεται να απορριψεις αιτηση ασυλου απο εναν πακιστανο η αλγερινο?????

το προβλημα ειναι οτι τα παροδοσιακα κομματα δεν επιβαλλουν την νομοθεσια
οσοι εισερχονται στη χωρα παρανομα ολοι δηλωνουν προσφυγες και πανε στη πλησιεστερη μεταναστευτικη υπηρεσια και τους δινουν ένα χαρτι παραμονης 30 ημερων στη χωρα ως προσφυγες μεχρι να γινει η ταυτοποιηση και μετα όχι μονο τους στελνουν πισω αλλα τους δινουν ασυλο και επιδομα...τους δε αλλους που δεν ανηκουν στους προσφυγες πολεμου π.χ πακιστανοι αυτοι όπως ειπα πριν κανουν λευκο γαμο αναγνωριζουν παιδια πιανουν δουλεια ταχα σε συμπατριώτες τους με αποτέλεσμα να μεινουν και αυτοι εδώ.
αρα η νομοθεσια μια χαρα επιβάλλεται στο να μεινουν οι μετανάστες εντος ευρωπης.

Επισκέπτης
-ΑΥΓΗ-ΣΤΑ-ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ-ΣΥΝΟΡΑ-ΚΑΚΑΒΙΑ-2-ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ-ΜΕ-Roberto-Chaidi1.jpg

Επισκέπτης

Λαθος.
Οι Αφγανοι ειναι οι χειροτεροι. Τους πηρα μια χρονια για τρυγο. Δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους. Ενας Αλβανος βγαζει δουλεια 3 Αφγανων.
Απο το 2012 δεν ξανα πηραμε αλλοδαπο εργατη. Μονοι μας και με τη βοηθεια συχωριανων βγαζαμε τη δουλεια και ανταποδιδαμε τη βοηθεια.

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Τύπε εχεις την παραμικρη ιδεα ποιος ειναι αυτος στον κυκλο? Ως λαθρομεταναστη μας τον παρουσιαζεις?

Αυτόν τον ξέρεις σίγουρα, ψηφίζεις το κόμμα του που έφερε το '92 όλο το Αλβαναριό και τώρα δίνει δώρα στους πίθηκες.

Συνημμένα

• kyriakos_prosfyges.jpg
    kyriakos_prosfyges.jpg
    111 KB · Εμφανίσεις: 66
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Αφού δεν υπήρξε γιατί ασχολείσαι με αυτά που λένε ότι έλεγε? Να υποθέσω ότι ασχολείσαι και με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών?

Απάντησα στην ερώτηση που μου υποβλήθηκε. Αν είχες βέβαια κάτι να γράψεις, θα το έγραφες και δεν θα προσπαθούσες να εκτρέψεις τη συζήτηση. Κι όσο για τη Βίβλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ. Είναι όμως ένα πολύτιμο δείγμα αρχαικής λογοτεχνίας που δείχνει πως σκεφτόντουσαν οι άνθρωποι που την έγραψαν εκείνη την εποχή. Και πόσο παλιάνθρωποι ήταν. Βιασμοί και δολοφονίες μεταξύ αδελφών, Γενοκτονίες, Μοιχεία, πώληση αδελφών ως δούλων, καταστροφές των Ιερών των άλλων, Ναρκωτικά, Προαγωγός της αδελφής / γυναίκας του, θανάτωση των Ομοφυλοφίλων, των κτηνοβατών, των Μάντεων, των ατίθασων παιδιών, τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος από την ηθική τους 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
[size=20pt]Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι ληστές του Φιλοπάππου επιτίθενται σε τουρίστριες πέντε μέρες πριν τον θάνατο του 25χρονου
[/size]

Πηγή:
:zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• pakia.jpg
    pakia.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • paki2.jpg
    paki2.jpg
    210 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!