Επισκέπτης
μονο με γλυκανισο παιδια.....το αλλο ειναι για εντριβες
τι φλωροσ ισε ρε γραπα μονο
μονο με γλυκανισο παιδια.....το αλλο ειναι για εντριβες
μονο με γλυκανισο ,το αλλο ειναι για απολυμανσητι φλωροσ ισε ρε γραπα μονο
αν κι έχω στομάχι ερπετού μπορώ να πω πως χωρίς να το διαβάσω προτιμώ τσίπουρο αλλά από γλυκάνισο γιατί το άλλο είναι ρακί και του Τσιλιλή είναι μάπαΠαντως για οσους δεν ξερουνε στο τσιπουρακι με γλυκανισο καλο θα ειναι να μην μπαινει καθολου παγος!!!
Ειδικα για αυτους που εχουνε θεμα με το στομαχακι τους...
γενικα τα εμφιαλωμενα τσιπουρα ειτε με γλυκανισο ειτε ανευ δεν εχουνε καμια σχεση με αυτα που βγαζουμε μονοι
Έχεις απόλυτο δίκιο μαν αλλά πως να αγοράσεις χύμα αν δεν τον ξέρεις και δεν τον εμπιστεύεσαι τον άλλον;
αν κι έχω στομάχι ερπετού μπορώ να πω πως χωρίς να το διαβάσω προτιμώ τσίπουρο αλλά από γλυκάνισο γιατί το άλλο είναι ρακί και του Τσιλιλή είναι μάπα
Τσιπουρο (ως προς Τσιλιλη) μονο από ατομα που ξερεις και το βγαζουν για δικη τους χρηση, οχι εμπορειο. Οσο για το Τσιλιλη που λενε, ειναι τσιπουρο, μετριο για μενα, με 15-17 γραδα που το διαφημισε ο Λαζοπουλος στην εκπομπη του (Θεσσαλια μερια) και απο τοτε το εχει μαθει ο καθενας. Υπαρχουν πολυ καλητερα στο εμπορειο.
Για πες ρε τύπε.
Εχεις δικιο σε αυτο.
Εγω βγαζω δικο μου και μενει πολυ λιγο και πουλαω καμια 200αρια κιλα μην φανταστεις καμια ποσοτητα.Και Δοξα το Θεο το δινω ολο αμεσως. Αλλα γενικα καλο ειναι να ξερεις τον αλλον που αγοραζεις.