Νέα

Οι εμετικοί Onirama...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο Ξενακης ηταν ενας τυπος που πολεμησε κατα των Γερμανων, με αποτελεσμα να παραμορφωθει η μουρη του και να ειναι μια ζωη δυσμορφος. Δεν θελω καν να ξερω τα συναισθηματά του...
Εγω, βεβαια, δεν τα διακρινω μεσα σ' αυτο που κανει, αλλα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Υπαρχουν οι γαμημενοι οι κριτικοι! Καποιος τους πληρωνει για να κρινουν, κι εγω σεβομαι τους ανθρωπους που αμειβονται απο την ελευθερη οικονομια για να κανουν αποδοτικα μια δουλεια. Επισης, δεν εχω τις γνωσεις που εχουν εκεινοι, για να μπορω να καταλαβω το επιπεδο του Ξενακη

Εγω τους κριτικους δεν τους σεβομαι ιδιαιτερα οποτε δεν εχω κατι να προσθεσω επι τουτου...και οπως ελεγε και ενας καθηγητης μου οι κριτικοι συνηθως ειναι αποτυγχημενοι καλλιτεχνες που δε μπορεσαν τελικα να εκφρασουν αυτο που ηθελαν και κατεληξαν να κρινουν τις δημιουργιες των αλλων που ηταν απλα πιο ικανοι στην εκφραση...

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οπως ειπε κ η νιτσα...η αποψεις αυτες ειναι καθαρα υποκειμενικες.
γ την κολλητη μου την σκυλου η παολα ειναι βγαλμενη απο την ζωη και με νοημα που τρεχει απο τα μπατζακια.αντιθετα πιστευει οτι δε μπορεις να βγαλεις καημο με πυξ λαξ πχ και οτι ειναι ψευτοκουλτουρα του κωλου.

η κολλητη σου ειναι αυτη που μας ελεγες οτι την πηδηξε ο ποζερας με τα κλειδια του αμαξιου στο τραπεζι? :rolleyes:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537
το κοινο λοιπον επιλεγει οτι ο χατζηγιαννης γαμει και δερνει...
οι κριτικοι λενε το ιδιο...
η διαχρονικοτητα ακομα δεν μπορει να φανει...
εσυ γιατι τον λες σαπιο?

Ο Χατζηγιαννης γραφει καποια καλα σουξεδακια (πιο καλα απο τον ανταγωνισμο)
Σιγουρα εχει ταλεντο
Αλλα δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος σ' αυτη τη χωρα που να τον κατατασσει στους μεγαλους δημιουργους της μουσικης (πχ Θεοδωρακη, Σαββοπουλο, Μικρουτσικο κλπ...). Οχι ομως επειδη ειναι νεος ακομα. ΟΟΟΟΧΙ.
Ποτε, ποτε, ποτε, ποτε δεν θα μπει σ' ατυο το κλαμπ, γιατι οσοι διετελεσαν μελη του δεν εκαναν σουξεδακια (εγραφαν τα κομματια για παρτη τους κι οχι για να τα βαλουν σε διαφημιση adsl)

Υπαρχει ενα ποιοτικο χασμα, δε νομιζεις?

Οσο για τους κριτικους που αβανταρουν το  Μιχαλακη...σε ποιους ακριβως αναφερεσαι???
Στο Μιλτο Καρατζα????  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αμα ανοιξατε θρεντ για τους εμετικους/αστειους/παιδικους κτλ Ονιραμα,τοτε για rotting christ,firewind,Τρυπες,ξυλινα σπαθια,Πισσα κ πουπουλα κτλ,κτλ τι πρεπει να πραξουμε? :huh: :huh:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.407
Πόντοι
506
οι ονοιδραμα είναι για τον πέουλο, δεν φταίνε όμως αυτοί, αλλά  αυτοί που μας πασάρουν κάθε `ονοιραμα' και άλλες σχετικές παπαριές, για σκεφτείτε πια ήταν τα πιο αγαπημένα ``παιδια'' της τηλεόρασης το 11-12; ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Μπεκατώρου, η κατάσταση δηλαδή όσο πάει και γίνεται πιο ''φτηνή'' θέλουν να ρίξουν το επίπεδο του Ελληνα κάτω από το δάπεδο... και καλά εμείς των άνω 35-40 που έχει σιτέψει λίγο το μυαλό μας, τα πιτσιρίκια με τι πρότυπα θα μεγαλώσουν...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο Χατζηγιαννης γραφει καποια καλα σουξεδακια (πιο καλα απο τον ανταγωνισμο)
Σιγουρα εχει ταλεντο
Αλλα δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος σ' αυτη τη χωρα που να τον κατατασσει στους μεγαλους δημιουργους της μουσικης (πχ Θεοδωρακη, Σαββοπουλο, Μικρουτσικο κλπ...). Οχι ομως επειδη ειναι νεος ακομα. ΟΟΟΟΧΙ.
Ποτε, ποτε, ποτε, ποτε δεν θα μπει σ' ατυο το κλαμπ, γιατι οσοι διετελεσαν μελη του δεν εκαναν σουξεδακια (εγραφαν τα κομματια για παρτη τους κι οχι για να τα βαλουν σε διαφημιση adsl)

Υπαρχει ενα ποιοτικο χασμα, δε νομιζεις?

Οσο για τους κριτικους που αβανταρουν το  Μιχαλακη...σε ποιους ακριβως αναφερεσαι???
Στο Μιλτο Καρατζα????  :2funny:

δηλαδη ο Σαλιερι επειδη δεν κατατασσεται στους μεγαλους δημιουργους της εποχης του δεν παρηγαγε τεχνη? πριν μιλησες για ατομα που δεν παραγουν τεχνη και δε βαζουν ψυχη...αλλο παραγω τεχνη και αλλο παραγω υψηλη τεχνη...οπως αλλο παραγω τεχνη για τις μαζες και αλλο παραγω τεχνη για τους μυστες...για μενα και οι ονιραμα και το αι λαβ καρδιτσα αποτελουν τεχνη...το πως θα αξιολογηθουν απο το κοινο και τον χρονο ειναι αλλο ζητημα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537
Εγω τους κριτικους δεν τους σεβομαι ιδιαιτερα οποτε δεν εχω κατι να προσθεσω επι τουτου...και οπως ελεγε και ενας καθηγητης μου οι κριτικοι συνηθως ειναι αποτυγχημενοι καλλιτεχνες που δε μπορεσαν τελικα να εκφρασουν αυτο που ηθελαν και κατεληξαν να κρινουν τις δημιουργιες των αλλων που ηταν απλα πιο ικανοι στην εκφραση...

Λοιπον, για να τελειωνουμε
Εγω μπορω να παρω ενα αρμονιο και να γραψω 20 κομματια για το Νινο
ΤΩΡΑ, ΧΤΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ
Γιατι δεν το κανω?
Ειναι καθαρα συμπτωματικο.
Επισης, αμφιβαλλω αν αυτος που γραφει τις μαλακειες του Νινο βγαζει και κανα φραγκο

Αυτο που εκανε ο Ξενακης ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Ή μαλλον ,μπορω σημερα, που ειναι ηδη υπαρκτο, αλλα οταν το εκανε εκεινος εγω δεν θα μπορουσα να το σκεφτω
Αυτο με κανει να εχω καποια επιφυλαξη ως προς το αν ειναι ή οχι τεχνη.

Αλλο ειναι το υποσυνολό σου, κι αλλο ειναι το- απλα τεμνομενο με σενα συνολο.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτη ομως ειναι η προσωπικη σου αποψη...καποιος αλλος διαφωνει σε αυτο...εγω παντως διαφωνω καθετα...καθε μα ΚΑΘΕ μουσικο ειδος ξεπηδαει απο ενα αλλο προηγουμενο ως εξελιξη αυτου...τωρα το τι αρεσει στον καθενα ομως ειναι υποκειμενικο...

το Πανκ πχ  οταν εκανε το μεγαλο μπαμ το 1977 τι αλλο ηταν απο κουλο χυμα ροκ εντ ρολ του '50 με attitude μηδενιστη νεαρου των λαικων ταξεων?Μουσικη πρωτοτυπια? Καμια....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λοιπον, για να τελειωνουμε
Εγω μπορω να παρω ενα αρμονιο και να γραψω 20 κομματια για το Νινο
ΤΩΡΑ, ΧΤΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ
Γιατι δεν το κανω?
Ειναι καθαρα συμπτωματικο.
Επισης, αμφιβαλλω αν αυτος που γραφει τις μαλακειες του Νινο βγαζει και κανα φραγκο

Αυτο που εκανε ο Ξενακης ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Ή μαλλον ,μπορω σημερα, που ειναι ηδη υπαρκτο, αλλα οταν το εκανε εκεινος εγω δεν θα μπορουσα να το σκεφτω
Αυτο με κανει να εχω καποια επιφυλαξη ως προς το αν ειναι ή οχι τεχνη.

Αλλο ειναι το υποσυνολό σου, κι αλλο ειναι το- απλα τεμνομενο με σενα συνολο.

και επειδη δε μπορουσαν αλλοι να κανουν αυτο που εκανε ο ξενακης αυτο τον καθιστα καλλιτεχνη ή απλα καινοτομο?
δηλαδη η αλεατορικη μουσικη αποτελει τεχνη τελικα ή απλα πειραματισμους? δηλαδη οταν ο John Cage συνεθεσε το 4:33' αυτο ηταν τεχνη? ενας πιανιστας που καθεται και δεν παιζει τιποτα? για μενα ηταν τεχνη γιατι γνωριζω το σκεπτικο πισω απο ολα αυτα αλλα και παλι συμφωνα με αυτα που λες εσυ δεν ηταν τεχνη...τι το καλλιτεχνικο παρηγαγαν ακριβως?

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δηλαδη ο Σαλιερι επειδη δεν κατατασσεται στους μεγαλους δημιουργους της εποχης του δεν παρηγαγε τεχνη? πριν μιλησες για ατομα που δεν παραγουν τεχνη και δε βαζουν ψυχη...αλλο παραγω τεχνη και αλλο παραγω υψηλη τεχνη...οπως αλλο παραγω τεχνη για τις μαζες και αλλο παραγω τεχνη για τους μυστες...για μενα και οι ονιραμα και το αι λαβ καρδιτσα αποτελουν τεχνη...το πως θα αξιολογηθουν απο το κοινο και τον χρονο ειναι αλλο ζητημα...

ο Μαριο Σαλιερι?  :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το Πανκ πχ  οταν εκανε το μεγαλο μπαμ το 1977 τι αλλο ηταν απο κουλο χυμα ροκ εντ ρολ του '50 με attitude μηδενιστη νεαρου των λαικων ταξεων?Μουσικη πρωτοτυπια? Καμια....

δεν καταλαβα...ειπες οτι η πανκ δεν ηταν πρωτοτυπη για την εποχη της ή καταλαβα λαθος?

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν καταλαβα...ειπες οτι η πανκ δεν ηταν πρωτοτυπη για την εποχη της ή καταλαβα λαθος?

καθολου...εκτος αν ενα στυλ που παραπεμπει σε κουλο  Chuck Berry και Bo Didley υπο την επηρεια στεροειδων ειναι πρωτοτυπια... :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ρε τυποι η μεγαλυτερη κ διαχρονικοτερη μπαντα (Ελληνικη) ειναι οι Rotting Christ...είτε σας αρεσει ,ειτε οχι αυτοι ειναι κ κανεις αλλος... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom