Νέα

Οι εμετικοί Onirama...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
διαφωνω και το κλεινω εδω....δε μου αρεσουν τα στεγανα του "καλη" τεχνη και "κακη" τεχνη...η τεχνη ειναι τεχνη και μπορει να ειναι κομψη, αριστοκρατικη, προσβλητικη, βαρετη, προκλητικη και χιλια αλλα δυο πραγματα...
Η τέχνη βασικά πρέπει να έχει λόγω ύπαρξης κ κάτι να πει.

Αλλιώς δεν είναι τέχνη,είναι κάνω κάτι για να βγάζω λεφτά,αυτό δεν είναι τέχνη,είναι εμπόριο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
διαφωνω και το κλεινω εδω....δε μου αρεσουν τα στεγανα του "καλη" τεχνη και "κακη" τεχνη...η τεχνη ειναι τεχνη και μπορει να ειναι κομψη, αριστοκρατικη, προσβλητικη, βαρετη, προκλητικη και χιλια αλλα δυο πραγματα...
συμφωνω.και γω θεωρουσα κ θεωρω τον καζαντζιδη υπερεκτιμημενο οπως εχω ξαναπει αλλα δε μπορω να πω οτι δεν εκανε τεχνη.
γ αυτους(τους απειρους) που τον ειχαν/εχουν ειδωλο εχει κατι να πει.
1.Και γιατί τους λαμβάνουν υπόψιν μετά;;; Λόγω του ότι έχουν έχουν άκρες;;;

2.Εεε ο κόσμος είναι κόπαδι...κακά τα ψέματα...αν του σερβίρουν: ''Ι love Karditsa'' θα το δουν...αν του σερβίρουν άλλο θα δουν αυτό το άλλο.
1.ποιοι?ποσοι?και ποσο?
2.γτ να μην το δεις?γτ να μην εχεις αποψη;πως θα πω εγω"μεγαλη μαλακια το αι λοβ καρδιτσα" χωρις να το εχω δει?πως θα πω :"η καντρυ μουσικη ειναι η καλυτερη"χωρις να εχω ακουσει ποτε;;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο νινο και η παπαριζου δεν εχουν ψυχη...πραγματικα ομως...μεχρι και ο Εθνικος Σταρ θεωρω οτι οταν τραουδαει εχει ψυχη και το γουσταρει...προφανως για να γουσταρει ενα καποιο κοινο τον καθε Νινο εχει κατι να τους πει...και εχει ψυχη...και παραγει τεχνη...αλλα ακομα και μονος του να τραγουδαγε...στο μπανιο του...θα μπορουσε να παραγει τεχνη...το αν σου αρεσει αυτη η τεχνη ειναι αλλο θεμα ομως!και ο Ξενακης μπορει να μην αρεσει ή ο Μπουλεζ ή ο Χρηστου...Και υπαρχουν παρα πολλοι σε πληροφορω που θεωρουν οτι ο Ξενακης δεν εκανε τεχνη...

Δεν ειναι ετσι.
Αμα εγω εχω αναγκη 1000 ευρω, και βγω σε μια πιστα με ενα μικροφωνο για να τα παρω, αυτο δεν με καθιστα καλλιτεχνη
Ασχετως του τι συναισθηματα βγαζω στα αγαμητα τσολια που ακουνε μαγεμενα απο τα πρωτα τραπεζια

Οσο για τον Κοελιο, τον γραφω στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου
Κι ο Ξενακης ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ- απλα. Αν καποιοι μουσικολογοι τον θεωρουν καλο, αυτο το σεβομαι αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μου αρεσει (δεν λεω ομως οτι δεν ειναι και τεχνη)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αχ να καποιος που θεωρω σαπιος...αχχααχαχαα κοελιοοοοο η καταστροφη της κοινωνιας λεμεεεεε :2funny:
:2funny:
αι αγκρι...αλλα σκεψου γ ποσους παραγει αριστουργηματα...
αρα...γαμησετα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η τέχνη βασικά πρέπει να έχει λόγω ύπαρξης κ κάτι να πει.

Αλλιώς δεν είναι τέχνη,είναι κάνω κάτι για να βγάζω λεφτά,αυτό δεν είναι τέχνη,είναι εμπόριο.

ναι και ξαναρωταω εγω....ΠΟΙΟΣ οριζει αν εχει λογο υπαρξης??? ο ιδιος ο καλλιτεχνης και ΜΟΝΟ!!! μπορει να ειναι μια αηδια και μιση για σενα...ο καλλιτεχνης θεωρει οτι εχει λογο υπαρξης...και απο τη στιγμη που δημιουργει ή ερμηνευει κατι και εχει στοχο να δημιουργησει μια φαντασιακη κατασταση συναισθηματων και ερεθισματων ειναι τεχνη ΟΣΟ σαπιο ή μπαρουφα ή εμπορικο ή οπως θες πες το και αν σου φαινεται...ποσοι μα ποσοι καλλιτεχνες γινανε γνωστοι μετα θανατον επειδη οσα εγραφαν/συνεθεταν/ζωγραφιζαν τα κραταγαν για την παρτη τους? δεν ειχαν λογο υπαρξης αυτα τα εργα? δεν εβαζαν ψυχη σε αυτα? απο τη στιγμη και μονο που μπαινεις στη διαδικασια της δημιουργιας εστω και νοητα πριν καν ξεκινησεις το εργο σου μπαινεις σε διαδικασια παραγωγης τεχνης...

Επισκέπτης
οι rotting christ ειναι απλα θεοι :grin: :grin: :grin:

ε προφανως εχει και αυτο τη χρησιμοτητα του ευτυχως...να ξεσκαρταρουμε σιγα σιγα....και οι σφουγγοκωλαριοι οπως και τα προβατα ειναι χρησιμα στην κοινωνια τι να κανουμε...

Ήτανε μια φορά κ έναν καιρό θεοί, τώρα απλά υπάρχουνε κ άμα κάνουν κάτι επετειακό λάιβ πάλι θα γίνουνε θέοι για λίγο!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
οπως ειπε κ η νιτσα...η αποψεις αυτες ειναι καθαρα υποκειμενικες.
γ την κολλητη μου την σκυλου η παολα ειναι βγαλμενη απο την ζωη και με νοημα που τρεχει απο τα μπατζακια.αντιθετα πιστευει οτι δε μπορεις να βγαλεις καημο με πυξ λαξ πχ και οτι ειναι ψευτοκουλτουρα του κωλου.

:huh:

έχουμε κοινά με την κολλητή ή απλά λες για μένα  :tooth:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1.ποιοι?ποσοι?και ποσο?
2.γτ να μην το δεις?γτ να μην εχεις αποψη;πως θα πω εγω"μεγαλη μαλακια το αι λοβ καρδιτσα" χωρις να το εχω δει?πως θα πω :"η καντρυ μουσικη ειναι η καλυτερη"χωρις να εχω ακουσει ποτε;;
1.Εεε αρκετοί φαντάζομαι...αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης οι κριτικοί. :rolleyes:

2.Με το: ''θα την δούνε'' εννοώ θα γίνουν εισπράξεις....εεε αν πάνε 1000 κ πούνε μάπα...+ κριτικές,δεν μου χρειάζεται κ εμένα να πάω να πληρώσω εισητήριο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.Εεε αρκετοί φαντάζομαι...αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης οι κριτικοί. :rolleyes:

2.Με το: ''θα την δούνε'' εννοώ θα γίνουν εισπράξεις....εεε αν πάνε 1000 κ πούνε μάπα...+ κριτικές,δεν μου χρειάζεται κ εμένα να πάω να πληρώσω εισητήριο.
1.ε βασικα καποιοι δεν εχουν...
2.ε αρα εσυ εισαι το κοπαδι.που εχεις την αποψη αλλων.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι ετσι.
Αμα εγω εχω αναγκη 1000 ευρω, και βγω σε μια πιστα με ενα μικροφωνο για να τα παρω, αυτο δεν με καθιστα καλλιτεχνη
Ασχετως του τι συναισθηματα βγαζω στα αγαμητα τσολια που ακουνε μαγεμενα απο τα πρωτα τραπεζια

Οσο για τον Κοελιο, τον γραφω στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου
Κι ο Ξενακης ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ- απλα. Αν καποιοι μουσικολογοι τον θεωρουν καλο, αυτο το σεβομαι αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μου αρεσει (δεν λεω ομως οτι δεν ειναι και τεχνη)

οταν καποιος βγει για να παρει τα 1000 ευρω και να φυγει πιστεψε με αυτο γινεται αμεσα κατανοητο...γιατι η μουσικη απο ολες τις τεχνες ειναι η πιο διαδραστικη και αμφιδρομη σχεση που μπορει να δημιουργηθει λογω της αμεσοτητας της...αυτο με το να μου λες οτι η παπαριζου και ο νινου δεν παραγουν τεχνη αλλα ο ξενακης που δεν ακουγεται (οπως λες) παραγει τεχνη επειδη εκατσε και εβαλε μερικες εξισωσεις που τυχαια αντιστοιχησαν σε καποιες νοτες και παρηγαγαν ενα μουσικο κομματι εχει τεραστια αποσταση δε νομιζεις? που εβαλε ο ξενακης την ψυχη του δηλαδη? θα ηθελα να μου εξηγησεις...επειδη θεωρεις οτι παραγει τεχνη το λεω...και εγω θεωρω οτι παραγει τεχνη αλλα για τους δικους μου λογους...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι και ξαναρωταω εγω....ΠΟΙΟΣ οριζει αν εχει λογο υπαρξης??? ο ιδιος ο καλλιτεχνης και ΜΟΝΟ!!! μπορει να ειναι μια αηδια και μιση για σενα...ο καλλιτεχνης θεωρει οτι εχει λογο υπαρξης...και απο τη στιγμη που δημιουργει ή ερμηνευει κατι και εχει στοχο να δημιουργησει μια φαντασιακη κατασταση συναισθηματων και ερεθισματων ειναι τεχνη ΟΣΟ σαπιο ή μπαρουφα ή εμπορικο ή οπως θες πες το και αν σου φαινεται...ποσοι μα ποσοι καλλιτεχνες γινανε γνωστοι μετα θανατον επειδη οσα εγγραφαν/συνεθεταν/ζωγραφιζαν τα κραταγαν για την παρτη τους? δεν ειχαν λογο υπαρξης αυτα τα εργα? δεν εβαζαν ψυχη σε αυτα? απο τη στιγμη και μονο που μπαινεις στη διαδικασια της δημιουργιας εστω και νοητα πριν καν ξεκινησεις το εργο σου μπαινεις σε διαδικασια παραγωγης τεχνης...
Κοινό,κριτικοί κ ο χρόνος βασικά.

Από εκεί κ πέρα αν ο καλλιτέχνης αποφασίζει να εκτεθεί ή όχι δεν έχει καμία σχέση με την αξία του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1.ε βασικα καποιοι δεν εχουν...
2.ε αρα εσυ εισαι το κοπαδι.που εχεις την αποψη αλλων.
1.Εεε ντάξει σε αυτό συμφωνώ,αρκετοί πουλάνε αέρα.

2.Συγγνώμη αλλά με βάση αυτό το σκεπτικό πρέπει να βλέπεις κάθε ταινία κ θεατρικό που παίζεται...δεν είναι έτσι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοινό,κριτικοί κ ο χρόνος βασικά.

Από εκεί κ πέρα αν ο καλλιτέχνης αποφασίζει να εκτεθεί ή όχι δεν έχει καμία σχέση με την αξία του.

το κοινο λοιπον επιλεγει οτι ο χατζηγιαννης γαμει και δερνει...
οι κριτικοι λενε το ιδιο...
η διαχρονικοτητα ακομα δεν μπορει να φανει...
εσυ γιατι τον λες σαπιο?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.Εεε ντάξει σε αυτό συμφωνώ,αρκετοί πουλάνε αέρα.

2.Συγγνώμη αλλά με βάση αυτό το σκεπτικό πρέπει να βλέπεις κάθε ταινία κ θεατρικό που παίζεται...δεν είναι έτσι.
2.οχι.απλα δε μπορεις να εχεις αποψη γ κατι που δεν εχεις δει/ακουσει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το κοινο λοιπον επιλεγει οτι ο χατζηγιαννης γαμει και δερνει...
οι κριτικοι λενε το ιδιο...
η διαχρονικοτητα ακομα δεν μπορει να φανει...
εσυ γιατι τον λες σαπιο?
Δικαίωμα προσωπικής άποψης.

Δεν σημαίνει ότι έχω κ δίκιο.

Ωστόσο ο χρόνος θα'ναι ο τελικός κριτής.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
οταν καποιος βγει για να παρει τα 1000 ευρω και να φυγει πιστεψε με αυτο γινεται αμεσα κατανοητο...γιατι η μουσικη απο ολες τις τεχνες ειναι η πιο διαδραστικη και αμφιδρομη σχεση που μπορει να δημιουργηθει λογω της αμεσοτητας της...αυτο με το να μου λες οτι η παπαριζου και ο νινου δεν παραγουν τεχνη αλλα ο ξενακης που δεν ακουγεται (οπως λες) παραγει τεχνη επειδη εκατσε και εβαλε μερικες εξισωσεις που τυχαια αντιστοιχησαν σε καποιες νοτες και παρηγαγαν ενα μουσικο κομματι εχει τεραστια αποσταση δε νομιζεις? που εβαλε ο ξενακης την ψυχη του δηλαδη? θα ηθελα να μου εξηγησεις...επειδη θεωρεις οτι παραγει τεχνη το λεω...και εγω θεωρω οτι παραγει τεχνη αλλα για τους δικους μου λογους...

Ο Ξενακης ηταν ενας τυπος που πολεμησε κατα των Γερμανων, με αποτελεσμα να παραμορφωθει η μουρη του και να ειναι μια ζωη δυσμορφος. Δεν θελω καν να ξερω τα συναισθηματά του...
Εγω, βεβαια, δεν τα διακρινω μεσα σ' αυτο που κανει, αλλα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Υπαρχουν οι γαμημενοι οι κριτικοι! Καποιος τους πληρωνει για να κρινουν, κι εγω σεβομαι τους ανθρωπους που αμειβονται απο την ελευθερη οικονομια για να κανουν αποδοτικα μια δουλεια. Επισης, δεν εχω τις γνωσεις που εχουν εκεινοι, για να μπορω να καταλαβω το επιπεδο του Ξενακη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οχι.απλα δε μπορεις να εχεις αποψη γ κατι που δεν εχεις δει/ακουσει.
Με βάση το σκεπτικό σου λοιπόν πρέπει να βλέπεις τα πάντα για να κρίνεις.... :rolleyes:

Ντάξει δεν διαφωνώ,αλλά δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό...να πας να βλέπεις τα πάντα,ακόμα κ αυτά που ακούγονται ως: ''πατάτες''/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom