Νέα

Οι εμετικοί Onirama...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πχ νταλαρας κατα πολλους εμετικος.....

καζαντζιδης,ενω σαν τραγουδιστης αψογος τα τραγουδια και η κλαψομουνιαση του χαρακτηρα του τον κατεστησαν για μερικους εμετικο ειδικα προς το τελος

βισση.....αψογη περφορμερ αλλα μετα τα μπουκαλια κλπ αποκαλυψεις πολλοι την ειδαν ως εμετικη

πλουταρχος....το καλο παιδι σε μερικους φερνει μια αναγουλα....κλπ κλπ

οι ονιραμα δεν μου προκαλουν εμετο.....το πολυ πολυ να αδιαφορω....

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ισως να ισχυει αυτο...βεβαια το 2012 υπαρχουν απειρως περισσοτερα μουσικα ειδη και ρευματα απ' ο,τι υπηρχαν το 1992 οποτε καποιος αλλος μπορει να σου αντιτεινει οτι για το ειδος που παιζουν και για το χωρο στον οποιο βρισκονται ναι ειναι οντως μεγαλο συγκροτημα...

διαφωνω...μολις ενα χρονο πριν(1991) εγινε η τελευταια μουσικη επανασταση το Grunge, και καπου την ιδια χρονια εσκασε και η τελευταια πραγματικα rock n roll (με ολη την σημασια της λεξεως) σκηνη, το Black Metal  :rockon:....Οτι βγηκε απο εκει και περα ειναι αναμασημα και ξαναζεσταμενο αν και αρκετες φορες αξιολογο φαγητο... :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να σου πω τι δεν είναι σάπιο:

Αυτό που έχει κάποιο νόημα,στόρυ,λόγο ύπαρξης.

και ποιος εισαι εσυ που αποφασιζεις τι εχει λογο υπαρξης και νοημα? για το σκηνοθετη του αι λαβ καρδιτσα η ταινια ειχε λογο υπαρξης...οπως και για τους ηθοποιους και για το κοινο που το ειδε....εσενα νομιζω ο ρολος σου οπως και ολων μας ειναι να εισαι σε θεση να επιλεξεις αυτο που θες αλλα οχι αναμεσα στο Α και το Α' που σου προσφερεται συνηθως...να επιλεξεις αναμεσα στο Α και το Β και το Γ και το Δ...τα οποια Β,Γ,Δ ενιοτε ειναι δυσκολο να τα βρεις...οι εκφρασεις σαπιος και λογος υπαρξης ειναι χαζες και υπερφιαλες...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
διαφωνω...μολις ενα χρονο πριν(1991) εγινε η τελευταια μουσικη επανασταση το Grunge, και καπου την ιδια χρονια εσκασε και η τελευταια πραγματικα rock n roll (με ολη την σημασια της λεξεως) σκηνη, το Black Metal  :rockon:....Οτι βγηκε απο εκει και περα ειναι αναμασημα και ξαναζεσταμενο αν και αρκετες φορες αξιολογο φαγητο... :sunglasses:

αυτη ομως ειναι η προσωπικη σου αποψη...καποιος αλλος διαφωνει σε αυτο...εγω παντως διαφωνω καθετα...καθε μα ΚΑΘΕ μουσικο ειδος ξεπηδαει απο ενα αλλο προηγουμενο ως εξελιξη αυτου...τωρα το τι αρεσει στον καθενα ομως ειναι υποκειμενικο...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε μου αρεσουν αλλα σε καμμια πειπτωση δεν ειναι χαλια...ποπ συγκροτημα ειναι και για το ειδος του μια χαρα κανει...δε καταλαβαινω προς τι οι χαρακτηρισμοι ''εμετικοι'' κτλ...
αυτο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και ποιος εισαι εσυ που αποφασιζεις τι εχει λογο υπαρξης και νοημα? για το σκηνοθετη του αι λαβ καρδιτσα η ταινια ειχε λογο υπαρξης...οπως και για τους ηθοποιους και για το κοινο που το ειδε....εσενα νομιζω ο ρολος σου οπως και ολων μας ειναι να εισαι σε θεση να επιλεξεις αυτο που θες αλλα οχι αναμεσα στο Α και το Α' που σου προσφερεται συνηθως...να επιλεξεις αναμεσα στο Α και το Β και το Γ και το Δ...τα οποια Β,Γ,Δ ενιοτε ειναι δυσκολο να τα βρεις...οι εκφρασεις σαπιος και λογος υπαρξης ειναι χαζες και υπερφιαλες...
Μα δεν αποφάσιζω εγώ...υπάρχουν κάποιες σταθερές...οι κριτικοί μετά γιατί γράφουν κ με βάση τί,την καύλα τους;;;;

Προφανώς κινούνται με κάποια κριτήρια εκτός της προσωπικής τους καύλας...για να τους λαμβάνουν κ υπόψιν.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μα δεν αποφάσιζω εγώ...υπάρχουν κάποιες σταθερές...οι κριτικοί μετά γιατί γράφουν κ με βάση τί,την καύλα τους;;;;

Προφανώς κινούνται με κάποια κριτήρια εκτός της προσωπικής τους καύλας...για να τους λαμβάνουν κ υπόψιν.
οι περισσοτεροι κριτικοι τεχνης γενικοτερα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι αποτυχημενοι στον τομεα που κρινουν....
βγαζουν χολη και απωθημενα.
αλλα αυτη ειναι μια καθαρα προσωπικη αποψη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ποιους τους γαμει τους κριτικους?? :think: και ποιος οριζει τις σταθερες??? και γιατι εσυ να οριζεσαι απο τις σταθερες που οριζουν "καποιοι"? αν το πας ετσι βεβαια...οι κριτικοι θεωρουν το χατζηγιαννη που εσυ θεωρεις σαπιο ως εναν απο τους μεγαλυτερους ερμηνευτες και δημιουργους των τελευταιων ετων....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι περισσοτεροι κριτικοι τεχνης γενικοτερα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι αποτυχημενοι στον τομεα που κρινουν....
βγαζουν χολη και απωθημενα.
αλλα αυτη ειναι μια καθαρα προσωπικη αποψη...
Δεν νομίζω,δεν τους βαφτίζουν όλους απλά κομπλεξικούς οι παραγωγοί...κατευθύνουν κ οδηγούν το κοινό.

Οι απλά κομπλεξικοί σβήνουν από τον χάρτη.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
onimara ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε με τι ασχολείστε ??  τους δίνετε και αξία.....άκου εκεί onirama   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
τι ειναι "σαπιο" ομως δεν καταλαβαινω....ενταξει δεν υπαρχει μονο η βαρια κουλτουρα...μην τρελαθουμε κι ολας...ακομα και στην κλασικη μουσικη υπηρχε η οπερα μπουφα που ηταν εως και γκροτεσκ μερικες φορες...κατι που εσυ σημερα χαρακτηριζεις σαπιο μπορει 100 χρονια μετα να θεωρειται υπεροχο....

Σαπιο- στην "τεχνη"- ειναι αυτο που δεν εχει ψυχη
Οπως η Παπαριζου. Οπως ο Νινο. Οπως τα απογευματινα σηριαλ, που ειναι μονο για τα ενσημα των συντελεστων. Οπως το βιβλιο του Αρναουτογλου.
Εν τελει, δεν υπαρχει σαπιο στην τεχνη. Υπαρχει μονο τεχνη και μη-τεχνη.

Προσωπικα, ακουω Μπαχ, Σοπεν, Χατζιδακη, Τσιτσανη, Pink Floyd, Αλεξιου, Σακελαριου, Χριστοδουλοπουλο, Τρυπες, Active Member, Βregovic... και βλεπω ταινιες απο το Scary Movie και το Hangover εως τη Λευκη Κορδελα και τον Θιασο.
Ολα τα παραπανω εχουν κατι να πουν. Αυτο ειναι το κοινο τους χαρακτηριστικο
Οταν ενα εργο "τεχνης" δεν εχει να πει τιποτα, κι αυτο ειναι εμφανες, τοτε αυτοαναιρειται ως εργο τεχνης

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν νομίζω,δεν τους βαφτίζουν όλους απλά κομπλεξικούς οι παραγωγοί...κατευθύνουν κ οδηγούν το κοινό.

Οι απλά κομπλεξικοί σβήνουν από τον χάρτη.
1.οι κομπλεξικοι με καλες ακρες δε σβηνονται ποτε.χωρια απο αυτο ο πολυ κομπλεξικος φτανει να θεωρειται μετρ του ειδους με αποψη τρελη...
2.τι ειμαι κ θελω κατευθυνση και οδηγηση?αποψη δεν εχω;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οπως η Παπαριζου. Οπως ο Νινο. Οπως τα απογευματινα σηριαλ, που ειναι μονο για τα ενσημα των συντελεστων. Οπως το βιβλιο του Αρναουτογλου.

Προσωπικα, ακουω Μπαχ, Σοπεν, Χατζιδακη, Τσιτσανη, Pink Floyd, Αλεξιου, Σακελαριου, Χριστοδουλοπουλο, Τρυπες, Active Member, Βregovic... και βλεπω ταινιες απο το Scary Movie και το Hangover εως τη Λευκη Κορδελα και τον Θιασο.
Ολα τα παραπανω εχουν κατι να πουν. Αυτο ειναι το κοινο τους χαρακτηριστικο
Οταν ενα εργο "τεχνης" δεν εχει να πει τιποτα, κι αυτο ειναι εμφανες, τοτε αυτοαναιρειται ως εργο τεχνης

εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο νινο και η παπαριζου δεν εχουν ψυχη...πραγματικα ομως...μεχρι και ο Εθνικος Σταρ θεωρω οτι οταν τραουδαει εχει ψυχη και το γουσταρει...προφανως για να γουσταρει ενα καποιο κοινο τον καθε Νινο εχει κατι να τους πει...και εχει ψυχη...και παραγει τεχνη...αλλα ακομα και μονος του να τραγουδαγε...στο μπανιο του...θα μπορουσε να παραγει τεχνη...το αν σου αρεσει αυτη η τεχνη ειναι αλλο θεμα ομως!και ο Ξενακης μπορει να μην αρεσει ή ο Μπουλεζ ή ο Χρηστου...Και υπαρχουν παρα πολλοι σε πληροφορω που θεωρουν οτι ο Ξενακης δεν εκανε τεχνη...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ποιους τους γαμει τους κριτικους?? :think: και ποιος οριζει τις σταθερες??? και γιατι εσυ να οριζεσαι απο τις σταθερες που οριζουν "καποιοι"? αν το πας ετσι βεβαια...οι κριτικοι θεωρουν το χατζηγιαννη που εσυ θεωρεις σαπιο ως εναν απο τους μεγαλυτερους ερμηνευτες και δημιουργους των τελευταιων ετων....
Ρε κοπελιά όλοι μαζί....γνώμη κοινού + κριτικές +...+... ;)

Και το καλό χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα.

Πόσα χρόνια παίζουν οι σειρές:

Κων/νου κ Ελένης + Δύο ξένοι;;;

Δεν το λες βαριά κουλτούρα...είναι όμως αντικειμενικά καλά σαν σύνολο γι'αυτό κ έμειναν.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οπως ειπε κ η νιτσα...η αποψεις αυτες ειναι καθαρα υποκειμενικες.
γ την κολλητη μου την σκυλου η παολα ειναι βγαλμενη απο την ζωη και με νοημα που τρεχει απο τα μπατζακια.αντιθετα πιστευει οτι δε μπορεις να βγαλεις καημο με πυξ λαξ πχ και οτι ειναι ψευτοκουλτουρα του κωλου.

το βιβλιο του αρναου το εχεις διαβασει γ να καταληξεις σε αυτο το συμπερασμα? η απλα επειδη το εγραψε ο αρναου σημαινει οτι ειναι σαπιο κ δεν εχει τπτ να δωσει?
γτ τα βιβλια του κοελιο-ιου- θεωρουνται συνηθως ουαου;επειδη υπαρχει η υπογραφη"κοελιο"?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλακιες...καθε μουσικη εχει το σκοπο της...αρχισανε τωρα για ποιοτητες ...

και liszt θα ακουσεις και χαρα βερα και στ αρχιδια σου :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε κοπελιά όλοι μαζί....γνώμη κοινού + κριτικές +...+... ;)

Και το καλό χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα.

Πόσα χρόνια παίζουν οι σειρές:

Κων/νου κ Ελένης + Δύο ξένοι;;;

Δεν το λες βαριά κουλτούρα...είναι όμως αντικειμενικά καλά σαν σύνολο γι'αυτό κ έμειναν.

διαφωνω και το κλεινω εδω....δε μου αρεσουν τα στεγανα του "καλη" τεχνη και "κακη" τεχνη...η τεχνη ειναι τεχνη και μπορει να ειναι κομψη, αριστοκρατικη, προσβλητικη, βαρετη, προκλητικη και χιλια αλλα δυο πραγματα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1.οι κομπλεξικοι με καλες ακρες δε σβηνονται ποτε.χωρια απο αυτο ο πολυ κομπλεξικος φτανει να θεωρειται μετρ του ειδους με αποψη τρελη...
2.τι ειμαι κ θελω κατευθυνση και οδηγηση?αποψη δεν εχω;
1.Και γιατί τους λαμβάνουν υπόψιν μετά;;; Λόγω του ότι έχουν έχουν άκρες;;;

2.Εεε ο κόσμος είναι κόπαδι...κακά τα ψέματα...αν του σερβίρουν: ''Ι love Karditsa'' θα το δουν...αν του σερβίρουν άλλο θα δουν αυτό το άλλο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οπως ειπε κ η νιτσα...η αποψεις αυτες ειναι καθαρα υποκειμενικες.
γ την κολλητη μου την σκυλου η παολα ειναι βγαλμενη απο την ζωη και με νοημα που τρεχει απο τα μπατζακια.αντιθετα πιστευει οτι δε μπορεις να βγαλεις καημο με πυξ λαξ πχ και οτι ειναι ψευτοκουλτουρα του κωλου.

το βιβλιο του αρναου το εχεις διαβασει γ να καταληξεις σε αυτο το συμπερασμα? η απλα επειδη το εγραψε ο αρναου σημαινει οτι ειναι σαπιο κ δεν εχει τπτ να δωσει?
γτ τα βιβλια του κοελιο-ιου- θεωρουνται συνηθως ουαου;επειδη υπαρχει η υπογραφη"κοελιο"?

αχ να καποιος που θεωρω σαπιος...αχχααχαχαα κοελιοοοοο η καταστροφη της κοινωνιας λεμεεεεε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom