Νέα

Οι εμετικοί Onirama...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μαγκες σορρυ που ξεχασα να παρακολουθησω τις τελευταιες μουσικες πορνοκριτικες σας.παντως ρε μαγκες με το χαλι που εχει φτασει η μουσικη γενικως που λογικο ειναι γιατι τι αλλο να γραφτει πια...νομιζω οτι η μουσικη εχει γινει πλεον σαν την μυκονο.ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙ ΑΛΛΟ... :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
...Σόρυ πού έγγραψα ποδανά κιόλας.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
...Στά ίσια:

είμαι ένα παιδί
που παίζει κιθάρα
σπίτι μου όλη μέρα

έχω μια γκόμενα
που είναι πωλήτρια
την γαμώ απ' τόν κώλο

πειράζει να είσαι τρελός;
όχι όχι
πειράζει, πειράζει
να είσαι μαλάκας

Μη σε πιάνει
η παράνοια
φύγε φύγε μακριά

δεν γουστάρω τίποτα
γιατί τα βλέπω
όλα όλα ανάποδα

πειράζει να είσαι τρελός;
όχι όχι
πειράζει, πειράζει
να είσαι μαλάκας

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κλεμενα τραγουδια, διασκευες,

αβανταρισμα μεχρι σημειου αηδιας

και στο μικροφωνο ενα 15χρονο

οσο εχουμε αυτη την τηλεοραση,με λαζοπουλους,μενεγακες και αηδιες θα εχουμε κι αυτη την μουσικη

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Oταν στην Ελλαδα αμφιβαλλω αν υπαρχει ενας σταθμος χωρις playlist απο τα πανω (δε ξερω τι κανει ο Best πλεον), δεν ειναι να απορεις για τους "κορυφαιους αντιπροσωπους" της ελληνοφωνης μουσικης

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τιμη τους που ανοιχτηκε θρεντ για παρτη τους :rolleyes:
ανηκουν στην κατηγορια κατσαριδα μαζι με το χατζηγιαννη και τον κοτσιρα...(και μερικους ακομα)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μια μλκια σαιτ εγραψ μια πιπα θεμα και σεις το αναγαγατε σε μειζον ζητημα λες και σας θιξανε τις μουσικες πεποιθησεις... :jerking:

Πεσατε στην λουμπα και ασχολειθηκατε με αυτους,σας πιασαν κοτσους  :jerking:

Αμα τους γραψετε στα @@ σας τοτε σε λιγο καιρο θα καταντησουν εκει που πρεπει σε κανα σουβλατζιδικο γκαρσονια

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τιμη τους που ανοιχτηκε θρεντ για παρτη τους :rolleyes:
ανηκουν στην κατηγορια κατσαριδα μαζι με το χατζηγιαννη και τον κοτσιρα...(και μερικους ακομα)

Εγω το ανοιξα γιατι μου φανηκε αστειο οτι βρεθηκαν καποιοι να τους αποκαλουν "η μεγαλυτερη μπαντα της ελλαδος" χωρις να εχουν ουτε το ταλεντο ουτε το attitude να στηριξουν κατι τετοιο...Ακομα και η προωθηση στα τζουφια προιοντα πρεπει να ειναι με μετρο κατα την γνωμη μου.... :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγω το ανοιξα γιατι μου φανηκε αστειο οτι βρεθηκαν καποιοι να τους αποκαλουν "η μεγαλυτερη μπαντα της ελλαδος" χωρις να εχουν ουτε το ταλεντο ουτε το attitude να στηριξουν κατι τετοιο...Ακομα και η προωθηση στα τζουφια προιοντα πρεπει να ειναι με μετρο κατα την γνωμη μου.... :sunglasses:
Είσαι τρελός ρε μαλάκα...αν δεν πουλήσουν Ελλάδα τα τζούφια προϊόντα που θα πουλήσουν;;; :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Συνηθως στα τζουφια προϊοντα γινεται η μεγαλυτερη προωθηση ή κανω λαθος?

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Συνηθως στα τζουφια προϊοντα γινεται η μεγαλυτερη προωθηση ή κανω λαθος?

ναι αλλα οχι "η μεγαλυτερη μπαντα της ελλαδος"....ελεος, ας εβρισκε κατι αλλο...
αυτο οχι μονο ειναι προωθηση αλλα και τερμα αποτυχημενη προωθηση...Μουσικη που εχει βγει τα τελευταια 20-30 χρονια στην Ελλαδα δεν ακουει ο τυπος που πηρε την συνεντευξη? Δεν ξερει ουτε υπαρχουν ελληνες καλλιτεχνες του ευρυτερου ροκ και (κυριως) μεταλ ιδιωματος που στο εξωτερικο ειναι υπολογισιμα ονοματα?...Που ζει, στην γυαλα του? Αυτη την απορια εχω ο κακομοιρος... :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι αλλα οχι "η μεγαλυτερη μπαντα της ελλαδος"....ελεος, ας εβρισκε κατι αλλο...
αυτο οχι μονο ειναι προωθηση αλλα και τερμα αποτυχημενη προωθηση...Μουσικη που εχει βγει τα τελευταια 20-30 χρονια στην Ελλαδα δεν ακουει ο τυπος που πηρε την συνεντευξη? Δεν ξερει ουτε υπαρχουν ελληνες καλλιτεχνες του ευρυτερου ροκ και (κυριως) μεταλ ιδιωματος που στο εξωτερικο ειναι υπολογισιμα ονοματα?...Που ζει, στην γυαλα του? Αυτη την απορια εχω ο κακομοιρος... :sunglasses:

ε καλα...εγω δεν εντυπωσιαζομαι παντως...δε συμφωνω προφανως αλλα τα μμε ανεκαθεν κατευθυναν τις προτιμησεις και τον τροπο σκεψης...γιατι να αλλαξουν τωρα? :)

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο βλακας αυτος γαμαει ΤΟ μουνι
Κριμα?
ΟΧΙ!
Αυτη του αξιζει κι αυτος της αξιζει
Οι γυναικες με το κεφαλαιο Γ ειναι σε σωστα χερια. Σας διαβεβαιω
Οι Σισσες, οι Μακρυπουλιες και οι Μπαστες, ας κανουν τα κουμαντα τους
Ωραιες μεν, "λιγες" (ελαχιστες) δε...

το χειροτερο τυπε ειναι οτι θα βρεθουν καποιοι που θα μας πουνε οτι τον ζηλευουμε επειδη εχει γυναικα την Χρηστιδου... :2funny: :2funny:
Δε πα να ειχε και την Kate Upton γκομενα,παλι αμπαλος μουσικα θα ητανε... :2funny:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ε καλα...εγω δεν εντυπωσιαζομαι παντως...δε συμφωνω προφανως αλλα τα μμε ανεκαθεν κατευθυναν τις προτιμησεις και τον τροπο σκεψης...γιατι να αλλαξουν τωρα? :)

Γιατι υπαρχει πλεον ιντερνετ και ολοι κουτσα στραβα μπορουμε να ξερουμε τι παιζει εξω απο την νεοελληνικη γυαλα σε παρα πολλους τομεις...Και αντι να προσαρμοστουν στην νεα πραγματικοτητα, εχουνε κολλησει σε παρωχημενες συνταγες προωθησης του 1990... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι υπαρχει πλεον ιντερνετ και ολοι κουτσα στραβα μπορουμε να ξερουμε τι παιζει εξω απο την νεοελληνικη γυαλα σε παρα πολλους τομεις...Και αντι να προσαρμοστουν στην νεα πραγματικοτητα, εχουνε κολλησει σε παρωχημενες συνταγες προωθησης του 1990... :grin:

και ποσοι νομιζεις οτι συνειδητοποιουν τι υπαρχει εξω απο τη γυαλα? ακομα και απο αυτους που ασχολουνται με αρθρα του ιντερνετ εννοω...Και πιο παλια οταν δεν υπηρχε καν το ιντερνετ ή η τηλεοραση υπηρχαν παντα αυτοι που σκεφτονταν εξω απο στενωπες...Θεμα ιδιοσυγκρασιας ειναι και του τι περιμενεις απο τον εαυτο σου... εαν οι αξιωσεις καποιου σταματανε σε αυτο που βλεπουν αλλα δεν κατανοουν (οπως η πλειοψηφια) τοτε ουτε με μεταμοσχευση εγκεφαλου δεν θα αλλαξουν τον τροπο που αντιλαμβανονται τα πραγματα γυρω τους...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ειναι ενας ευκολος τροπος να ξεχωριζουν οι λοιποι.

Επισκέπτης
Οι rotting christ θες να πεις είναι το καλύτερο συγκρότημα της ελλάδας?!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι rotting christ θες να πεις είναι το καλύτερο συγκρότημα της ελλάδας?!

οι rotting christ ειναι απλα θεοι :grin: :grin: :grin:

ειναι ενας ευκολος τροπος να ξεχωριζουν οι λοιποι.

ε προφανως εχει και αυτο τη χρησιμοτητα του ευτυχως...να ξεσκαρταρουμε σιγα σιγα....και οι σφουγγοκωλαριοι οπως και τα προβατα ειναι χρησιμα στην κοινωνια τι να κανουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom