Νέα

Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μαλάκα, ασ'το είσαι γκασμάς εντελώς..σκάσε ....

Ριτα, κάτι μου είπες πριν για τα πόδια? :grin:

6.jpg
Ακριβώς έτσι...ψήλα για να έχει όληηηηηηη την θέα...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
έτσι σε θέλω ΓΚΑΣΜΑ...να ζορίζεσαι...να κάνεις την μλκ και να την βλέπω..να τρέχεις σαν το λαγό να το σώσεις για να μην στην πω..αλλά! έχασες..μάθε να κάνεις παράθεση... ΓΚΑΣΜΑ..ε ΓΚΑΣΜΑ!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
από τις πιο όμορφες που έχω δει μέχρι στιγμής.. και σαν φώτο και σαν γυναίκα...θέλω κι εγώ αεράτη σαν την εργασία εκ βαθέων :grin: !αχαχαχαχα

URL]]

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
έτσι σε θέλω ΓΚΑΣΜΑ...να ζορίζεσαι...να κάνεις την μλκ και να την βλέπω..να τρέχεις σαν το λαγό να το σώσεις για να μην στην πω..αλλά! έχασες..μάθε να κάνεις παράθεση... ΓΚΑΣΜΑ..ε ΓΚΑΣΜΑ!
Τραβα να μπουκωσεις πουτσες και μετα μιλα παλιαδερφη του κερατα

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
The best of the best..... :grin: :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.goodtgp.net/st/thumbs/024/0755447434.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.goodtgp.net/st/thumbs/036/0768782152.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.goodtgp.net/st/thumbs/004/1269385784.jpg[/img[/URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ο καριολης νομιζει οτι ψαχνω για φιλους η θελω να τον βγαλω για καφε! ποσο κοτα εισαι ρε? θησειο? ομονεια? Δεν ψαχνω γκομενα στρακι μονοι μας χωρις κοσμο!!!!!!@

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ο καριολης νομιζει οτι ψαχνω για φιλους η θελω να τον βγαλω για καφε! ποσο κοτα εισαι ρε? θησειο? ομονεια? Δεν ψαχνω γκομενα στρακι μονοι μας χωρις κοσμο!!!!!!@

λούγκρα...

marios51
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: wolfakis7 στις: σήμερα στις 15:35 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
ρε μαλακα νομιζεις οτι παιζω? μηπως γουσταρεις μπροστα απο την ΓΑΔΑ? μηπως γουσταρεις μπροστα απο την βουλη? μηπως πρωτα να πιουμε εναν καφε??

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πάλι επιζητάς την κοινωνική βοήθεια?

ώπου κι αν τα πούμε θα φύγεις με μία τρύπα ακόμη πιο ανοικτή...πρήξε μου τα αρχίδια λίγο ακόμη...

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
<---- αυτό παθαίνω όταν σε σκέφτομαι στα 4
Να δεις πως γινεται ο δικος μου οταν βλεπω εσενα στα 4 α και μην το ξεχασω ηθελα να φτασω τα 100 ποστ και ειπα τι να κανω να παω να βρισω τον Μαλακα να μαζεψω τα ποστ,αντε ρε εισαι και κατι αλλο χρησιμος εκτος απ'το να τρως πουτσες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
για λεγε μπροστα απο κανενα αστυνομικο τμημα σε βολευει??  :jerking: :jerking: :jerking:  

ποσο μαλακας εισαι??? ποσο κοτα?????

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
για λεγε μπροστα απο κανενα αστυνομικο τμημα σε βολευει??  :jerking: :jerking: :jerking: 

ποσο μαλακας εισαι??? ποσο κοτα?????

κότα είσαι συ μωρή λούγκρα...φοβάσαι μην σε πάνε μέσα? αλλά τόσο παλιαδέρφω είσαι...

πάρε και την αλιτάλια μαζί σου να παίξετε τις κουμπάρες...άντε μωρά μου..κι αφήστε το ξύλο γι'αυτούς που το έμαθαν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κότα είσαι συ μωρή λούγκρα...φοβάσαι μην σε πάνε μέσα? αλλά τόσο παλιαδέρφω είσαι...

πάρε και την αλιτάλια μαζί σο

σιγά εσύ μην σκίσεις το καλτσόν...

να βάλω και γώ ένα χεράκι????

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ρε , σεις ηρεμήστε , το ξευτιλίσατε το θέμα περί εξευτελισμού ...

Αφήστε τη Ρίτα να κυριαρχήσει και να οδηγήσει το παιχνίδι ...

ΕΛΕΟΣ !!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

πάρε και την αλιτάλια μαζί σου να παίξετε τις κουμπάρες...άντε μωρά μου..κι αφήστε το ξύλο γι'αυτούς που το έμαθαν...

ρε καριολη εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου!!! ραντεβου για ξυλο μπροστα απο αστυνομικο τμημα1!!!! ποσο μαλακας μπορει να εισαι!!!! ραντεβου για ξυλο σε κεντρικη πλατεια ΑΠΟΓΕΥΜΑ ποσο μαλακας εισαι!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom