You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 594
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και οι δυο εσενα
με τι προσόντα μωρή μπάμια? αχαχαχαχαχαχα τράβα ρε με κανά πάκι..κι΄ασε τα όνειρα για αργότερα..
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ναι , μονομαχίαααα ...
μου λες να μην κανω τον μαγκα στο main. 2 ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ pm!με τι προσόντα μωρή μπάμια? αχαχαχαχαχαχα τράβα ρε με κανά πάκι..κι΄ασε τα όνειρα για αργότερα..
ALIITALIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Θα θελες να εχεις σαν το δικο μου η κωλαρα σου το ξερει που δεν μπορεις να κατσειςμε τι προσόντα μωρή μπάμια? αχαχαχαχαχαχα τράβα ρε με κανά πάκι..κι΄ασε τα όνειρα για αργότερα..
ALIITALIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Τι περιμενες απο αδερφη αφου στις φωτο που βαζει αυτος η μαλλον αυτη ειναι η δεμενημου λες να μην κανω τον μαγκα στο main. 2 ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ pm!
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
μου λες να μην κανω τον μαγκα στο main. 2 ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ pm!
πήρες την απάντησή σου..σίγουρα αυτή που φοβόσουν ότι θα ακούσεις...
Θα θελες να εχεις σαν το δικο μου η κωλαρα σου το ξερει που δεν μπορεις να κατσεις
ο μόνος κώλος που έχεις γαμήσει είναι το χέρι σου
Τι περιμενες απο αδερφη αφου στις φωτο που βαζει αυτος η μαλλον αυτη ειναι η δεμενη
κλωνάρια χαλαρώστε...
κακόπουστρο πριν ποστάρεις σκέψου...κοπι-πεϊστ από σελίδα του νετ είναι η φώτο..αχαχαχαχαχ βλήμα
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πέφτει και η θεαματικότητα ... Όσο κυριαρχούσε η ρίτα ήταν 35+ , με τους παλιοκαυγάδες σας έπεσε στους 23 ... Ούτε μάρτυρες δεν θα βρίσκετε σε λίγο για την μονομαχία ...
ο μόνος κώλος που έχεις γαμήσει είναι το χέρι σου
Τι νομιζεις οτι ολοι κανουν τις δουλειες να γαμανε τους κωλους τους σαν κι εσενα
μάθε ρε κακόπουστρο να κάνεις παράθεση και μετά έλα να μου την πεις...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Kai λίγο αισθησιακό rope bondage...κλωνάρια χαλαρώστε...
κακόπουστρο πριν ποστάρεις σκέψου...κοπι-πεϊστ από σελίδα του νετ είναι η φώτο..αχαχαχαχαχ βλήμα
Πέφτει και η θεαματικότητα ... Όσο κυριαρχούσε η ρίτα ήταν 35+ , με τους παλιοκαυγάδες σας έπεσε στους 23 ... Ούτε μάρτυρες δεν θα βρίσκετε σε λίγο για την μονομαχία ...
η μπουμπ θα είναι σίγουρα για να κρατάει τα πρακτικά...ααχαχαχαχαχαχα
ALIITALIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Τι εκανες κοπι-πειστ του εαυτου σου για να το πλασαρεις για να μην καρφωθεις τελειωςκλωνάρια χαλαρώστε...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εμενα μαρεσει παλιοτερα πριν 5-6-7 χρονια ηταν πολυ της μοδος το σοσονακι με τακουνι επισης....η καλτσα (btw εχω μια ολοιδια ) ΜΕ ΤΗ ΓΟΒΑ? :S
μονο με μποτα, ή με μαιρη τζεην πατουμενο :-
υπαρχουν και μαιρη τζεην με τακουνι
Τι εκανες κοπι-πειστ του εαυτου σου για να το πλασαρεις για να μην καρφωθεις τελειως
μαλάκα, ασ'το είσαι γκασμάς εντελώς..σκάσε ....
Ριτα, κάτι μου είπες πριν για τα πόδια?
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
http://[URL unfurl="true"]www.onlybdsmgallery.com/st/thumbs/050/1163208126.jpg[/img[/URL]]
wolfakis7.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
wolfakis7.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εμενα μαρεσει παλιοτερα πριν 5-6-7 χρονια ηταν πολυ της μοδος το σοσονακι με τακουνι επισης....
υπαρχουν και μαιρη τζεην με τακουνι
Εδώ είναι έτοιμα να σφαχτούν παληκάρια και σύ ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 141
- Εμφανίσεις