Νέα

Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ρε , σεις ηρεμήστε , το ξευτιλίσατε το θέμα περί εξευτελισμού ...

Αφήστε τη Ρίτα να κυριαρχήσει και να οδηγήσει το παιχνίδι ...

ΕΛΕΟΣ !!!
Α οχιιιιιιιιιιιι....τώρα που άρχισα να την βρίσκω με όλα αυτά που ρίχνουν....δεν θέλω να Κυριαρχήσω πουθενά... :grin: :grin: :grin:

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
ρε καριολη εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου!!! ραντεβου για ξυλο μπροστα απο αστυνομικο τμημα1!!!! ποσο μαλακας μπορει να εισαι!!!! ραντεβου για ξυλο σε κεντρικη πλατεια ΑΠΟΓΕΥΜΑ ποσο μαλακας εισαι!!!!!
Καταρχην δεν βλεπεις μας θελει και τους δυο δεν χωρταινει μ'εναν,αφου σου λεει φερε και τον αλιταλια δεν το καταλαβες αυτος τρωει ολοκληρο airbus και boeing μαζι και δεν του φτανουν

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
26
Πόντοι
0
και λέει ο σοφος λαός
πες μου για τι μιλας να σου πω τι σου λείπει...

επιμύθιον, πως να μετατρέψετε ένα thread που θα μπορουσε να είναι ενδιαφέρον
σε πεζοδρόμιο τέρμα καποδιστρίου γεμάτο μαύρες πρεζάκια και ανέραστους...

τσαμπουκαλέματα και ψευτοπαληκαρισμος...

χαιρετω σας

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σιγά εσύ μην σκίσεις το καλτσόν...

να βάλω και γώ ένα χεράκι????

δεν το σκίζω είναι pic..αχαχαχαχαχαχααχα

όχι ρε θηριο..μόνος μου παλεύω τα φλωράκια..τέτοια έχω συναντήσει αρκετές φορές που πάντα κολλούσαν αν θα τις φάνε μπροστά σε κόσμο ή στα απόμερα...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τον έφτιαξες? ;)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Α οχιιιιιιιιιιιι....τώρα που άρχισα να την βρίσκω με όλα αυτά που ρίχνουν....δεν θέλω να Κυριαρχήσω πουθενά... :grin: :grin: :grin:

Α , δεν είσαι μόνο submissive ... Είσαι και πολύ dominant στη δουλειά ... Ρωμαία θεατής του Κολοσσαίου ... Και ποιός ξέρει τι άλλο ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε γαμω οτι εχεις και δεν εχεις. βραδυ μονοι μας χωρις κοσμο|!!! σταματα να παιζεις γαμω την χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ δεν θα το πω ρε καριολη δεν θα την βρισω

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε καριολη εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου!!! ραντεβου για ξυλο μπροστα απο αστυνομικο τμημα1!!!! ποσο μαλακας μπορει να εισαι!!!! ραντεβου για ξυλο σε κεντρικη πλατεια ΑΠΟΓΕΥΜΑ ποσο μαλακας εισαι!!!!!

βρε γαμιόλη όταν εγώ έπαιζα μπουκέτα στην ερμού ακόμη καβλάντιζες με την αλιτάλια..κλάσε μου τα αρχίδια..άντε στο διάολο..πολύ αξία πήρες...χαχαχαχαχαχαχα

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
και λέει ο σοφος λαός
πες μου για τι μιλας να σου πω τι σου λείπει...

επιμύθιον, πως να μετατρέψετε ένα thread που θα μπορουσε να είναι ενδιαφέρον
σε πεζοδρόμιο τέρμα καποδιστρίου γεμάτο μαύρες πρεζάκια και ανέραστους...

τσαμπουκαλέματα και ψευτοπαληκαρισμος...

χαιρετω σας
Το ξερω φιλε μου και συγνωμη στους υπολοιπους εκτος απ'τον Μαλακα αλλα επρεπε να τον χρησιμοποιοισω να φτασω τα 100 τωρα που τα εφτασα να παει να κοψει το λαρυγγι του ας βριζει κι ας τ'ακουει μονος του

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν το σκίζω είναι pic..αχαχαχαχαχαχααχα

όχι ρε θηριο..μόνος μου παλεύω τα φλωράκια..τέτοια έχω συναντήσει αρκετές φορές που πάντα κολλούσαν αν θα τις φάνε μπροστά σε κόσμο ή στα απόμερα...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τον έφτιαξες? ;)

καλά . αμα δεις τίποτα ζόρια τράβα ένα μήνυμα.. θα χαρώ να ρίξω μερικές γιατί τώρα τελευταία έχω μουδιάσει από την απραξία..

φυσικά ρε.. 3 η ωρα την νύχτα τον είχα ξαναστήσει...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε γαμω οτι εχεις και δεν εχεις. βραδυ μονοι μας χωρις κοσμο|!!! σταματα να παιζεις γαμω την χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ δεν θα το πω ρε καριολη δεν θα την βρισω

εδώ είναι η διαφορά μας ρε γελοίε..ό,τι εγώ σε γράφω στα αρχίδια μου ότι κι αν πεις, ενώ εσύ κλαίγεσαι εδώ και 2 ώρες για το αν θα σε γαμήσω μπροστά στην γαδα ή όχι..αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
βρε γαμιόλη όταν εγώ έπαιζα μπουκέτα στην ερμού ακόμη καβλάντιζες με την αλιτάλια..κλάσε μου τα αρχίδια..άντε στο διάολο..πολύ αξία πήρες...χαχαχαχαχαχαχα
1 το βραδυ αλσος ηλιουπολη!!! σταματα να παιζεις σαν 10χρονο

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το ξερω φιλε μου και συγνωμη στους υπολοιπους εκτος απ'τον Μαλακα αλλα επρεπε να τον χρησιμοποιοισω να φτασω τα 100 τωρα που τα εφτασα να παει να κοψει το λαρυγγι του ας βριζει κι ας τ'ακουει μονος του

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...με χρησιμοποίησες για να πας στα 100? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ και τώρα που τα'φτασες θα φύγεις? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα πιο τραγελαφική δικαιολογία για να μαζευτείς στην φωλιά σου δεν είχες? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχα

είσαι όμως ΓΚΑΣΜΑΣ ντιπ για ντιπ! αχαχαχαχα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τωρα και τα ρηματα με κεφαλαιο?? :o και λαθος γραμμενα?? :P

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Με τέτοιες νοοτροπίες καταστράφηκε η ALIITALIA ...

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
τωρα και τα ρηματα με κεφαλαιο?? :o και λαθος γραμμενα?? :P
Άντε πάλι...είπαμε το πληκτρολόγιο φταίει...ουυυυυυφ.... :P :P :P όμως.......
Κυριαρχώ, Κυριαρχήσω... Σωστά το έγραψα καλέ...σωστότατα...που είδες το λάθος? (Εκτός από το κεφαλαίο)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άντε πάλι...είπαμε το πληκτρολόγιο φταίει...ουυυυυυφ.... :P :P :P όμως.......
Κυριαρχώ, Κυριαρχήσω... Σωστά το έγραψα καλέ...σωστότατα...που είδες το λάθος? (Εκτός από το κεφαλαίο)

Σιωπή εσύ... θα μιλάς αφού ζητήσεις την άδεια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom