Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Δεν λέω τίποτα...κατάλαβες εσύ... ;)άντε μωρά μου..
Δεν λέω τίποτα...κατάλαβες εσύ... ;)άντε μωρά μου..
Tην ξεφτύλισες την λέξη μάστερθησειο? ομονεια?
Α οχιιιιιιιιιιιι....τώρα που άρχισα να την βρίσκω με όλα αυτά που ρίχνουν....δεν θέλω να Κυριαρχήσω πουθενά...Ρε , σεις ηρεμήστε , το ξευτιλίσατε το θέμα περί εξευτελισμού ...
Αφήστε τη Ρίτα να κυριαρχήσει και να οδηγήσει το παιχνίδι ...
ΕΛΕΟΣ !!!
http://[URL unfurl="true"]www.ropethumbs.com/tm/content/406.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ωραιο ΣΑΛΑΜΑΚΙ αυτο !!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Καταρχην δεν βλεπεις μας θελει και τους δυο δεν χωρταινει μ'εναν,αφου σου λεει φερε και τον αλιταλια δεν το καταλαβες αυτος τρωει ολοκληρο airbus και boeing μαζι και δεν του φτανουνρε καριολη εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου!!! ραντεβου για ξυλο μπροστα απο αστυνομικο τμημα1!!!! ποσο μαλακας μπορει να εισαι!!!! ραντεβου για ξυλο σε κεντρικη πλατεια ΑΠΟΓΕΥΜΑ ποσο μαλακας εισαι!!!!!
ΝΙΚΑΣ θα είναι ε?Ωραιο ΣΑΛΑΜΑΚΙ αυτο !!!!!!
σιγά εσύ μην σκίσεις το καλτσόν...
να βάλω και γώ ένα χεράκι????
Α οχιιιιιιιιιιιι....τώρα που άρχισα να την βρίσκω με όλα αυτά που ρίχνουν....δεν θέλω να Κυριαρχήσω πουθενά...
ρε καριολη εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου!!! ραντεβου για ξυλο μπροστα απο αστυνομικο τμημα1!!!! ποσο μαλακας μπορει να εισαι!!!! ραντεβου για ξυλο σε κεντρικη πλατεια ΑΠΟΓΕΥΜΑ ποσο μαλακας εισαι!!!!!
Το ξερω φιλε μου και συγνωμη στους υπολοιπους εκτος απ'τον Μαλακα αλλα επρεπε να τον χρησιμοποιοισω να φτασω τα 100 τωρα που τα εφτασα να παει να κοψει το λαρυγγι του ας βριζει κι ας τ'ακουει μονος τουκαι λέει ο σοφος λαός
πες μου για τι μιλας να σου πω τι σου λείπει...
επιμύθιον, πως να μετατρέψετε ένα thread που θα μπορουσε να είναι ενδιαφέρον
σε πεζοδρόμιο τέρμα καποδιστρίου γεμάτο μαύρες πρεζάκια και ανέραστους...
τσαμπουκαλέματα και ψευτοπαληκαρισμος...
χαιρετω σας
δεν το σκίζω είναι pic..αχαχαχαχαχαχααχα
όχι ρε θηριο..μόνος μου παλεύω τα φλωράκια..τέτοια έχω συναντήσει αρκετές φορές που πάντα κολλούσαν αν θα τις φάνε μπροστά σε κόσμο ή στα απόμερα...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τον έφτιαξες? ;)
ρε γαμω οτι εχεις και δεν εχεις. βραδυ μονοι μας χωρις κοσμο|!!! σταματα να παιζεις γαμω την χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ δεν θα το πω ρε καριολη δεν θα την βρισω
1 το βραδυ αλσος ηλιουπολη!!! σταματα να παιζεις σαν 10χρονοβρε γαμιόλη όταν εγώ έπαιζα μπουκέτα στην ερμού ακόμη καβλάντιζες με την αλιτάλια..κλάσε μου τα αρχίδια..άντε στο διάολο..πολύ αξία πήρες...χαχαχαχαχαχαχα
Το ξερω φιλε μου και συγνωμη στους υπολοιπους εκτος απ'τον Μαλακα αλλα επρεπε να τον χρησιμοποιοισω να φτασω τα 100 τωρα που τα εφτασα να παει να κοψει το λαρυγγι του ας βριζει κι ας τ'ακουει μονος του
τωρα και τα ρηματα με κεφαλαιο?? :o και λαθος γραμμενα??Α οχιιιιιιιιιιιι....τώρα που άρχισα να την βρίσκω με όλα αυτά που ρίχνουν....δεν θέλω να Κυριαρχήσω πουθενά...
Το ξερω φιλε μου και συγνωμη στους υπολοιπους εκτος απ'τον Μαλακα αλλα επρεπε να τον χρησιμοποιοισω να φτασω τα 100 τωρα που τα εφτασα να παει να κοψει το λαρυγγι του ας βριζει κι ας τ'ακουει μονος του
Άντε πάλι...είπαμε το πληκτρολόγιο φταίει...ουυυυυυφ.... όμως.......τωρα και τα ρηματα με κεφαλαιο?? :o και λαθος γραμμενα??
Άντε πάλι...είπαμε το πληκτρολόγιο φταίει...ουυυυυυφ.... όμως.......
Κυριαρχώ, Κυριαρχήσω... Σωστά το έγραψα καλέ...σωστότατα...που είδες το λάθος? (Εκτός από το κεφαλαίο)