You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 594
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σιωπή εσύ... θα μιλάς αφού ζητήσεις την άδεια..
xaxaxaxax λες να πιάνει και στις "φιλενάδες" Αλιτάλια-Μαρια?? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
xaxaxaxax λες να πιάνει και στις "φιλενάδες" Αλιτάλια-Μαρια?? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ετσι πουστη ενω απαντας στα 5 δευτερολεπτα τωρα τιποτα [μαλλον ησουν offline? ] και βαζεις και το mod να σβησει το comment
ποιό comment μωρή αλλοπαρμένη? γαμιέσαι ρεεεεεεεεεεεεεεε..και θα τα πούμε το απόγευμα..αν δεν κολλώσεις...λούγκρα
θα πιάνει..εδώ πιάνει στην Ρίτα που είναι και dom δεν θα πιάνει στα ζάκια που είναι pre-op?
ποιό comment μωρή αλλοπαρμένη? γαμιέσαι ρεεεεεεεεεεεεεεε..και θα τα πούμε το απόγευμα..αν δεν κολλώσεις...λούγκρα
φυσικα ολα τα αλλα comment τα ειδες αυτο δεν το ειδες ομως!!!!! ποσο μαλακας κοτε μπορει να εισαι ρε....... μονοι μας βραδυ!!!!! σταματα να κανεις σαν παιδι και ελα
Σιωπή εσύ... θα μιλάς αφού ζητήσεις την άδεια..
αλλος Κυριος μας βρηκε απο δω.
φυσικα ολα τα αλλα comment τα ειδες αυτο δεν το ειδες ομως!!!!! ποσο μαλακας κοτε μπορει να εισαι ρε....... μονοι μας βραδυ!!!!! σταματα να κανεις σαν παιδι και ελα
σταμάτα να κάνεις σαν γκόμενα που δεν έχει τι να βάλει..είπα ώρα είπα και μέρος..σύρε τα πόδια σου όσο σε κρατάνε να έρθεις αλλιώς άσ'το θα πάω για καφέ με την φιλενάδα Αλιτάλια
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
αλλος Κυριος μας βρηκε απο δω.
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ρε , σεις βρίζεστε που βρίζεστε και κοκορομαχείτε , δείξτε και λίγο φαντασία , πρωτοτυπία , κάτι ...
Κυριαρχώ, Κυριαρχήσω... Σωστά το έγραψα καλέ...σωστότατα...που είδες το λάθος? (Εκτός από το κεφαλαίο)
στο κυριαρχισω.
Ρε , σεις βρίζεστε που βρίζεστε και κοκορομαχείτε , δείξτε και λίγο φαντασία , πρωτοτυπία , κάτι ...
ρε Στεφανάκο, γίνεται να κοκκορομαχεί ένας κόκκορας με μία κότα? όχι..οπότε πες το στην Μαρία να κάτσει κυριολεκτικά στα αυγά της..
σταμάτα να κάνεις σαν γκόμενα που δεν έχει τι να βάλει..είπα ώρα είπα και μέρος..σύρε τα πόδια σου όσο σε κρατάνε να έρθεις αλλιώς άσ'το θα πάω για καφέ με την φιλενάδα Αλιτάλια
μωρη καριολα εγω σου ειπα ωρα και μερος! εσυ μου ειπες να παμε για καφε
λογικο δεν ειναι ρε παπαρα να μην παιξω ξυλο μπροστα σε 400 ατομα και στους μπατσους, τι θες ρε παπαρα τις κεντρικες πλατειες για να ερθεις και να μου πεις γεια και να φυγεις?????? τι θα κανω εγω ρε παπαρα θα σε δειρω μπροστα σε 400 ατομα????
ποσο μαλακας εισαι ποσο κοτα εισαι??
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
στο κυριαρχισω.
Κυριαρχήσω , είναι ...
Επισκέπτης
Η κότα πάντως λέει βράδυ σε ερημιά,ο κόκκορας θέλει μεσημέρι κοντά σε αστυνομίκο τμήμα κ κεντρικά!!!ρε Στεφανάκο, γίνεται να κοκκορομαχεί ένας κόκκορας με μία κότα? όχι..οπότε πες το στην Μαρία να κάτσει κυριολεκτικά στα αυγά της..
Ρε για καφέ θα πας ή για ξύλο;;;
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Από σένα να παίρνω άδεια? Γιατί?Σιωπή εσύ... θα μιλάς αφού ζητήσεις την άδεια..
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι με ήττα γράφετε?στο κυριαρχισω.
Δεν επιμένω όμως...μπορεί να κάνω και λάθος...αν και δεν το νομίζω.
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ουφ...ευτυχώς...είπα και εγώ ξέχασα την ορθογραφία που μάθαινα τόσα χρόνια?Κυριαρχήσω , είναι ...
μωρη καριολα εγω σου ειπα ωρα και μερος! εσυ μου ειπες να παμε για καφε
λογικο δεν ειναι ρε παπαρα να μην παιξω ξυλο μπροστα σε 400 ατομα και στους μπατσους, τι θες ρε παπαρα τις κεντρικες πλατειες για να ερθεις και να μου πεις γεια και να φυγεις?????? τι θα κανω εγω ρε παπαρα θα σε δειρω μπροστα σε 400 ατομα????
ποσο μαλακας εισαι ποσο κοτα εισαι??
ρε μλκ, βγάλε το πμ που δήθεν σου έστειλα και που δήθεν σου λέω να πάμε για καφέ..
Υ.Γ. έχω τα απεσταλμένα οπότε αν πειράξεις πμ μου θα φανεί..φιλάκια κούκλα..τα λέμε..
ρε μλκ, βγάλε το πμ που δήθεν σου έστειλα και που δήθεν σου λέω να πάμε για καφέ..
Υ.Γ. έχω τα απεσταλμένα οπότε αν πειράξεις πμ μου θα φανεί..φιλάκια κούκλα..τα λέμε..
παπαρα οταν λεμε να παμε κεντρικη πλατεια η θησειο ειναι για καφε οχι για ξυλο
ποσο πουστης εισαι?????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις