Νέα

Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ασε μπλεκει πολυ μπλεκεις το αρχηγος που ειναι ομορριζο του αρχω.
το αρχω εγω το ηξερα με 2 σημασιες.αρχιζω και εξουσιαζω.

Μαλακία είπα εγω ...

Άρχω
Α.ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 1. είμαι πρώτος, πηγαίνω πρώτος, προηγούμαι |οδηγώ κπ. |με αιτ. πράγμ. και δοτ. προσ. 2. κυβερνώ, διοικώ, είμαι αρχηγός |συνήθως με γεν., σπανιότερα με δοτ. προσ. |απόλ. |με σύστ. Α 3. αρχίζω, κάνω αρχή |με γεν. πράγμ. |με γεν. πράγμ. και δοτ. προσ. |με δοτ. ή αιτ. |είμαι η αιτία, δίνω πρώτος την αφορμή διένεξης Β.ΜΕΣΟ αρχίζω, κάνω αρχή |με γεν. πράγμ. |με εμπρόθετο προσδιορισμό |με απρφ. (δηλώνεται η έναρξη της ενέργειας) |με μτχ. (δηλώνεται η έναρξη και η συνέχεια μιας ενέργειας) |φρ. ἀπὸ Διὸς ἄρχεσθαι=ας αρχίσουμε από το σπουδαιότερο πρόσωπο ή πράγμα Γ.ΠΑΘΗΤΙΚΟ διοικούμαι, εξουσιάζομαι, είμαι υπήκοος |οἱ ἀρχόμενοι=οι υπήκοοι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι ξυλο μωρε με τον μαλακα που θελει ραντεβου για ξυλο σε κεντρικη πλατεια απογευμα

δηλαδη πες μου το ακους λογικο αυτο η απλως αποφυγη ξυλου?
δεν υπάρχει λογική σε αυτό που κάνετε

κανονίστε μέσω πιμι γιατί έτσι σπάτε τ'αρχίδια των άλλων και γελοιοποιήστε

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπλεξαμε τα μπουτια μπας μπαρμπα στεφο!!!

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είσαι θηλυκη έκδοση του λούκυ λουκ... πιό γρήγορη και απ΄οτην σκιά σου...
Μπααααααααααααααα...... δεν αγαπάνε σε χρόνο ντε τε...θέλει πολύ χρόνο για να πεις ότι αγαπάς κάποιον...
Πρώτα έρωτας και μετά από πολύ καιρό έρχεται και η αγάπη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Bondage...δεν χρειάζεται να είναι ναυτικός κάποιος για να μπορεί να το υποστηρίξει...φαντασία χρειάζεται και λίγη εμπειρία. Δεν έχουν σημασία οι κόμποι, φτάνει να μην δένεις υπερβολικά σφικτά.

Απελευθερώνεσαι μέσα από το δέσιμο, ανεβαίνει η αδρεναλίνη, παραδίδεσαι άνευ όρων.... ;)

εισαι λιγο φαουλ σε αυτο....υπαρχουν συγκεκριμενοι τροποι δεσιματος οι οποιοι λυνονται με μια μονο κινηση...αν παρακολουθησεις βιντεακια how to bondage θα το δεις :)
ακριβως οπως τους ναυτικους κομπους.....εγω δυστυχως ξερω μονο ναυτικους να κανω :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

ρε 20 πμ του εχω στειλει αυτος τιποτα........... λεει ασχετα πραγματα... και γραφει συνεχως εδω και παιζει τον μαγκα!!

βριζει πρωτα οικογενειες και μετα κανει τον μαλακα

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...με χρησιμοποίησες για να πας στα 100? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ και τώρα που τα'φτασες θα φύγεις? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα πιο τραγελαφική δικαιολογία για να μαζευτείς στην φωλιά σου δεν είχες? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχα

είσαι όμως ΓΚΑΣΜΑΣ ντιπ για ντιπ! αχαχαχαχα
Βεβαια και θα φυγω γιατι καταρχην δεν ειμαι αργοσχολος σαν κι εσενα και δευτερον χρησιμοποιοισα την καποτα (εσενα δηλαδη) και τωρα την πεταω και τριτον αρκετ ασχοληθηκα με υποκειμενα τις κατωτατης υποσταθμης, τωρα κατσε εσυ και κανε ψευτοτραμπουκισμους και οτι μαλακια θες μονη σου θα γραφεις μονη σου θα τα διαβαζεις

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

του το ξήγησα το θέμα δεν θέλει να καταλάβει και μετά έρχεται εδώ πέρα για να πάρει την κοινωνική δικαίωση...

εντωμεταξύ, αρκετά παίξαμε..το γαμήσαμε και το θρεντ...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Βεβαια και θα φυγω γιατι καταρχην δεν ειμαι αργοσχολος σαν κι εσενα και δευτερον χρησιμοποιοισα την καποτα (εσενα δηλαδη) και τωρα την πεταω και τριτον αρκετ ασχοληθηκα με υποκειμενα τις κατωτατης υποσταθμης, τωρα κατσε εσυ και κανε ψευτοτραμπουκισμους και οτι μαλακια θες μονη σου θα γραφεις μονη σου θα τα διαβαζεις

είμαι καπότα! γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ

ρε μλκ κόψε τα αμέρικαν pie ..σε έχουν κάψει

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε 20 πμ του εχω στειλει αυτος τιποτα........... λεει ασχετα πραγματα... και γραφει συνεχως εδω και παιζει τον μαγκα!!

βριζει πρωτα οικογενειες και μετα κανει τον μαλακα

σου απάντησα λες τα δικά σου βαρέθηκα έφυγα..

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
εισαι λιγο φαουλ σε αυτο....υπαρχουν συγκεκριμενοι τροποι δεσιματος οι οποιοι λυνονται με μια μονο κινηση...αν παρακολουθησεις βιντεακια how to bondage θα το δεις :)
ακριβως οπως τους ναυτικους κομπους.....εγω δυστυχως ξερω μονο ναυτικους να κανω :2funny:
Δεν είπα το αντίθετο... απλά είπα ότι δεν χρειάζεται να είσαι ναυτικός για να μπορείς να δέσεις. Και ναι...επί της ουσίας δεν έχουν και πολλή σημασία οι κόμποι. Δεν χρειάζεται να είναι ναυτικοί κόμποι τέλος πάντων. Εμπειρία χρειάζεται και να έχεις εμπιστοσύνη στον παρτενέρ σου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Από σένα να παίρνω άδεια? Γιατί? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι με ήττα γράφετε? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Δεν επιμένω όμως...μπορεί να κάνω και λάθος...αν και δεν το νομίζω. :grin:

το Η ομως γραφεται ητα οχι ηττα :P

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν είπα το αντίθετο... απλά είπα ότι δεν χρειάζεται να είσαι ναυτικός για να μπορείς να δέσεις. Και ναι...επί της ουσίας δεν έχουν και πολλή σημασία οι κόμποι. Δεν χρειάζεται να είναι ναυτικοί κόμποι τέλος πάντων. Εμπειρία χρειάζεται και να έχεις εμπιστοσύνη στον παρτενέρ σου.

ρε συ Ριτα, ποτε δειχνεις κανενα σπιτι? ολες τις εργασιμες ωρες εδω εισαι?  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σου απάντησα λες τα δικά σου βαρέθηκα έφυγα..

οκ τελικα εισαι κοτα!!! ενας ακομα θρασυδειλος, βριζεις πρωτα την οικογενεια μου και μετα παιζεις τον μαλακα!!!

ρε καμμενο του ινρενετ γινε αντρας ρε παπαρα, οταν λες καποια μαλακια να εισαι αντρας και να δεχεσαι τις ποινες!!!!

μου λες ρε καριολη σε κεντρικη πλατεια για να μην φας ξυλο!!! σου ειπα 3 διαφορετικα μερη να συναντηθουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!|!! και εσυ ακομα κανεις την κοτα, ποσο καμμενος μπορει να εισαι ρε????? ποσο κοτα μπορει να εισαι!

αμα ησουν αντρας θα ερχοσουν εκει που θα ειμασταν ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!! λογικο ειναι μωρη πουτανα ΛΟΓΙΚΟ!!

αλλα εσυ για μην σε πουν κοτα λες μαλακιες για ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ 400 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!

μπορει να κανεις τον μαγκα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος αρκετα χαζος για να σε πιστεψει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εγω ναυτικος δεν ειμαι αλλα τις καντηλιτσες μου τις κανω μια χαρα :2funny:
τες παν εγω προσωπικα δε θα εμπιστευομουν καποιον που θα αρχισει να πειραματιζεται με διπλοκομπους και τριπλοκομπους χωρις να ξερει και να μην εχει ασχοληθει με το ειδος....να γινει ενας σεισμος μια φωτια και να σε παρατησει μετα σα ρολο κρεας κρεμασμενη απο το ταβανι επειδη δε μπορει να λυσει τους κομπους και να μην ξερεις τι σε βρηκε.... :cheesy: :2funny:

Επισκέπτης
οκ τελικα εισαι κοτα!!! ενας ακομα θρασυδειλος, βριζεις πρωτα την οικογενεια μου και μετα παιζεις τον μαλακα!!!

ρε καμμενο του ινρενετ γινε αντρας ρε παπαρα, οταν λες καποια μαλακια να εισαι αντρας και να δεχεσαι τις ποινες!!!!

μου λες ρε καριολη σε κεντρικη πλατεια για να μην φας ξυλο!!! σου ειπα 3 διαφορετικα μερη να συναντηθουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!|!! και εσυ ακομα κανεις την κοτα, ποσο καμμενος μπορει να εισαι ρε????? ποσο κοτα μπορει να εισαι!

αμα ησουν αντρας θα ερχοσουν εκει που θα ειμασταν ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!! λογικο ειναι μωρη πουτανα ΛΟΓΙΚΟ!!

αλλα εσυ για μην σε πουν κοτα λες μαλακιες για ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ 400 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!

μπορει να κανεις τον μαγκα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος αρκετα χαζος για να σε πιστεψει
Τράβα να πιείτε καφέ κ να το λύσετε το θέμα,αμάν πια!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom