Νέα

Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
το Η ομως γραφεται ητα οχι ηττα :P
Κύπρια είμαι... ήττα το γράφω...με δύο ταυ.. :P

ρε συ Ριτα, ποτε δειχνεις κανενα σπιτι? ολες τις εργασιμες ωρες εδω εισαι?  :2funny:
Ευτυχώς έχω το πλεονέκτημα να βγαίνουν άλλοι έξω. Εντομεταξύ παράλληλα δουλεύω...στο γραφείο όμως.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οκ τελικα εισαι κοτα!!! ενας ακομα θρασυδειλος, βριζεις πρωτα την οικογενεια μου και μετα παιζεις τον μαλακα!!!

ρε καμμενο του ινρενετ γινε αντρας ρε παπαρα, οταν λες καποια μαλακια να εισαι αντρας και να δεχεσαι τις ποινες!!!!

μου λες ρε καριολη σε κεντρικη πλατεια για να μην φας ξυλο!!! σου ειπα 3 διαφορετικα μερη να συναντηθουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!|!! και εσυ ακομα κανεις την κοτα, ποσο καμμενος μπορει να εισαι ρε????? ποσο κοτα μπορει να εισαι!

αμα ησουν αντρας θα ερχοσουν εκει που θα ειμασταν ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!! λογικο ειναι μωρη πουτανα ΛΟΓΙΚΟ!!

αλλα εσυ για μην σε πουν κοτα λες μαλακιες για ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ 400 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!

μπορει να κανεις τον μαγκα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος αρκετα χαζος για να σε πιστεψει

μωρή παλιόπουστα, οι μπουνίες δεν έχουν χώρο και χρόνο για να πέσουν..πέφτουν έτσι απλά..αν είναι να το αναλύεις τόσο και να το μισεριάζεις ασ'το, στο ξανάπα, γι'αυτούς που ξέρουν τι και πώς... εσύ θες να φωνάξεις παρέα γι'αυτό σε έχει κάψει να πας σε απόμερα... σε κεντρικό σημείο πέφτουν 2-3 όποιος πέσει έπεσε ο άλλος λούης..ρε βουτυρόπαιδο κάτσε στο τζάκι με τα πλεϊ μομπίλ σου κι άσε τα μπουκέτα..αν ήταν για την κάθε φορά που θα πλακωνόμουν να το έκανα κυπριακό ακόμα θα μιλούσα...

ασ'το..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε εχετε γινει τελειως γραφικοι...ξεκολλατε λεμε...βριστειτε σε πμ...ειναι πολυ σπαστικο αυτο που κανετε :|

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ευτυχώς έχω το πλεονέκτημα να βγαίνουν άλλοι έξω. Εντομεταξύ παράλληλα δουλεύω...στο γραφείο όμως.

eytyxos που δεν σε τιμωρει ο τυπος σου για τα ορθογραφικα να λες!!! :grin: :grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε εχετε γινει τελειως γραφικοι...ξεκολλατε λεμε...βριστειτε σε πμ...ειναι πολυ σπαστικο αυτο που κανετε :|
το άγχος της επιβεβαίωσης

λες και γνωριζόμαστε και θα τους κακοχαρακτηρίσουμε

Επισκέπτης
μωρή παλιόπουστα, οι μπουνίες δεν έχουν χώρο και χρόνο για να πέσουν..πέφτουν έτσι απλά..αν είναι να το αναλύεις τόσο και να το μισεριάζεις ασ'το, στο ξανάπα, γι'αυτούς που ξέρουν τι και πώς... εσύ θες να φωνάξεις παρέα γι'αυτό σε έχει κάψει να πας σε απόμερα... σε κεντρικό σημείο πέφτουν 2-3 όποιος πέσει έπεσε ο άλλος λούης..ρε βουτυρόπαιδο κάτσε στο τζάκι με τα πλεϊ μομπίλ σου κι άσε τα μπουκέτα..αν ήταν για την κάθε φορά που θα πλακωνόμουν να το έκανα κυπριακό ακόμα θα μιλούσα...

ασ'το..
Παρέα σε κεντρικό σημείο δεν παίζει;;; :rolleyes:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οι Κύπριες είναι τουμπανάκια λέμε
Respect

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό δεν το κατάλαβα.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Καλά ήμουνα σίγουρος,τελικά έχουνε δίκιο για όσα λένε για τις Κύπριες!!! :grin:
Τι λένε δηλαδή?

eytyxos που δεν σε τιμωρει ο τυπος σου για τα ορθογραφικα να λες!!! :grin: :grin: :grin:
Ε καλά...αν κάνω και κανένα λαθάκι από κεκτημένη ταχύτητα είναι... :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρισπέκτ?

επειδή είναι κύπρια?

χουατ ντα φακ  :think:

εντιτ: ούτε εγώ δε θα έλεγα ρισπέκτ επειδή κάποιος είναι τανζανός, έλεος  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

μελαχροινα κοντοπουτανα με βυζαρες και εκφυλη μαπα....μα καλα που ζεις? μεχρι και γω το ξερω αυτο :2funny:

ρισπέκτ?

επειδή είναι κύπρια?

χουατ ντα φακ  :think:

εντιτ: ούτε εγώ δε θα έλεγα ρισπέκτ επειδή κάποιος είναι τανζανός, έλεος  :2funny: :2funny: :2funny:

τανζανος??????? ρισπεκτττττττττττττττττττττττττττττττττ

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μελαχροινα κοντοπουτανα με βυζαρες και εκφυλη μαπα....μα καλα που ζεις? μεχρι και γω το ξερω αυτο :2funny:

τανζανος??????? ρισπεκτττττττττττττττττττττττττττττττττ
τελικά έχουμε πολλά κοινά με τις καθαρόαιμες Ελληνίδες ε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.