Νέα

Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Επίσης...πιο ψηλά τα πόδια...έχει περισσότερη θέα και....θέα.

what about Liverpool?  :grin: :s&m_1:

URL]]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τον έκτωρα δεν θα τον φωνάξεις?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γαμάω τον πατέρα σου που και που αν βρει λεφτά...
Αμα μου το ελεγε αυτο καποιος αλλος ισως να το επαιρνα στα σοβαρα, αλλα οταν δεν σε γαμαει ουτε η χουφτα σου ρε τι να παρω στα σοβαρα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αν βασικα εσυ γουσταρεις  ομως, ελα να τα πουμε απο κοντα, τωρα μαλιστα!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δεν σε συμφερει να πουλας αυτο το στυλακι και το ξερεις.
εγω στη θεση σου δεν...

xaxaxaxaxaxaxaxa...δεν πουλάω κανένα στυλάκι...και το τι με συμφέρει και τι όχι, το ξέρω γω κι όχι εσύ μωράκι...πήγαινε τώρα να κλαψεις μαζί με την χλεπίτσα στον γκαζ....

Αμα μου το ελεγε αυτο καποιος αλλος ισως να το επαιρνα στα σοβαρα, αλλα οταν δεν σε γαμαει ουτε η χουφτα σου ρε τι να παρω στα σοβαρα

ναι ναι ότι πεις..φαντάζομαι ότι και στο σχολείο τα ίδια έλεγες..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αν βασικα εσυ γουσταρεις  ομως, ελα να τα πουμε απο κοντα, τωρα μαλιστα!

αν ήσουν μάγκας, θα μου έστελνες σε πμ να τα πούμε..κι όχι να το παίζεις..μάγκας στο μειν...αχαχαχα γελοίε...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αν ήσουν μάγκας, θα μου έστελνες σε πμ να τα πούμε..κι όχι να το παίζεις..μάγκας στο μειν...αχαχαχα γελοίε...

αδελφη οπως φανταστηκα, σκατο προσεχε πως μιλας, μην κανεις το μαγκα σε ενα ανωνυμο σιτε βριζωντας!

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Bondage...δεν χρειάζεται να είναι ναυτικός κάποιος για να μπορεί να το υποστηρίξει...φαντασία χρειάζεται και λίγη εμπειρία. Δεν έχουν σημασία οι κόμποι, φτάνει να μην δένεις υπερβολικά σφικτά.

Απελευθερώνεσαι μέσα από το δέσιμο, ανεβαίνει η αδρεναλίνη, παραδίδεσαι άνευ όρων.... ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αδελφη οπως φανταστηκα, σκατο προσεχε πως μιλας, μην κανεις το μαγκα σε ενα ανωνυμο σιτε βριζωντας!

πόση ώρα θα κάνεις να απαντήσεις και σε αυτό το ποστ? αν είναι να κάνεις μισή ώρα πάλι ασ'το..δώσ'το στην έρι που έχει και λέγειν...

αδελφή είσαι εσύ μωρή σκατόπουστα που κάνεις τον μάγκα στο μειν..αλλιώς θα μου έλεγες τετ-α-τετ για μπουκέτα..σκατόφλωρε..τι περίμενες να πεταχτούν να σε σώσουν?

να μάθεις πότε να κάνεις πλάκα και με ποιόν..έχεις ξανακάνει ποστ με μένα στο ίδιο κλίμα..ξεκώλλα..δεν σε γαμάω..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Bondage...δεν χρειάζεται να είναι ναυτικός κάποιος για να μπορεί να το υποστηρίξει...φαντασία χρειάζεται και λίγη εμπειρία. Δεν έχουν σημασία οι κόμποι, φτάνει να μην δένεις υπερβολικά σφικτά.

Απελευθερώνεσαι μέσα από το δέσιμο, ανεβαίνει η αδρεναλίνη, παραδίδεσαι άνευ όρων.... ;)

ναυτικό κόμπο εννοούσα..βέβαια..αλλά δεν έχεις άδικο...

10.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom