σκάσε τότε
ελα πηγαινε παραπερα να παιξεις που θα μας πεις και σκασε...
σκάσε τότε
Επίσης...πιο ψηλά τα πόδια...έχει περισσότερη θέα και....θέα.
γαμάω τον πατέρα σου που και που αν βρει λεφτά...
ελα πηγαινε παραπερα να παιξεις που θα μας πεις και σκασε...
what about Liverpool?
http://[URL unfurl="true"]www.knotnice.com/promo2/129/tgp02/images/pic.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Oh yes...much better...
παίζω παντού και διώχνω τα κωλόπαιδα που το παίζουν ντίβες...
Αμα μου το ελεγε αυτο καποιος αλλος ισως να το επαιρνα στα σοβαρα, αλλα οταν δεν σε γαμαει ουτε η χουφτα σου ρε τι να παρω στα σοβαραγαμάω τον πατέρα σου που και που αν βρει λεφτά...
δεν σε συμφερει να πουλας αυτο το στυλακι και το ξερεις.
εγω στη θεση σου δεν...
Αμα μου το ελεγε αυτο καποιος αλλος ισως να το επαιρνα στα σοβαρα, αλλα οταν δεν σε γαμαει ουτε η χουφτα σου ρε τι να παρω στα σοβαρα
αν βασικα εσυ γουσταρεις ομως, ελα να τα πουμε απο κοντα, τωρα μαλιστα!
αν ήσουν μάγκας, θα μου έστελνες σε πμ να τα πούμε..κι όχι να το παίζεις..μάγκας στο μειν...αχαχαχα γελοίε...
Bondage...δεν χρειάζεται να είναι ναυτικός κάποιος για να μπορεί να το υποστηρίξει...φαντασία χρειάζεται και λίγη εμπειρία. Δεν έχουν σημασία οι κόμποι, φτάνει να μην δένεις υπερβολικά σφικτά.Ναυτικός είναι?
Καλα ρε παιδια με τον καραγκιοχη ασχολειστε παλιαδελφη οπως φανταστηκα, σκατο προσεχε πως μιλας, μην κανεις το μαγκα σε ενα ανωνυμο σιτε βριζωντας!
αδελφη οπως φανταστηκα, σκατο προσεχε πως μιλας, μην κανεις το μαγκα σε ενα ανωνυμο σιτε βριζωντας!
Καλα ρε παιδια με τον καραγκιοχη ασχολειστε παλι
τι περίμενες να πεταχτούν να σε σώσουν?
Και οι δυο εσεναποιός γαμάει ποιόν από τους 2 σας?
μην με επαληθεύετε ρε..
Bondage...δεν χρειάζεται να είναι ναυτικός κάποιος για να μπορεί να το υποστηρίξει...φαντασία χρειάζεται και λίγη εμπειρία. Δεν έχουν σημασία οι κόμποι, φτάνει να μην δένεις υπερβολικά σφικτά.
Απελευθερώνεσαι μέσα από το δέσιμο, ανεβαίνει η αδρεναλίνη, παραδίδεσαι άνευ όρων.... ;)