επηρεαζει τον ψυχικο σου κοσμο η αδιαφορια ή σου συμβαινει κατι αλλο?
ποιά αδιαφορία βρε φυτό? μόνο και μόνο που μου απευθύνεις τον λόγο παίρνεις αξία..σκάσε τώρα..
επηρεαζει τον ψυχικο σου κοσμο η αδιαφορια ή σου συμβαινει κατι αλλο?
Και ποιος είπε ότι είμαι μαζοχίστρια?
Αλλο σαδομαζοχισμός και άλλο D / S.
Μάλιστα... Κύριε?
Me no.... αν και υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία είναι πολύ λίγα....πάρα πολύ λίγα όμως.Νομιζα οτι απαιζαν πολλα κοινα στοιχεια μεταξυ των.......
Το σωστο ειναι να λεει το πουτανακι ευχαριστω για καθε δυνατο κωλοσκαμπιλο που της ριχνεις......οταν της ριχνεις διπλο να σου λεει ευχαριστω πολυ!
Π
Μάλιστα... Κύριε?
ποιά αδιαφορία βρε φυτό? μόνο και μόνο που μου απευθύνεις τον λόγο παίρνεις αξία..σκάσε τώρα..
Ευχαριστω σου λεει και ο περιπτερας. Το σωστο πουτανακι ειναι αυτο που για καθε δυνατο κωλοσκαμπιλο που της ριχνεις...... λεει σκισε μου το κωλαρακι τωρα.
Τα υπολοιπα δεν ειναι πουτανακια - ειναι για νανακια..
Αφιερωμενο στην μπουμπουκι που περιμενε την αποψη μου με αγωνια
Οκ...το έπιασα... Σωστός. ;)πουτανάκι, μην καβλώνεις πρωι-πρωι...
Ποσο αγαμητος εισαι?πουτανάκι, μην καβλώνεις πρωι-πρωι...
Το σωστο πουτανακι ειναι αυτο που για καθε δυνατο κωλοσκαμπιλο που της ριχνεις...... λεει σκισε μου το κωλαρακι τωρα.
δίνεις κωλοσκάμπιλα στον περιπτερά σου ρε στερημένη;Ευχαριστω σου λεει και ο περιπτερας.
σε κακομεταχειριζεται η Κυρια σου και σου μεινε μονιμα η βλαβη :-
εχεις την απεριοριστη συμπονοια μου.
Δεν επιτρέπεται να υποδεικνύει ...
Και ποιος είπε ότι είμαι μαζοχίστρια?
Αλλο σαδομαζοχισμός και άλλο D / S.
Μάλιστα... Κύριε?
Ποσο αγαμητος εισαι?
Πολυ κοινοτοπο φιλε μου....
Π
δίνεις κωλοσκάμπιλα στον περιπτερά σου ρε στερημένη;
Δεν το έχω να βαριέμε...άσε που εγώ απλά κάθομαι...άλλοι τρέχουνε...ναι γουοτεβα...πολλα τα απουλητα και βαριεσαι...αυτο λεω εγω
δίνεις κωλοσκάμπιλα στον περιπτερά σου ρε στερημένη;
Περι ορεξεως φιλε μου. εσυ ψαξε να βρεις πουτανακια που να σου δινουν και ευχαριστηρια επιστολη μετα..