Α ρ χ η γ ό ς !Εγώ όταν γαμάω, βρίζω και φωνάζω πρόστυχα λόγια στην σύντροφό μου, αλλά είναι σπίτι και δεν ακούει...
Άψογο
Α ρ χ η γ ό ς !Εγώ όταν γαμάω, βρίζω και φωνάζω πρόστυχα λόγια στην σύντροφό μου, αλλά είναι σπίτι και δεν ακούει...
τέλεια ατάκα... ;)Εγώ όταν γαμάω, βρίζω και φωνάζω πρόστυχα λόγια στην σύντροφό μου, αλλά είναι σπίτι και δεν ακούει...
Τι δουλεια κανεις??Η δουλειά μου μου αποφέρει ήδη αρκετά χρήματα για να περνάω πέρα από καλά άρα ποιος ο λόγος να το γυρίσω στην βίζιτα?
Ποιο σοβαρά τώρα...
Ότι κάνω το κάνω για ευχαρίστηση δική μου και Εκείνου. Για να υπάρξει μια σχέση τέτοια χρειάζεται εμπιστοσύνη άρα δεν γίνεται να πάω με όποιον λάχει. Που ξέρω ότι θα βγω ζωντανή από τα χέρια του?
οου μαη γκοντ. Κυριος, Εκεινος, λες και διαβαζω εκκλησιαστικο κειμενο
Δεν είμαι υπάλληλος. Διατηρώ δικό μου γραφείο που έχει σχέση με ακίνητα. Αλλιώς...κτηματομεσιτικό γραφείο.Τι δουλεια κανεις??
οου μαη γκοντ. Κυριος, Εκεινος, λες και διαβαζω εκκλησιαστικο κειμενο
Ολες πρεπει να γινουν κρυοκωλες σαν και εσας δηλαδη
nai ρε ριτα.
ειπαμε να εισαι υποτακτικη αλλα εσυ το γαμησες.
σε λιγο θα κανεις και θρησκεια."φετιχισμος".
Δεν είμαι υπάλληλος. Διατηρώ δικό μου γραφείο που έχει σχέση με ακίνητα. Αλλιώς...κτηματομεσιτικό γραφείο.
Αναφέρεστε στο πως μιλάω για τον σύντροφο μου από ότι βλέπω. Δεν μπορώ να μιλήσω αλλιώς όμως...ούτε "γαμιά" μπορώ να τον πω..ούτε "τύπο" ούτε άλλο επίθετο. Βλέπετε υπάρχουν και περιορισμοί στο πως μπορώ να αναφέρομαι για το πρόσωπο του.
nai ρε ριτα.
ειπαμε να εισαι υποτακτικη αλλα εσυ το γαμησες.
σε λιγο θα κανεις και θρησκεια."φετιχισμος".
αν ειναι να ειμαι θερμοκωλη επειδη αποκαλωτον επιβητορα Εκεινος Αυτος κλπ,τοτε ναι ειμαι κρυοκωλη.
Αναφέρεστε στο πως μιλάω για τον σύντροφο μου από ότι βλέπω. Δεν μπορώ να μιλήσω αλλιώς όμως...ούτε "γαμιά" μπορώ να τον πω..ούτε "τύπο" ούτε άλλο επίθετο. Βλέπετε υπάρχουν και περιορισμοί στο πως μπορώ να αναφέρομαι για το πρόσωπο του.
Κύριος, Εκείνος, Αφέντης...
ε εισαι κρυοκωλη...πως απαντας ετσι?
Κύριος, Εκείνος, Αφέντης...
Δεν μένω Ελλάδα...εδώ που είμαι μια χαρά πάει η δουλειά...προς το παρών κανένα πρόβλημα.με τη πτωση που εχει το real estate την τελαυταια 3ετια καλα θα κανεις να ξανασκεφτεις την προτροπή μου
Έχει σημασία το που βρίσκετε? Δεν έχει...Και μόνο από σεβασμό δεν θα μπορούσα να τον αποκαλέσω αλλιώς.μεταξυ μας δεν μπορεις να τον λες πιο νορμαλ.?
αφου δεν ειναι εδω,δεν θα σε ραπισει.
Αλίμονο αν μια τέτοια σχέση βασιζόταν στον φόβο. Το αντίθετο.. Δεν τον φοβάμαι και δεν πρέπει να τον φοβάμαι...εχει ματια παντου ο Αφεντης. το φοβο του να χεις. Headbaning! Headbaning!
Ποιο σοβαρά τώρα...
Ότι κάνω το κάνω για ευχαρίστηση δική μου και Εκείνου. Για να υπάρξει μια σχέση τέτοια χρειάζεται εμπιστοσύνη άρα δεν γίνεται να πάω με όποιον λάχει. Που ξέρω ότι θα βγω ζωντανή από τα χέρια του?
Μην μου φωναζεις :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ?