Νέα

Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το σοβαρή είναι σχετικό...μπορεί να μην είναι σοβαρή και να μην βρίζει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι άμα ακούω γυναίκα να βρίζει σαν νταλικιέρης μου έρχετε να τις τις βρέξω...
προς ολους γιατι δε ξερω να κανω πολυ-παραθεση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...!

(να της τις βρεξεις με μαστιγιο? :s&m_3: :2funny:)

Επισκέπτης
Το σοβαρή είναι σχετικό...μπορεί να μην είναι σοβαρή και να μην βρίζει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι άμα ακούω γυναίκα να βρίζει σαν νταλικιέρης μου έρχετε να τις τις βρέξω...

Δεν θα σχολιασω το ορθογραφικο γιατι κανω κι εγω πολλα , αλλα να της τις βρεξεις? Μηπως το παρακανεις λιγο με τη χαριτομενη ομιλια? :jerking:

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
πολυ ξεφτιλισμα πεφτει ρε παιδια  :2funny: τι γινεται? :2funny: :P

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Εχει την καυλα του και οντως αρεσει σε αρκετες γυναικες αρκει φυσικα να ειναι για την καβλα και μονο και να μενει στο κρεβατι.Να μην συνεχιζετε ουτε να επηρεαζει την σχεση στην συνεχεια.Αν τηρουνται αυτα θα διαπιστωσετε οτι εχει ρευμα το μπινελικι στο κρεβατι!!!

Επισκέπτης
Εχει την καυλα του και οντως αρεσει σε αρκετες γυναικες αρκει φυσικα να ειναι για την καβλα και μονο και να μενει στο κρεβατι.Να μην συνεχιζετε ουτε να επηρεαζει την σχεση στην συνεχεια.Αν τηρουνται αυτα θα διαπιστωσετε οτι εχει ρευμα το μπινελικι στο κρεβατι!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ελπιζω μετα απο αυτο να μην μπει κανας ασχετος και να ξαναρωταει :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.kokogirls.com/images/pet_accessories/Hyori_OverKnee_Socks/Hyori_OverKnee_Socks0.jpg[/img[/URL]]

saς αρεσει το ντυσιμο?χωρις τις αθλιες γοβες...
[/quote]
το πουκαμισο ειναι αθλιο και μου αρεσει μονο η καλτσα με τη γοβα
κατα τ'αλλα ειναι απλα ενα κακεκτυπο harajuku

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkNjcBR-wdv9OmYs993YVy_UlM1H504EyyDrtxO87mvFFRCXE&t=1&usg=__-6p9ynbI7_AUui78M0nyFLOYJbI=
images

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το πουκαμισο ειναι αθλιο και μου αρεσει μονο η καλτσα με τη γοβα
κατα τ'αλλα ειναι απλα ενα κακεκτυπο harajuku

η καλτσα (btw εχω μια ολοιδια :P ) ΜΕ ΤΗ ΓΟΒΑ? :S

μονο με μποτα, ή με μαιρη τζεην πατουμενο :-

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Εμένα πάντως μου αρέσει να ριχνω κανα μπινελίκι και να τις παίζω και κανα χαστουκάκι στα κωλομέρια αλλα σε λογικά πλαίσια πάντα...η αλήθεια είναι οτι την γυναίκα την θέλω να μεταμορφώνεται σε πουτανακι στο κρεββατι και πιστευώ της αρέσει αμα της το λεω κιόλας..όσο για τα χαστουκάκια δεν θα την κάνουμε και μαυρη στο ξύλο αλλα απ' ότι μου λεει της αρέσει αν δεν ειναι δυνατα... οπότε γιατι όχι... ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σωστά υπέθεσες...Κρυωματάκι άσχημο όμως...αλλά θα περάσει που θα πάει...

ρε συ Ρίτα, μια που το εχεις το αντικειμενο, δεν το ριχνεις στις βιζιτες? θα εχεις εντελως διαφοροποιημενο προγραμμα απο τις αλλες και θα χεστεις στο χρημα. Αντε να μαθουμε και εμεις να βαραμε με μαστηγιο!  :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Εγώ όταν γαμάω, βρίζω και φωνάζω πρόστυχα λόγια στην σύντροφό μου, αλλά είναι σπίτι και δεν ακούει... 

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ρε συ Ρίτα, μια που το εχεις το αντικειμενο, δεν το ριχνεις στις βιζιτες? θα εχεις εντελως διαφοροποιημενο προγραμμα απο τις αλλες και θα χεστεις στο χρημα. Αντε να μαθουμε και εμεις να βαραμε με μαστηγιο!  :2funny:
Η δουλειά μου μου αποφέρει ήδη αρκετά χρήματα για να περνάω πέρα από καλά άρα ποιος ο λόγος να το γυρίσω στην βίζιτα? :P

Ποιο σοβαρά τώρα...
Ότι κάνω το κάνω για ευχαρίστηση δική μου και Εκείνου. Για να υπάρξει μια σχέση τέτοια χρειάζεται εμπιστοσύνη άρα δεν γίνεται να πάω με όποιον λάχει. Που ξέρω ότι θα βγω ζωντανή από τα χέρια του?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom