LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
μαιντ δε γκαπ
μαιντ δε γκαπ
προς ολους γιατι δε ξερω να κανω πολυ-παραθεση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...!Το σοβαρή είναι σχετικό...μπορεί να μην είναι σοβαρή και να μην βρίζει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι άμα ακούω γυναίκα να βρίζει σαν νταλικιέρης μου έρχετε να τις τις βρέξω...
ΔΕ G.A.P. (GEORGES ANDREAS PAPANDREOU ,YEAH)
Το σοβαρή είναι σχετικό...μπορεί να μην είναι σοβαρή και να μην βρίζει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι άμα ακούω γυναίκα να βρίζει σαν νταλικιέρης μου έρχετε να τις τις βρέξω...
προς ολους γιατι δε ξερω να κανω πολυ-παραθεση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...!
(να της τις βρεξεις με μαστιγιο? )
Σωστά υπέθεσες...Κρυωματάκι άσχημο όμως...αλλά θα περάσει που θα πάει...
Πάντα αδερφέ...αλλιώς το γαμήσι δεν έχει αξία...Άσε που το 99% των γυναικών το λατρεύει
πολυ ξεφτιλισμα πεφτει ρε παιδια τι γινεται?
Εχει την καυλα του και οντως αρεσει σε αρκετες γυναικες αρκει φυσικα να ειναι για την καβλα και μονο και να μενει στο κρεβατι.Να μην συνεχιζετε ουτε να επηρεαζει την σχεση στην συνεχεια.Αν τηρουνται αυτα θα διαπιστωσετε οτι εχει ρευμα το μπινελικι στο κρεβατι!!!
ε, οχι και ολες, μη το γαμαμε. Και ποιες θα μας κανουν αγκαλιτσα δλδ?
http://[URL unfurl="true"]www.kokogirls.com/images/pet_accessories/Hyori_OverKnee_Socks/Hyori_OverKnee_Socks0.jpg[/img[/URL]]
saς αρεσει το ντυσιμο?χωρις τις αθλιες γοβες...
[/quote]
το πουκαμισο ειναι αθλιο και μου αρεσει μονο η καλτσα με τη γοβα
κατα τ'αλλα ειναι απλα ενα κακεκτυπο harajuku
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkNjcBR-wdv9OmYs993YVy_UlM1H504EyyDrtxO87mvFFRCXE&t=1&usg=__-6p9ynbI7_AUui78M0nyFLOYJbI=
το πουκαμισο ειναι αθλιο και μου αρεσει μονο η καλτσα με τη γοβα
κατα τ'αλλα ειναι απλα ενα κακεκτυπο harajuku
Σωστά υπέθεσες...Κρυωματάκι άσχημο όμως...αλλά θα περάσει που θα πάει...
Η δουλειά μου μου αποφέρει ήδη αρκετά χρήματα για να περνάω πέρα από καλά άρα ποιος ο λόγος να το γυρίσω στην βίζιτα?ρε συ Ρίτα, μια που το εχεις το αντικειμενο, δεν το ριχνεις στις βιζιτες? θα εχεις εντελως διαφοροποιημενο προγραμμα απο τις αλλες και θα χεστεις στο χρημα. Αντε να μαθουμε και εμεις να βαραμε με μαστηγιο!