Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Ελα μωρε ... θα περασει !!!!Ευχαριστώ..
μακάρι να μου περάσει γιατί δεν το παλεύω..μα τέτοιο καιρό να αρρωστήσω? ουφ...
Τι ειναι ? Κρυωματακι να υποθεσω ?
Ελα μωρε ... θα περασει !!!!Ευχαριστώ..
μακάρι να μου περάσει γιατί δεν το παλεύω..μα τέτοιο καιρό να αρρωστήσω? ουφ...
το θεμα ειναι οτι γελανε μονο γκομενες αυτο ειναι καλο η κακο αν και ρωτησα τοσο γελοιος ειμαι και μου ειπαν οχι ειναι η ωρα του παιδιου τωρα μαλλον τοσο γελοιος ειμαι η αρεσω
Για δικαιολογία τι σου λένε, "κατάλαβα τι θα πεις;"
Αν είχαμε και από αυτά να έλεγες...έτσι όπως μιλάνε οι γκόμενες πια με τα "μαλάκα,πούστη,στ αρχίδια μου" το επόμενο στάδιο είναι να τους φυτρώσουν κιόλας και να μας ξεφτιλίζουν αυτές.
έτσι όπως μιλάνε οι γκόμενες πια με τα "μαλάκα,πούστη,στ αρχίδια μου" το επόμενο στάδιο είναι να τους φυτρώσουν κιόλας και να μας ξεφτιλίζουν αυτές.
κατι φοιτητριουλες μιλανε ετσι...καμμια σοβαρη γυναικα δε βριζει ετσι...έτσι όπως μιλάνε οι γκόμενες πια με τα "μαλάκα,πούστη,στ αρχίδια μου" το επόμενο στάδιο είναι να τους φυτρώσουν κιόλας και να μας ξεφτιλίζουν αυτές.
Σωστά υπέθεσες...Κρυωματάκι άσχημο όμως...αλλά θα περάσει που θα πάει...Ελα μωρε ... θα περασει !!!!
Τι ειναι ? Κρυωματακι να υποθεσω ?
Και μερικες δηθεν ....κατι φοιτητριουλες μιλανε ετσι...καμμια σοβαρη γυναικα δε βριζει ετσι...
Σωστά υπέθεσες...Κρυωματάκι άσχημο όμως...αλλά θα περάσει που θα πάει...
μεταξύ 16 και 30, είναι μεγάλο το τάργκετ γκρουπ.κατι φοιτητριουλες μιλανε ετσι...καμμια σοβαρη γυναικα δε βριζει ετσι...
είναι αντιαισθητικό να βρίζουν σαν χαμάληδες όπως και να το κάνουμε.Αν είχαμε και από αυτά να έλεγες...
Σοβαρά τώρα... Πράγματι κάποιες κοπέλες παρά μιλάνε βρώμικα..
Προσωπικά δεν το θεωρώ σωστό να πω σε κάποιον ...ρε πούστη, ρε μαλάκα....και το χειρότερο... στα αρχίδια μου. Σαν γυναίκα δεν έχω...εκτός και αν εννοούν στα αρχίδια του φίλου τους. Τι να πω?
πορδηθεν....Και ομως φιλε σε γελασανε ....
ρε άσε τα επαναλαμβάνω λες και βγάζεις ανακοίνωση στο τρένοεπαναλαμβανω,καμμια ΣΟΒΑΡΗ γυναικα δε βριζει ...τωρα ποιες ειναι σοβαρες ειναι αλλο θεμα...
Ξου ρε που στο λεω εγω .....τι να το κανω να μου το λες εσυ οι γκομενες ειναι το θεμα να μου το λενε
Το σοβαρή είναι σχετικό...μπορεί να μην είναι σοβαρή και να μην βρίζει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι άμα ακούω γυναίκα να βρίζει σαν νταλικιέρης μου έρχετε να τις τις βρέξω...επαναλαμβανω,καμμια ΣΟΒΑΡΗ γυναικα δε βριζει ...τωρα ποιες ειναι σοβαρες ειναι αλλο θεμα...
εμενα μου ρχεται να τις φιμωσω να τις δεσω και να σταζω κερι στην γλωσσα τουςΤο σοβαρή είναι σχετικό...μπορεί να μην είναι σοβαρή και να μην βρίζει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι άμα ακούω γυναίκα να βρίζει σαν νταλικιέρης μου έρχετε να τις τις βρέξω...
Οι σοβαρες εχουν αλλο λεξιλογιο,πουτανα καριολα,ξεκωλο.κτλρε άσε τα επαναλαμβάνω λες και βγάζεις ανακοίνωση στο τρένο
Οι σοβαρές βρίζουν περισσότερο
μαιντ δε γκαπρε άσε τα επαναλαμβάνω λες και βγάζεις ανακοίνωση στο τρένο
Οι σοβαρές βρίζουν περισσότερο