sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εγω αν λεω?εχεις ιδεα απο διαστροφη,και που μπορει να φτασει?..Καθόλου παράξενο...βρε λες?
Εγω αν λεω?εχεις ιδεα απο διαστροφη,και που μπορει να φτασει?..Καθόλου παράξενο...βρε λες?
Ποιου θεματος,αυτος ψαχνει να βρει εδω μεσα,το λεει και το νικ τουΚαι λέγαμε ότι γαμήσαμε το νήμα...
Να και μια απάντηση επί του θέματος...
Εμ...ναι έχω κάποια μικρήηηηηηηηη ιδέα... ;)Εγω αν λεω?εχεις ιδεα απο διαστροφη,και που μπορει να φτασει?..
Φαίνεται άλλο κατάλαβα εγώ...μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω εσύ για να το λες...Ποιου θεματος,αυτος ψαχνει να βρει εδω μεσα,το λεει και το νικ του Grin 2funny
Καλέ Δημήτρη...τι έπαθες? Για πες να γελάσουμε και εμείς....
Πλακα εχει η ολη φαση λεω......Καλέ Δημήτρη...τι έπαθες? Για πες να γελάσουμε και εμείς....
Άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος......
Οχι τιποτα,με κολησε ο αλλοςΆλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος......
Καλέ τι πάθατε? Σας τσίμπησε καμιά μύγα?
τελικα κλαμα θες η γελιοΚαλέ Δημήτρη...τι έπαθες? Για πες να γελάσουμε και εμείς....
Και τα δύο έχουν την χάρη τους...τελικα κλαμα θες η γελιο
Ρε ριτα θα σου ελεγα να πεις καμια μαλακια να γελασουμε,αλλ πρεπει να φυγο σε λιγο...Και τα δύο έχουν την χάρη τους...
http://[URL unfurl="true"]www.kokogirls.com/images/pet_accessories/Hyori_OverKnee_Socks/Hyori_OverKnee_Socks0.jpg[/img[/URL]]
saς αρεσει το ντυσιμο?χωρις τις αθλιες γοβες...
[/quote]Τσου,μαλακια..
τι σε χαλασε?/???Τσου,μαλακια..
http://[URL unfurl="true"]www.kokogirls.com/images/pet_accessories/Hyori_OverKnee_Socks/Hyori_OverKnee_Socks0.jpg[/img[/URL]]
saς αρεσει το ντυσιμο?χωρις τις αθλιες γοβες...
[/quote]
Χωρίς όμως ε? Γιατί με αυτές δεεεεεεεεεεεεεν...
[quote]Ρε ριτα θα σου ελεγα να πεις καμια μαλακια να γελασουμε,αλλ πρεπει να φυγο σε λιγο... [/quote]
Άσε είμαι και αρρωστούλα και δεν έχω διάθεση...(κατά τα άλλα είμαι με πυρετο...)
χωρις ριτακι...απαισιες ειναι...Χωρίς όμως ε? Γιατί με αυτές δεεεεεεεεεεεεεν...
Άσε είμαι και αρρωστούλα και δεν έχω διάθεση...(κατά τα άλλα είμαι με πυρετο...)
τελικα της τελευταιες μερες καταλαβα οτι προσφερω γελιο στους συνανθρωπους μου και σκεφτομαι τελικα τοσαο γελοιος ειμαι παντως μαζι μου μονο γελιο εχει ποτε κλαμαΚαι τα δύο έχουν την χάρη τους...
εμενα γιατι δε μου ειπες τιποτατι σε χαλασε?/???
πειτε ρε εχω να βγω σε 20'!!!