Επισκέπτης
Το δια ταύτα αυτού που λες studian ποιο είναι τελικά;
.... η προσπάθεια εκδημοκρατισμού του πανεπιστημίου στο πλαίσιο της εξασφάλισης ισότητας απέτυχε ακριβώς σε αυτό. Όχι μόνο δεν ευνοεί την ισότητα ευκαιριών αλλά ευνοεί τα παιδιά των πλουσίων. Μια αριστερή κατ'όνομα πολιτική δηλαδή βαθαίνει τις ανισότητες.. ...
που είχε οχτώ διαφορετικές τσάντες Longchampe
έχει τσάντες Longchambe;
Δεν διορθώνεται. Για να καταλάβεις επειδή δεν μ' αρέσει να μιλάω με υπονοούμενα. Είμαι υπέρ του μίνιμουμ κράτους. Δηλαδή το κράτος πρέπει να εμπλέκεται σε θέματα άμυνας, ασφάλειας και προστασίας των πραγματικά αδυνάτων. Όλα τα άλλα πρέπει να είναι ιδιωτικά ώστε να έχω την ελευθερία κάθε μέρα να ψηφίζω με το ευρώ μου για το ποιά υπηρεσία θέλω και ποιά όχι. Αυτή είναι η μόνη δημοκρατία.
Φίλε sxsitegr,
ελπίζω να μου επιτρέψεις δυο σχόλια πάνω σ' αυτά που είπες:
α. Κακώς νομίζω εξομοιώνεις τις πορείες των φασιστών με αυτές όλων των υπολοίπων. Όταν κάνουν πορεία οι φασίστες, συνήθως το κάνουν είτε για να δείρουν μετανάστες, είτε για να ζητήσουν να "μπουκάρουμε" στην Αλβανία π.χ., και γενικά για να κάνουμε κάτι που θα αυξήσει την εθνική μας επικράτεια,
Longchamp είναι ρε παιδιά...
Τις εχει πληρωσει και 'συ φιλε sxsitegr ακριβα εεε!!!
join the club!!!
Προσωπικά, προτιμώ αυτούς που ζητούν να αυξηθεί η Ελληνική επικράτεια, από αυτούς που ζητούν να αυξηθεί η Αλβανική . Εξηγώ. Οι διάφοροι αριστεροί, αναρχοαυτόνομοι και λοιποί θαμώνες της Πλατείας Εξαρχείων δηλώνουν αντίθετοι με τον Εθνικισμό. Γενικώς με τον Εθνικισμό; Όχι. Είναι αντίθετοι μόνο με τον Ελληνικό Εθνικισμό και υποστηρικτές-σύμμαχοι όλων των άλλων Εθνικιστών. Πριν 1-2 χρόνια είχε γίνει πορεία αντι-εθνικιστών με αφετηρία (όπως πάντα) τα Εξάρχεια. Στην πορεία έπαιρναν μέρος πολλοί Αλβανοί οι οποίοι κρατούσαν Αλβανικές σημαίες και πλακάτ με συνθήματα για τη Μεγάλη Αλβανία στα Αλβανικά. Οι αντι-εθνικιστές δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τις Αλβανικές Σημαίες, ούτε τα συνθήματα των Αλβανών Εθνικιστών, ούτε τις βλέψεις του Αλβανικού Μεγαλοιδεατισμού. Τους ενοχλούν μόνο οι Ελληνικές Σημαίες, ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός ΜΕγαλοιδεατισμός, ενώ υποστηρίζουν θερμά κάθε ξένο.
Αυτοί κατά τη γνώμη μου, δεν είναι αντι-εθνικιστές. Είναι ανθέλληνες και ρεζίλια. Ίσως από την κατάχρηση μπάφου έχουν κάψει φλάτζες ...
Προσωπικά, προτιμώ αυτούς που ζητούν να αυξηθεί η Ελληνική επικράτεια, από αυτούς που ζητούν να αυξηθεί η Αλβανική . Εξηγώ. Οι διάφοροι αριστεροί, αναρχοαυτόνομοι και λοιποί θαμώνες της Πλατείας Εξαρχείων δηλώνουν αντίθετοι με τον Εθνικισμό. Γενικώς με τον Εθνικισμό; Όχι. Είναι αντίθετοι μόνο με τον Ελληνικό Εθνικισμό και υποστηρικτές-σύμμαχοι όλων των άλλων Εθνικιστών. Πριν 1-2 χρόνια είχε γίνει πορεία αντι-εθνικιστών με αφετηρία (όπως πάντα) τα Εξάρχεια. Στην πορεία έπαιρναν μέρος πολλοί Αλβανοί οι οποίοι κρατούσαν Αλβανικές σημαίες και πλακάτ με συνθήματα για τη Μεγάλη Αλβανία στα Αλβανικά. Οι αντι-εθνικιστές δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τις Αλβανικές Σημαίες, ούτε τα συνθήματα των Αλβανών Εθνικιστών, ούτε τις βλέψεις του Αλβανικού Μεγαλοιδεατισμού. Τους ενοχλούν μόνο οι Ελληνικές Σημαίες, ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός ΜΕγαλοιδεατισμός, ενώ υποστηρίζουν θερμά κάθε ξένο.
Αυτοί κατά τη γνώμη μου, δεν είναι αντι-εθνικιστές. Είναι ανθέλληνες και ρεζίλια. Ίσως από την κατάχρηση μπάφου έχουν κάψει φλάτζες ...