Επισκέπτης
Εγώ που είμαι 45 και εξακολουθώ να είμαι αριστερός, τι χάπια να πάρω γιατρέ μου;
Φίλε μου, έχω μια κόρη ηλικίας 1 χρόνου, αν η κατάσταση συνεχίσει έτσι , ΝΑΙ θα την γράψω σε ιδιωτικό Δ.Γ.Λ γιατί δεν θέλω να τρέχω το παιδί μου τα απογεύματα απο φροντηστηριο σε φροντηστήριο.......ηή και εδώ έχω άδικο?????
Τρωγόσαστε όλη την νύχτα και ο liomas σας έκανε λιώμα με ένα σχόλιο (πολυ πετυχημέμο) με τον πρωινό καφέ.Ο ορισμός του Κουμουνιστή:
"Είναι αυτός που δεν έχει τίποτα και παρόλα αυτά θέλει να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο τα αγαθά των άλλων!!!"
Κι όπως είπε κι ο μέγας Τσώρτσιλ:
"Είναι εντελώς αφύσικο για κάποιον μέχρι 24-25 χρονών να μην είναι κουμουνιστής. Όπως επίσης είναι κι εντελώς αφύσικο για κάποιον πάνω από 25 να είναι κουμουνιστής!!!".
Οσο για τη διαφορα ιδιωτικών και δημοσίων λυκειων ειναι τεραστια. μετα απο 12 χρονια σε δημοσια σχολεια πηγα σε καποιο κολλεγιο. Εκει τα παιδια απο το δημόσιο καναν μπαμ. τα παιδια των ιδιωτικών ειχαν ενα σοβαρό στησιμο ενω τα παιδια των δημοσίων ηταν μεσα στη ρεκλα και το χαβαλε. Ωραια περασαμε στο σχολείο δεν λέω αλλα σημερα μετα τα 30 τον πληρωνουμε τον χαβαλε των 16.
Έχεις δει παιδάκια ηλικίας 16-18 ετών απο ιδιωτικά σχολεία;Μιλάμε για ΤΑ μαλακισμένα.Προτιμώ τα "κωλοπαίδια" απο την Γκράβα,ή το Περιστέρι και τους Αγ.Αναργύρους.Εσύ συγκρίνεις τους συμμαθητές σου στο σχολείο με τους άλλους στο κολέγιο.Διαφορά ηλικίας όμως.Όλο και μια σταγόνα μυαλό έβαλαν.Εκτός αν πήγες "εσωτερικός" σε κάποιος Βρετανικό κολέγιο μαζί με τον wiliam και Harry του Καρόλου,τα οποία παιδάκια,είναι η αποκορύφωση του μαλακισμένου,κοκαϊνομανή πιτσιρικά.
Μεγάλύτερη μαλακία από την κατάργηση της ποδιάς και της στολής δεν υπήρξε. Και τα δύο ισοπέδωναν τα πάντα και δεν αφήναν περιθώρια για επιδείξεις πλούτου..
Δεν έχεις ακούσει οτι υπήρχε ποδιά του χιλιάρικου, απο καλάθι, και ποδιά πανάκριβη του Τσεκλένη; Αλλά anyway, μήπως νοσταλγείς και το κούρεμα με την ψιλή;