Νέα

Ορίστε που έχει καταντήσει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anacondatoyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και συνακολούθως: Αν μια ΔΑΠίτισσα είναι περιποιημένη και ντυμένη με πανάκριβα συνολάκια, δεν είναι "δήθεν" τότε; Οπότε πρέπει να εξηγήσεις και τι εννοείς με το "δήθεν", πειστικά όμως πληζ.
δεν ειναι δηθεν.Τησ δαπιτισασ αυτη ειναι η λογικη,αυτο την απασχολει ποσ θα καταφερει να αποκτησει τα πιο πολλα συνολακια και αυτο δεν ειναι κακκο ισα ισα που στισ σχολεσ οι δαπιτισεσ ειναι και μουναρεσ ολες
βεβαια το ντυσιμο ι το αν καποισ εχει ακριβα ρουχα δεν του απαγορευει να εχει στο κεφαλι του και αλλα πραγματα και να πηγαινει στα συλαλητηρια και στισ πορειες και ας τρεχει οταν την κυνηγουν οι μπατσοι με prada παππουτσια...

Επισκέπτης
Συμπέρασμα: Τα καλά (και ακριβά) ρούχα τα φοράνε μόνο οι ΔΑΠίτες. Οι αριστεροί, αναρχικοί κλπ ντύνονται (και ΠΡΕΠΕΙ να ντύνονται) με κουρέλια. Σωστά κατάλαβα;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή επειδή είναι έτσι η δαπίτισα δικαιολογείται να είναι και η κνίτισα; Φυσικά και η επίδειξη μόδας και πλούτου είναι ασύμβατη με το να λες πόσο υποφέρεις για την άνιση κατανομή του πλούτου και το χρέος του τρίτου κόσμου! Και άμα δε γουστάρεις τον καπιταλισμό τότε δεν μπορείς να είσαι κρυφοκαπιταλιστής!

Και σίγουρα μία γυναίκα δε χρειάζεται ακριβά ρούχα και τσαντάκια για να είναι όμορφη και περιποιημένη!

Επισκέπτης
Γιατί είσαι κρυφοκαπιταλιστής όταν γουστάρεις τα ακριβά ρούχα και έχεις (δεν τα έκλεψες δηλαδή) τα φράγκα να τα αποκτήσεις; Όσο για το τι χρειάζεται μια γυναίκα να έιναι όμορφη και περιποιημένη, άσε να το κρίνει η ίδια, άβυσσος η ψυχή των γυναικών, δεξιών τε και αριστερών! Μιλάω φυσικά μόνο για να ΦΟΡΑΣ (αν έχεις την οικονομική δυνατότητα) καλά και ακριβά ρούχα και όχι για να ασχολείσαι μόνο μ' αυτά, έχει διαφορά νομίζω. Ξαναρωτάω: πως πρέπει δηλαδή να ντύνεται όποιος δεν συμφωνεί με την παγκόσμια κατανομή του πλούτου; Με αμπέχωνα;

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δηλαδή επειδή είναι έτσι η δαπίτισα δικαιολογείται να είναι και η κνίτισα; Φυσικά και η επίδειξη μόδας και πλούτου είναι ασύμβατη με το να λες πόσο υποφέρεις για την άνιση κατανομή του πλούτου και το χρέος του τρίτου κόσμου! Και άμα δε γουστάρεις τον καπιταλισμό τότε δεν μπορείς να είσαι κρυφοκαπιταλιστής!

Και σίγουρα μία γυναίκα δε χρειάζεται ακριβά ρούχα και τσαντάκια για να είναι όμορφη και περιποιημένη!

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ

Επισκέπτης
Καλώστονε τον "σπιούνο"! Και έλεγα, θα μπει να πει καμμιά μαλακία πάλι η όχι;   :tickedoff:

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Καλώστονε τον "σπιούνο"! Και έλεγα, θα μπει να πει καμμιά μαλακία πάλι η όχι;  :tickedoff:
ρε φίλε τι πρόβλημα έχεις εσύ για το άν εγώ λέω τη γνώμη μου.........ρε δε γαμιέσαι νυχτιατικα.....αντε μα το κάθε μαλακισμενο εδωμέσα ....ασταδιαλα κομπλεξικε πανηλίθιε.....ε μα πιά!

Επισκέπτης
Φίλε, εγώ απλά σε ειρωνεύομαι, προσπαθώ να σου δώσω εδώ και ώρα να καταλάβεις οτι λες σαχλαμάρες. Δεν σε έβρισα όμως. Αυτό το επίπεδο σας διδάσκουνε στα ξένα ιδιωτικά πανεπιστήμια;

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
γνωμη μου μου είναι και τη λέω.....τωρα αν δεν σαρέσει μην διαβάζεις τα post.

Επισκέπτης
Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα χάνουμε την ψυχραιμία μας, ε;  :jerking:

Επισκέπτης
Και τι σόϊ γνώμη είναι το "δε γαμιέσαι νυχτιάτικα"; Για εξήγησέ μου!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν γουστάρεις και αποκτάς πανάκριβα ρούχα και τσαντάκια, όχι, δε μπορείς να το παίζεις κομμουνιστής και προστάτης των φτωχών. Είναι υποκρισία.

Το να μην προκαλείς δε σημαίνει ότι ντύνεσαι με κουρέλια ή αμπέχωνα, και το να ντύνεσαι ευπρεπώς δε σημαίνεί ότι ντύνεσαι σα λατέρνα με βιζόν και γκούτσι!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και τι σόϊ γνώμη είναι το "δε γαμιέσαι νυχτιάτικα"; Για εξήγησέ μου!

Κι εσύ του είπες ότι το περίμενες να πει μαλακίες! Και ποιά ήταν η μαλακία που είπε, το ότι συμφωνεί μαζί μου;  >:(

Επισκέπτης
Δεν του είπα όμως να πάει να γαμηθεί ρε φίλε! Εκτός αν για σένα δεν έχει διαφορά!

Επισκέπτης
Όταν γουστάρεις και αποκτάς πανάκριβα ρούχα και τσαντάκια, όχι, δε μπορείς να το παίζεις κομμουνιστής και προστάτης των φτωχών. Είναι υποκρισία.

Σε ξαναρωτάω, για τελευταία φορά: ΓΙΑΤΙ δηλαδή απαγορεύεται ο κομμουνιστής να φοράει ακριβά ρούχα; Βρες όμως ένα επιχείρημα σε παρακαλώ, μην ξαναπείς οτι είναι -γενικά και αόριστα- υποκρισία. Ως προς ποιον είναι υποκρισία;

Επισκέπτης
Ήταν απλώς αθυρόστομη ειρωνεία, την οποία και παίρνω πίσω, αντικαθιστώντας τη λέξη "μαλακία" με "σαχλαμάρα". Και φυσικά δεν τον ειρωνεύτηκα που συμφώνησε μαζί σου, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε οι δυο μας, άλλο αν διαφωνούμε που και που. Οκ τώρα;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σε ξαναρωτάω, για τελευταία φορά: ΓΙΑΤΙ δηλαδή απαγορεύεται ο κομμουνιστής να φοράει ακριβά ρούχα; Βρες όμως ένα επιχείρημα σε παρακαλώ, μην ξαναπείς οτι είναι -γενικά και αόριστα- υποκρισία. Ως προς ποιον είναι υποκρισία;

Εδώ δε μιλάμε για ακριβά αλλά για πανάκριβα! Μήπως ο κομμουνιστής μπορεί να έχει και φάρμα με σκλάβους να δουλεύουν για ένα πιάτο ρύζι;

Η επίδειξη πλουτισμού είναι κατακριτέα και προκλητική, ο κομμουνιστής που υποτίθεται ότι θέλει κοινωνική δικαιωσύνη έχει ένα λόγο παραπάνω να μην προκαλεί φορώντας βιζόν σαν αρκούδα και πανάκριβα τσαντάκια σαν κάτι γυναίκες πολιτικούς! Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα, ότι αυτoί που λένε πως θέλουν την κοινωνική δικαιωσύνη συνήθως εξαιρούν τους εαυτούς τους!

Επισκέπτης
Μα η κοινωνική δικαιοσύνη δε σημαίνει να εξομοιωθούμε όλοι προς τα κάτω, με τα πουκάμισα του Μάο π.χ. Και δεν μίλησα για βιζόν, αλλά για κάποια εντός ορίου λογικής ρούχα και αξεσουάρ (τσάντες κλπ, που αναφέρθηκαν). Υπάρχει "πρόβλημα" μ αυτά;
Και οχι, ο κομμουνιστής δεν μπορεί να έχει φάρμα που να δουλεύουν σκλάβοι για ένα πιάτο ρύζι. Τότε όμως το πιο πιθανό είναι να είναι δεξιότατος, μιας και είναι -αντικειμενικά- καπιταλιστής, με συμφέροντα ξένα προς αυτά των σκλάβων του.

Επισκέπτης
Ο ορισμός του Κουμουνιστή:
"Είναι αυτός που δεν έχει τίποτα και παρόλα αυτά θέλει να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο τα αγαθά των άλλων!!!"

Κι όπως είπε κι ο μέγας Τσώρτσιλ:
"Είναι εντελώς αφύσικο για κάποιον μέχρι 24-25 χρονών να μην είναι κουμουνιστής. Όπως επίσης είναι κι εντελώς αφύσικο για κάποιον πάνω από 25 να είναι κουμουνιστής!!!".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom