Νέα

Ορίστε που έχει καταντήσει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Τώρα, άν το κράτος αδιαφορεί, τότε φταίμε εμείς που τους ανεβάζουμε στην κυβέρνηση. Και δεν είμαι υπέρ της Μαριέτας γαμώ το φελέκι μου.

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
και σε παρακαλώ πολύ να σέβεσαι τη γνώμη του άλλου........

Επισκέπτης
Απίστευτο! Και δε μου λες, έχεις βγάλει και πανεπιστήμιο, και δη ιδιωτικό και του εξωτερικού; Γιατί αν ναι, είσαι μάλλον η ζωντανή δυσφήμησή του!

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Απίστευτο! Και δε μου λες, έχεις βγάλει και πανεπιστήμιο, και δη ιδιωτικό και του εξωτερικού; Γιατί αν ναι, είσαι μάλλον η ζωντανή δυσφήμησή του!

Και καμάρι μου γιατι στα 30 μου έχω κάνει καριέρα με 2 μεταπτηχιακά και δεν έπαιζα .....τάβλι σαν φοιτητής

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν είδες Παπαχελά χτές το βράδυ, αν όχι.....τότε κακώς.....θα καταλάβαινες γιατι μιλάω!

Επισκέπτης
Αν μάλιστα μου πεις οτι σπούδασες και οικονομολόγος και κάνεις τέτοια ανάλυση για τα ελληνικά και τα ξένα πανεπιστήμια, τι να πω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για την περίπτωσή σου!
Φίλοι υπέρμαχοι της ιδιωτικοποίησης, str81977 κλπ, θα προσλαμβάνατε ποτέ έναν τέτοιο απόφοιτο (και μάλιστα με 2 μεταπτυχιακά, όπως λέει);

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αν μάλιστα μου πεις οτι σπούδασες και οικονομολόγος και κάνεις τέτοια ανάλυση για τα ελληνικά και τα ξένα πανεπιστήμια, τι να πω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για την περίπτωσή σου!
Φίλοι υπέρμαχοι της ιδιωτικοποίησης, str81977 κλπ, θα προσλαμβάνατε ποτέ έναν τέτοιο απόφοιτο (και μάλιστα με 2 μεταπτυχιακά, όπως λέει);

Αναλυτής Συστημάτων, 1 robotis, airspace robotics applications.......

ανάγκη για πρόσληψη δεν έχω, έχω δική μου επιχείρηση!

Τέλος

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Οχι φίλε μου.....ο Μπαμπάς όπως λές....είναι αγρότης.......απο το μηδέν ξεκίνησα........και μην κάνεις τον εξυπνο....υπάρχουν και άνθρωποι που γύρισαν στην ελλάδα μόνο και μόνο γιατι αγαπάνε τον τόπο τουσ και προσπαθούν να βοηθήσουν. Μερικοι΄όμως δεν το βλέπουν γιατι τους εμποδίζουν οι παροπίδες.
Μάτσο οι ευκαιρίες Αγγλία και Αμερική για δουλιά με πολλά λεφτά........αλλά όπως σου είπα αγαπάω τη χώρα μου!

Επισκέπτης
Και το νικ spiounos πως αλήθεια σου ήρθε να το βάλεις; Έχω τρελή περιέργεια να μάθω!

Επισκέπτης
Αυτό είναι μάλλον το κακό με σένα, δεν τα πολυσκέφτεσαι....

Αλήθεια, η ιδιωτικοποίηση της Ακρόπολης πως θα σου φαινότανε σαν ιδέα; Τόσα λεφτά πληρώνουμε οι φορολογούμενοι για τη συντήρησή της!

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αυτό είναι μάλλον το κακό με σένα, δεν τα πολυσκέφτεσαι....

Αλήθεια, η ιδιωτικοποίηση της Ακρόπολης πως θα σου φαινότανε σαν ιδέα; Τόσα λεφτά πληρώνουμε οι φορολογούμενοι για τη συντήρησή της!

μην μπλέκεις 2 διαφορετικά πράγματα.

ʼλλο παιδεία και άλλο τα μνημεία μας

Επισκέπτης
Ναι μωρέ, αλλά αυτά τα μάρμαρα έχουν αρχίσει και μαυρίζουν. Οπότε γιατί να πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι το ΑΖΑΞ για τον καθαρισμό τους; Τα δίνουμε σε καμμιά ξένη εταιρεία και καθαρίζουμε!

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε μου, έχω μια κόρη ηλικίας  1 χρόνου, αν  η κατάσταση συνεχίσει έτσι , ΝΑΙ θα την γράψω σε ιδιωτικό Δ.Γ.Λ γιατί δεν θέλω να τρέχω το παιδί μου τα απογεύματα απο φροντηστηριο σε φροντηστήριο.......ηή και εδώ έχω άδικο?????

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ναι μωρέ, αλλά αυτά τα μάρμαρα έχουν αρχίσει και μαυρίζουν. Οπότε γιατί να πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι το ΑΖΑΞ για τον καθαρισμό τους; Τα δίνουμε σε καμμιά ξένη εταιρεία και καθαρίζουμε!

τώρα αλλάζεισ θέμα γιατι μάλλον δεν σε παίρνει
anyway

anacondatoyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν είδες Παπαχελά χτές το βράδυ, αν όχι.....τότε κακώς.....θα καταλάβαινες γιατι μιλάω!
Ρε παιδια ποιο αντιδραστικο ρεπορταζ απο αυτο που εδειξε εχτεσ το βραδυ ο αμερικανοφιλοσ  παπαχελας και ειδικα αυτην την εποχη δεν υπαρχει
Το ρεπορταζ εκανε συγκτιση του αμερικανικου πανεπιστιμιου γειλ του οποιου τα διδακτρα εχουν 4.000ε το μηνα με το πανεπιστιμιο θεσσαλονικησ αν δεν κανω λαθοσ και προσπαθουσε μεσα απο λαικιστικες  αντιπαραθεσεις καταστασεων οποσ πχ ποσεσ ωρεσ δουλεουν οι γραματειες των σχολων να μασ δειξει την διαφορα για να μασ πεισει βεβαια οτι και εδο πρεπει να ναοιξουν πανεπιστιμια ιδιοτικα και οχι να γινει η δημοσια παιδεια αντιστοιχη αυτων γιατι σε ολη την εκπομπη τονιζοταν οτι το πανεπιστιμιο ηταν ιδιοτικο
φιλε σπιουνε νε μεν το αμερικανικο πανεπιστιμιο λειτουργει καλλυτερα απο την ασοε εδω αλλα
1. σε ποιουσ απευθυνεται?δηλαδη ποσοι εχουν να πληρωσουν
2.που ειναι το κρατοσ το οποιο υπτιθεται οτι πρεπει να εξασφαλιζει παιδεια για ολουσ?
Για να μην μιλησω για επιμερουσ λογουσ του τυπου οτι τα πανεπιστιμια αμερικανικου τυπου χανουν(ασυλο ,ελευθερια συγκεντροσης μεσα στο χωρο και τετοια αφου θα ειναι ιδιοτικοι χωροι καποιας επιχηρησεις
δεν ειναι ΄λοιπον τυχαιο οτι αυτη η εκπομπη εγινε χτες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom