Οκ λοιπόν, χαίρομαι που θες(;) να το συζητήσουμε str81977. Θα σε παρακαλούσα πάντως να κατεβάσεις και πάλι τους τόνους. Και να μην αρχίσεις τις γενικές απαξιώσεις για τις παρατάξεις των "απίθανων" (ΕΑΑΚ, ΔΑΡΑΣ κλπ), εν αντιθέσει με τις εξ ορισμού (δικού σου όμως) "σοβαρές" παρατάξεις ΔΑΠ, ΠΑΣΠ κλπ. Ότι δεν κατανοείς, π.χ. τη δυναμική των μικρών παρατάξεων στα Πανεπιστήμια, δεν είναι απαραίτητο και να το χλευάζεις.
Αν μου επιτρέπεις δε, θα σου κάνω και ένα μικρό μάθημα ιστορίας, μιας και ήμουνα παρών, ως πρωτοετής, στη συνέλευση της Νομικής Αθηνών που ψήφισε την κατάληψη ως διαμαρτυρία για το νόμο 815 που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση του (γέρου) Καραμανλή, το Δεκέμβρη του 1979. Το αμφιθέατρο της ΦΜΣ ήταν κατάμεστο, είχε σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης, που αμφιβάλλω αν έχει καταρριφθεί και τώρα ακόμα. Η πρόταση για την κατάληψη πέρασε με πρόταση των ανεξάρτητων συσπειρώσεων και των αριστεριστών (που τόσο συμπαθείς!), σε αντίθεση με την επίσημη γραμμή της ΚΝΕ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, κάτι που αποδεικνύει νομίζω και το άτοπον των ισχυρισμών περί "φοιτητοπατέρων" κομματόσκυλων που υπαινίσσεσαι. Αν εμπιστεύεσαι την κρίση μου δε, ήταν και η πρώτη φορά που το φοιτητικό κίνημα έδειξε σοβαρές τάσεις ενηλικίωσης. Όχι φυσικά μόνο γιατί πέρασε σε επίπεδο μιας πιο "μετωπικής" ας πούμε διαμαρτυρίας, αλλά και γιατί έβαλε και το σπόρο για μια ουσιαστική θεώρηση του πανεπιστημίου εκ μέρους των φοιτητών (και ελπίζω να μην απορρίπτεις κάτι τέτοιο). Πράγμα που δυστυχώς δεν πολυβλέπω πια στις φοιτητικές διεργασίες, όσο γίνεται να τις παρακολουθώ απο εφημερίδες και τηλεόραση. Βία και νοθεία φυσικά και ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, απορώ δε πως υιοθετείς αβασάνιστα τέτοιες φήμες, θα σε προκαλούσα πάντως να τις αποδείξεις (με στοιχεία, όχι του στυλ μου είπε ο τάδε που είχε γκόμενα την τάδε κλπ).
Όσο για τον ψυχίατρο, κάνε ότι νομίζεις!