Νέα

Ορίστε που έχει καταντήσει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Και για να π΄μια μικρή ιστορία σχετικά με τα χάλια της παιδείας ..

Πριν από χρόνια, έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο μαθηματικών της Α! Γυμνασίου που δώσανε στον γυιό μου. Ανοίγω να δω την ύλη και στην πρώτη σελίδα είχε το κεφάλαιο "Φυσικοί Αριθμοί". Διαβάζω παρακάτω.. "Οι φυσικοί αριθμοί αποτελούν ένα σύνολο με απειρα στοιχεία. Οι φυσικοί αριθμοί είναι 0,1,2,3,4...."

ΕΕΕΕΕ!! λέω τι γίνεται εδώ πέρα? Για επεξήγηση αναφέρω ότι το πρώτο μου πτυχίο είναι Μαθηματικού από το ΑΠΘ. Από πότε το 0 είναι φυσικός αριθμός?

Με τα πολλά και αφού επιβεβαίωσα το λάθος αποφάσισα να δράσω . Στέλνω mail στο παιδαγωγικό ινστιτούτο (παπαρικό ινστιτούτο καλύτερα) επισημαίνοντας το λάθος. Οπως είναι φυσικό δεν πήρα καμμία απάντηση. Ξαναστέλνω. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Και τότε στέλνω μία συστημένη επιστολή με την οποία αναφερόμουνα υβριστικά για τους συγγραφείς με την ελπίδα να φάω καμμιά μήνυση. Τους έλεγα ηλιθίους, αγραμμάτους, ότι το πτυχίο το πήραν νύκτωρ και με χρηματισμό.

Αποτέλεσμα. Τίποτα!!!

Αυτά

Επισκέπτης
αυτά τα κοπρόσκυλα οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ο σ*** στον **** του ***. γαμήσανε την Ελλάδα. Μας κάνανε χώρα με πολίτες που επιδιώκουν την "ήσσονα προσπάθεια".

Είσαι 50 ετών,αλλά ντροπή καθόλου.Σε νεκρούς δεν αναφέρονται με τον τρόπο σου.Όποιος και να είναι αυτός.Αλλά μάλλον είσαι κάποιος απο αυτούς που ευεργετήθηκαν,αλλά δεν έφαγαν όσα ήθελαν να φάνε.Και αν οι δάσκαλοί σου ήταν καλοί θα σε είχαν μάθει να μιλάς με σεβασμό στους νεκρούς.Αλλά μάλλον σχολείο δεν τελείωσες.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γιατί φίλε μου τον νεκρό Χίτλερ τον σέβεσαι?ή μήπως μιλάς με σεβασμό για τον νεκρό Στάλιν?

Οσο για την αναφορά σου περί ευεργετηθέντος σε πληροφορώ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησα και πήρα χάρη από οποιονδήποτε πολιτικό. Οχι γιατί δεν είχα ή δεν βρέθηκα στην ανάγκη. Αλλά για να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και το δικαίωμα μου να τους φτύνω για τα κακά που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ προκαλούν στον τόπο.

Επισκέπτης
Αν είσαι μαθηματικός και αν ασχολείσαι με την εκπαίδευση,να κάνεις πρώτα αυτοκριτική και μετά να κρίνεις τους άλλους.Η ζωή δεν είναι μόνο θεώρημα bolzano είναι και τρόποι συμπεριφοράς.Και εναν εκπαιδευτικό δεν τον τιμά να αναφέρεται σε νεκρούς με τον τρόπο που το έκανες εσύ.Εκτός αν οι καθηγητές σου σού έμαθαν να φέρεσαι έτσι.

Επισκέπτης
Σέβομαι και τον Χίτλερ και τον Στάλιν και τον Φράνκο και τον Ατατούρκ.Τους κρίνει η ιστορία και ο θεός στον οποίο πιστεύει ο καθένας,Σε εναν Έλληνα δεν αρμόζει η υβρης προς νεκρό.Εκτός αν δεν είσαι Έλληνας

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Για να αποθέσω και το γω το λιθαράκι μου, από τη σκοπιά κάποιου που λόγω ηλικίας και δραστηριοποίησης το έχει ψάξει το θέμα, θα σας πω ότι οι φοιτητές που σπουδάζουν, συγκεκριμένα στην Αμερική, στα μεγάλα πανεπιστήμια ΚΑΙ Ivy League, δέν έχουν απολύτως τίποτα να ζηλέψουν από τους Έλληνες φοιτητές.. και όχι μόνο τους επιμελείς.

Έχω δύο φίλες που σπουδάζουν και οι δύο σε Ivy League πανεπιστήμια. Η μία με μέσο όρο 16.8 και η άλλη 17.5, στην Ελλάδα. Τί έκαναν? Έγραψαν πάρα πολύ καλά στις SAT, έμαθαν πολύ καλά Αγγλικά, δούλεψαν τα καλοκαίρια, απέκτησαν βιογραφικό, και πέρασαν με επιδοτούμενα για αυτές από τα 35000 δολλάρια ετησίως τα 30000 (χοντρικά) . Δεν ήταν καμία περίπτωση ούτε ιδιοφυίας ούτε σε καμία περίπτωση πρώτες των πρώτων στην Ελλάδα.

Έχει τύχει να βρεθώ και να μιλήσω με φοιτητές και ανθρώπους του πανεπιστημίου σε δύο από τα κορυφαία πανεπιστήμια για οικονομικές σπουδές, το Penn (Wharton) και το Northwestern (Kellogg). Δεν συνάντησα καμία περίπτωση εκκολαπτώμενων Τράμπ ούτε ιδιοφυίες. Τα μισά Κάμπους καταλαμβάνονται από Ασιάτες οι οποίοι ζουν σε ανάμεσα σε εκατοντάδες εκατομμύρια συμπατριώτες τους στην πατρίδα και πρέπει να κάνουν τη διαφορά, ενώ οι προϋπόθεσεις δεν είναι τίποτα το εξωπραγματικό. Και το λέω αυτό έχοντας υπόψιν μου πολύ έξυπνα και ξύπνια άτομα που έχω γνωρίσει στην Ελλάδα , με τη διάθεση να διακριθούν. Και όποιος μίλησε για υποτροφίες, δεν μιλάμε για υποτροφίες του ΙΚΥ. Πέρα από τα δεκάδες ιδρύματα σε κάθε χώρα, το κάθε πανεπιστήμιο έχει μερικές ειδικές υποτροφίες (πολύ σπάνια βέβαια πλήρεις) , για άτομα που πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.. ας πούμε ειδικά για άτομα από το εξωτερικό.

Όπως καταλαβαίνετε, η διαφορά είναι στην νοοτροπία και στους στόχους. Γιατί στην Φιλαδέλφεια φίλοι μου μπορεί να έχει την νούμερο ένα για πέρσι οικονομική σχολή στον κόσμο (και στην Αμερική) αλλά δεν έχει Πετρέλη, δεν έχει Βανδή, δεν έχει Σόνια και Βούρβαχη 19, δεν έχει καντίνες στις 5 το πρωί μετά από "φραπέ"... εκεί αν κοπείς σε πάνω από ένα μάθημα το έτος σε στέλνουν να το ξανακάνεις.. αν δεν διαβάζεις όχι μόνο βιβλία αλλά και δέκα οικονομικά σάιτ για να ενημερώνεσαι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις... και εκεί οι φοιτητές δεν συνωστίζονται σε λίστα αναμονής για να βρουν καλό δωμάτιο στην Μύκονο, αλλά για να παρακολουθήσουν το μάθημα του Jeremy Siegel.

Εμένα η κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ μου προκαλεί πλέον αναγούλα. Και με όσους τα έχουμε πει στο παλαιότερο thread, ξέρετε τις απόψεις μου.

Όλα ξεκινάν από τον καθένα μας. Από τον φοιτητή που σπουδάζει ένα επάγγελμα της ελεύθερης αγοράς και περιμένει ότι άλλοι θα του διασφαλίσουν δουλειά και βιοτικό επίπεδο, από τον φοιτητή που βλέπει ότι δεν έχει το κάτι παραπάνω μόνος του και μπαίνει σε παράταξη για να του το δώσουν, από τον οποιοδήποτε νέο που σπάει βιτρίνες, κλείνει μια σχολή, πετάει αβγά βάφει την ελληνική σημαία με μαύρα χρώματα και κόκκινο "Α" για έτσι επιβάλλει η μόδα.. τουλάχιστον φίλε η κόρη σου που βλέπει Fashion βλάπτει μόνον τον εαυτό της, και όχι άλλα τόσα άτομα που διεκδικώντας το κάτι παραπάνω δεν διαφημίζουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά και αυτή τη ρημάδα χώρα που τους γέννησε...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Δεν είμαι εκπαιδευτικός. Μαθηματικός κατ ανάγκη δεν σημαίνει και εκπαιδευτικός. Και φίλε η αλήθεια πρέπει να λέγεται όσο πικρή και να είναι. Γιατί θα πρέπει να σέβομαι έναν νεκρό ο οποίος (πάντα φυσικά κατά την γνώμη μου) έχει προκαλέσει κακό. Με την ίδια λογική θα πρέπει να σέβομαι τον Χίτλερ, τον Μουσολίνι, τον Στάλιν, τον Τορκουεμάδα κλπ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Τότε φίλε dstp θα μου επιτρέψεις να επαναδιατυπώσω την ας το θέσω έτσι σκληρή έκφραση μου αναφερόμενος στον νεκρό Παπανδρέου με τον απλό όρο
'ο καταστροφέας της μεταδικτακτορικής Ελλάδος'.

Το θέτω έτσι διότι δεν θέλω να θίξω πεποιθήσεις (πολιτικές,θρησκευτικές ή φιλοσοφικές)

Πάντως περιμένω όπως οι απόψεις σου γίνονται σεβαστές να γίνουν και οι δικές μου. Στο κάτω κάτω της γραφής σε "εκκλησία του δήμου" είμαστε

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
φίλε fkmenace νομίζω ότι το θέμα συζήτησής μας δεν είναι αν "οι φοιτητές που σπουδάζουν, συγκεκριμέν α στην Αμερική, στα μεγάλα πανεπιστήμι α ΚΑΙ Ivy League, δέν έχουν απολύτως τίποτα να ζηλέψουν από τους Έλληνες φοιτητές" αλλά το αντίθετο.

Καταλαβαίνω οτι σε έχει προβληματίσει και σένα το θέμα.

Οι Έλληνες φοιτητές έχουν τα πανεπιστήμια και τους καθηγητές που τους αξίζουν.

Πρόσεξε παράγειγμα νοοτροπίας και τριτοκοσμικού κομπλεξισμού.

Ομάδα μεταπτυχιακού κάποιου ελληνικού οικονομικού πανεπιστημίου επισκέπτεται το Wahrton για να παρακολουθήσουν ένα μάθημα, να δούνε τέλος πάντων πως είναι ένα κανονικό πανεπιστήμιο. Μαζί τους και 2 καθηγητές από το ελληνικό μαγαζί.

Οι φοιτητές εντυπωσιάζονται από το επίπεδο των καθηγητών, τη φροντίδα του χώρου, τη νοοτροπία αλλά κυρίως από τη νέα γνώση που παράγεται. Το μεταφέρουν λοιπόν στους 2 καθηγητές και η απάντηση που έλαβαν ήταν
"έλα μωρέ τώρα, σιγά το πανεπιστήμιο. Αυτά εγώ δεν τα διδάσκω γιατί είναι εκτός πραγματικότητας"

Οι φοιτητές αντί να τον γιαουρτώσουν και να τον στείλουν, ικανοποιήθηκαν με την άποψη ότι εμείς εδώ είμαστε οι μάγκες και οι άλλοι του Wahrton κορόιδα.

Το κόμπλεξ και η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο. 

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό.. αναφέρομαι και στο τί μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο πανεπιστήμιο, από άποψη των ανθρώπων που θα γνωρίσεις. Γιατί άλλο ο συμφοιτητής μου ο Μπάμπης από τους Cockneys που ξέρει μεν τέλεια την ελεγεία του Μαλεζάνι αλλά μέχρι εκεί, και άλλο ένα μέρος που μαζεύονται άνθρωποι με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο και πορεία στη ζωή.

Εγώ πάλι κατά την παραμονή μου στο Wharton έτυχε και παρακολούθησα μια ομιλία, σε περιορισμένο κοινό 50-60 ατόμων, του μέχρι πέρσι προέδρου της Ουρουγουάης, Jorge Battle Ibanez. Θα μου πεις και τί έγινε και οι περισσότεροι στα @#$@%# μας. Μετά υπήρχε η ευκαιρία για όλους να μιλήσουν με αυτόν, τον πρέσβη της Ουρουγουάης στην Αμερική και τον ομόλογο του στην Ουρουγουάη. Και αυτή ήταν μία μόνο μέρα εκεί, και όχι κανένα γεγονός που μάζεψε εκατομμύρια κόσμου. Πόσο συχνά όμως έχουμε , σαν φοιτητές, να συνομιλήσουμε με τέτοια άτομα σαν ισάξιοι συνομιλητές, και να επωφεληθούμε από το τι έχουν να μας πουν?

Ξαναλέω, δεν διαφωνώ, για τους περισσότερους στα @$@ τους. Για αυτό όμως και , όπως σωστά έθεσες, έχουμε αυτά που μας αξίζουν.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει γνώμη για τους πολιτικούς, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα πάντα για την κατάντια της παιδείας - και όχι μόνο - φορτώνονται στο ΠΑΣΟΚ. Μήπως οι πολιτικοί της ΝΔ που έλεγαν για αριστούχους που πρέπει να προηγούνται ήταν οι ίδιοι αριστούχοι; Ή μήπως το σύστημα παραγωγής "αριστούχων" στην Ελλάδα είναι αξιόπιστο;

Το σύστημα είναι αυτό που είναι γιατί ο λαός το θέλει και τα κόμματα του δίνουν αυτό που θέλει αφού κρατήσουν και μια καλή μερίδα για τον εαυτό τους. Αλλιώς το 50% θα ψήφιζε μικρά κόμματα!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί άλλο ο συμφοιτητής μου ο Μπάμπης από τους Cockneys που ξέρει μεν τέλεια την ελεγεία του Μαλεζάνι αλλά μέχρι εκεί...

Δηλαδή τίποτα! Καλά λένε ότι στα ελληνικά πενεπιστήμια συσσωρεύεται άχρηστη γνώση... Να του πεις να περάσει από το site να του κάνουμε κατήχηση πάνω στον Πρωταθλητή.

:) :) :)

Πάντως, μια και το ανέφερες πιο πριν, το προηγούμενο thread είναι εδώ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
[quote author=andreoug

Και για να μην παρεξηγηθω. Θεωρω τον Παπαχελά μεγάλο λαμόγιο για γνωστά θέματα, αλλα κάνει τηλεόραση και όχι βόθρο. Ειχε 10 λεπτά ρεπορτάζ για το γάλα και έμαθα όλα όσα ήθελα να ξέρω και δεν έδειξαν τα 'δελτία΄ σε 50 ώρες.

Δέν ξέρω άν είναι λαμόγιο,πάντως κατά κανόνα βρίσκει στόχο.' Οπως είπες καί γιά τό γάλα σέ λίγα λεπτά,τά είπε όλα.

Λαμόγιο ξε λαμόγιο, αμερικανοτραφής ξε αμερικανοτράφής, είναι ο μόνος έλληνας δημοσιογράφος που έκανε εκπομπή για τις απαγωγές πολιτών από τη CIA με μυστικές πτήσεις και σε ελληνικά αεροδρόμια, όταν οι αντικειμενικοί, αδέκαστοι και μαχητικοί ρεπόρτερ- "συνάδελφοί" του ασχολιόντουσαν με τρίχες από συγκεκριμένο σημείο του γυναικείου σώματος..

Ασφαλώς και δεν είναι άγιος αλλά μαζί με 5-6 άλλους είναι κάποια κλικ πιο πάνω από το μέσο έλληνα αλήτη- ρουφιάνο- ξερόλα....

Επισκέπτης
Σωστός ο προηγούμενος παίχτης!

(και εγώ πρέπει να έχω πυρετό!)

:o

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αλλά του Μωραΐτη (ΔΕΝ πήγαινα) είχε πολύ καλό βόλλεϋ. Και τώρα χάντμπολ. :grin: :grin:

Στο πλαίσιο της ΠΑΣΟΚικής "ισότητας" καταργήθηκαν και τα πρότυπα δημόσια σχολεία, όπου έμπαινες με εξετάσεις. Και οι βουλευταράδες/πατέρες του έθνους/αρχιερείς της ισότητας έστελναν και στέλνουν τα παιδιά τους στο Κολλέγιο... :jerking:

Ως απόφοιτος ενός τέτοιου πειραματικού- προτύπο σχολείου, έστω και αν είχα εισαχθεί και εγώ με κλήρωση, δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω...Και δεν είναι μόνο η κατάργηση των εξετάσεων..Είναι η όλη προσπάθεια να απαξιώσουν έναν πετυχημένο θεσμό όπως τα πρότυπα - πειραματικά...Ευτυχώς όταν αποφοίτησα ακόμη ψιλολειτουργούσαν..Όταν έφυγε και η τελευταία φουρνιά πάλαιών καθηγητών, το σύστημα κατέρρευσε τελείως...

Δεν ξέρω αν παλιά η εκπαίδευση ήταν "αυταρχική", "αντιδημοκρατική", "καταπίεζε τις ευαισθησίες των παιδιών" και άλλα θολοκουλτουριάρικα..Ούτε αν το ακαδημαϊκό κατεστημένο καταπίεζε τους φοιτητές....
Ξέρω όμως ότι το πτυχίο ή το απολυτήριο πτυχίου είναι σαν το κρασί..Όσο πιο παλιά το πήρες τόσο μεγαλύτερη αξία τεκμαίρεται ότι έχει..Διότι όλες οι μεταρρυθμίσεις ειδικά από το 82 και μετά όχι μόνο δεν βελτίωσαν τα πράγματα αλλά αποδόμησαν και τα λίγα καλά στοιχεία που είχε το παλιό σύστημα σε σχολεία και πανεπιστήμια..
Σε συνδυασμό με ανευ αντικειμένου καταλήψεις, φοιτητικές νεολάιες με νοοτροπία Τζειμς Χοφα πριν το τσιμέντωμα, καταφέραμε να απαξιώσομε πλήρως τη δημόσια (όχι και τόσο) δωρεάν παιδία και παράλληλα να κάνουμε περιζήτητους τους αποφοίτους κάθε αγγλικού, ρουμάνικου, σλάβικου ή μογγόλικου ΙΕΚ που μετονομάστηκε σε πανεπιστήμιο για να τα τρώει από έλληνες, άραβες και κύπριους (πουτάνα Θάτσερ..Φοβερή ιδέα! )..Τουλάχιστον σε αυτά τα ιδρύματα (και στα ελληνικά τους παραρτήματα) κάνουν μάθημα και χωρίς την άδεια της γεικής συνέλευσης που απαρτίζεται από το 0.001% των ενεργών φοιτητών...

Κάθε αγώνας κρίνεται από το αποτέλεσμά του..Και ας μου επι ειλικρινά κάποιος οπαδός των καταλήψεων του 90-92 στα σχολεία ή των ουκ έστι αριθμός καταλήψεων στα αει, αν συνέβαλαν οι ενέργεις αυτές έστω και λίγο στην αναβάθμιση της παιδείας ή απλά έριξαν τη χαριστική βολή..Και ως αναβάθμιση δεν εννοώ την προαγωγή τους από αφισοκολλητή β' σε σφουγγοκωλάριο Α' του τοπικού βουλευτή....

Επισκέπτης
Μια απλή ερώτηση, και φιλικά str81977:
ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ μια κατάληψη σχολής απο φοιτητές δεν έφερε κάποιο θετικό αποτέλεσμα; Χωρίς να σε προσβάλω, βλέπω στη σκέψη σου μια μόνιμη ψύχωση για το θέμα. Ισχύει;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Ως απόφοιτος ενός τέτοιου πειραματικού- προτύπο σχολείου,

Φίλε str81977,

Και 'γω τέτοιο σχολείο (Β.) τελείωσα. Σαν αρχαιότερος, με εξετάσεις.
Όλα που ΕΔΩ λες σωστότατα.

Να συμπληρώσω, ότι με βάση το "δημοκρατικό" σύστημα οι φοιτητές συμμετέχουν καθοριστικά στην εκλογή πρυτανικών αρχών. Αποτέλεσμα: οι πρώτοι που γλύφουν τους φοιτητοπατέρες είναι οι υποψήφιοι πρυτάνεις (ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ). Και 'πάρτε και έξτρα περίοδο', και 'θα πω στους καθηγητές να βάζουν εύκολα θέματα' (και το κάνουν). Και άλλα πολλά ευτράπελα και αναξιοπρεπέστατα...

Και...

GAME OVER!!!

.............................

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα ρωτήσω φίλε hrys τον ψυχίατρο που με παρακολουθεί και θα σου απαντήσω!

Θυμάμαι πάντως σε μία σχολή στη θεσσαλονίκη όπου είχε γίνει κατάληψη για να φύγει ένας καθηγητής που χούφτωνε φοιτήτριες και πέτυχαν να τον διώξουνε..Αυτή η κατάληψη, ναι, είχε θετικό αποτέλεσμα...

Για τις καταλήψεις που γίνονταν για τη Νικαράγουα (πολύ της μόδας στα 80s) , για τους Ζαπατίστας (πολύ της μόδας όταν σπούδαζα εγώ), για την απελευθέρωση του x/y/z ταξικού αγωνιστή, ολικού αρνητη στράτευσης κτλ δεν θα έλεγα το ίδιο..

Αυτό που με ενοχλούσε περισσότερο όμως δεν ήταν η κατάληψη αυτήκαθαυτή..Ήταν ο τρόπος που αποφασιζόταν (αν αποφασιζόταν διότι πολλές φορές γινόταν χωρίς καν γενική συνέλευση)... 20 άτομα μόνοι τους συγκαλούσαν γενική συνέλευση, μόνοι τους ψήφιζαν, μόνοι τους αποφάσιζαν και αν τυχόν το έπαιρναν χαμπάρι και άλλοι είτε τους απομάκρυναν "διακριτικά" είτε, αν ήταν περισσότεροι από τους ζητούντες την κατάληψη, με διάφορες διαδικαστικές παπαριές τραβούσαν τη συνέλευση σε μάκρος ώστε να μείνουν μόνοι τους και μόλις έμεναν, να' σου η ψηφοφορία!

Και σε τελική ανάλυση, ας μου εξηγήσει κάποιος πώς σε αει που βγάζουν Δαπ, Πασπ μαζί ποσοστό άνω του 70%, πάντοτε γινόταν ό,τι ήθελε το Σας Καρφί, η Εαακ και άλλοι απίθανοι που στο τσακίρι κέφι άντε να  έπιαναν 10% με βία και νοθεία που θα έκανε δεξιό παρακρατικό του '60 να σκάσει από τη ζήλεια του!

Όχι, δεν με προσβάλεις...

Επισκέπτης
η δαπ  και η πασπ κανουν οτι θελουν στις σχολες!!συνεργαζοναται με καθηγητες,ξερουν τα θεματα της εξεταστικης πριν δωσουν οι φοιτητες και τα μοιραζουν σε δικα τους ατομα,ξερουν ποιος ειναι επιτηρηση,πιανουν καθηγητες και τους πιεζουν να περασει δαπιτες η πασπιτες,βγαζουν φραγκα για την παρτυ τους απο τις διαφρες εκδρομες που κανονιζουν,πηγαινουν σε γαμους πολιτικων του κομματος που τους υποστηριζει!!!αυτα δεν σας ενοχλουν δηλαδη?δεν σας καταλαβαινω ρε παιδια!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Όλοι οι φοιτητοπατέρες έχουν την ίδια συμπεριφορά. Η παράταξη μικρό ρόλο παίζει. Μόνο η εξουσία. Και κάποιοι απ΄αυτούς είναι οι μελλοντικοί καθηγητές στο ίδιο Πανεπιστήμιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom