Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επειδή είσαι coach για πε , το έχω απορία

ο άνδρας που πάει παθητικός με τον αχειρούργητο τρανσ, δηλαδή σε όλα εμφάνιση γυναίκα αλλά με πούτσα (ο τρανσ)

και τον γαμάει (τον άνδρα) η πεοφόρος "γυναίκα"

ο "άνδρας" τι είναι; και η "γυναίκα" επίσης

έχει τέτοιους, γράφουν και κριτικές.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
πουτσες λεω γω ....

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21

ο άνδρας που πάει παθητικός με τον αχειρούργητο τρανσ, δηλαδή σε όλα εμφάνιση γυναίκα αλλά με πούτσα (ο τρανσ)

Αν και διακρίνω μια ειρωνία θα σου απαντήσω. Ομοφυλόφυλοι είναι και οι δύο με την βούλα. Υπάρχουν όντως εξαιρέσεις γυναικών τρανς όπως η Τάνια Κέλλη και η Τζένη Χειλουδάκη οι οποίες είναι ετερόφυλες σε λάθος σώμα αλλά έχουν κάνει αλλαγή φύλλου με αποκοπή πέους για να μπορούν να απολαμβάνουν τον ετεροφυλικό έρωτα (αλλιώς θα είχανε μείνει άνδρες ή απλές τραβεστί) Αν τις παρατηρήσεις προσεκτικά φαίνονται κιόλας γυναίκες στο 99%, δεν έχουν την κλασσική εμφάνιση μιας τραβεστί.

Αν μου λέξε κάποιος "πήγα" μαζί τους δεν θα με ξένιζε τόσο όσο να πάνε με "πεοφόρες" τραβεστί.
Οσοι πάνε με προικισμένες τέτοιες είναι απλά πούστηδες και ας μην το παραδέχονται. Τελεία και παύλα...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
1.Η Τάνια Κέλλη δεν έχει κάνει αλλαγή φύλου
2.Αν το αγόρι σου πήγαινε με άντρα πάλι θα τον παράταγες και θα τον έκανες βούκινο;

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
είσαι κλασσική περίπτωση bisexual με ελαφριά προτίμηση στις γυναίκες. Straight σίγουρα δεν είσαι.

Τα πραγματικά straight αρσενικά θέλουν να κάνουν εμετό στην ιδέα και μόνο ενός ανδρικού μορίου και δεν θα πήγαιναν με άντρα ούτε για 1 εκατομμύριο.

Πάντος αν ήμουν γκόμενα σου και το μάθενα ότι πήγαινες με τραβεστί όχι μόνο θα σε παράταγα αλλά θα το κάνα βούκινο κιόλας.
κι άλλη που θέλει καμία αγωγι
Ρε σεις για κουκαρετε το τι κάνη ο άλλος στον κωλο του ακι το κρεβάτι του ηνε δικαίωμα του να ουμε
Άμα θες παράτα τον οκ αλλά τι βουνό ο λες; Θα αμφας μια για δυσφήμιση και γάμα τα μετα

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
ισως να προλαβει να μου κλασει τα αρχιδια
μάγκα πες κανεναν άμα σου βασταη τα αρχίδια , πες έναν ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ που ηνε ομοφιλόφυλος σε τρέχουν για ρατσισμικη βία και τρως μια προστημαρα και μετά έλα να άμα οης ότι σου τα κλασαν.

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297

Πες μου εσι.
Ο τρανς κατά εσένα ηνε άντρας , παρά το ότι κι εσύ θα τη σως στο δρόμο και θα καβλοσης φουλ, και ο άντρας που ηνε παθητικός ηνε γινεκα ας έχει μούσια τρίχες και τα πάντα ε
Ηνε ένας στις τραβελοτσοντες μαύρος μλιλντερας κορμάρα και γομαρι και τον έχουν γαμηση οι πιο μουναρες τρανς .
Ξερής ότι σε γαμαη και σενα μαζί και τη γινεκα σου και θα χερεστε κι οι διο μετά ε;  Φιλαρα ηστε κομπλεξαρες του κερατά.
ΗσΕ άντρας? Ε λοιπόν άντρας ΗσΕ άμα σε γαμισουν από Κόλο και δεν καβλοσης!!! Και επηδη όλοι καβλονουν λόγο προστάτη δε συνέβη ότι κανης δεν ηνε άντρας.
Απλά ηοαρχουν και οι κομπλεξαρες κριφές αδερφές σαν κι εσάς που επηδη αυτοί που γουστάρουν να κάνουν τα πάντα στο σεξ με μουναρες θηλυπρεπής τρανς και το διλονουν και το απολαμβάνουν ευχάριστα ενός εσάς το κόμπλεξ σας δε σας αφηνη να το χαρητε ζηλεβετε και βγάζετε το θιμο σας. Φατον εσι από τη Μια Ιζαμπέλα η τη Γιασμίν Λι μη χησης κι έλα να μας πης άμα ΗσΕ άντρας. Γιατί με τα δεδομένα σου βρωμοπουστας θα ΗσΕ ουστ από δω κομπλεξαρα

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Αν και διακρίνω μια ειρωνία θα σου απαντήσω. Ομοφυλόφυλοι είναι και οι δύο με την βούλα. Υπάρχουν όντως εξαιρέσεις γυναικών τρανς όπως η Τάνια Κέλλη και η Τζένη Χειλουδάκη οι οποίες είναι ετερόφυλες σε λάθος σώμα αλλά έχουν κάνει αλλαγή φύλλου με αποκοπή πέους για να μπορούν να απολαμβάνουν τον ετεροφυλικό έρωτα (αλλιώς θα είχανε μείνει άνδρες ή απλές τραβεστί) Αν τις παρατηρήσεις προσεκτικά φαίνονται κιόλας γυναίκες στο 99%, δεν έχουν την κλασσική εμφάνιση μιας τραβεστί.

Αν μου λέξε κάποιος "πήγα" μαζί τους δεν θα με ξένιζε τόσο όσο να πάνε με "πεοφόρες" τραβεστί.
Οσοι πάνε με προικισμένες τέτοιες είναι απλά πούστηδες και ας μην το παραδέχονται. Τελεία και παύλα...
τεληα και παβλα ΗσΕ για το βυθό
Η Τάνια μέλη εχη ψολαρα και την εχο φαη.. και η Τάνια κελη ηνε όλος το μόνο σοστο που ηπες ετεροφιλη γινεκα νιωθη, άρα εγώ δεν ημε άντρας; Ημε γκεη ; Εγώ σιχενομε και να αγγίξω αντρικό κορμί θέλω να ξερασο
Αλλά καβλι στον Κόλο ηννε σούπερ ερεθηζη προστάτη και ριχνης ένα χισιμο σπεσιαλιτέ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
μάγκα πες κανεναν άμα σου βασταη τα αρχίδια , πες έναν ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ που ηνε ομοφιλόφυλος σε τρέχουν για ρατσισμικη βία και τρως μια προστημαρα και μετά έλα να άμα οης ότι σου τα κλασαν.
Πες μου εσι.
Ο τρανς κατά εσένα ηνε άντρας , παρά το ότι κι εσύ θα τη σως στο δρόμο και θα καβλοσης φουλ, και ο άντρας που ηνε παθητικός ηνε γινεκα ας έχει μούσια τρίχες και τα πάντα ε
Ηνε ένας στις τραβελοτσοντες μαύρος μλιλντερας κορμάρα και γομαρι και τον έχουν γαμηση οι πιο μουναρες τρανς .
Ξερής ότι σε γαμαη και σενα μαζί και τη γινεκα σου και θα χερεστε κι οι διο μετά ε;  Φιλαρα ηστε κομπλεξαρες του κερατά.
ΗσΕ άντρας? Ε λοιπόν άντρας ΗσΕ άμα σε γαμισουν από Κόλο και δεν καβλοσης!!! Και επηδη όλοι καβλονουν λόγο προστάτη δε συνέβη ότι κανης δεν ηνε άντρας.
Απλά ηοαρχουν και οι κομπλεξαρες κριφές αδερφές σαν κι εσάς που επηδη αυτοί που γουστάρουν να κάνουν τα πάντα στο σεξ με μουναρες θηλυπρεπής τρανς και το διλονουν και το απολαμβάνουν ευχάριστα ενός εσάς το κόμπλεξ σας δε σας αφηνη να το χαρητε ζηλεβετε και βγάζετε το θιμο σας. Φατον εσι από τη Μια Ιζαμπέλα η τη Γιασμίν Λι μη χησης κι έλα να μας πης άμα ΗσΕ άντρας. Γιατί με τα δεδομένα σου βρωμοπουστας θα ΗσΕ ουστ από δω κομπλεξαρα
Η Τάνια μέλη εχη ψολαρα και την εχο φαη.. και η Τάνια κελη ηνε όλος το μόνο σοστο που ηπες ετεροφιλη γινεκα νιωθη, άρα εγώ δεν ημε άντρας; Ημε γκεη ; Εγώ σιχενομε και να αγγίξω αντρικό κορμί θέλω να ξερασο
Αλλά καβλι στον Κόλο ηννε σούπερ ερεθηζη προστάτη και ριχνης ένα χισιμο σπεσιαλιτέ

Τυπε να ξερεις οτι μπορεις να φας και εσυ μηνυση για βιασμο της Ελληνικης γλωσσας κατ'εξακολουθηση.... :S :S :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
όλοι οι ψυχολόγοι εδώ χαμω μαζεφτηκαν.. φίλε νοιώθουν γινεκες και κάτι ακόμα..
ΗσΕ σε ένα μπαρ και έρχετε μια μουναρα τρανς και ένας μουσατος και σε χαϊδεύουν , άμα καβλονης με τον μουσατο ΗσΕ γκεη αν καβλωσης και με τους δύο ΗσΕ ντεμί και άμα καβλονης με την τρανς τι μουναρα, όχι την κρος τον μπετατζη, ΗσΕ στρεητ.
Τόσο απλό.
Το τι πρακτική ακόλουθης στο σεξ δεν εχη να κάνη με το αν ΗσΕ γκεη ή όχι.
Αυτούς που τους βάζουν στραπον οι γκόμενες τους ηνε γκεη δηλαδή; Γκεη δηλαδης ομοφυλοφυλλος ΗσΕ άμα σου αρέσουν εμφανισιακά αντρες και γουσταριζης να τους χαμουρεβης...
Γινεκα και τρανς άμα σε καβλονουν , άσχετα με τα εργαλεία τους , ησε νορμάλ.
Ο άντρας οαη με την εμφάνιση
Τέλος , άντε αμόρφωτοι ούλοι δω χαμω
Eσύ που μορφώθηκες έτσι τύπε;Δεν φοβάσαι τις μηνύσεις απο τα λεξικά;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα μάτια μας ξερνάνε αίμα ρε μαλάκα!!!!

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Όποιος πάει με τραβέλια, μάλλον είναι πούστης με ενοχές. Είναι ένας ομοφυλόφιλος που δεν έχει αποδεχθεί την σεξουαλική του κατεύθυνση και κοροϊδεύει τον εαυτό του. 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
είναι απλα ενεργητικος ομοφυλόφιλος, τιποτα περισσοτερο ή λιγοτερο. ασε την λεξη πουστια που μπορουν να την χρησιμοποιουν και για βρισια, ελληνικα και απλα, πηγαινουν με το ιδιο φυλο και εχουν τον ενεργητικο ρολο στην ομοφυλοφιλικη επαφη.

και η λεξη gay είναι και αυτή μεταφορικη και ξενη, κακως χρησιμοποιείται εδώ γιατι δημιουργει συγχυση, gay=χαρωπος , μεταφορικα ο ομοφυλόφιλος, ο κουνιστος, υπαρχουν και αρκετοι ομοφυλοφιλοι που δεν είναι κουδουνιστρες, πχ οι περισσοτεροι από τους πελατες τραβεστί.

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Δεν βγαίνει άκρη. Ο καθένας λέει αυτά που πιστευει και φανατίζεται ως γνήσιος Ελλην!!!
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αλλά δεν θα ασχοληθώ.
Ταμπέλες δεν βάζω. Οτι αισθάνεται ο καθένας, αυτό είναι. Απλό και ξεκάθαρο.
Ο άντρας ξεχωρίζει κυρίως με τη συμπεριφορά του. Ολα τα άλλα είναι για να λέμε διάφορα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
είναι απλα ενεργητικος ομοφυλόφιλος, τιποτα περισσοτερο ή λιγοτερο. ασε την λεξη πουστια που μπορουν να την χρησιμοποιουν και για βρισια, ελληνικα και απλα, πηγαινουν με το ιδιο φυλο και εχουν τον ενεργητικο ρολο στην ομοφυλοφιλικη επαφη.

και η λεξη gay είναι και αυτή μεταφορικη και ξενη, κακως χρησιμοποιείται εδώ γιατι δημιουργει συγχυση, gay=χαρωπος , μεταφορικα ο ομοφυλόφιλος, ο κουνιστος, υπαρχουν και αρκετοι ομοφυλοφιλοι που δεν είναι κουδουνιστρες, πχ οι περισσοτεροι από τους πελατες τραβεστί.

Τυπε βλεπω εχεις κανει διατριβη στο θεμα μπουστης... :S :S :S

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

που τον ειδες τον ενεργητικο;
τους εχουν κανει τα τραβελια την σουφρα πιο μεγαλη απο τις τρυπες που κανει ο μετροποντικας
ξεκωλασμενη πουσταρα ειναι που λεει ψεματα στον εαυτο του οτι ειναι αντρας

ετσι μπραβο στα τεσσερα μωρη ρουφοκαυλετα
γεια σου ρε παλικαρε χαχαχαχαχα κριμα τα πουρα που μοιραζε ο πατερας σου οταν εμαθε οτι εκανε γιο
τραβα τωρα και πες του οτι ρουφας πουρα με φλεβα αλλα εισαι αντρας γιατι πας με τραβελια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
όλοι οι ψυχολόγοι εδώ χαμω μαζεφτηκαν.. φίλε νοιώθουν γινεκες και κάτι ακόμα..
ΗσΕ σε ένα μπαρ και έρχετε μια μουναρα τρανς και ένας μουσατος και σε χαϊδεύουν , άμα καβλονης με τον μουσατο ΗσΕ γκεη αν καβλωσης και με τους δύο ΗσΕ ντεμί και άμα καβλονης με την τρανς τι μουναρα, όχι την κρος τον μπετατζη, ΗσΕ στρεητ.
Τόσο απλό.
Το τι πρακτική ακόλουθης στο σεξ δεν εχη να κάνη με το αν ΗσΕ γκεη ή όχι.
Αυτούς που τους βάζουν στραπον οι γκόμενες τους ηνε γκεη δηλαδή; Γκεη δηλαδης ομοφυλοφυλλος ΗσΕ άμα σου αρέσουν εμφανισιακά αντρες και γουσταριζης να τους χαμουρεβης...
Γινεκα και τρανς άμα σε καβλονουν , άσχετα με τα εργαλεία τους , ησε νορμάλ.
Ο άντρας οαη με την εμφάνιση
Τέλος , άντε αμόρφωτοι ούλοι δω χαμω

Μάθε πρώτα ορθογραφία και ύστερα πες μας αμόρφωτους. Το ότι νιώθουν γυναίκες, ενώ είναι άντρες, δείχνει ότι έχουν μια μορφή ψυχασθένειας που ονομάζεται δυσφορία φύλου. Το φατσοβιβλίο έδωσε φωνή σε αμέτρητους τρελούς που κάνουν ομάδες. Άλλοι δηλώνουν αρκούδες, άλλοι δηλώνουν γάτες, άλλες ακόμα πιο μουρλές δηλώνουν ξωτικά. Σκασίλα μας πως νιώθουν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Δεν έχουν κόλπο και ωοθήκες, δεν παράγουν οιστρογόνα (και γι αυτό παίρνουν τεχνητές γυναικείες ορμόνες), δεν μπορούν να γκαστρωθούν και τα βυζιά τους (όσες ορμονοθεραπείες και να κάνουν) δεν θα βγάλουν γάλα αρκετό και με ποιότητα να θρέψει ένα παιδί. Κι εγώ νιώθω ότι είμαι ικανός να γίνω Ολυμπιονίκης. Έλα όμως που δεν μπορώ. Η Πραγματικότητα δεν επηρεάζεται από τα συναισθήματα κανενός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom