Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
και ο κωσταντινου νομιζε οτι ειναι κοκκορας
στην αφρικη ειχαν παρει εναν χιμπατζη τον ειχαν ξυρισει τον εβαφαν με κραγιον κλπ του φορουσαν ζαρτιαρες και οι ανωμαλοι της περιοχης πληρωναν να το γαμησουν συμφωνα με εσενα ηταν νορμαλ
ευτυχως που ηρθες εσυ απο τον πλανητη σου και θα μας μορφωσεις

1ον. Πρέπει να σέβεσαι τα συναισθήματα των ανθρώπων. Αφού ο Κωνσταντίνου ένιωθε κόκορας, πρέπει να δεχτείς την άποψή του, αλλιώς θα τον προσβάλλεις, η πραγματικότητα δεν έχει καμία σημασία. Θα σε καταγγείλω σαν Κοκοροφοβικό
2ον. Δεν ήταν Χιμπατζής, θηλυκός Ουραγκοτάγκος ήταν και τον έλεγαν Πόνυ. Και φυσικά όσοι την γαμούσαν, θα προσβάλλονταν αν τους χαρακτήριζες ανώμαλους. Γιατί προσβάλλεις τα συναισθήματά τους; 

Συνημμένα

• prostitute orangutan named Pony.jpg
    prostitute orangutan named Pony.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 54

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
:rockon:
Μάθε πρώτα ορθογραφία και ύστερα πες μας αμόρφωτους. Το ότι νιώθουν γυναίκες, ενώ είναι άντρες, δείχνει ότι έχουν μια μορφή ψυχασθένειας που ονομάζεται δυσφορία φύλου. Το φατσοβιβλίο έδωσε φωνή σε αμέτρητους τρελούς που κάνουν ομάδες. Άλλοι δηλώνουν αρκούδες, άλλοι δηλώνουν γάτες, άλλες ακόμα πιο μουρλές δηλώνουν ξωτικά. Σκασίλα μας πως νιώθουν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Δεν έχουν κόλπο και ωοθήκες, δεν παράγουν οιστρογόνα (και γι αυτό παίρνουν τεχνητές γυναικείες ορμόνες), δεν μπορούν να γκαστρωθούν και τα βυζιά τους (όσες ορμονοθεραπείες και να κάνουν) δεν θα βγάλουν γάλα αρκετό και με ποιότητα να θρέψει ένα παιδί. Κι εγώ νιώθω ότι είμαι ικανός να γίνω Ολυμπιονίκης. Έλα όμως που δεν μπορώ. Η Πραγματικότητα δεν επηρεάζεται από τα συναισθήματα κανενός
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ωραια τ πες ....η αληθεια ειναι αυτη .....πραγματηκα ομως δεν καταλαβενω τ λογο που μαλιοτραβιουνται ....προσωπικα θα ελεγα δεν χριαζεται να δυνεις αναφορα τ κανεις στο κρεβατι σου και κλεινω εκυ ...τωρα αν ειμαι κρυφο πουστρα η οχι δεν αφορά κ κανεναν ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ωραια τ πες ....η αληθεια ειναι αυτη .....πραγματηκα ομως δεν καταλαβενω τ λογο που μαλιοτραβιουνται ....προσωπικα θα ελεγα δεν χριαζεται να δυνεις αναφορα τ κανεις στο κρεβατι σου και κλεινω εκυ ...τωρα αν ειμαι κρυφο πουστρα η οχι δεν αφορά κ κανεναν ....

η απάντηση που έγραψα πιο πάνω απευθυνόταν στον τύπο που ισχυρίστηκε ότι επειδή οι τρανς νιώθουν γυναίκες, τότε είναι γυναίκες κι ότι είμαστε αμόρφωτοι αν δεν το δεχτούμε. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του (μεταξύ συναινόντων ενηλίκων) δεν με νοιάζει καθόλου. Αλλά μην μου πουλάει τρέλα οποιοσδήποτε ότι τα συναισθήματά του επηρεάζουν την πραγματικότητα. Ορθά έγραψε άλλος παραπάνω ότι ο Κωνσταντίνου ένιωθε κόκορας, δεν μετατράπηκε σε κόκορα. Υπάρχει άνθρωπος που προσπάθησε να μετατραπεί σε γάτα, κι άλλος σε παπαγάλο. Όσο κι αν προσπάθησαν, ούτε νιαούρισαν, ούτε πέταξαν. Κι ας έκοψε τα αυτιά του ώστε να μοιάζει με παπαγάλο, δεν μεταμορφώθηκε σε παπαγάλο

Συνημμένα

• parrotman.jpg
    parrotman.jpg
    81,9 KB · Εμφανίσεις: 43

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
1.Η Τάνια Κέλλη δεν έχει κάνει αλλαγή φύλου
2.Αν το αγόρι σου πήγαινε με άντρα πάλι θα τον παράταγες και θα τον έκανες βούκινο;

Αλήθεια, έγω έχω ακούσει ότι δεν έχει πέος όπως και η Χειλουδάκη. Εννοείται ότι είτε πήγαινε με τραβεστί είτε με gay για μένα είναι το ίδιο και ο λόγος που θα το κάνα βούκινο είναι γιατί απλά με κοροίδεψε εις διπλούν. Είναι σοκ να πηγαίνει με άλλες γυναίκες αλλά το να πηγαίνει και με άνδρες ή τραβεστί είναι ακόμα μεγαλύτερο σοκ.
Μου έχει τύχει να μου πει κάποιος από την αρχή ότι είναι bi, το δέκτητα, δεν έκανα κάτι μαζί του προσωπικά αλλά σεβάστηκα την ειλικρίνεια του και δεν το είπα σε κανέναν.  Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσε γύρω από το δάκτυλο σου την σήμερον ημέρα. Κάποιες πιστεύω θα το δεχόντουσαν, απλά προσωπικά εγώ στάνταρ θα παρατούσα και θα έκθετα κάποιον με διπλή ζωή που με κοροίδευε για μήνες ή χρόνια. Δεν μπορώ να δεκτώ την υποκρισία για τα μάτια του κόσμου...ακόμα και να μια φίλη μου ήταν λεσβία ή bi θα την ενθάρρυνα να το πει στον σύντροφο της γιατί πρέπει να ξέρει την αλήθεια που ούτως ή άλλως μαθαίνεται σε κάποια φάση.

Babaros567

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα συναδελφοι. Ο ανθρωπινος λογος και το ανθρωπινο δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου σταματαει εκει που η φυση δινει τις δικες της εντολες.. οποτε ναι οποιος εχει ερωτικες επαφες με τραβεστι ειτε σε ενργητικο ειτε σε παθητικο ρολο ειναι πουστης κατα την ταπεινη μου αποψη (το πουστης δεν το λεω υβριστικα απλα χρησιμοποιω την παραδοσιακη ελληνικη καθομιλουμενη) θα συμφωνησω με συναδελφο που ανεφερε παραπανω οτι αυτοι που πηγαινουν με τα τραβελια ειναι πουστηδες που στην ουσια κομπλαρουν να αποδεχθουν τη σεξουαλικη τους κατασταση και στην ουσια χρυσωνουν το χαπι με αυτον τον τροπο.. και οχι δεν ειναι ο καθενας αυτο που αισθανεται ειναι αυτο προσταξε η φυση εκ γεννετης το οτι νιωθω εγω σαν νταλικα απο το φαι των ημερων δε σημαινει οτι ειμαι κιολας.. προσωπικα δε γουσταρω ουτε να βλεππω τραβελια ουτε να ξερω οτι ο χ ψ γνωστος μου γουσταρει τραβελια ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στην ιδωτικη του ζωη και για αυτο ακριβως ειναι ιδιωτικη γτ δεν την ξερει ο υπολοιπος κοσμος

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
είναι απλα ενεργητικος ομοφυλόφιλος, τιποτα περισσοτερο ή λιγοτερο. ασε την λεξη πουστια που μπορουν να την χρησιμοποιουν και για βρισια, ελληνικα και απλα, πηγαινουν με το ιδιο φυλο και εχουν τον ενεργητικο ρολο στην ομοφυλοφιλικη επαφη.

και η λεξη gay είναι και αυτή μεταφορικη και ξενη, κακως χρησιμοποιείται εδώ γιατι δημιουργει συγχυση, gay=χαρωπος , μεταφορικα ο ομοφυλόφιλος, ο κουνιστος, υπαρχουν και αρκετοι ομοφυλοφιλοι που δεν είναι κουδουνιστρες, πχ οι περισσοτεροι από τους πελατες τραβεστί.

Ο νικ1410 είναι ο ορισμός της κρυφής αδερφής πού πηγαίνει με τραβεστί και κατηγορεί όλους τους άλλους
Μπείτε στο δικό του νημα, όπου το ξεμπροστιάζουμε.
Εγγυημένο γελιο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
Αλήθεια, έγω έχω ακούσει ότι δεν έχει πέος όπως και η Χειλουδάκη. Εννοείται ότι είτε πήγαινε με τραβεστί είτε με gay για μένα είναι το ίδιο και ο λόγος που θα το κάνα βούκινο είναι γιατί απλά με κοροίδεψε εις διπλούν. Είναι σοκ να πηγαίνει με άλλες γυναίκες αλλά το να πηγαίνει και με άνδρες ή τραβεστί είναι ακόμα μεγαλύτερο σοκ.
Μου έχει τύχει να μου πει κάποιος από την αρχή ότι είναι bi, το δέκτητα, δεν έκανα κάτι μαζί του προσωπικά αλλά σεβάστηκα την ειλικρίνεια του και δεν το είπα σε κανέναν.  Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσε γύρω από το δάκτυλο σου την σήμερον ημέρα. Κάποιες πιστεύω θα το δεχόντουσαν, απλά προσωπικά εγώ στάνταρ θα παρατούσα και θα έκθετα κάποιον με διπλή ζωή που με κοροίδευε για μήνες ή χρόνια. Δεν μπορώ να δεκτώ την υποκρισία για τα μάτια του κόσμου...ακόμα και να μια φίλη μου ήταν λεσβία ή bi θα την ενθάρρυνα να το πει στον σύντροφο της γιατί πρέπει να ξέρει την αλήθεια που ούτως ή άλλως μαθαίνεται σε κάποια φάση.
υπαρχουν πολλες αποψεις για  τ τι θες να εισαι και πως θες να δρας στη καθημερινότητα σου ..οποτε τ θεμα κουραζει πολυ γιατι κανενας μας εντελη δεν μιαζει απόλυτα μ των αλλον ..Ας κυταμαι τα λαθοι μας και μετα ας κρίνουμε τ αλλους...ουτε σ αλλος στο κωλομας δεν μπενει ,γιατι τοση φαγουρα????/

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
υπαρχουν πολλες αποψεις για  τ τι θες να εισαι και πως θες να δρας στη καθημερινότητα σου ..οποτε τ θεμα κουραζει πολυ γιατι κανενας μας εντελη δεν μιαζει απόλυτα μ των αλλον ..Ας κυταμαι τα λαθοι μας και μετα ας κρίνουμε τ αλλους...ουτε σ αλλος στο κωλομας δεν μπενει ,γιατι τοση φαγουρα????/
:rockon:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
1ον. Πρέπει να σέβεσαι τα συναισθήματα των ανθρώπων. Αφού ο Κωνσταντίνου ένιωθε κόκορας, πρέπει να δεχτείς την άποψή του, αλλιώς θα τον προσβάλλεις, η πραγματικότητα δεν έχει καμία σημασία. Θα σε καταγγείλω σαν Κοκοροφοβικό
2ον. Δεν ήταν Χιμπατζής, θηλυκός Ουραγκοτάγκος ήταν και τον έλεγαν Πόνυ. Και φυσικά όσοι την γαμούσαν, θα προσβάλλονταν αν τους χαρακτήριζες ανώμαλους. Γιατί προσβάλλεις τα συναισθήματά τους;  
:walkingpenis: :walkingpenis: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πολυ απλα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους
οποιος παει με τραβεστη εινα ιπουστης οι μαλακιες μοιαζει με γυναικα αρα δεν ειναι πουστης ειναι παρηγοργια στον αρρωστο
αλλος γουσταρε ινα τον ξεφτυλιζει η γκομενα να τον στραποναρει να τον μαστιγωνει κλπ κλπ
και αυτος παθητικο πουστρακι ειναι με μαζοχιστικες τασεις

τοσο απλα

Bassmafia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μου έχει τύχει να μου πει κάποιος από την αρχή ότι είναι bi, το δέκτητα, δεν έκανα κάτι μαζί του προσωπικά αλλά σεβάστηκα την ειλικρίνεια του και δεν το είπα σε κανέναν.  Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσε γύρω από το δάκτυλο σου την σήμερον ημέρα. Κάποιες πιστεύω θα το δεχόντουσαν, απλά προσωπικά εγώ στάνταρ θα παρατούσα και θα έκθετα κάποιον με διπλή ζωή που με κοροίδευε για μήνες ή χρόνια. Δεν μπορώ να δεκτώ την υποκρισία για τα μάτια του κόσμου...ακόμα και να μια φίλη μου ήταν λεσβία ή bi θα την ενθάρρυνα να το πει στον σύντροφο της γιατί πρέπει να ξέρει την αλήθεια που ούτως ή άλλως μαθαίνεται σε κάποια φάση.

Αν πραγματικά μάθεις κάτι τέτοιο, το να το  κάνεις βούκινο, δείχνει το επίπεδο σου, το οποίο είναι εν γενει το επίπεδο της ελληνικής κοινωνιας. Αν ήσουν μαζί του σοβαρά, και συνέβη όντως κάτι ανάλογο, θεωρώ ότι το πρώτο που είναι χρήσιμο να κάνεις, είναι συζητήσεις μαζί του , εάν το έκανε.

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Να καταθέσω την ταπεινή μου άποψη. Το θυληπρεπές αρσενικό είναι κάτι που με απασχολεί καιρό. Για αυτό και εχω δοκιμάσει με τρανς 2 φορές και με cd μια. Οταν λέμε δοκίμασα, εγώ ως ενεργητικός και στοματικό αμφότεροι. Να πώ πως η προσπάθεια να μου βάλει κάτι κάποιος στον κώλο δεν πέτυχε. Δεν μου άρεσε, δεν κάυλωσα το σταμάτησα. Το ίδιο με την πίπα. Συνεπώς θα μπορούσε να πει κανείς δοκίμασα και δεν μου άρεσε. όπως επίσης και οταν πήδηξα τρανς, δεν ήταν το ίδιο ωραίο όπως με μια γυναίκα που ήταν χ10 πιο απολαυστικό. Παρόλα αυτά φτιάχνομαι με την ιδέα να πηδάω Τρανς, CD και να καών στοματικό. Δεν ξέρω αν πρέπει να επιμέινω ωστε να μου αρέσει και πρακτικά (πχ να τον φάω απο κώλο) η απλά έχω μια εμμονή. Αυτο μάλλον σηκώνει ψυχολόγο. Πάντως το ομοφυλοφυλικό σεξ όπως και το ετεροφυλοφυλικό είναι θέμα μυαλού (να νιώθει κάποιος οτι υποτάσσει η υποτασσεται).

Απο εκει και πέρα οι ταμπέλες ειναι λίγο ανούσιες. Προφανώς βιολογικά υπάρχουν δυο και μονο φύλα. Δεν θα αμφισβητήσουμε την επιστήμη σε καμία περίπτωση. Ίσως οι επιλογές μας για το ίδιο φύλο να ικανοποιούν απλα το χρωμόσωμά μας Χ. Ποιός ξέρει.

Αν τώρα θέλετε με το ζόρι να αποκαλείτε πούστηδες αυτη τη κατηγορία ανθρώπων οκ. Δεν εχει σημασία τι λέει η κοινή γνώμη αλλα ο Νόμος και η επιστήμη. (Πρακτικά πάντα)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
:walkingpenis: :walkingpenis: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

οποιος παει με τραβεστη εινα ιπουστης οι μαλακιες μοιαζει με γυναικα αρα δεν ειναι πουστης ειναι παρηγοργια στον αρρωστο
αλλος γουσταρε ινα τον ξεφτυλιζει η γκομενα να τον στραποναρει να τον μαστιγωνει κλπ κλπ
και αυτος παθητικο πουστρακι ειναι με μαζοχιστικες τασεις

τοσο απλα
ναι οκ τ προβλημα που ειναι δεν ξερω ?????

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
οποιος παει με τραβεστη ειναι πουστης οι μαλακιες μοιαζει με γυναικα αρα δεν ειναι πουστης ειναι παρηγοργια στον αρρωστο
αλλος γουσταρει να τον ξεφτυλιζει η γκομενα να τον στραποναρει να τον μαστιγωνει κλπ κλπ
και αυτος παθητικο πουστρακι ειναι με μαζοχιστικες τασεις    τοσο απλα
απλά, σύντομα, και περιεκτικά..

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Να καταθέσω την ταπεινή μου άποψη. Το θυληπρεπές αρσενικό είναι κάτι που με απασχολεί καιρό. Για αυτό και εχω δοκιμάσει με τρανς 2 φορές και με cd μια. Οταν λέμε δοκίμασα, εγώ ως ενεργητικός και στοματικό αμφότεροι. Να πώ πως η προσπάθεια να μου βάλει κάτι κάποιος στον κώλο δεν πέτυχε. Δεν μου άρεσε, δεν κάυλωσα το σταμάτησα. Το ίδιο με την πίπα. Συνεπώς θα μπορούσε να πει κανείς δοκίμασα και δεν μου άρεσε. όπως επίσης και οταν πήδηξα τρανς, δεν ήταν το ίδιο ωραίο όπως με μια γυναίκα που ήταν χ10 πιο απολαυστικό. Παρόλα αυτά φτιάχνομαι με την ιδέα να πηδάω Τρανς, CD και να καών στοματικό. Δεν ξέρω αν πρέπει να επιμέινω ωστε να μου αρέσει και πρακτικά (πχ να τον φάω απο κώλο) η απλά έχω μια εμμονή. Αυτο μάλλον σηκώνει ψυχολόγο. Πάντως το ομοφυλοφυλικό σεξ όπως και το ετεροφυλοφυλικό είναι θέμα μυαλού (να νιώθει κάποιος οτι υποτάσσει η υποτασσεται).

Απο εκει και πέρα οι ταμπέλες ειναι λίγο ανούσιες. Προφανώς βιολογικά υπάρχουν δυο και μονο φύλα. Δεν θα αμφισβητήσουμε την επιστήμη σε καμία περίπτωση. Ίσως οι επιλογές μας για το ίδιο φύλο να ικανοποιούν απλα το χρωμόσωμά μας Χ. Ποιός ξέρει.

Αν τώρα θέλετε με το ζόρι να αποκαλείτε πούστηδες αυτη τη κατηγορία ανθρώπων οκ. Δεν εχει σημασία τι λέει η κοινή γνώμη αλλα ο Νόμος και η επιστήμη. (Πρακτικά πάντα)

Αγαπητέ μας συναγωνιστή, τόσο ανεξάρτητη ανάλυση δεν διάβαζα εδώ και πολύ καιρό, και μάλιστα ούτε στις δικαστικές αποφάσεις. Βλέπεις το θέμα από ένα ύψος, που το βλέπεις ξεκάθαρα, μάλιστα κατά την άποψη μου. Από μένα σουπερ (Είμαι νομικός). Εάν δεν είσαι δικαστής η Ελλάδα χάνει!!!
Κάποιος που δοκίμασε δυο φόρες το κάπνισμα με αποτέλεσμα, ότι δεν καπνίζει, δεν είναι καπνιστής. Για μένα έχει ξεκάθαρη λογική, πάρα ότι υπάρχουν εδώ συναγωνιστές που δεν θα συμφωνούν μαζί μας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656

Αλίμονο να σε χαρακτηρίζαμε ομοφυλόφιλο επειδή έβαλες αντρική πούτσα στο στόμα σου και φτιάχνεσαι με την ιδέα να πηδάς Τρανς και να τους κάνεις στοματικό. Καραστρέιτ είσαι, δεν θα σε αποκαλέσει κανείς με το ζόρι πούστη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι οκ τ προβλημα που ειναι δεν ξερω ?????
δεν υπαρχει πρόβλημα.

οι ομοφυλφοφιλοι που δεν παραδέχονται αυτό που λεει η επιστημη και τα λεξικα πανε να δημιουργησουν πρόβλημα.

γαμας τον κωλο σου=εισαι πουστης
κανεις σεξ με αντρα(βιολογικα αντρες είναι και οι τρανς, οι κρος κλπ κλπ, ακομη και ως ενεργητικος μονο να πας μαζι τους)=ομοφυλόφιλος

το ότι δεν αρεσει σε καποιους ενεργητικούς ομοφυλοφιλους η λεξη πουστης, γκεη, κλπ είναι δικο τους θεμα,
όταν πηγαινουν ανοιγοντας θεματα όπως αυτό (είναι γκεη οποιος παει με τρανς? ε τι ειναι ρε φιλε με γυναικαι ετεροφιλοφιλη παει και είναι ετεροφιλοφιλος? με βιολογικα αντρα παει, οποτε λεγεται ομοφυλόφιλος-γκεη-πουστης)να αμφισβητισουν την επιστημη και τους ορισμούς των λεξεων.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Αλίμονο να σε χαρακτηρίζαμε ομοφυλόφιλο επειδή έβαλες αντρική πούτσα στο στόμα σου και φτιάχνεσαι με την ιδέα να πηδάς Τρανς και να τους κάνεις στοματικό. Καραστρέιτ είσαι, δεν θα σε αποκαλέσει κανείς με το ζόρι πούστη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω προτεινω να αλλαξει το νικ του σε τρομπονης ρουφοκαυλετος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
δεν υπαρχει πρόβλημα.
οι ομοφυλφοφιλοι που δεν παραδέχονται αυτό που λεει η επιστημη και τα λεξικα πανε να δημιουργησουν πρόβλημα.
γαμας τον κωλο σου=εισαι πουστης
κανεις σεξ με αντρα(βιολογικα αντρες είναι και οι τρανς, οι κρος κλπ κλπ, ακομη και ως ενεργητικος μονο να πας μαζι τους)=ομοφυλόφιλος
το ότι δεν αρεσει σε καποιους ενεργητικούς ομοφυλοφιλους η λεξη πουστης, γκεη, κλπ είναι δικο τους θεμα,
όταν πηγαινουν ανοιγοντας θεματα όπως αυτό (είναι γκεη οποιος παει με τρανς? ε τι ειναι ρε φιλε με γυναικαι ετεροφιλοφιλη παει και είναι ετεροφιλοφιλος? με βιολογικα αντρα παει, οποτε λεγεται ομοφυλόφιλος-γκεη-πουστης)να αμφισβητισουν την επιστημη και τους ορισμούς των λεξεων.

Προσυπογράφω. Εδώ και χρόνια προσπαθούν να περάσουν την άποψη ότι τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν τα γεγονότα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Η κουβέντα αυτή μου φαίνετε λίγο ειρωνική, πας περίπτωση. Με μία κοινή λογική, όπως ανάφερα πάνω, με το κάπνισμα. Κάπως έτσι το βλέπω εγώ. Εσύ, στη ζωή σου δεν δοκίμαζες κάνα ποτό. Δοκίμαζες. Άλλα δεν έγινες αλκοολικός. Δεν σε πιέσω, να συμφωνείς μαζί μου, απλά σου δίνω δυο παραδείγματα για σύγκριση. Εκτός εάν υπάρχει το κυπριακό - δυο μέτρα δυο σταθμοί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μην ειρωνεύεστε τους ομοφυλοφιλου-πουστιδες-γκεη ρε παιδια,
δεν ηταν επιλογή τους να εχουν τετοια γουστα, βασικα δεν υπαρχει ελευθερη επιλογή εχει αποδειξει η νευρολογια.
απλα όταν πανε να αλλαξουν την γλωσσα, ή τους νομους, ή την κοινωνια, καποια πραγματα είναι ανεκτα καποια όχι.

με λιγα λογια δεν με πειραζει καθολου αν ο πικερ γαμαει τον κωλο του 10 φορες.
να μην λεει ότι δεν είναι πουστης με πειραζει, γιατι και μια φορα να τον γαμουσε αρκει για να καλυψει τον ορισμο του πουστη.

δεν θα βαφτίσουμε το κρεας μαρουλακι για να λενε ότι νηστευουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom