Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δική μου είναι και την κάνω ότι γουστάρω φίλε. Εσένα τι σε αφορά;
όταν την εκθέτεις εδώ δημοσια την εκθέτεις για να την σχολιασουμε.

σχολιαζουμε τους γκεη
σχολιαζουμε και τους νομους που δεν μας αρεσουν.

δεν θα μας απαγορεύσεις να μιλαμε.

ακου get a life. χαχαχα

δικτατορια του αδερφατου εχουμε?
ελευθερια λογου εχουμε, ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΚΕΗ ΘΕΜΑΤΑ θα μιλαμε

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Δική μου είναι και την κάνω ότι γουστάρω φίλε. Εσένα τι σε αφορά;
κανενα προβλημα δεν εχω με τις ρουφοκαυλετες σαν του λογου σου
πολυ απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι
ή ο μπαμπης σε γαμαει ή η τζεσικα(μπαμπης που πηρε γυναικια ταυτοτητα) εσυ το ιδιο ξεκωλιασμενος εισαι
αυτο ειναι που εσενα σε ενοχλει και προσπαθεις να περασεις το ψεμα περι τριτου τεταρτου χιλιοστου φυλου

να προσεχεις μην καταπιεις κανενα αρχιδι οταν κανεις γλυφομουνι στον μπαμπη

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Γιατί αναστρέψιμες. Δεν κατάλαβα, μια φορά το δοκίμασε δεν του άρεσε δεν το έκανε ξανά. Δεν μπορείς να βλέπει μέσα στη ψυχή του ανθρώπου την ώρα που το έπραξε. Κατά την άποψη μου δεν τα τον έκρινα έτσι. Για πιο λόγο, δεν είμαι σίγουρος, τι έγινε προηγούμενος στο μυαλό του και άλλες συνθήκες που τον έφεραν στο σημείο, που έπραξε αυτό. Αντιθέτως εκτιμώ την ειλικρίνεια του, που θέλει από έμπειρους και άλλους η συμβουλή μας. Για μένα ο άνθρωπος είναι ψυχολογικά μοιρασμένος και δεν ξέρει, περιμένει βοήθεια. Δεν σκότωσε κανένα, έκανε δυο δόκιμες με τρανς α μία με κρος. Και εμείς εδώ παρά να του εξηγήσουμε, με καλό τρόπο μάλιστα, να του ανοίξουμε τα μάτια, τσακωνόμασταν εδώ σαν σκύλοι. Ντροπή μας.

και παμε στο μεγα ερωτημα με τις ποσες φορες γινεσαι πουστης;
χαχαχα ρε τι αλλο θα μας πουν οι πισωγλεντηδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σιφακερ δεν απαντησες στις φωτο που ποσταρα.

δεν αρκει μια φορα για να τον χαρακτηρησεις πουστη-ομοφυλοφιλο-γκεη?

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Παιδια να ξερετε ο Νικ1410 ειναι βρωμοπουστας... :S :S :S

Δεν με αφορά. Ας είναι ότι θέλει. Πάντως ισχύει ότι οι περισσότεροι που κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους και τις τρανς είναι οι ίδιοι ντουλαπιασμένες κρυφές.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν με αφορά. Ας είναι ότι θέλει. Πάντως ισχύει ότι οι περισσότεροι που κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους και τις τρανς είναι οι ίδιοι ντουλαπιασμένες κρυφές.
οι περισσοτεροι το 90-95% των αντρων είναι ετεροφυλοφιλοι ΜΟΝΟ,
συνηθως μεσα σε αυτους είναι και οι κριτες των γκεη. σε ποια στατιστικη σοβαρη ερευνα το βρηκες αυτό? κανενας γκεη ψυχολόγος το ειπε?

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
και σε άλλες 150 χωρες δεν μπορουν να αλλαξουν ταυτότητες.

και εκει που λες get a life.

ναι μες την ζωη μας είναι και να σχολιαζουμε και να αντριδρουμε σε ότι βλέπουμε στραβο.

για εσενα να παιρνει ταυτοτητα γυναικας η ομορφη χειλουδακη μπορει είναι προοδος.
για εμας είναι αντιεπιστημονικο, νομικα επικυνδινο(αντε να βρεις τον γιαννη που σου χρωστάει λεφτα αν εχει γινει τζεσικα), υποκρισια και ψεμα.

οποτε θα αντιδρουμε

Ταυτότητες ναι, άλλα το πιστοποιητικό γεννήσεως δεν αλλάζει φύλο. Η αλήθεια δεν κρύβεται , είναι μια μόνο.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ετσι θα ηθελες να ειναι μικρε σκατοπουστα, ρουφα τωρα κανενα καυλι αλλα αντρικα οπως εσυ ξερεις

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
είναι αυτό το σεξ ετεροφυλοφιλικο ή ομοφυλοφιλικο?

διοτι εμεις λεμε είναι ομοφυλοφιλικο, ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ο ενας ενεργητικος και ο άλλος παθητικος.
γκεη-ομοφυλόφιλος-πουστης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ, είναι και ο ενεργητικος (κι ας είναι η πρωτη του φορα, αν δεν ηταν ομοφυλόφιλος με το που εβλεπε πουτσα δεν θα πηγαινε να γαμησει το ομοφυλο του ατομο)

Φίλε μου επιλέγεις καλές φωτογραφίες, αυτή είναι στη κυριολεξία με τα ονόματα που τους δίνεις, παρά ότι το κάνουν για λεφτά και ηδονή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ταυτότητες ναι, άλλα το πιστοποιητικό γεννήσεως δεν αλλάζει φύλο. Η αλήθεια δεν κρύβεται , είναι μια μόνο.
λοιπον η αληθεια για καποιον που εκανε σεξ με αντρα ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, είναι πουστης-γκεη-ομοφυλοφιλος ναι ή όχι?

γιατι εγω τον τσοχατζοπουλο παντα κλεφτη και μιζαδορο θα τον λεω σε αυτην  την βαση μιλαω, της επιστημης και των λεξικων. όχι των νομων που εδώ είναι ετσι και στο ιραν αλλιως και αυριο μπορει να αλλαξουν.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
και σε άλλες 150 χωρες δεν μπορουν να αλλαξουν ταυτότητες.

και εκει που λες get a life.

ναι μες την ζωη μας είναι και να σχολιαζουμε και να αντριδρουμε σε ότι βλέπουμε στραβο.

για εσενα να παιρνει ταυτοτητα γυναικας η ομορφη χειλουδακη μπορει είναι προοδος.
για εμας είναι αντιεπιστημονικο, νομικα επικυνδινο(αντε να βρεις τον γιαννη που σου χρωστάει λεφτα αν εχει γινει τζεσικα), υποκρισια και ψεμα.

οποτε θα αντιδρουμε

Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως είναι τεκμήριο από τη στιγμή γεννήσεως. Επιβεβαιώνει την κατάσταση εν ώρα γέννησης.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
λοιπον η αληθεια για καποιον που εκανε σεξ με αντρα ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, είναι πουστης-γκεη-ομοφυλοφιλος ναι ή όχι?

γιατι εγω τον τσοχατζοπουλο παντα κλεφτη και μιζαδορο θα τον λεω σε αυτην  την βαση μιλαω, της επιστημης και των λεξικων. όχι των νομων που εδώ είναι ετσι και στο ιραν αλλιως και αυριο μπορει να αλλαξουν.

Φίλε, ξέρω την φιλοσοφία σου, απλά θέλω να ηρεμίσω λίγο την κατάσταση. Το πλάσμα μας ζητούσε βοήθεια και οι περισσότεροι εδώ τον καταδικάσουν, παρά να του βοηθήσουν. Δεν είναι ντροπή. Έτσι κάνουμε μεγαλύτερη ζημία στη ψυχολογία του.
Μορφωμένος άνθρωπος είσαι και δεν το διάβαζες μέσα στις γραμμές που έγραψε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως είναι τεκμήριο από τη στιγμή γεννήσεως. Επιβεβαιώνει την κατάσταση εν ώρα γέννησης.
όταν παει να την κανει από την χωρα ή όταν πας να τον ψαξεις ζητας πιστοποιητικο γεννησεως???
ρωτας στην γειτονια και σου λενε δεν τον ξερουμε τον γιαννη μια τζεσικα νοικιαζε εδώ περσι.

αμα κανω εγω μηνυση σε καποιον γιαννη παπαδοπουλο που μου εφαγε λεφτα πριν 8 χρονια και εξαφανιστηκε, ανοιγει η αστυνομια όλα τα πιστοποιητικα γεννησεως να δει που είναι και ποιος είναι ή θα την εχει κανει μακρια με άλλο ονομα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ πχ τζεσικα και αντε βρες την.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η ταυτοτητα είναι για ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ.

και για ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ χρειαζεσαι το βιολογικο φυλο που δεν αλλαζει,
όχι το κοινωνικο ή ενδυματολογικο που αλλαζει και σε ωρες.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
οι περισσοτεροι το 90-95% των αντρων είναι ετεροφυλοφιλοι ΜΟΝΟ,
συνηθως μεσα σε αυτους είναι και οι κριτες των γκεη. σε ποια στατιστικη σοβαρη ερευνα το βρηκες αυτό? κανενας γκεη ψυχολόγος το ειπε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το MIGHT BE, σε τι ποσοστα το μεταφράζεις 20%, 40% , 60%?

χαιρομαι που με επιβεβαιωσες ότι τέτοιες αποψεις βγαζουν σε ερευνες τους ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, (που ως γνωστων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1970 ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ),

πχ η τζινα μπρινερ που υπογραφει κατω δεν θα με εξεπληται αν στην χωρα της ηταν υποψηφια με κανεναν συριζα

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

Και το πιστοποιητικό γέννησης αλλάζει. Εκδίδεται καινούργιο στην Ελλάδα. Να διαβάσεις τον νόμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και το πιστοποιητικό γέννησης αλλάζει. Εκδίδεται καινούργιο στην Ελλάδα. Να διαβάσεις τον νόμο.
για αυτό είναι νομος που στηριζει απατεωνες, συμφωνούμε

κακος νομος που κακως ψηφιστηκε

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
το MIGHT BE, σε τι ποσοστα το μεταφράζεις 20%, 40% , 60%?

χαιρομαι που με επιβεβαιωσες ότι τέτοιες αποψεις βγαζουν σε ερευνες τους ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, (που ως γνωστων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1970 ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ),

πχ η τζινα μπρινερ που υπογραφει κατω δεν θα με εξεπληται αν στην χωρα της ηταν υποψηφια με κανεναν συριζα

Εγώ δεν μεταφράζω τίποτα. Είναι έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά. Η μία στο Scientific America και η άλλη στο Live Science.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Σοβαρά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δηλαδή είναι πλαστογράφηση επισήμου έγγραφου δια Νόμου. Μας γαμησε ΕΕ, δεν προλαβαίνουμε να μελετάμε τις καινούργιες Νομοθεσίες
Ξέρεις αριθμο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom