ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.770
- Πόντοι
- 3.656
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτα από όλα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πάει με τρανς ούτε με ενδιαφέρει το άθλημα γιατί είμαι μουνακιας. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην συμμετάσχω στην συζήτηση.
Αγαπητοί φίλοι, όλοι οι άνθρωποι έχουμε το αναφαιρετο δικαίωμα να αυτοπροσδιορισουμε την σεξουαλική μας ταυτότητα και κανένας μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας κρίνει. Ανεξάρτητα από το αν εγώ γουστάρω να γλύφω μουνια ή πουτσες, από την στιγμή που δεν προσπαθώ να κάνω κάποιον να πιστέψει ότι το δικό μου σωστό είναι σωστότερο από το δικό του, και δεν προκαλώ με τις πράξεις μου, δεν επιτρέπω σε κανένα να με κρίνει και να με χαρακτηρίζει. Έχω αρκετούς φίλους, δηλωμενους γκέι που έχουν πολύ περισσότερη μπέσα και μεγαλύτερα αρχιδια από κάποιους αλλους που επιστρέφουν σπίτι και σαπίζουν τις γυναίκες τους στο ξύλο...
Για να μην σας κουραζω άλλο, απλά θα ήθελα να πω πως θεωρω ότι στο σεξ ολα είναι επιτρεπτά εφόσον γίνονται με την συναίνεση όλων των εμπλεκομένων. Κατακριτέο είναι όταν δεν υπάρχει συναίνεση, βλέπε παιδεραστία, κτηνοβασια βιασμούς... Κλπ
(Ξέρω σας κούρασα, απλά ήθελα να παραθέσω την γνώμη μου)
Live and let live.
Κοίτα την καμπούρα σου.
Χρόνια καλά με υγεία και τυχη
Αν πιστεύεις ότι όσα έγραψες αφορούν την ερώτηση που τέθηκε, είναι σαφές ότι έχεις πρόβλημα με την κατανόηση πολύ απλών κειμένων