Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
δεν είμαι πουστης παω μονο με γυναικες,

πουστια είναι να λες ψεματα για αλλους όπως κανεις εσυ τωρα πουσταρα.

τις μισες τρανς ξερω όχι ολες, πουστοτρολ.

ουτε εικονικο γαμο εκανα , κάθε μερα γαμαγα την γυναικα μου. πουστοτρολ.

Και με περίοδο

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

Σωστός ο κύριος, άλλα σε αυτή τη περίπτωση λίγο αντιλογείς στα προηγούμενα και μάλιστα έχεις και γρήγορη αντίδραση. Κάθε αστείο αντιδράς αμέσως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σωστός ο κύριος, άλλα σε αυτή τη περίπτωση λίγο αντιλογείς στα προηγούμενα και μάλιστα έχεις και γρήγορη αντίδραση. Κάθε αστείο αντιδράς αμέσως
δεν καταλαβα τι λες?
τι σημαινει "λιγο αντιλογεις"?
οποτε μπαινω μεσα και οποτε διαβαζω κατι που με ενδιαφερει ή απευθύνεται σε εμενα ΑΝ εχω ορεξη απανταω.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
δεν καταλαβα τι λες?
τι σημαινει "λιγο αντιλογεις"?
οποτε μπαινω μεσα και οποτε διαβαζω κατι που με ενδιαφερει ή απευθύνεται σε εμενα ΑΝ εχω ορεξη απανταω.
Καταρχήν, Καλά Χριστούγεννα, και μη το παρεξηγάς σε παρακαλώ. Ξέρεις, έχω μία ανωμαλία, όταν το κάνω με αγάπη και από έρωτα, τελειώνω σε λίγα λεπτά και δεν μπορώ να το απολαύω όπως και η γυναίκα μου. Τότε αποφάσισα, ότι το σεξ τα κάνω σαν σπορ και θα αλλάζω τα γήπεδα, και το επέτυχα πλήρως με αυτό τον τρόπο. Στο μουνί, στο κώλο, στο στόμα αρκεί που είναι μέσα στο ζεστό. Απλά είδα, ότι είσαι on-line και έλεγα πόσο γρήγορα να απαντήσεις. Άλλα ξανά τονίζω μη το παρεξηγάς.
Και κάποτε διάβαζα από σένα, που στο κώλο βιολογικά δεν γίνετε ή δεν το κατάλαβα καλά.(τι σημαινει "λιγο αντιλογεις"?)
Μάλλον εννοούσες ανδρικό κώλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν παρεξηγηθηκα απλα δεν καταλαβα.

πχ για το θεμα κωλος.

το τελειως φυσιολογικο σεξ είναι μουνι με πουτσα, ετσι είναι σχεδιασμένα, τωρα στο κρεβατι κανεις και πολλα αλλα για διασκεδαση και ευχαριστηση.

βιολογικα να το θεσω παλι, το στοματικο είναι πολύ πιο παραφυση από το πρωκτικο διοτι το στομα παντα ηταν είσοδος για φαϊ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΠΡΙΝ 185 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΡΠΕΤΑ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ, όπως συμβαινει μεχρι σημερα για αμφιβια,ερπετα,πτηνα,
ιατρικα όμως ο κωλος φιλοξενει πολλα περισσοτερα μικροβια από το στομα και είναι πολύ πιο επικινδυνη τακτικη για αρρωστια και από το στομα (Χ100 για το aids) και από το μουνι (Χ10).

αν σκέφτεσαι με την λογικη για ασφαλεια πρεπει να κανεις μονο στοματικο από διεισδύσεις, είναι το πιο ασφαλες, μετα είναι το κολπικο , μετα τελευταιο και πιο επικινδυνο το πρωκτικο.

αν σκέφτεσαι με το ενστικτο, με την φυση, κανεις κολπικο και λιγοτερο πρωκτικο και ακομη λιγοτερο στοματικο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω είμαι βιτσιόζος πχ με το πρωκτικο και επιδιωκα παντα κωλαρακι,
δυστυχως καποιες φορες ειχα γκομενα που δεν το εδινε και υπεφερα.

ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑ-ΒΙΤΣΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ,

δεν κρυβομαι πισω από το δακτυλο μου σαν πολλους υποκριτες του σαητ, που λενε ότι γαμανε τον κωλο τους αλλα δεν είναι πουστιδες(βανορντεν, πικερ)

ή ακομη πιο πολλους που πανε με τρανς, κροσσντρεσσερ και λενε ότι επειδή είναι μονο ενεργητικοι , δεν είναι ομοφυλοφιλοι-γκεη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
είναι σαν βαζω εγω ερωτημα,

τρωω ένα κιλο παγωτο στην καθισια, θεωρούμαι λαίμαργος?

φυσικα και θεωρούμαι, αυτος είναι ο ορισμος του λαιμαργου, αυτος που τρωει ποσοτητες (ανεξάρτητα αν είναι γλυκα, αλμυρα, ξυνα, παγωτα, λουκανικα, μπαμιες…)

ετσι και φυσικα αφου κανουν σεξ με βιολογικα αντρα, είναι σαφεστατα ομοφυλοφιλοι (οσο και αν δεν τους αρεσει η λεξη) το ότι δεν κανουν παθητικο σεξ ή μοιαζει με γυναικα εξωτερικα δεν εχει σημασια, αφου ξερεις ότι είναι αν δεν σε χαλαει αλλα συνεχιζει να σε φτιαχνει ομοφυλοφιλια λεγεται. εμενα με φταιχνει η γυναικεια εμφανιση(ετεροφυλοφιλια) και με χαλαει η γνωση ότι δεν είναι κανονικη-βιολογικα γυναικα(επισης ετεροφυλοφιλη συμπεριφορά).
το ότι ξερω καποιες ή τους κανω κοπλιμεντα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ. και μια γυναικα κριτης που βαθμολογει μια άλλη γυναικα με πανω από 5 στα καλλιστεία, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
εγω είμαι βιτσιόζος πχ με το πρωκτικο και επιδιωκα παντα κωλαρακι,
δυστυχως καποιες φορες ειχα γκομενα που δεν το εδινε και υπεφερα.

ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑ-ΒΙΤΣΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ,

δεν κρυβομαι πισω από το δακτυλο μου σαν πολλους υποκριτες του σαητ, που λενε ότι γαμανε τον κωλο τους αλλα δεν είναι πουστιδες(βανορντεν, πικερ)

ή ακομη πιο πολλους που πανε με τρανς, κροσσντρεσσερ και λενε ότι επειδή είναι μονο ενεργητικοι , δεν είναι ομοφυλοφιλοι-γκεη.

Όταν σε διαβάζω, νομίζω ότι που να έρθω Ελλάδα, πρέπει να βρεθούμε, έχεις πολλές γνώσεις. Μία ερώτηση ακόμη. Όταν έκανα εκπαίδευση στο Ισραήλ, ο εκπαιδευτής μας, μας πληροφόρησε, όταν θέλουμε να επιβιώσουμε στο τόπο που κάποια στιγμή δεν έχουμε φαγητό, να τρώμε το σπέρμα μας, ότι έχει πολλές βιταμίνες και άλλα βιολογικά, που να μας δώσουν λίγες ώρες παραπάνω. Μία φορά το δοκίμασα, άλλα δεν κατάλαβα τίποτε.

:think: :think:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Όταν σε διαβάζω, νομίζω ότι που να έρθω Ελλάδα, πρέπει να βρεθούμε, έχεις πολλές γνώσεις. Μία ερώτηση ακόμη. Όταν έκανα εκπαίδευση στο Ισραήλ, ο εκπαιδευτής μας, μας πληροφόρησε, όταν θέλουμε να επιβιώσουμε στο τόπο που κάποια στιγμή δεν έχουμε φαγητό, να τρώμε το σπέρμα μας, ότι έχει πολλές βιταμίνες και άλλα βιολογικά, που να μας δώσουν λίγες ώρες παραπάνω. Μία φορά το δοκίμασα, άλλα δεν κατάλαβα τίποτε.

Ελα τυπε ο Νικ τρωει χυσια καθημερινα γι αυτο ειναι 200 κιλα αηδια..... :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

το σπερμα που βγαζεις εσυ, πχ 4 γραμμαρια για να το φτιαξεις ξοδευεις τουλάχιστον 14 γραμμαρια από θρεπτικα, οποτε δεν συμφερει να τραβας μαλακια για να τρεφεσαι, ζημειωμενος βγαινεις.

μια γκομενα που θα είναι μαζι σου ναι αυτή κερδισμενη θα βγει αν σε ρουφαει και στα καταπινει.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
είναι σαν βαζω εγω ερωτημα,

τρωω ένα κιλο παγωτο στην καθισια, θεωρούμαι λαίμαργος?

φυσικα και θεωρούμαι, αυτος είναι ο ορισμος του λαιμαργου, αυτος που τρωει ποσοτητες (ανεξάρτητα αν είναι γλυκα, αλμυρα, ξυνα, παγωτα, λουκανικα, μπαμιες…)

ετσι και φυσικα αφου κανουν σεξ με βιολογικα αντρα, είναι σαφεστατα ομοφυλοφιλοι (οσο και αν δεν τους αρεσει η λεξη) το ότι δεν κανουν παθητικο σεξ ή μοιαζει με γυναικα εξωτερικα δεν εχει σημασια, αφου ξερεις ότι είναι αν δεν σε χαλαει αλλα συνεχιζει να σε φτιαχνει ομοφυλοφιλια λεγεται. εμενα με φταιχνει η γυναικεια εμφανιση(ετεροφυλοφιλια) και με χαλαει η γνωση ότι δεν είναι κανονικη-βιολογικα γυναικα(επισης ετεροφυλοφιλη συμπεριφορά).
το ότι ξερω καποιες ή τους κανω κοπλιμεντα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ. και μια γυναικα κριτης που βαθμολογει μια άλλη γυναικα με πανω από 5 στα καλλιστεία, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ

Και μάλιστα, εάν θέλεις και μπορείς, η γνώμη σου για τρανς που είναι post-op, δηλαδή έχει τεχνητό μουνί. Ξέρεις, ότι σήμερα η τεχνολογία προχώρησε τόσο, που υπάρχει κατάσταση – εκτός τα συγκεκριμένα, που κάποτε ανάφερες – που δεν έχεις περίπτωση να το καταλάβεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ελα τυπε ο Νικ τρωει χυσια καθημερινα γι αυτο ειναι 200 κιλα αηδια..... :S :S :S
109 είμαι και παρολα αυτά με εχουν γλυψει 39 γυναικες χωρις να είναι επαγγελματιες, οποτε μαλλον δεν είμαι τοσο αηδιαστικος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και μάλιστα, εάν θέλεις και μπορείς, η γνώμη σου για τρανς που είναι post-op, δηλαδή έχει τεχνητό μουνί. Ξέρεις, ότι σήμερα η τεχνολογία προχώρησε τόσο, που υπάρχει κατάσταση – εκτός τα συγκεκριμένα, που κάποτε ανάφερες – που δεν έχεις περίπτωση να το καταλάβεις.
το εχω ξαναπει, ειτε με εγχειριση ειτε με ορμονες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΘΗΛΥΚΟ. σε αλλα ειδη πχ καποια ψαρια γινεται, σε μας όχι ακομη.

οποτε και η χειρουργημενη εφόσον το γνωρίζεις ότι πας με ατομο που είναι αντρας απλα με εξωτ3ρικη εμφανιση γυναικας ομοφυλόφιλος εισαι.

αν δεν το καταλαβες τοτε εισαι ετεροφυλόφιλος.

δικαιολογιες τυπου το υποψιαστηκα αλλα πηγα δεν ισχυουν, ένας ετεροφυλόφιλος αν υποψιαστεί ότι εχει να κανει με αντρα χαλιεται και δεν παει

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
το εχω ξαναπει, ειτε με εγχειριση ειτε με ορμονες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΘΗΛΥΚΟ. σε αλλα ειδη πχ καποια ψαρια γινεται, σε μας όχι ακομη.

οποτε και η χειρουργημενη εφόσον το γνωρίζεις ότι πας με ατομο που είναι αντρας απλα με εξωτ3ρικη εμφανιση γυναικας ομοφυλόφιλος εισαι.

αν δεν το καταλαβες τοτε εισαι ετεροφυλόφιλος.

δικαιολογιες τυπου το υποψιαστηκα αλλα πηγα δεν ισχυουν, ένας ετεροφυλόφιλος αν υποψιαστεί ότι εχει να κανει με αντρα χαλιεται και δεν παει

το εχω ξαναπει, ειτε με εγχειριση ειτε με ορμονες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΘΗΛΥΚΟ.
Συμφωνω
Πήγα μία φορά με μία γκόμενα, πανέμορφη, θηλυκή, όλα άψογα, μετά με φως της ημέρας είδα το μουνί της και παραξενεύθηκα και αυτή το δικαιολογήθηκε, ότι οι γονείς έκαναν κακοποίηση γενετικού οργάνου της. Μετά, που διαβάζω τα δικά σου πήρα μία ευλογημένη υποψία, άλλα δεν ξέρω, ειλικρινά είμαι μοιρασμένος ψυχολογικά σε αυτή τόσο πολύ που δεν μπορώ να αποφασίσω, δεν θέλω να την αδικήσω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αμα εχει περιοδο γυναικα θα είναι,

αμα βρίσκεστε κανα 2μηνο και δεν δεις αιματα σε σερβιέτες...

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Πιστεύω ότι όποιος πάει με τραβέλια,είναι λίγο κρυπτοομοφυλοφιλος. Ή αλλιώς ,λίγο gay σε λανθάνουσα μορφή.  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom