Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Έτσι ακριβως...ολα τα ξέρετε εσείς  :S

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Ειδικά αυτή η κουκλίτσα η Άννα Μαρία τι το θέλει το σκαμπό; :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ισως να έχω κάνει λάθος άλλα και στο romeo κάνα μήνα με είχες στο περίμενε και ναι τωρα σε λίγες μέρες, και θα δούμε και μετά άφαντη. Πάντως δεν υποτιμάω τα crossakia αν νόμιζες κάτι τέτοιο ίσα ίσα που μερικά κάνουν καλύτεροο sex απο πολλές γυναίκες.
Λάθος, όλες οι κρος κάνουν καλύτερο σεξ από τις ξυναίκες!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Δεν περιγράφω άλλο. Αλίμονο να θεωρούσαμε πούστη ένα που μεταμφιέζεται σε γυναίκα και πολλές φορές κόβει και τα παπάρια του για να τον γαμήσουν. Πούστης ήταν η Χειλουδάκη; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

"Πουστης" ειναι μια βρισιά.
Βρισιά!

Δεν ειναι καποια αποδοση μια σεξουαλικης διαταραχης, ή επιλογής (οπως κι αν θελει να το αναφερει καποιος). δεν ειναι ορος για συζητηση με επιστημονικο, κοινωνικο ή ιατρικό χαρακτηρα. Ειναι ορος της ελληνικης γλώσσας για να ΜΕΙΩΣΕΙ 1) σεξ προτιμησεις 2) πρακτικες και συμπεριφορας cheating πχ σε επιτραπεζιο, σε χρηματικες συναλλαγες κλπ κλπ

Ειναι ενας χαρακτηρισμος προς εναν ανθρωπο ο οποίος (χαρακτηρισμος), ειναι ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟΣ.
και εξηγουμαι:

Εαν στον δρομο συναντηθουμε και σε πω ΠΟΥΣΤΗ, μπορεις να κανεις μηνυση για εξυβριση, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ εαν βεβαιως βεβαιως αποδειξεις οτι πραγματι σε αποκαλεσα και μαλιστα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τις σεξ προτιμησεις σου (δηλ. ακομα και αφου εισαι ομοφυλοφιλος)

Τωρα επι της ερωτησης του θρεντ, αποψις μου :

"Οχι,  Όποιος πάει με τραβεστί, δεν θεωρείται κατ'αναγκη gay"

Οπως ακριβως ΟΠΟΙΟΣ δεν εχει παει ποτε του με Τραβεστι δεν θεωρείται κατ' αναγκη straight.

Η ερωτηση του θρεντ συμβαλει σε μια δυαδικη σκοπιά του πραγματος (binary), για ενα θεμα ομως που εχει μια συνεχη αναλογικοτητα και ΔΕΝ αποδιδεται ποτέ σωστά μ την αναγωγη του σε 0 ή 1, δηλ σε gay ή straight. Απλη γνωση της Κοινωνιολογιας και Ψυχολογιας, και οπως χαρακτηριστικα θα ανεφερε ο Holmes "elementary Dr Watson"

Εαν καποιος δεν το καταλαβαινει στην Κονωνιολογικη του υποσταση σας εχω και ενα πιο απτό παραδειγμα:
Ειναι το ιδιο σαν την ράμπα του γκαραζ σου, απο την συνεχη της και φυσιολογικη κλιση, να πιασεις και να την κανεις με 2 σκαλοπατια και προσπαθησεις (ανεπιτυχως βεβαιως!) να περασεις το αυτοκινητο σου απο εκει. Απλα ΔΕΝ θα μπορεσει να βγει ουτε να μπει ΠΟΤΈ αυτοκινητο εκει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
"Πουστης" ειναι μια βρισιά.
Βρισιά!

Δεν ειναι καποια αποδοση μια σεξουαλικης διαταραχης, ή επιλογής (οπως κι αν θελει να το αναφερει καποιος). δεν ειναι ορος για συζητηση με επιστημονικο, κοινωνικο ή ιατρικό χαρακτηρα. Ειναι ορος της ελληνικης γλώσσας για να ΜΕΙΩΣΕΙ 1) σεξ προτιμησεις 2) πρακτικες και συμπεριφορας cheating πχ σε επιτραπεζιο, σε χρηματικες συναλλαγες κλπ κλπ

Ειναι ενας χαρακτηρισμος προς εναν ανθρωπο ο οποίος (χαρακτηρισμος), ειναι ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟΣ.
και εξηγουμαι:

Εαν στον δρομο συναντηθουμε και σε πω ΠΟΥΣΤΗ, μπορεις να κανεις μηνυση για εξυβριση, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ εαν βεβαιως βεβαιως αποδειξεις οτι πραγματι σε αποκαλεσα και μαλιστα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τις σεξ προτιμησεις σου (δηλ. ακομα και αφου εισαι ομοφυλοφιλος)

Τωρα επι της ερωτησης του θρεντ, αποψις μου :

"Οχι,  Όποιος πάει με τραβεστί, δεν θεωρείται κατ'αναγκη gay"

Οπως ακριβως ΟΠΟΙΟΣ δεν εχει παει ποτε του με Τραβεστι δεν θεωρείται κατ' αναγκη straight.

Η ερωτηση του θρεντ συμβαλει σε μια δυαδικη σκοπιά του πραγματος (binary), για ενα θεμα ομως που εχει μια συνεχη αναλογικοτητα και ΔΕΝ αποδιδεται ποτέ σωστά μ την αναγωγη του σε 0 ή 1, δηλ σε gay ή straight. Απλη γνωση της Κοινωνιολογιας και Ψυχολογιας, και οπως χαρακτηριστικα θα ανεφερε ο Holmes "elementary Dr Watson"

Εαν καποιος δεν το καταλαβαινει στην Κονωνιολογικη του υποσταση σας εχω και ενα πιο απτό παραδειγμα:
Ειναι το ιδιο σαν την ράμπα του γκαραζ σου, απο την συνεχη της και φυσιολογικη κλιση, να πιασεις και να την κανεις με 2 σκαλοπατια και προσπαθησεις (ανεπιτυχως βεβαιως!) να περασεις το αυτοκινητο σου απο εκει. Απλα ΔΕΝ θα μπορεσει να βγει ουτε να μπει ΠΟΤΈ αυτοκινητο εκει.
η επιστημη και τα λεξικα λενε τα αντίθετα από αυτά που λενε ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, οι πολιτικαλ κορεκτ που κυβερνάνε.

ρωτα την θεια σου στο χωριο,
ανοιξε κανενα λεξικο,
και ανοιξε και κανενα επιστημονικο βιβλιο, βιολογιας, ιατρικης

και ασε τα κοινωνικα φυλα, τον σεβασμο στην  ιδιαιτεροτητα, τις 1002 διαφορετικες σεξουαλικες προτιμησεις και τους αλλους αντιεπιστημονικους νεωτερισμούς. αραγε γιατι δεν συμφωνουν οι κοινωνιολογοι και οι ψυχολογοι του ιραν και της αιγυπτου με αυτά που ακους στην γαλλικη και την σουηδικη τηλεοραση? ενώ ΟΛΟΙ οι γιατροι, βιολογοι, χημικοι κλπ επιστήμονες συμφωνουν, οι τρανς είναι ομοφυλοφιλοι αντρες  και οποιος αντρας κανει σεξ μαζι τους επισης. το ότι νομικα και κοινωνικα για να τους κανουμε την ζωη πιο ευκολη δινουμε πχ ταυτότητες σε καποιους δεν σημαινει ότι αλλαξε τοσο η φυση τους, δεν καταγράφονται ως αγελαδες τα βοδια, αλλα ως ευχουχισμενοι ταυροι, σε αλλα ειδη πχ ψαρια οντως με ορμονες αλλαζει πλήρως το φυλο, κανουν πχ ωαρια-αυγα και τελικα γεννανε κιολας. ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, όταν και αν το κατορθώσουμε μπορούμε να συζητάμε τοτε. αλλαζοντας την εξωτερικη εμφανιση ενός ομοφυλοφιλου αντρα ΔΕΝ μεταμορφώνεται σε γυναικα ετεροφυλοφιλη, για να θεωρείται οποιος παει μαζι της ετεροφυλόφιλος αντρας.

1+1=2
εχεις χρωμόσωμα Υ και πας με άλλο ατομο που εχει χρωμόσωμα Υ, εισαι ομοφυλοφιλος, γκεη, πουστης, αδερφη.

το ότι καποιες από αυτές τις λεξεις είναι ΚΑΙ βρισιες είναι άλλο θεμα, αμα με πεις κοντο ή χοντρο για να με προσβαλεις επειδή είμαι κοντος και χοντρος ναι είναι κακη συμπεριφορά και μπορω να σε παω στο δικαστηριο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ.

αν ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ λεει το ερωτημα όχι αν είναι αξιο μηνυσης, ναι θεωρείται και είναι γκεη. αφου κανει ομοφυλοφιλικο σεξ με άλλο ομοφυλοφιλο ατομο τι άλλο θα μπορουσε να θεωρείται?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Φυσιολογικός θεωρείται, αλλά όχι straight.

Π

Dark_universe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να πω πολλά και να σχολιάσω άλλα τόσα... μιάς και η συζήτηση σας αυτή πήρε άλλες διαστάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κάποιος είναι απόλυτος και να δηλώνει ότι γνωρίζει τα πάντα επί του θέματος, τότε το ποιο πιθανόν είναι υπό την επήρεια του φαινόμενου ονόματι Ντάνινγκ-Κρούγκερ (Dunning–Kruger effect) google it. Ένα αυτό, πάει τελείωσε…

Μόνο ερωτήσεις προβληματισμού θα παραθέσω…

Τα βιβλία μέχρι τον Αύγουστο του 2006 έλεγαν ότι ο Πλούτωνας είναι πλανήτης τώρα δεν είναι…Οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια πίστευαν ότι η γη είναι επίπεδη και τώρα είσαι απλά ηλίθιος να πιστεύεις κάτι τέτοιο… Δηλαδή αν στο μέλλον αλλάξουν τα βιβλία και λένε ότι το φίλο δεν ορίζεται μόνο από τα χρωμοσώματα αλλά και από αλλά κομμάτια του γονιδιώματος, τότε τι γίνεται; (Δεν ισχυρίζομαι ότι θα γίνει κάτι τέτοιο… αλλά ούτε ότι δεν θα γίνει). Και ναι πουθενά στην φύση δεν υπάρχει το απόλυτο μαύρο και το απόλυτο λευκό όταν έχεις την δυνατότητα τεχνολογικά και νοητικά να το ψάξεις.

Να πιάσω το θέμα της θρησκείας, σχετικά με το τι ορίζεται στα βιβλία, τι γίνετε στην πραγματικότητα, και πόσο αυτά αλλάζουν ελαστικά ανάλογα με την εποχή που ζούμε; Δεν θα βγούμε από μέσα. Εννοώ η λογική του «έκανες αυτό…; Τότε είσαι τέτοιος, η δεν είσαι τέτοιος… κάθετα και απόλυτα επειδή το λέει η … «βίβλος» και η κάθε βίβλος εν δυνάμει γραμμένη από ανθρώπινο χέρι.
Ναι… οι άνθρωποι έγραψαν τα βιβλία και δημιουργήσαν τις επιστήμες αλλά πότε δεν μένει κάτι ως στατικό… είναι μια δυναμική διαδικασία που αλλάζει συνεχώς και εξελίσσεται. (προς το καλό ή το κακό; Είμαι πολύ λίγος για να το κρίνω)

Σε μερικά χρόνια από σήμερα μπορεί να γίνεται ακριβώς η ίδια συζήτηση για το αν είναι η όχι κάποιος κάτι που ορίζει κάτι άλλο, επειδή γουστάρει να κάνει sex με ανδροειδές, ρομπότ, τεχνητή νοημοσύνης ή εξωγήινους που μοιάζουν με άνθρωπο, αλλά δεν είναι… ;;;
Για να μην πω πολλά… και το κουράσω περισσότερο…

Πολύ σωστά τα λες φίλε «nik1410», όλα όσα λες βασίζονται στην ξερή λογική … θα ήθελα μόνο να σε ρωτήσω … εάν πηδούσες ένα απολύτως βιολογικότατο μουνί σαν κι αυτό … τότε πραγματικά πιστεύεις ότι θα συνεχίσεις να θεωρείσαι straight...;

Υ.Γ.: Δεν έχω κάνει το οτιδήποτε με trans, δεν γνωρίζω αν θε κάνω ποτέ. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι μία σεξουλιάρα trans μπορεί να με καυλώσει και ας έχει ή είχε πούτσο. Γιατί είμαι προγραμματισμένος να καυλώνω όταν βλέπω ένα sexy θηλυκό …είναι στην φύση μου… τι να κάνω… και ομολογούμενος θα νιώθω την ανάγκη να την πηδήξω … Ά και επαναλαμβάνω τα λεγόμενα των προλαλήσαντων … άλλο ανωμαλία και φετίχ…και άλλο να είναι κάποιος ομοσεξουαλικός, δηλαδή να θέλει, να γουστάρει, να φτιαχτεί και να αγαπήσει ένα άτομο πού έχει τα χαρακτηριστικά που ορίζουν το φύλο το οποίο ο ίδιος εκπροσωπεί.

Δεν ξέρω τα πάντα γύρω από βιολογία, ψυχολογία, νομική, κοινωνιολογία και οοοοτι άλλο μπορεί να συσχετιστεί ή ακόμη να εφευρεθεί, δεν είμαι ειδικός… "Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Φυσιολογικός θεωρείται, αλλά όχι straight.

Π
Νταξ φυσιολογικός δε θεωρείτε
Φυσιολογικός ΗσΕ άμα πας με γεννηθέντα γυναίκα
Ίσα ίσα θεώρησε στρεητ γιατί καβλονης με γιναικηα εμφάνηση αλλά όχι φυσιολογικός
ΗσΕ ανώμαλος στρεητ

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Και μερακλής επισης

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Δεν περιγράφω άλλο. Αλίμονο να θεωρούσαμε πούστη ένα που μεταμφιέζεται σε γυναίκα και πολλές φορές κόβει και τα παπάρια του για να τον γαμήσουν. Πούστης ήταν η Χειλουδάκη; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
πουσταρα ευνουχισμενη ειναι ο χειλουδακης
τι να κανουμε ρε φιλε τα πραγματα ειναι απλα
οποιος παει με αλλον αντρα (ειτε ειναι ενεργητικος ειτε παθητικος ειτε ο αλλος εχει βαλει ψευτικα βυζια και εχει κοψει τον πουτσο του
ειτει ειτε...) ειναι καραπουσταρας

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
επίσης αν τον φας και δε σου αρέσει, θεωρείται η επιβεβαίωση ότι είσαι straight, σωστά;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
η επιστημη και τα λεξικα λενε τα αντίθετα από αυτά που λενε ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, οι πολιτικαλ κορεκτ που κυβερνάνε.

ρωτα την θεια σου στο χωριο,
ανοιξε κανενα λεξικο,
και ανοιξε και κανενα επιστημονικο βιβλιο, βιολογιας, ιατρικης

και ασε τα κοινωνικα φυλα, τον σεβασμο στην  ιδιαιτεροτητα, τις 1002 διαφορετικες σεξουαλικες προτιμησεις και τους αλλους αντιεπιστημονικους νεωτερισμούς. αραγε γιατι δεν συμφωνουν οι κοινωνιολογοι και οι ψυχολογοι του ιραν και της αιγυπτου με αυτά που ακους στην γαλλικη και την σουηδικη τηλεοραση? ενώ ΟΛΟΙ οι γιατροι, βιολογοι, χημικοι κλπ επιστήμονες συμφωνουν, οι τρανς είναι ομοφυλοφιλοι αντρες  και οποιος αντρας κανει σεξ μαζι τους επισης. το ότι νομικα και κοινωνικα για να τους κανουμε την ζωη πιο ευκολη δινουμε πχ ταυτότητες σε καποιους δεν σημαινει ότι αλλαξε τοσο η φυση τους, δεν καταγράφονται ως αγελαδες τα βοδια, αλλα ως ευχουχισμενοι ταυροι, σε αλλα ειδη πχ ψαρια οντως με ορμονες αλλαζει πλήρως το φυλο, κανουν πχ ωαρια-αυγα και τελικα γεννανε κιολας. ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, όταν και αν το κατορθώσουμε μπορούμε να συζητάμε τοτε. αλλαζοντας την εξωτερικη εμφανιση ενός ομοφυλοφιλου αντρα ΔΕΝ μεταμορφώνεται σε γυναικα ετεροφυλοφιλη, για να θεωρείται οποιος παει μαζι της ετεροφυλόφιλος αντρας.

1+1=2
εχεις χρωμόσωμα Υ και πας με άλλο ατομο που εχει χρωμόσωμα Υ, εισαι ομοφυλοφιλος, γκεη, πουστης, αδερφη.

το ότι καποιες από αυτές τις λεξεις είναι ΚΑΙ βρισιες είναι άλλο θεμα, αμα με πεις κοντο ή χοντρο για να με προσβαλεις επειδή είμαι κοντος και χοντρος ναι είναι κακη συμπεριφορά και μπορω να σε παω στο δικαστηριο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ.

αν ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ λεει το ερωτημα όχι αν είναι αξιο μηνυσης, ναι θεωρείται και είναι γκεη. αφου κανει ομοφυλοφιλικο σεξ με άλλο ομοφυλοφιλο ατομο τι άλλο θα μπορουσε να θεωρείται?
ρε τραβελοπουστα,που εκανες εικονικο γαμο για λιγο καιρο,ξερεις ολους τους τραβελους της Θεσσαλονικης απ'εξω και ανακατωτα,ξερεις που και τι ωρα δουλευουν και πως τους λενε,ΤΙ ΜΙΛΑΣ????
εισαι πουστης με πατεντα,βουλωσε το
βρες εναν πακιστανο να κανετε συμφωνο συμβιωσης να ηρεμησεις

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
πουτσες μπλεε ολε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε τραβελοπουστα,που εκανες εικονικο γαμο για λιγο καιρο,ξερεις ολους τους τραβελους της Θεσσαλονικης απ'εξω και ανακατωτα,ξερεις που και τι ωρα δουλευουν και πως τους λενε,ΤΙ ΜΙΛΑΣ????
εισαι πουστης με πατεντα,βουλωσε το
βρες εναν πακιστανο να κανετε συμφωνο συμβιωσης να ηρεμησεις
δεν είμαι πουστης παω μονο με γυναικες,

πουστια είναι να λες ψεματα για αλλους όπως κανεις εσυ τωρα πουσταρα.

τις μισες τρανς ξερω όχι ολες, πουστοτρολ.

ουτε εικονικο γαμο εκανα , κάθε μερα γαμαγα την γυναικα μου. πουστοτρολ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom