Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
και ο σαρτζετακης τον τιτλο του προεδρου της ελληνικης δημοκρατιας παροτι ηταν πριν 30 χρονια και ο Πυρρος Δημας τον τιτλο του χρυσου ολυμπιονικη. ΑΜΑ ΘΕΣ τον προσφωνεις πρωην, αμα θες δεν τον προσφανεις πρωην και κανεις δεν μπορει να σου πει τιποτα.

κανεις δεν θα σου πει ότι μιλας λαθος αν πεις ο αυτοκρατορας παλαιολογος αντι ο τεως αυτοκρατορας παλαιολογος (που στην πραξη ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λεει πρωην αυτοκρατορας ή πρωην βυζαντινη αυτοκρατορια, όταν ηταν προσφατη η αλλαγη λεγαμε η πρωην  σοβιετικη ενωση ή ο πρωην γενικος γραμματεας γκορμπατσωφ, τωρα πια ολοι λεμε η σοβιετικη ενωση και ο γενικος γραμματεας γκορμπατσωφ, για να δειξουμε  με εμφαση ότι καταργηθηκε την λεγαμε πρωην παλια το 1990-1995, τωρα αυτή η εμφαση είναι περιττη).
Είναι εντελώς διαφορετικό κάνεις λάθος.
Χρησιμοποίησα  μόνο το σκεπτικό και τα γραφόμενά σου.
Αν ήσουν τόσο σχολαστικός στους όρους και τους ορισμούς όπως λες δεν θα έγραφες τα παραπάνω.
Προκειμένου να υποστηρίξεις μία θέση σου υιοθετείς χαλαρές ερμηνείες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.738
Πόντοι
3.656
τα τρανς δεν θεωρουνται πουστιδες απλος τραβελια

Δεν περιγράφω άλλο. Αλίμονο να θεωρούσαμε πούστη ένα που μεταμφιέζεται σε γυναίκα και πολλές φορές κόβει και τα παπάρια του για να τον γαμήσουν. Πούστης ήταν η Χειλουδάκη; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Ο άντρας δεν λογαριάζεται απο το αν του αρέσει να του γλύφουν τον κώλο ή όχι ... τον αληθινό Άντρα πρώτα απ όλα τον χαρακτηρίζουν η μπέσα,η αξιοπρέπεια,η γενναιοδωρία,η ειλικρίνεια,η προστατευτικοτητα που προσφέρει,η ευθύτητα, τα λίγα και καλά λόγια...τα άλλα όλα είναι να είχαμε να λέγαμε...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Ο άντρας δεν λογαριάζεται απο το αν του αρέσει να του γλύφουν τον κώλο ή όχι ... τον αληθινό Άντρα πρώτα απ όλα τον χαρακτηρίζουν η μπέσα,η αξιοπρέπεια,η γενναιοδωρία,η ειλικρίνεια,η προστατευτικοτητα που προσφέρει,η ευθύτητα, τα λίγα και καλά λόγια...τα άλλα όλα είναι να είχαμε να λέγαμε...

Που χαθηκες εσυ  :think:

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
τι κανεις geoman? μην μιλας πολύ μαζί μου γιατί θα αρχίσουν οι πολύ άντρες εδώ μεσα να σε κράζουν :)

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
το πιασαμε  το υπονοουμενο ... :2funny:

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
όχι, εσυ πηγες νομιζοντας ότι είναι γυναικα.
αν ξαναπας ναι εισαι γκεη γιατι πας εν γνωση σου με αντρα δεν σε απωθει η σκεψη του ομοφυλοφιλικου σεξ.

Πάλι καλά που μου το λες, γιατί αναρωτιόμουν μήπως ήμουν εξ αμελείας gay.

topmarried1977

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2014
Like
16
Πόντοι
0
Μάγκες εγω σπρώχνω crossakia οπου τα βρίσκω αλλά γυναίκες γουστάρω και άμα βρω καμία διαθέσιμη δεν ασχολούμαι με το τρίτο φύλλο καθόλου μέχρι να κοψω τα πάρε δώσε με το εκάστοτε θυληκό. Επίσης άμα με ρώταγες αν θέλω να εξαφανιστουν οι άνδρες ή οι γυναίκες απο τη γη θα σου πω οι άνδρες για να χορτάσω μουνί. Αν αυτο με κάνει gay ή bi ή ό,τι άλλο δεν με πειράζει. Στην τελική από το να την κάνω λάστιχο καλύτερα να σπρώχνω και ας είναι και crossaki.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Μάγκες εγω σπρώχνω crossakia οπου τα βρίσκω αλλά γυναίκες γουστάρω και άμα βρω καμία διαθέσιμη δεν ασχολούμαι με το τρίτο φύλλο καθόλου μέχρι να κοψω τα πάρε δώσε με το εκάστοτε θυληκό. Επίσης άμα με ρώταγες αν θέλω να εξαφανιστουν οι άνδρες ή οι γυναίκες απο τη γη θα σου πω οι άνδρες για να χορτάσω μουνί. Αν αυτο με κάνει gay ή bi ή ό,τι άλλο δεν με πειράζει. Στην τελική από το να την κάνω λάστιχο καλύτερα να σπρώχνω και ας είναι και crossaki.
πάσχεις απο υποβόσκουσα λανθάνουσα ομοφυλοφιλία...να το κοιτάξεις :S :S

topmarried1977

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2014
Like
16
Πόντοι
0
πάσχεις απο υποβόσκουσα λανθάνουσα ομοφυλοφιλία...να το κοιτάξεις :S :S
Οκ μπορεί ναι μπορεί και όχι, ανάλογα το πτυχίο ψυχολογίας σου και την θεωρητική σχολή που ακολουθείς. Αλλά μια και μιλαμε για θεωρίες, δεν έχω ακούσει από ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα ότι βγήκατε ραντεβού. Απλά το λέω γιατί κ σε άλλο site που σε έχω πετύχει τα ίδια κάνεις, οπότε άσε με εμένα να κάνω σεξ με cross και γυναίκες και να περνάω καλά κ κοίτα να κάνεις την θεωρία πράξη....

OP
OP
Mitsos_35

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Τον πιτερ βαν νορντεν τον γουσταρει η βικυ η πουτσοδυναμη

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Οκ μπορεί ναι μπορεί και όχι, ανάλογα το πτυχίο ψυχολογίας σου και την θεωρητική σχολή που ακολουθείς. Αλλά μια και μιλαμε για θεωρίες, δεν έχω ακούσει από ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα ότι βγήκατε ραντεβού. Απλά το λέω γιατί κ σε άλλο site που σε έχω πετύχει τα ίδια κάνεις, οπότε άσε με εμένα να κάνω σεξ με cross και γυναίκες και να περνάω καλά κ κοίτα να κάνεις την θεωρία πράξη....
κλωνακι ειναι ...

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Καταρχάς αυτό που σου είπα ήταν χιούμορ αλλά μάλλον οχι τόσο πετυχημένο...τώρα όσον αφορά με ποιόν έχω βγεί ή όχι να σου πω οτι δεν είμαι επαγγελματίας,δεν ζητάω χρήματα,δεν θέλω να γίνω γνωστή..μόνο να περνάω καλά..και γιαυτό δεν έχω λόγο, ούτε θέλω να διαφημίζομαι απο κανέναν.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Θέλει αγριάδες τύπε  :S

topmarried1977

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καταρχάς αυτό που σου είπα ήταν χιούμορ αλλά μάλλον οχι τόσο πετυχημένο...τώρα όσον αφορά με ποιόν έχω βγεί ή όχι να σου πω οτι δεν είμαι επαγγελματίας,δεν ζητάω χρήματα,δεν θέλω να γίνω γνωστή..μόνο να περνάω καλά..και γιαυτό δεν έχω λόγο, ούτε θέλω να διαφημίζομαι απο κανέναν.
Ισως να έχω κάνει λάθος άλλα και στο romeo κάνα μήνα με είχες στο περίμενε και ναι τωρα σε λίγες μέρες, και θα δούμε και μετά άφαντη. Πάντως δεν υποτιμάω τα crossakia αν νόμιζες κάτι τέτοιο ίσα ίσα που μερικά κάνουν καλύτεροο sex απο πολλές γυναίκες.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ισως να έχω κάνει λάθος άλλα και στο romeo κάνα μήνα με είχες στο περίμενε και ναι τωρα σε λίγες μέρες, και θα δούμε και μετά άφαντη. Πάντως δεν υποτιμάω τα crossakia αν νόμιζες κάτι τέτοιο ίσα ίσα που μερικά κάνουν καλύτεροο sex απο πολλές γυναίκες.
φοβαται  η μαρινα μας... φοβαται !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom