Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
O Νικ ο φιλος μας που σιχαινεται τους πουστηδες το ειχε παραπονο που οι πουστηδες της Σαλονικης δεν γινονται λειντι μποι για να τους γαμας... :effemine:
όχι για να τους γαμας ρε τρολ μπαχαλακια.

για να βλέπεις να μπαινει στην  πολυκατοικια σου η τζενη χειλουδακη αντι του μουτσινα.

βλέποντας την τζενη καυλωνεις από τα 10 χιλιόμετρα και πας καυλωμενος και γαμας την γυναικα σου, αμα βλέπεις κανεναν αξυριστο γκεη σου πεφτει.

είναι ο ιδιος ο λογος που προτιμάς εμφανισημη καλοστεκουμενη τσατσα από ασχημη γρια.

συν ότι οι γυναικες της γειτονιας αισθάνονται τον ανταγωνισμο και δινουν και κωλοαρακι. ξες τι μου λενε τσατσαδες στην θεσσαλονικη όταν ρωταω για κωλαρακι? "πηγαινε να γαμησεις κανενα πουστη" γιατι ξερουν ότι ο πουστης δεν θα με φτιαξει και δεν θα παω, δεν μου λενε πηγαινε γαμα καμμια ομορφη τραβελα, γιατι εκει ξερουν ότι ρισκαρουν οντως να χασουν πελατες, γιατι καποιοι είναι ομοφυλοφιλοι με προτιμήσεις σε τρανς και οντως θα πανε. να προτιμάς τελειως ανδρικη εμφανιση πουστη και να πηγαίνεις σε μπουρδελα για γυναικες πολύ πιο δυσκολο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Λειντιμποι φερανε στη Σαλονικα ή το εχεις ακομα παραπονο; :S :S :S
δεν φερανε, αφου ενδιαφέρεσαι αν ερθουν θα σε ειδοποιησω να σε περασουν ένα χερι.

πραγματικα κριμα να βλέπουμε στην πιατσα τοσες ανδροφατσες και να μην εχουν μεταναστευσει θηλυκοτατα λεηντιμποη να ανοιγει το ματι μας καλυτερα πηγαίνοντας στα μπουρδελα να γαμησουμε γυναικες.

Συνημμένα

• ladyboy.jpg
    ladyboy.jpg
    371,7 KB · Εμφανίσεις: 53
  • ladyboy2.jpg
    ladyboy2.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • lb3.jpg
    lb3.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • lb4.jpg
    lb4.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • lb5.jpg
    lb5.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 28

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
ΞΑΝΑ. Γιατί ένα άτομο που γαμάει την αρχιδοσακούλα ενός άντρα, ή τον κώλο ενός άλλου άντρα και βλέπει το καυλί του και τα αρχίδια του και συνεχίζει να γαμάει χωρίς να του πέσει, μέχρι να τελειώσει, δεν έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ομοφυλοφιλικές τάσεις. Από προσωπική εμπειρία, όχι δεν μου σηκώθηκε, αλλά κρύφτηκε. Αυτό θέλω να μου εξηγήσεις, πως το να μπορέσει να ολοκληρώσει αυτή τη φάση, δείχνει ένα στρέιτ άντρα 
Κοίτα, για να μην αγχώνεσαι υπάρχει ειδικό πουστόμετρο χωρίς να χρειαστεί να πας με ομόφυλό σου. Γράψε κάπου τις οδηγίες.  Λοιπόν, βάζεις κάποια γυναίκα να σου κάνει πίπα. Εσύ πρέπει να είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα σε κρεβάτι, έχοντας τη γυναίκα ανάμεσα στα πόδια σου και προς τα κάτω (όχι 69), οι πατούσες σου να ακουμπάνε στο κρεβάτι. Στο ελεύθερο χέρι βάζει η γυναίκα κάποιο λιπαντικό και αφού σου λιπάνει καλά και την κωλοτρυπίδα, σπρώχνει τον δείκτη της μέσα. Πιθανόν να νιώσεις ευχάριστα. Τώρα της ζητάς να βάλει και δεύτερο δάχτυλο. Αν έφτασες σε αυτό το επίπεδο.....  σου έχω δυσάρεστα νέα.....  είσαι πούστης  :2funny: Το έκανε ένας γνωστός μου από το χωριό (δεν τον ξέρεις), και από τότε χώρισε την Κανέλα και ζει ευτυχισμένος με τον Τάκη (ούτε αυτόν τον ξέρεις).  Ελπίζω να βοήθησα!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Έχεις να μου δώσεις άποψη Γιατρού ο οποίος να υποστηρίζει ότι οι τρανς άντρες είναι γυναίκες; Γιατί εγώ έχω άποψη γιατρού, η οποία υποστηρίζει το αντίθετο
τα βλέπεις πολύ απλά γιαυτό και το συμπέρασμα προσπαθείς να το βγάλεις απο τη βιολογία του τρανς όταν δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο παρά το πως δείχνει .  Και είναι λίγο πιο πολύπλοκο μπορεί να είσαι γκέι αν τ τρανς ειναι απο γυναικα σε άντρα . Όπως είπα πιο πάνω (το συναντάμε συχνά , υπάρχουν δύο διαφορετικές περιπτώσεις.. η πρώτη είναι  είσαι αντρας που έχει πάει με τρανς αλλαγής φυλου από αντρα σε γυναικά π έχει διατηρήσει τ πέος του σημαίνει ότι έχεις φετιχ με γυναίκες π έχουν πεος με βασική προυπόθεση  ότι είναι μια πετυχημένη transgender που δείχνει και φέρεται σε όλα σαν γυναίκα . Σε αυτήν την περίπτωση δεν είσαι γκει γιατί ο γκει έλκοντε από άντρες που δείχνουν σαν άντρες και φέρονται σαν αντρες  . Δεύτερη περίπτωση όταν η αλλαγή φύλου είναι από γυναίκα σε άντρα τότε είναι γκέι καθώς έλκετε από την αντρική εμφάνιση πριν καν ξέρει αν έχει αιδοίο) Είναι ο λόγος που ένας άντρας που πηγαίνει με τρανς άντρα σε γυναίκα θα αηδιάσει το ίδιο με εσένα με τ τριχωτό στήθος του βαγγέλη.               

Αν είχες Επιστημονική Άποψη που να στηρίζει τις θέσεις σου, θα την κατέθετες. Το τι νομίζει, το τι νιώθει, το τι πιστεύει ο καθένας μας είναι απολύτως άσχετο με την πραγματικότητα. Άλλοι ισχυρίζονται ότι τους έσωσε η ίδια η Παναγία από τρακάρισμα κι άλλοι ότι τους χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Αυταπατούνται. Όσες εγχειρίσεις κι αν κάνει ένας άντρας, όσες ορμόνες κι αν πάρει, όσες αποτριχώσεις,  όσο και να μεγαλώσει τα βυζιά του με σιλικόνες, όσες γυναικείες κολώνιες και να φορέσει, και πάλι ένας πούστης θα είναι, είτε έχει κόψει τα παπάρια του είτε όχι. Αν τα έχει κόψει, η αρχιδοσακούλα του δεν μετατράπηκε σε μουνί, μεταμφιέστηκε σε μουνί. Κι αν τα έχει κρατήσει, χαρά σε όποιον γουστάρει να τρακάρουν τα αρχίδια τους όσο γαμιούνται. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, κι αν δεν ήταν έτσι, δεν θα ήταν αναγκασμένοι να χαλάνε τεράστια ποσά, κόπο και χρόνο για να μεταμφιεστούν σε γυναίκες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Ρε μάγκες μήπως έχετε κάνα παιδικό τραύμα από κάποιον θείο ή γείτονα και σας έχει δημιουργήσει τέτοιο κόμπλεξ? Τι πρεμούρα είναι αυτή να αποδείξετε και να πείσετε για κάτι το οποίο όπως λέτε δεν έχετε καμία σχέση και σας είναι τελείως ξένο? Δεν γαμάτε που δεν γαμάτε, τραβάτε για ψάρεμα να ηρεμήσετε.

Ο τίτλος του νήματος είναι να πούμε τη γνώμη μας. Τη γράφουμε λοιπόν. Το ποιος έχει πρόβλημα με θείο ή γείτονα, είναι σαφές από την προσπάθεια να μας διώξει και να μην διαβάζει τις απόψεις μας, αφού του γκρεμίζουν την αυταπάτη

kostis344

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Ο τίτλος του νήματος είναι να πούμε τη γνώμη μας. Τη γράφουμε λοιπόν. Το ποιος έχει πρόβλημα με θείο ή γείτονα, είναι σαφές από την προσπάθεια να μας διώξει και να μην διαβάζει τις απόψεις μας, αφού του γκρεμίζουν την αυταπάτη

την άποψη σου την είπες και σεβαστή.
Μάθε όμως να δέχεσαι και την άποψη του άλλου για τα σχόλιά σου. ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Φίλε με τα περισσότερα συμφωνώ απολύτως. Ναι από αυτή την πλευρά έχεις δίκαιο. Και όσων αφοράει αλλαγές Νομοθεσίας. Και εγώ αναγνωρίζω μόνο δυο φύλα, παρά την σημερινή κατάσταση, που δεν μου αρέσει.
Αλλα …
Πάλι δεν καταλαβαίνεις. Οκ πιο λεπτομερώς. Πας στο κρεβάτι με ωραία γκόμενα που δεν δίνει ένα δείγμα για τρανς. Που πιάνεις το μουνι της δεν έχει κλειτορίδα κτλ.. Βάζεις το δάχτυλο σου μέσα της  και σε λίγο είναι υγρό. (Δηλαδή, εάν δεν είσαι γιατρός για να ελέγχεις το μύλο του Αδάμ και ξέρω εγώ τι άλλο, δεν έχεις περίπτωση να καταλάβεις.) Σου λέει (δικαιολογείται) για κακοποίηση γενετικών οργάνων λόγο θρησκείας. Δηλαδή οι γονείς. Όχι αυτή. Περιμένω την απόφαση. Να φεύγεις? Μάλλον όχι.

Αν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι ότι η ανάποδη αρχιδοασκούλα των τράνς, υγραίνεται όταν της βάλεις δάχτυλο, όπως το μουνί; αυτό ισχυρίζεσαι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
δεν φερανε, αφου ενδιαφέρεσαι αν ερθουν θα σε ειδοποιησω να σε περασουν ένα χερι.

πραγματικα κριμα να βλέπουμε στην πιατσα τοσες ανδροφατσες και να μην εχουν μεταναστευσει θηλυκοτατα λεηντιμποη να ανοιγει το ματι μας καλυτερα πηγαίνοντας στα μπουρδελα να γαμησουμε γυναικες.

Ειδες ποσο τυχερος εισαι τελικα που ζεις στη σημερινη εποχη και δεν επιτρεπεται κανενας να σε λεει παλιομπουστα; :S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Κοίτα, για να μην αγχώνεσαι υπάρχει ειδικό πουστόμετρο χωρίς να χρειαστεί να πας με ομόφυλό σου. Γράψε κάπου τις οδηγίες.  Λοιπόν, βάζεις κάποια γυναίκα να σου κάνει πίπα. Εσύ πρέπει να είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα σε κρεβάτι, έχοντας τη γυναίκα ανάμεσα στα πόδια σου και προς τα κάτω (όχι 69), οι πατούσες σου να ακουμπάνε στο κρεβάτι. Στο ελεύθερο χέρι βάζει η γυναίκα κάποιο λιπαντικό και αφού σου λιπάνει καλά και την κωλοτρυπίδα, σπρώχνει τον δείκτη της μέσα. Πιθανόν να νιώσεις ευχάριστα. Τώρα της ζητάς να βάλει και δεύτερο δάχτυλο. Αν έφτασες σε αυτό το επίπεδο.....  σου έχω δυσάρεστα νέα.....  είσαι πούστης  :2funny: Το έκανε ένας γνωστός μου από το χωριό (δεν τον ξέρεις), και από τότε χώρισε την Κανέλα και ζει ευτυχισμένος με τον Τάκη (ούτε αυτόν τον ξέρεις).  Ελπίζω να βοήθησα!

Έγραψα ..... ΞΑΝΑ. Γιατί ένα άτομο που γαμάει την αρχιδοσακούλα ενός άντρα, ή τον κώλο ενός άλλου άντρα και βλέπει το καυλί του και τα αρχίδια του και συνεχίζει να γαμάει χωρίς να του πέσει, μέχρι να τελειώσει, δεν έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ομοφυλοφιλικές τάσεις. Από προσωπική εμπειρία, όχι δεν μου σηκώθηκε, αλλά κρύφτηκε. Αυτό θέλω να μου εξηγήσεις, πως το να μπορέσει να ολοκληρώσει αυτή τη φάση, δείχνει ένα στρέιτ άντρα ...
Απάντησες όπως πιο πάνω. Αφού θεωρείς ότι όσα έγραψες απαντούν στην πιο πάνω ερώτηση, είσαι πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος. Όπως η Ελληνίδα Στρατιωτικός που ισχυρίστηκε πως όταν έπεσε το Ελικόπτερο κατέβηκε η Παναγία, την ξεκόλησε από το κάθισμα κι έτσι σώθηκε. Αλληλούια

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Πήγα (πήρα κούρσα) με τρεις τρανς από ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο, είμαι ομοφυλόφιλος??? Χάθηκα στη συζήτηση.  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
την άποψη σου την είπες και σεβαστή.
Μάθε όμως να δέχεσαι και την άποψη του άλλου για τα σχόλιά σου. ;)

Μα δεν προσπάθησα ναι διώξω κανένα από το νήμα. Έχω θέσει πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις του κατά πόσον είναι αληθινός ο ισχυρισμός ότι ένας άντρας που χρησιμοποιεί όλα τα όπλα της Επιστήμης (χειρουργεία, ορμόνες, αποτριχώσεις, αρώματα, προσθετικές στήθους κλπ) για να μεταμφιεστεί σε γυναίκα δεν δέχεται την Επιστημονική Αλήθεια ότι οι άντρες διαφέρουν τρομακτικά από τις γυναίκες και δεν μπορούν να μετατραπούν σε γυναίκες, ότι και να κάνουν. Να μεταμφιεστούν σε γυναίκες προσπαθούν, κάποιοι ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία.  Αν ήταν γυναίκες, δεν θα δαπανούσαν τόσο κόπο, χρόνο και χρήμα, για να γίνουν κάτι το ποίο έχει οποιαδήποτε γυναίκα χωρίς καμία προσπάθεια, από τη φύση της

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Πήγα (πήρα κούρσα) με τρεις τρανς από ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο, είμαι ομοφυλόφιλος??? Χάθηκα στη συζήτηση. 

Μήπως να μας απαντούσες αν η ανάποδη αρχιδοσακούλα των τρανς υγραίνεται όταν της βάζεις δάχτυλο;

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας αμα γαμαει καποιος τρανς με πεος και δεν τον γαμανε δεν ειναι γκει η πουστης , αν ομως παιρνει τσιμπουκι απο το τρανς και τον γαμαει το τρανς ειναι πουστης
λιπον πουστης και ομοφιλοφυλος δεν ειναι το ιδιο , ομοφιλοφυλος ειναι αυτος που πηγαινει με αντρες αλλα ειναι ενεργητικος μονο , πουστης ειναι αυτος που του γαμανε τον κωλο και ομοφιλος μαζι, τα τρανς δεν θεωρουνται πουστιδες απλος τραβελια και οχι οποιος γαμαει τρανς και δεν τον γαμανε δεν ειναι gay

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Για σας αμα γαμαει καποιος τρανς με πεος και δεν τον γαμανε δεν ειναι γκει η πουστης , αν ομως παιρνει τσιμπουκι απο το τρανς και τον γαμαει το τρανς ειναι πουστης
λιπον πουστης και ομοφιλοφυλος δεν ειναι το ιδιο , ομοφιλοφυλος ειναι αυτος που πηγαινει με αντρες αλλα ειναι ενεργητικος μονο , πουστης ειναι αυτος που του γαμανε τον κωλο και ομοφιλος μαζι, τα τρανς δεν θεωρουνται πουστιδες απλος τραβελια και οχι οποιος γαμαει τρανς και δεν τον γαμανε δεν ειναι gay

Δεν ξέρω, εάν το γράφω σωστά, τι πάει να πει κωλομπαρας

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Δεν ξέρω, εάν το γράφω σωστά, τι πάει να πει κωλομπαρας
κωλομπαρας ειναι αυτος που του αρεσει να γαμαει αντρικα κωλαρακια και μπινες αυτος που του αρεσει να του γαμανε τον κωλο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
φημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.

αντίθετα η νινα, η πιο ομορφη τρανς της πολης, σε καποιο ποστ τσατιστηκε που μονο της γυρας είμαι και δεν περναω ως πελατης, (σημειωτεον ότι στο θεμα της εγω ημουν ο πρωτος αντρας που αρχισα κουβεντα (με το λογαριασμο μπουρδελιωτης)με κοπλιμεντα για την ομορφια της και για να καταλαβει ότι με εχει δει τοτε της ειπα ότι "την εχω δει από πολύ κοντα", ε αυτό το "πολύ κοντα" οι τρομπες των αθηνων το εκαναν υπονοουμενο ότι δηθεν την δοκιμασα.

μεγας τραβελοπουστας και κρυφη ο νικ.
μη σας παραμυθιαζει.
επειδη ειναι κρυμμενος στην ντουλαπα του τοσα χρονια,βγαζει το κομπλεξ του σε καποιους απο εσας.
βγαλτο απο μεσα σου κυρια μου!
κρααααξεεεεεεε!
κρααααα κραααααααα
:heavymetalbig:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....
Shefucker ο Μπινες ειναι αυτος που τον Παιρνει και τον Δινει.....κατι σε Βi αλλα με Αρσενοκοιτες..
Καλα να περνατε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom