Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
μαλιστα δηλαδή νικησαν οι γκεη , περασαν τους νομους που ηθελαν και μας απαγορευουν να τους λεμε πουστιδες? κατι τετοιο?

ας είναι ετσι και τον γαλιλαιο τον καταδικασαν επειδή ελεγε την αληθεια για την γη

Κάπως έτσι, οδηγία ΕΕ. Είναι πάνω από το τοπικό δίκαιο άλλα κάτω από το Σύνταγμα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
μαλιστα δηλαδή νικησαν οι γκεη , περασαν τους νομους που ηθελαν και μας απαγορευουν να τους λεμε πουστιδες? κατι τετοιο?

ας είναι ετσι και τον γαλιλαιο τον καταδικασαν επειδή ελεγε την αληθεια για την γη

Και δεν χαιρεσαι ρε τυπε....ολη μερα ποισωγλεντη θα σε ανεβαζαν παλιομπουστα θα σε κατεβαζαν! :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
o ΠιπΑλεκος τυποι που εχει ανακουφισει countless ψωλες τραβελων δεν θα τοποθετηθει :think: :S :S :S

Δεν δυναται ο Πιπαλεκος τυπε...τον κοκκινησαν μπαμπεσικα την ωρα που ειχε του Βαγγελη τη ψωλη με τα αρχιδια μεσα στο στομα... :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ηρθαν οι ανωριμοι, φευγω, συνεχιστε με τον χαβαλέ, τα σοβαρα και τα επιστημονικα τα ειπα εγω ο πολύξερος μουαχαχαχα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
ηρθαν οι ανωριμοι, φευγω, συνεχιστε με τον χαβαλέ, τα σοβαρα και τα επιστημονικα τα ειπα εγω ο πολύξερος μουαχαχαχα

Λειντιμποι φερανε στη Σαλονικα ή το εχεις ακομα παραπονο; :S :S :S

kostis344

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Νομίζω, ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και εμείς δεν είμαστε εδώ για να τον κρίνουμε. Απλά συζητάμε, τίποτε άλλο. Αυτό ονομάζεται διάλογος. Πάρε π.χ. εμένα και τον νικ1410. Ενδιαφέρων από την πλευρά του με πολλά συμφωνώ απολύτως, άλλα με κάτι δεν μπορώ, λόγο ότι στην ουσία / νομική/ μετά μπορεί να έχει πρόβλημα, ότι κάποιος θα του κάνει μήνυση.

φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Και να λέει ότι θέλει. Δεν περιμένει κανείς απο το μπουρδέλα να βγουν έννοιες ,χαρακτηρισμοί και ορισμοί.
Απλά ήθελα να πω την άποψη μου πως συνήθως όταν κάποιος ασχολείται με κάτι τόσο σθεναρά και προσπαθώντας να τονίσει (χωρίς ποτέ να τον ρωτήσει κανείς) ότι είναι αντίθετος με αυτό, μάλλον κοροϊδεύει και εκφοβίζει τον εαυτό του ώστε να μην αναδυθούν οι βαθύτερες επιθυμίες του

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δεν δυναται ο Πιπαλεκος τυπε...τον κοκκινησαν μπαμπεσικα την ωρα που ειχε του Βαγγελη τη ψωλη με τα αρχιδια μεσα στο στομα... :S :S :S
σιγουρα δεν ηταν του Louigi τυπε,του Ιταλου τραβελου που αλληλογαμιοντασαν στην Σικινο :think: :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Και να λέει ότι θέλει. Δεν περιμένει κανείς απο το μπουρδέλα να βγουν έννοιες ,χαρακτηρισμοί και ορισμοί.
Απλά ήθελα να πω την άποψη μου πως συνήθως όταν κάποιος ασχολείται με κάτι τόσο σθεναρά και προσπαθώντας να τονίσει (χωρίς ποτέ να τον ρωτήσει κανείς) ότι είναι αντίθετος με αυτό, μάλλον κοροϊδεύει και εκφοβίζει τον εαυτό του ώστε να μην αναδυθούν οι βαθύτερες επιθυμίες του

Κοίτα, Κωστάκη, είμαστε μία ομάδα εδώ και όλα είναι θέμα διαλόγου. Εγώ είμαι εδώ τώρα μόνος μου και δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω, συζητώ μαζί σας. Γιατί όχι, που θα έχω δουλεία δεν θα είμαι εδώ.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε ο Luigi γυρισε Ιταλια κολυμπωντας για να μην πεθανει απο αφυδατωση....του ρουφηξε και το μεδουλι ο Πιπαλεκος. :S :S :S
προτιμησε να κανει τον διαπλου της Αδριατικης τυπε καλυμενος με γρασο απο να ειναι καλυμενος απο τα φλοκια του Πιπαλεκου :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
προτιμησε να κανει τον διαπλου της Αδριατικης τυπε καλυμενος με γρασο απο να ειναι καλυμενος απο τα φλοκια του Πιπαλεκου :S :S :S

Τυπε θα μας κατηγορουν παλι οτι γαμαμε τη συζητηση σε ενα τοσο σοβαρο θεμα για τον αν εισαι πουστης αν γαμιεσαι με αντρες που το παιζουν γυναικες... :-(

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• http___livedoor.blogimg.jp_girlsreport_imgs_d_a_da4244ca-s.jpg
    http___livedoor.blogimg.jp_girlsreport_imgs_d_a_da4244ca-s.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 39

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δεν είναι απολυτες ιδεες, είναι αυτό που περιγραφουν τα λεξικα.
δεν χρειαζεται να ασχοληθείς με ψυχιατρικη για να ξες τον ορισμο τι είναι ομοφυλόφιλος είναι πολύ απλο.

και ο κλεφτης που πιαστηκε μια φορα πριν σαραντα χρονια ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΛΕΦΤΗ, και ας ζει τιμια από τοτε. ο παναγιωτης φασουλας είναι πρωταθλητης ευρωπης, δεν επαψε να είναι επειδή πηραν το πανευρωπαικο αλλοι 100 στην θεση του μετα το 1987. μπορεις και τον αποκαλεις πρωταθλητη ευρωπης. δεν είναι μονο στα αρνητικα είναι και στα θετικα και στις ουδέτερες ιδιότητες. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ. λεει αυτος που κανει σεξ με το ιδιο φυλο και του αρεσει. η αλομα επειδή γερασε μπορει να μην εκανε σεξ 10 χρονια πριν πεθανει, θα σου εκανε μυνηση για δυσφημιση αμα την ελεγες πουστη???
Ο Κωνσταντίνος εξακολουθεί να έχει τον  τίτλο του βασιλιά των Ελλήνων  επειδή ήταν κάποτε βασιλιάς;  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο Κωνσταντίνος εξακολουθεί να έχει τον  τίτλο του βασιλιά των Ελλήνων  επειδή ήταν κάποτε βασιλιάς;  :S
και ο σαρτζετακης τον τιτλο του προεδρου της ελληνικης δημοκρατιας παροτι ηταν πριν 30 χρονια και ο Πυρρος Δημας τον τιτλο του χρυσου ολυμπιονικη. ΑΜΑ ΘΕΣ τον προσφωνεις πρωην, αμα θες δεν τον προσφανεις πρωην και κανεις δεν μπορει να σου πει τιποτα.

κανεις δεν θα σου πει ότι μιλας λαθος αν πεις ο αυτοκρατορας παλαιολογος αντι ο τεως αυτοκρατορας παλαιολογος (που στην πραξη ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λεει πρωην αυτοκρατορας ή πρωην βυζαντινη αυτοκρατορια, όταν ηταν προσφατη η αλλαγη λεγαμε η πρωην  σοβιετικη ενωση ή ο πρωην γενικος γραμματεας γκορμπατσωφ, τωρα πια ολοι λεμε η σοβιετικη ενωση και ο γενικος γραμματεας γκορμπατσωφ, για να δειξουμε  με εμφαση ότι καταργηθηκε την λεγαμε πρωην παλια το 1990-1995, τωρα αυτή η εμφαση είναι περιττη).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom