Νέα

Online αγοροπωλησίες (eBay κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 492
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Και εάν δεν το παραλάβουν το έγγραφο τι γίνεται; Ειναι υποχρεωμένΟΙ;

Τους απιειλείς ότι θα τους το στείλεις με δικαστικό επιμελητή. Τότε, ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένοι να το παραλάβουν.
Και τους απειλείς ότι θα πας να καταθέσεις τα λεφτά (για τον ΦΠΑ) στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Υπάρχουν τρόποι να τους ρίξεις πρέσσο, αλλά πρέπει να τους ξέρεις.
(Ή να τους γεννάς εκείνη τη στιγμή, και να ΜΗ λες μαλακίες).

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τους απιειλείς ότι θα τους το στείλεις με δικαστικό επιμελητή. Τότε, ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένοι να το παραλάβουν.
Και τους απειλείς ότι θα πας να καταθέσεις τα λεφτά (για τον ΦΠΑ) στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Για 80 ευρώ αξία λες να τσιμπήσουν οτι θα μπω σε αυτή την διαδικασία;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Για 80 ευρώ αξία λες να τσιμπήσουν οτι θα μπω σε αυτή την διαδικασία;
Με ρωτάς, σου απαντάω.
Ρώτησες για το έγγραφο, σου απάντησα.
Και χωρίς να με ρωτήσεις, σου είπα και για τα λεφτά (πως θα κατοχυρώσεις την πρόθεση σου να τα πληρώσεις).

Από κεί και πέρα, μπορείς να πας και να πλακώσεις το μαλάκα και στις μπουνιές, δικό σου είναι το δέμα, εσύ αποφασίζεις, όχι εγώ.
(Εγώ δε θα τό'κανα).

Άλλη απορία?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Με ρωτάς, σου απαντάω.
Ρώτησες για το έγγραφο, σου απάντησα.
Και χωρίς να με ρωτήσεις, σου είπα και για τα λεφτά (πως θα κατοχυρώσεις την πρόθεση σου να τα πληρώσεις).

Από κεί και πέρα, μπορείς να πας και να πλακώσεις το μαλάκα και στις μπουνιές, δικό σου είναι το δέμα, εσύ αποφασίζεις, όχι εγώ.
(Εγώ δε θα τό'κανα).

Άλλη απορία?
Οχι ευχαριστώ πάντως

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

55 ευρω μονος μου (φπα διατακτηκες κτλπ) 115 εαν το κανουν εκεινοι..!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τους πηρες τηλεφ?
εφυγες σφαιρα για Βενιζελος.... :orchestra:
Ναι τους πηρα και μου το ειπαν. Μου εκαναν τους δυσκολους ηθελαν να τους πω απο τι ειναι φτιαγμενο....!Οταν τσινισα μου λενε υπαρχει κ μια εκπτωσουλα χαχαχαχα λεω καλα στειλτε μου οδηγιες για να το βγαλω μονος μου...!Εδω και 1 ωρα δεν ελαβα τπτ. Φευγω σε λιγο για πανω. Ευκαιρια γιατι εχω και δουλεια στον γερακα..!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ναι τους πηρα και μου το ειπαν. Μου εκαναν τους δυσκολους ηθελαν να τους πω απο τι ειναι φτιαγμενο....!Οταν τσινισα μου λενε υπαρχει κ μια εκπτωσουλα χαχαχαχα λεω καλα στειλτε μου οδηγιες για να το βγαλω μονος μου...!Εδω και 1 ωρα δεν ελαβα τπτ. Φευγω σε λιγο για πανω. Ευκαιρια γιατι εχω και δουλεια στον γερακα..!
:thumbsup:

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
κανa site για να πουλησω κατι δισκακια εκτος απο ebay και discogs γνωριζει καποιος?

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
κανa site για να πουλησω κατι δισκακια εκτος απο ebay και discogs γνωριζει καποιος?

musicstack.com
vvinyl,com

πιο παλια αλλα δεν εγινε κατι οιθ πολλοι εκει μεσα τα θελουν τσαμπα

εαν δεν ειναι σε αριστη κατασταση - κατα προτιμηση σφραγισμενα - ή καποια εξαιρετικα σπανια εκδοση - μην εχεις την εντυπωση οτι εχουν την παραμικρη αξια (ειδικα αν προκειται για βινυλια που τα περισσοτερα που ειναι φτιαγμενα στην ελλαδα ειναι κακιστης ποιοτητας)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
(ειδικα αν προκειται για βινυλια που τα περισσοτερα που ειναι φτιαγμενα στην ελλαδα ειναι κακιστης ποιοτητας)
δεν εχεις δικιο...π.χ.τα plp της unisound ειναι σκυλια...τα χω απο την δεκαετια του 90 κ παιζουν αψογα...κ δεν ειμαι καν φρικ βινυλ για να τα προσεχω κτλ
π.χ. το ιδιο κ τα guns n roses κοπης Ελλαδας....ολη την δισκογραφια που εχω ειναι απο εκδοση Ελλαδα.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχεις δικιο...π.χ.τα plp της unisound ειναι σκυλια...τα χω απο την δεκαετια του 90 κ παιζουν αψογα...κ δεν ειμαι καν φρικ βινυλ για να τα προσεχω κτλ
π.χ. το ιδιο κ τα guns n roses κοπης Ελλαδας....ολη την δισκογραφια που εχω ειναι απο εκδοση Ελλαδα.

sorry φιλε αλλα βινυλια σταματησα να αγοραζω απο το 84 οταν απεκτησα το πρωτο μου cd player - μεχρι τοτε ο κανονας ηταν lp "εισαγωγης" γιατι τα ελληνικης παραγωγης ηταν γτπ - για μετεπειτα χρονολογιες δεν ξερω να σου πω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
sorry φιλε αλλα βινυλια σταματησα να αγοραζω απο το 84 οταν απεκτησα το πρωτο μου cd player - μεχρι τοτε ο κανονας ηταν lp "εισαγωγης" γιατι τα ελληνικης παραγωγης ηταν γτπ - για μετεπειτα χρονολογιες δεν ξερω να σου πω
οκ
αλλα να ξερεις επειδη εθιξες μεταπωλητικη αξια,π.χ. τα σιντι που εχεις δεν πιανουν μια μπροστα στο Ελληνικης κοπης Βινυλιο...κ ας ειναι κ για τον πουτσο που λες.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
οκ
αλλα να ξερεις επειδη εθιξες μεταπωλητικη αξια,π.χ. τα σιντι που εχεις δεν πιανουν μια μπροστα στο Ελληνικης κοπης Βινυλιο...κ ας ειναι κ για τον πουτσο που λες.

δεν εγραψα πουθενα οτι τα cd εχουν σοβαρη μεταπωλητικη αξια

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Oλα ΟΚ με 25 ευρωπουλα καθαρισα...!Εκανα σαματα λιγο απειλες λιγο οτι ξερω θεους και δαιμονες και δεν μου φορολογησαν ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Κατι πρεπει να συμβαινει...τριζουν καρεκλες...!!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.707
Πόντοι
2.606
Oλα ΟΚ με 25 ευρωπουλα καθαρισα...!Εκανα σαματα λιγο απειλες λιγο οτι ξερω θεους και δαιμονες και δεν μου φορολογησαν ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Κατι πρεπει να συμβαινει...τριζουν καρεκλες...!!!

Ωραιος τυπε. Οσοι βρεθηκαν σε αναλογη περιπτωση και πληρωσαν φορο και για τα μεταφορικα απλα τους επιασαν στον υπνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom