jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
κοιτα τι λεει στο Shipping and Delivery
μπλα μπλα μπλα..κτλ κ μετα
Most products ship UPS or FedEx.
κοιτα τι λεει στο Shipping and Delivery
Δεν υπαρχουν εδω φιλε
Επειδη παει ακριβα το πακετο
Δεν τα φερνουν
Mobil 1
0w 30w
τι κινητηρας ειναι και δεν σου κανει οποιοδηποτε 5-30 ?
Το ξερω ρε. Δεν ειχα επιλογη..κοιτα τι λεει στο Shipping and Delivery
Peugeot thp
Θα βαλω 0-30 total η elf
Αφου δεν βρισκω τα αλλα
mobil δυσκολα μαλλον θα βρεις στην ευρωπη - εχει φυγει απο τοτε που εξαγοραστηκε / συγχωνευτηκε με την bp
0-30 δυσκολα θα βρεις στην ελλαδα - ολοι (και εγω μεσα) βαζουν 5-30 - πρακτικα δεν εχει διαφορα
αν επιμενεις για 0-30 ψαξου στο γερμανικο/αγγλικο/γαλλικο/ιταλικο ebay
πχ
αν εισαι απο Αθηνα κανε ενα κοπο κ τραβα μονο σου να εκτελωνισεις στο Βενιζελος...θα τρεξεις,πιθανον να χασεις κ μιση μερα αλλα θα γλιτωσεις επιπλεον γαμησιατικα..εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα.Το ξερω ρε. Δεν ειχα επιλογη..
αν εισαι απο Αθηνα κανε ενα κοπο κ τραβα μονο σου να εκτελωνισεις στο Βενιζελος...θα τρεξεις,πιθανον να χασεις κ μιση μερα αλλα θα γλιτωσεις επιπλεον γαμησιατικα..εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα.
Total βρηκα
κ elf περιμενουν να φερουν μεσα στο μηνα
πληροφοριακα - σε τι τιμη ?
μενεις σε κανενα βουνο με χαμηλες θερμοκρασιες και δεν θελεις να βαλεις 5-30 που βρισκεις αφθονα στην ελλαδα ?
Total 10 το λιτρο
Elf γυρω στο 12
Αθηνα μενω
Εχω κολλητο που βαζει τα 0-30
κ χει μεινει πολυ ικανοπιημενος
κ κανει τα διπλα χιλιομετρα απο μενα τη χρονια
googlαρε πρωτα τι σημαινει το 0w και το 5w στο sae 0w-30 και πηγαινε παρε τα 5-30
για τον χειμωνα της αθηνας δεν εχει καμια απολυτως διαφορα
το ξερω φιλε
αλλα απ την στιγμη που ο φιλος βαζει τα 0 κ χει μεινει απολυτα ικανοποιημενος
γιατι να μην βαλω κ γω τα ιδια?
Το χω σκεφτει κ γω για 5;αρια
μεχρι τον μαρτη που θα κανω το σερβις θα αποφασισω
γιατι τα 0 εχουν προδιαγραφες για πολυ αγριο χειμωνα - και εχουν και τη διπλη τιμη -
το ιδιο απολυτα ικανοποιημενος θα μεινεις και εσυ με τα 5αρια
Μπα μη το λες
8 παιζουν τα total τα 5 αρια
τα mobil 15,5 το λιτρο τα 5;αρια
απλα αυτο το μοτερ ειναι παραξενο με τα λαδια
Ηξερα ατομο που του εκαιγε 800ml στα 1000 χμ!!!!
Αλλωστε ενας που χει συνεργειο μου πε οτι μπορει κ η επισημη peugeot να αρχισει να βαζει 0
Εχεις ιδεα τι πρεπει να εχω μαζι μου εκτος απο την αποδειξη του PAYPAL? Aυτο σκεφτομαι να κανω..εχω και κατι φιλους στο αεροδρομειο. Θα παω αυριοαν εισαι απο Αθηνα κανε ενα κοπο κ τραβα μονο σου να εκτελωνισεις στο Βενιζελος...θα τρεξεις,πιθανον να χασεις κ μιση μερα αλλα θα γλιτωσεις επιπλεον γαμησιατικα..εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα.
Εχεις ιδεα τι πρεπει να εχω μαζι μου εκτος απο την αποδειξη του PAYPAL? Aυτο σκεφτομαι να κανω..εχω και κατι φιλους στο αεροδρομειο. Θα παω αυριο
Mωρε θα την βρω την ακρη....6 μηνες το περιμενα απο ενα μαγαζι να ερθει Ελλαδα και τελικα ο λαλακας δεν το εφερε ΑΚΟΜΑ και το παραγγειλα. Ξερεις τι χαρτια πρεπει να εχω μαζι μου?υπομονη - πολλη υπομονη
και παπουτσια για ποδαροδρομο - θα σε τρεχουν απο κτιριο σε κτιριο να μαζεψεις σφραγιδες