Νέα

One Piece

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olotyxeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Επειδή βλέπω αρκετούς φαν θεωρώ ότι καλό είναι να υπάρχει ένα Thread .. Αν υπάρχει ήδη ας συγχωνευτεί...

Εδώ θα μπορούμε να μιλάμε και για το Anime αλλά και για το Manga...

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
Επειδή βλέπω αρκετούς φαν θεωρώ ότι καλό είναι να υπάρχει ένα Thread .. Αν υπάρχει ήδη ας συγχωνευτεί...

Εδώ θα μπορούμε να μιλάμε και για το Anime αλλά και για το Manga...

φιλε καιρο ελεγα να ανοιξω ενα θεμα gia ανιμε γενικα η to one piece.
τα σπαει το one piece.
ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας?
εμενα ο zoro και o sanji.ειδικα οταν πλακωνονται ειναι απιστευτοι και οι δυο.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
επικη μαχη.η ρεβανς θα ειναι ολα τα λεφτα

Σίγουρα θα είναι από τις καλύτερες μάχες της σειράς, απλά θα γίνει στο τέλος λογικά.. Ίσως σε καμιά saga του στυλ world government vs revolutionaries.

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
τωρα μπαινω στα επεισοδια μετα timeskip.
Σίγουρα θα είναι από τις καλύτερες μάχες της σειράς, απλά θα γίνει στο τέλος λογικά.. Ίσως σε καμιά saga του στυλ world government vs revolutionaries.

σιγουρα θα γινει στο τελος ισως και ποτε αφου απο οτι ειδα ο zoro βοηθηκε απο ton mihawk

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τωρα μπαινω στα επεισοδια μετα timeskip.
σιγουρα θα γινει στο τελος ισως και ποτε αφου απο οτι ειδα ο zoro βοηθηκε απο ton mihawk

Ναι βοηθήθηκε και έγινε τρελά δυνατός! :grin: Η πρώτη arc "fishman island" είναι πολύ χαλαρή.. Από τη δεύτερη και μετά αρχίζουν τα καλά.. Το manga το διαβάζεις? Επίσης τώρα τέλη Νοεμβρίου θα βγει και η πρώτη ταινία μετά το timeskip και θα αντιμετωπίσουν τον πιο δυνατό αντίπαλο μέχρι στιγμής στη σειρά..

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
Ναι βοηθήθηκε και έγινε τρελά δυνατός! :grin: Η πρώτη arc "fishman island" είναι πολύ χαλαρή.. Από τη δεύτερη και μετά αρχίζουν τα καλά.. Το manga το διαβάζεις? Επίσης τώρα τέλη Νοεμβρίου θα βγει και η πρώτη ταινία μετά το timeskip και θα αντιμετωπίσουν τον πιο δυνατό αντίπαλο μέχρι στιγμής στη σειρά..

το μανγκα δεν το διαβαζω ειμαι φαν περισσοτερο τον ανιμε αλλα ειδα στο wiki οτι το επομενο αρκ ειναι απιστευτο.ειδα την ταινια z το τραιλερ σιγουρα θα ειναι φοβερη

OP
OP
olotyxeros

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
το μανγκα δεν το διαβαζω ειμαι φαν περισσοτερο τον ανιμε αλλα ειδα στο wiki οτι το επομενο αρκ ειναι απιστευτο.ειδα την ταινια z το τραιλερ σιγουρα θα ειναι φοβερη

Επειδή ασχολούμαι και με τα 2 ... Μετά το Punk hazard θα γίνει της κακομοίρας...

Αναμένω μάχη για γερά νεύρα με κάποιον από τους άλλους 8 supernovas...
Επίσης ένα σημαντικό κομμάτι είναι το θέμα των γρίφων που επιλύει η Robin..
Πιστεύω σε λίγο καιρό θα γίνει μεγάλο θέμα...

Αγαπημένος ήρωας ...καλή απορία....γενικά το crew  είναι πολύ μπροστά...αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιον θα ήταν ο Chopper και η Robin...

Πιστεύω ότι μετά την μάχη που έβαλε ο Vaggos  σε video όλο το crew ανέβηκε μια σκάλα...

Το μόνο κακό είναι ότι επειδή θα θαλασσοδέρνομαι στις θάλασσες για ένα χρονικό διάστημα σε λίγο καιρό δεν θα μπορώ να το παρακολουθώ τόσο τακτικά...

Η ταινία θα είναι καλή σαν ταινία αλλά επειδή έχουμε ήδη δει τις δυνατές κινήσεις όλων εκεί πιστεύω θα χάσει το ενδιαφέρον της...

Είδωμεν...

Άντε να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου με 1-2 βιντεάκια..  :grin:  :grin:  :grin:

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
φιλε εβαλες πολυ συγκινητικες σκηνες.
εγω μολις τελειωσα το flashback με luffy,ace και sabo.τεικα ηταν πολυ καλα επεισοδια και ελπιζω ο sabo να ζει..αυτη την ρεβανς την περιμενω σαν τρελος

OP
OP
olotyxeros

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
φιλε εβαλες πολυ συγκινητικες σκηνες.
εγω μολις τελειωσα το flashback με luffy,ace και sabo.τεικα ηταν πολυ καλα επεισοδια και ελπιζω ο sabo να ζει..αυτη την ρεβανς την περιμενω σαν τρελος

Πιστεύω ότι θα γίνει μια επική μάχη μεταξύ των Yonkou όπου ο luffy  θα έχει συμμαχήσει με τον Shanks και στην συνέχεια θα γίνει η επικοτερη από όλες με την World Goverment..

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
αυτο θα ηταν ολα τα λεφτα. :thumbsup:
αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να δειξουν και αλλους δυνατους marines γιατι αυτη την στιγμη η world government δεν εχει πολλους υπερβολικα δυνατους χαρακτηρες.
o sengoku και ο garp την εκαναν και ο kuzan(aookiji) επισης.πριν τουλαχιστον υπηρχαν περισσοτεροι συν οτι o smoker απο οτι ειδα και sto wiki δεν εχει δυναμωσει υπερβολικα.
αυτη την στιγμη h world government ειναι πολυ αδυναμη για να αντιμετωπισει τους yonkou η  οποιονδηποτε αλλον.

απο τις πολυ αγαπημενες μου μαχες του sanji αν και παλια

OP
OP
olotyxeros

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Επειδή το άφησα πολύ πίσω το θέμα λόγω εννοείται πολλών άλλων υποχρεώσεων, όποιος θέλει ας συζητήσουμε τώρα πλέον που έχει μπει σε πολύ δυνατές στιγμές το ανιμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom