jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλημερα συντροφοι για μενα απο τισ κορυφαιες ειναι η ολγα,αλλα να ρωτισω η εφη τι λεει?
η νταιανα κανει καλο b2b?
Πολύ καλό
καλημερα συντροφοι για μενα απο τισ κορυφαιες ειναι η ολγα,αλλα να ρωτισω η εφη τι λεει?
Ουκρανια λεει... απο σωμα... σφιχτο με πιασηματα καλο για milfπροελευση?απο σωμα καλο?
η Εφη ειναι διαφορετικη απο την Ολγάρα ...η Ολγα ειναι ομορφη γυναίκα καλό προγραμμα αλλα με λίγο μασάζ... η Εφη ειναι προστυχοφατσα ,καστανή, Μιλφ , γυναίκα με πιασίματα πολύ καλό μασάζ και στο πρόγραμμα της μένεις ευχαριστημένος .....καλημερα συντροφοι για μενα απο τισ κορυφαιες ειναι η ολγα,αλλα να ρωτισω η εφη τι λεει?
@@
η αντριανα μελαχρινη ειναι;;;
η Ρουλα σταμάτησε απο Ομήρου ...μάλλον θα επανέλθει σε άλλο σχήμα ...αδερφια καλησπερα,κανενα νεο απο το .........μαγαζι?η ρουλα τι εγινε?ακομα δεν προλαβα να παω αλλα το εχω πει παιρνω εφη και να δουμε........
@@
ολες αβυζες ειναι :S
δεν την πρόλαβες . Την έκανε και αυτή από το εν λόγω.ναι σαι καλα φιλε παρτην αξιζει εγω θα παρω εφη εχω ακουσει καλα λογια.............καλο βολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
η Ολγα πράγματι λείπει ...θα επιστρέψει .....την Εφη έχασες ...καλησπερα συντροφοι σημερα απογευμα επισκεψη ιλιαδα ζητησα εφη ελειπε μετα ολγα μου ειπαν λειπει για λιγεσ μερεσ ρωσια καταλαβα οτι πρεπει να την εχει κανει με ελαφρα τεσπα,πηρα μαιρα πολυ καλο b2b θεικοσ κω...ς αλλα μικρο β..ι και ισως καποιουσ να τουσ χαλασουν τα σιδερακια στα δοντια.κατα τ αλλα μασαζ φοβερο και προγραμμα επισης και πανω της....καλο βολι!!!!