You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομήρου 35
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
xa xa tracking στις κοπέλλες κάνουμε όχι στους πελάτες...ειμαι λιγο αδελφε.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αυτά τα κινέζικα παιχνίδια ρε γαμώτο δεν είναι αξιόπιστα. Φαντάζεσαι να κάνει κανένα μπάμ στο κρίσιμο σημείο και να πάθεις καμιά ηλεκτροπληξία?
μακάρι να πάθεις ηλεκτροπληξία!φαντάζεσαι να πλατύνουν τα μάτια σου και να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί και να σου φέρει η γραμματέας σου ριζότο αντί για φραπέ?
Παίδες,
η Αναστασία το πνίγει το κουνέλι ? Πήγα για πρώτη φορά και αφού πέρασα ανάκριση, προφανώς δεν έπεισα (είπα βέβαια ότι έχω πάρει παλιές δόξες, κλπ) και πήρα Αναστασία, αν θυμάμαι καλά μια Σαλονικιά φοιτήτρια μου είπε κλπ.. Ελληνίδα... Με το που μου έβαλε πετσέτα το έπιασα το νόημα και απλά μασαζ πληρώνοντας το rookie της πρώτης φοράς... Η σερίφισα φεύγοντας (μια χάλια με βραχνη φωνή) μου είπε με νόημα ότι την άλλη φορά θα είναι καλύτερα...
Εαν ξαναπάω θα πάρω πάλι Αναστασία...κάνει full ?
η Αναστασία το πνίγει το κουνέλι ? Πήγα για πρώτη φορά και αφού πέρασα ανάκριση, προφανώς δεν έπεισα (είπα βέβαια ότι έχω πάρει παλιές δόξες, κλπ) και πήρα Αναστασία, αν θυμάμαι καλά μια Σαλονικιά φοιτήτρια μου είπε κλπ.. Ελληνίδα... Με το που μου έβαλε πετσέτα το έπιασα το νόημα και απλά μασαζ πληρώνοντας το rookie της πρώτης φοράς... Η σερίφισα φεύγοντας (μια χάλια με βραχνη φωνή) μου είπε με νόημα ότι την άλλη φορά θα είναι καλύτερα...
Εαν ξαναπάω θα πάρω πάλι Αναστασία...κάνει full ?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
εκει πηγα και μου το πε η helen, απλα ρωταω αν αξιζει να το κλεισω και ποσο παει???στο 44 πήγες?
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Έχει στο 35 στο δωματιο απέναντι από το μεγάλο με το τζακούζι. Δε ξέρω κόστος αλλα συνήθως αυτά δε συμφέρουν ανεβάζουν πολύ τη τιμή και τελικά τί νόημα έχει αφού στο φινάλε στο μασαζοκρέβατο θα καταλήξεις για
Στο μαρούσι πάντως έχει πάει στα 150 αρα κάτω απο 130 δε νομίζω να παίζει και στην ομήρου και εννοώ με πλήρες πακέτο.
Στο μαρούσι πάντως έχει πάει στα 150 αρα κάτω απο 130 δε νομίζω να παίζει και στην ομήρου και εννοώ με πλήρες πακέτο.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
και όμως στην τροία που βασιλεύει η ωραία ελένη οι τιμές είναι πιό κάτω από 130...
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Υποθέτω το ωραία θα το έβαζες σε εισαγωγικά φίλε pathos
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
αντε να κανω και εγω μια αναφορα για το εν λογω ιδρυμα για να μη λετε οτι τρωω τσαμπα το ψωμι μου εδω μεσα και δεν συνεισφερω... προχθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα και αν και ηταν free καποια απο τα φαβορι ειπα να κανω το μπαμ και να επιλεξω αουτσαιντερ, ετσι καθως δεν γνωριζα τιποτα για την τυπισα, καθως δεν ειχε αναφερθει τιποτα για την τυπισα εδω μεσα ειπα να μην ρωτησω τιποτα και την σεριφισα για την κορασιδα για να κανω μια εκπληξη στον εαυτο μου, πονταρα μονο στο γεγονος οτι ειμαι χρονια πελατης και θα εχω την τυχη με το μερος μου,ετσι επελεξα την Μαρία. 20 χρονο (το πολυ) βουλγαρακι με κορμι του θανατα, πιστευω το καλυτερο κορμι εκει μεσα με διαφορα...
το κοριτσι δεν ξερει, αφου βρισκεται περιπου ενα μηνα στο χωρο μιλωντας ελαφρως την ελληνικη, αλλα κανει φιλοτιμη προσπαθεια να μαθει, ρωταει συνεχεια αμα εισαι ευχαριστημενος
κανει αποριες και βλεποντας αυτη την προσπαθεια θες να το βοηθησεις και να μην το αποπαρεις διωχνωντας το... ετσι εκανα και εγω εκανα την καρδια μου πετρα και εγινα ερμαιο ενος μασαζ με διαφορετικο στυλ απο τις αλλες φορες,πιστευω πως οταν εξελιχθει θα ειναι απο τα δυνατα χαρτια, παντως τωρα μην περιμενετε πολλα πραγματα, αντε ενα καλαμοφραπεδο σκουφάτο και αυτο ψιλοαραχνουφαντο.... αυτα....
το κοριτσι δεν ξερει, αφου βρισκεται περιπου ενα μηνα στο χωρο μιλωντας ελαφρως την ελληνικη, αλλα κανει φιλοτιμη προσπαθεια να μαθει, ρωταει συνεχεια αμα εισαι ευχαριστημενος
κανει αποριες και βλεποντας αυτη την προσπαθεια θες να το βοηθησεις και να μην το αποπαρεις διωχνωντας το... ετσι εκανα και εγω εκανα την καρδια μου πετρα και εγινα ερμαιο ενος μασαζ με διαφορετικο στυλ απο τις αλλες φορες,πιστευω πως οταν εξελιχθει θα ειναι απο τα δυνατα χαρτια, παντως τωρα μην περιμενετε πολλα πραγματα, αντε ενα καλαμοφραπεδο σκουφάτο και αυτο ψιλοαραχνουφαντο.... αυτα....
Σίιιιιγουρα είναι φοιτήτρια φίλε συναγωνιστή! Στο ΤΕΙ... Καβάλας, Τμήμα ζωϊκής παραγωγής και κάνει τη διπλωματική (ή μάλλον ξαπλωματική) της εργασία πάνω στη μπριζόλα Φουλ καρα-φούλ κάνει. Απλά δεν έπεισες το σεριφάτο του καταστήματος. Είδα και για άλλο πελάτη και ψιθύριζαν μεταξύ τους αν τον ξέρουν κλπ. Έχουν κώδικα η σερίφισα με τα κορίτσια. Είχα κι εγώ εμπειρία από τη συγκεκριμένη προ ημερών. Είναι όμως λίγο ζουζουνοκατάσταση GFE κλπ, οπότε, αν είσαι για άγριες καταστάσεις πάρε καλύτερα κάτι άλλο. Καλό μασάζ, αλλά κατά τ'άλλα μέτρια πράματα. Πίπα σα να έχει απέναντί της παγωτό χωνάκι, απλά είναι συνεργάσιμη. Αλλά και στην τελική, ποιος πάει για το μασάζ!Παίδες,
η Αναστασία το πνίγει το κουνέλι ? Πήγα για πρώτη φορά και αφού πέρασα ανάκριση, προφανώς δεν έπεισα (είπα βέβαια ότι έχω πάρει παλιές δόξες, κλπ) και πήρα Αναστασία, αν θυμάμαι καλά μια Σαλονικιά φοιτήτρια μου είπε κλπ.. Εαν ξαναπάω θα πάρω πάλι Αναστασία...κάνει full ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Υποθέτω το ωραία θα το έβαζες σε εισαγωγικά φίλε pathos
δεν ήθελα να την εκθέσω!
Παίδες, η Ντανιέλα είναι μία ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί και ελαφρώς τσιμπουκοχειλού; Γιατί ενώ περίμενα στο σαλονάκι ακουγόταν την Πέμπτη που πήγα ένας τύπος από μέσα να λεέι σε μία σου κάνω έτσι σου φτιάχνω αλλιώς κλπ με είδε που ψιλο-γελούσα και μου λέει 'αν πάμε μαζί εσένα θα σε ακούνε στην Ομόνοια".Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω με ποια ήταν γιατί ήρθε η σειρά μου Ήταν κανένας συναγωνιστής από εδώ μέσα; Μιλάμε για πολύ μπινελίκι! Έχω και την απορία με την ευκαιρία του γεγονότος. Αν κάποιος συναγωνιστής παρεκτραπεί, φραστικά (χλωμό το κόβω, δε νομίζω να τις νοιάζει)ή "πρακτικά" υπάρχει κανένας σφίχτερμαν βαρβατίλος να επέμβει; Όσες φορές πάω μόνο γυναίκες βλέπω Εκτός και τον έχουν στην κουζίνα να τρώει συμπληρώματα ή σε αρχίζουν οι θεραπεύτριες στις... τσαντιές! Α, να χαθείς παλιο-τεντυμπόυ, σαχλέ κλπ.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Αυτή είναι η Ντανιέλα και ισχύει αυτό που σ είπε. Φουσκωτός δεν υπάρχει αλλά πρέπει να είναι κάποιος κάφρος για να μην ξεχωρίσει ποιές το ανέχονται σε ποιές αρέσει και ποιές φρικάρουν με το μπινελίκι.Παίδες, η Ντανιέλα είναι μία ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί και ελαφρώς τσιμπουκοχειλού; Γιατί ενώ περίμενα στο σαλονάκι ακουγόταν την Πέμπτη που πήγα ένας τύπος από μέσα να λεέι σε μία σου κάνω έτσι σου φτιάχνω αλλιώς κλπ με είδε που ψιλο-γελούσα και μου λέει 'αν πάμε μαζί εσένα θα σε ακούνε στην Ομόνοια".Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω με ποια ήταν γιατί ήρθε η σειρά μου Ήταν κανένας συναγωνιστής από εδώ μέσα; Μιλάμε για πολύ μπινελίκι! Έχω και την απορία με την ευκαιρία του γεγονότος. Αν κάποιος συναγωνιστής παρεκτραπεί, φραστικά (χλωμό το κόβω, δε νομίζω να τις νοιάζει)ή "πρακτικά" υπάρχει κανένας σφίχτερμαν βαρβατίλος να επέμβει; Όσες φορές πάω μόνο γυναίκες βλέπω Εκτός και τον έχουν στην κουζίνα να τρώει συμπληρώματα ή σε αρχίζουν οι θεραπεύτριες στις... τσαντιές! Α, να χαθείς παλιο-τεντυμπόυ, σαχλέ κλπ.
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παίδες, η Ντανιέλα είναι μία ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί και ελαφρώς τσιμπουκοχειλού; Γιατί ενώ περίμενα στο σαλονάκι ακουγόταν την Πέμπτη που πήγα ένας τύπος από μέσα να λεέι σε μία σου κάνω έτσι σου φτιάχνω αλλιώς κλπ με είδε που ψιλο-γελούσα και μου λέει 'αν πάμε μαζί εσένα θα σε ακούνε στην Ομόνοια".Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω με ποια ήταν γιατί ήρθε η σειρά μου Ήταν κανένας συναγωνιστής από εδώ μέσα; Μιλάμε για πολύ μπινελίκι! Έχω και την απορία με την ευκαιρία του γεγονότος. Αν κάποιος συναγωνιστής παρεκτραπεί, φραστικά (χλωμό το κόβω, δε νομίζω να τις νοιάζει)ή "πρακτικά" υπάρχει [size=10pt]κανένας σφίχτερμαν βαρβατίλος[/size] να επέμβει; Όσες φορές πάω μόνο γυναίκες βλέπω Εκτός και τον έχουν στην κουζίνα να τρώει συμπληρώματα ή σε αρχίζουν οι θεραπεύτριες στις... τσαντιές! Α, να χαθείς παλιο-τεντυμπόυ, σαχλέ κλπ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 566
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις