periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η χριστινα ειναι στο απεναντι στο 35ειναι γεματη κοπελα μ ε καμπυλες και πολυ καλη τη συνιστω ανεπιφυλακτα.
η χριστινα ειναι στο απεναντι στο 35ειναι γεματη κοπελα μ ε καμπυλες και πολυ καλη τη συνιστω ανεπιφυλακτα.
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια! Αυτό έτυχε να το ξέρω γιατί 3 χρόνια τώρα ποτέ δεν έχω παίξει στην έδρα. Ολο στο παράρτημα έρχονται!
Μάλλον πάει κι έρχεται, συναγωνιστά! Συγκοινωνούντα δοχεία!
Μπορείς, άλλωστε, να κάνεις και ... παραγγελία ...!!! ;)
οταν λες γεματη, τι εννοεις?? χοντρουλαη χριστινα ειναι στο απεναντι στο 35ειναι γεματη κοπελα μ ε καμπυλες και πολυ καλη τη συνιστω ανεπιφυλακτα.
Μια Γωγώ Ελληνίδα Μιλφ, πολυ λεπτή, ξανθιά, μαυρισμενη αππο σολαριουμ και κοντή παραμνει ακομα στο ρόστερ της Ομήρου??
Από εμφανιση δεν ελεγε καθόλου , αλλα ήταν στα στανταρ και πολυ καλή στο είδος της !
Παρε και τις δυο να κερδίσεις εσύ ....είναι ελληνίδα η Χριστίνα ;
Αγάπη Vs Χριστίνα : Ποια κερδίζει ;
χάνεις τις καινούργιες ετσι ...Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια! Αυτό έτυχε να το ξέρω γιατί 3 χρόνια τώρα ποτέ δεν έχω παίξει στην έδρα. Ολο στο παράρτημα έρχονται!
και πολύ όμορφη κοπέλα να συμπληρώσω ...τι ειμουν τοσο καιρο... πηρα ολγα σημερα , ειχα καιρο να ευχαριστηθω ετσι ! πολυ καλη συμμετοχη κ φροντιδα
εδώ υπάρχει μπέρδεμα ...ισχύει το οτι δηλώνουν ή σε πληροφορήσουν εχέμυθα άλλες ....Η Ρούλα , η Μαντώ ,η Αναστασία και η Αγάπη πάντως είναι ...μπορει καποιος να αναφερει τις ελληνιδες του παρων καταστηματος κανοντας και μια μικρη περιγραφη...
ρουλα και αγαπη της γνωριζω, για κανε μια περιγραφη της μαντω?? μου αρεσει το εν λογω ιδρυμα και προτιμω ελληνιδες... παντα ελληνικα προιοντα... σπανια θα καταληξω σε ξενη εκτος αν μου κανει κλικ οπως το αντριανακιεδώ υπάρχει μπέρδεμα ...ισχύει το οτι δηλώνουν ή σε πληροφορήσουν εχέμυθα άλλες ....Η Ρούλα , η Μαντώ και η Αγάπη πάντως είναι ...
Ξανθειά , κοντούλα ,για αυτούς που προτιμούν λίγα κιλάκια παραπάνω...ρουλα και αγαπη της γνωριζω, για κανε μια περιγραφη της μαντω?? μου αρεσει το εν λογω ιδρυμα και προτιμω ελληνιδες... παντα ελληνικα προιοντα... σπανια θα καταληξω σε ξενη εκτος αν μου κανει κλικ οπως το αντριανακι
για να δοκίμασες θα σου άρεσε σε εμφάνιση ...στο πρόγραμμα έχασες ?Μαντώ δε συνιστώ. Το μετάνιωσα όταν δοκίμασα. Βέβαια τα γούστα είναι προσωπικά.