Νέα

Ομάδα Έψιλον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλο μεσημερι σε ολους σας.Προφανως θα εχετε ακουσει, για την λεγομενη ομαδα ''Εψιλον'' που απαρτιζεται απο Ελληνες σε ολα τα μηκη και πλατη της Ανθρωποτητας,με κοινο στοιχειο ολων, μεταξυ τους,την αγαπη και τον πατριωτισμο για την Πατριδα μας.Υπαρχει αυτη η ομαδα??? Ειναι ετοιμη, να επεμβει αν χρειαστει????? Ειναι δημιουργημα(φαντασιας- ελπιδας) απο καποιους Ελληνες για διαφορους λογους????
φιλε τι να μας πουν οι επσιλον ;

εγω εχω δει 'βριλ' με τα ματια μου. εσυ εχεις δει ;

[size=10pt]Θελετε να προβληματιστουμε?[/size]
:headbang: :headbang: :headbang: :boobies: :boobies: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
urban legend όπως οι περισσότερες μεγάλες θεωρίες συνομωσίας...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εχω σιγουρες πληροφοριες οτι τους μεταφερει με το ελκηθρο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εφτασε η ωρα να καταθεσω και την δικη μου αποψη-εκτιμηση......Πιστευω οτι ολα αυτα που ακουμε συχνα-πυκνα περι δηθεν ομαδες ''Εψιλον'' και παρομοια συστηματα, ειναι στην σφαιρα της φαντασιας,πιθανοτατα δε δημιουργηματα καποιων Ελληνων,που αγαπουν την Πατριδα τους, για να δυναμωνεται η πιστη και των υπολοιπων.Αφηνω παντως στο βαθος, ενα παραθυρο ανοιχτο για καποια βαση.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
υπαρχει.αλλα ειναι πολυ μυστικη.και ο χοντρος Μουσατος που βγαινει στην τηλεωραση και λεει οτι ειναι ο ακπροσωπος τυπου της ομαδας Ε.δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
υπαρχει.αλλα ειναι πολυ μυστικη.και ο χοντρος Μουσατος που βγαινει στην τηλεωραση και λεει οτι ειναι ο ακπροσωπος τυπου της ομαδας Ε.δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα!
τυπε δημητρακι στην ρωσια εχουν τετοιους προβληματισμους?αν υπαρχουν τετοιες ομαδες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε δημητρακι στην ρωσια εχουν τετοιους προβληματισμους?αν υπαρχουν τετοιες ομαδες?
Οχι.στη Ρωσσια αχολουνται με αλλες  :jerking: οπως UFO εξωγηινοι Γεωπαθητικες ζωνες Γιετι των Ιμαλα'ι'ων!και διαφορα αλλα τετοια :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Γιά νά ακούσω τήν γνώμη σας γιά τήν όμάδα έψιλον !!

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
63
Πόντοι
0
Φιλε εχω διαβασει οταν ημουν μικρος 18-23 τωρα ειμαι 37 μερικα βιβλια του γκιολβα και ενος αλλου του φουρακη που εμοιαζε με τον αινσταιν για την Ομαδα Ε......
ΛΟΙΠΟΝ πρεπει να εισαι ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ για να πιστευεις αυτες τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που γραφουνε.ΔΕΝ υπαρχει τετοια ομαδα ουτε ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΙ ουτε τιποτα...ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ σε συνδιασμο με ΠΟΛΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
τι κατηγορια παιζει,τοπικο???

amjik