Νέα

Γιώργος Λιάγκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.206
Πόντοι
456
Οι ίδιοι που τον κράζουν, είναι αυτοί που τον έκαναν φίρμα και φραγκάτο, και είναι οι ίδιοι που εαν αύριο βγει και πει κάτι σωστό για τα τέμπη πχ, θα λένε καλά τα λεει ο λιαγκας. Το ίδιο ακριβώς ίσχυει και για κατι ινφλουενσερ τυπου Τουνι κλπ...Γενικα αυτος ο λαος εχει μυαλό και iq χρυσόψαρου, ένα σκέτο σίχαμα

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.193
Πόντοι
206
Αυτός ο δημοσιογράφος του κώλου έπρεπε να τον είχαν ξηλώσει ήδη. Στο χαμό ενός νέου παιδιού είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες μαλακίες; Ο εισαγγελέας έπρεπε να είχε παρέμβει αυτεπαγγέλτως και να είχε διακοπεί η εκπομπή άπαξ δια παντός. Άντε γιατί έχει παραγίνει με δαύτη την αλητεία των δημοσιοκάφρων που η θέση τους είναι όχι στους σκουπιδοτενεκέδες αλλά στο βούθουλα των υπονόμων

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.486
Πόντοι
3.506
Δε νομίζω να υπάρχει κάτι χειρότερο από τις κουτσομπολιστικες πρωινές εκπομπές.....
IMG_20241011_215427.jpg

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Τώρα εγώ να ρωτήσω: πόσοι είναι αυτοί που ακόμα βλέπουν τηλεόραση;;;
Και ειδικά αυτές τις εκπομπές με σκουπίδια τύπου Λιάγκα, Στεφανίδου, Καινουριου κλπ;;;
Έλα ντε , το μόνο που λένε είναι ποσοστά πόσοι είδαν Λιάγκα και πόσοι είδαν Τσιμτσιλή απο αυτούς που βλέπουν. Το πόσοι είναι αυτοί που βλέπουν δεν το λέει κανείς , και μάλλον δεν το ξέρουν κιόλας.

Αυτά τα μηχανάκια της AGB που λένε με αυτά δεν μετράνε ποσοστά ; Και είναι τοποθετημένα σε κάποια λίγα σπίτια ; Η βρήκαν άλλο τρόπο να μετράνε ;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Εγώ δεν γουστάρω να βλέπω γενικά τηλεόραση εδώ και 16-18 χρόνια. Γιαυτό τον λόγο και δεν έχω στο σπίτι μου πλέον. Ούτε λιάγκα θέλω,ούτε πορτοσάλτε ούτε κανέναν και καμία.Δεν την είδαμε τιμητές κανενός αλλά όταν βγαίνει και λέει αυτά φυσικό και επόμενο να γαμηθεί και θα γαμηθεί αν τολμήσει να βγεί έξω και τον πάρουν πρέφα κάπιοι ποιό θερμοκέφαλοι διότι του αξίζει στο τέλος τέλος. Δεν είναι όλοι οι φίλαθλοι ουραγκοτάγκοι με το κεφάλι μέσα στα σκατά που πάνε γήπεδο για να βγάλουν τα εσωτερικά τους προβλήματα.
Ρωτάς η γνωρίζεις τι περνάνε οι αθλοιτές για να φτάσουν σε ένα επίπεδο να παίρνουν σοβαρά φράγκα και που στην Ελλάδα.
Μακάρι τα 5 άτομα που βγαίνουν καθημερινά και άλλοι 4-5 που έβγαιναν δεν αφήνω κανέναν έξω να τους γαμήσουνε τα σώψυχα.
Χαίρομαι τύπε που τα μόνα σου προβλήματα είναι τι τραβάνε οι αθλητές

Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
187
Πόντοι
0
Απορώ, πάντως πως δεν έχει βγει κανένα pay roll, να πει ότι φταίει ο Γιοβάνοβιτς που δεν τον πήρε στην Εθνική, και ότι πρέπει να νιώθει τύψεις. Σε αυτή την χώρα όλα να τα περιμένεις.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.532
Πόντοι
456
Μεγαλο ΑΡΧΙΔΙ

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Χαίρομαι τύπε που τα μόνα σου προβλήματα είναι τι τραβάνε οι αθλητές
Απο όλα αυτά που έγραψα εσυ το μόνο που κατάλαβες είναι τα προβλήματα μου για τον αθλητή.
Το παίζεις χαζός η είσαι χαζός.
Σίγουρα όμως ψάχνεις κόσμο να ασχολείται με την πάρτυ σου.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Απο όλα αυτά που έγραψα εσυ το μόνο που κατάλαβες είναι τα προβλήματα μου για τον αθλητή.
Το παίζεις χαζός η είσαι χαζός.
Σίγουρα όμως ψάχνεις κόσμο να ασχολείται με την πάρτυ σου.
Όταν ψάχνω κάτι βάζω αγγελία ή κοιτάω αγγελίες

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.159
Πόντοι
506

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.715
Πόντοι
3.446
Τι περιμένατε απο τον Λιάγκα ρε παιδιά; Μιλάμε οτι πιο σιχαμερό εχει βγαλει η Ελληνικη τηλεόραση . Αυτος δεν ήταν που κοροιδευε μια φοιτητρια που δεχτηκε σεξουαλική παρενόχληση; Και πόσα ακόμα έχει κάνει ή έχει πει , αλλά με μια συγνώμη και ένα προστιματάκι (που για αυτόν είναι αστείο ποσό), την βγάζει πάντα καθαρή, μέχρι πότε βέβαια. :knuppel:
Αλλά δεν φταίει αυτός, φταίει το κανάλι που τον ανέχεται και κυρίως ο κόσμος που κάθεται ακόμα και τον βλέπει. Πρώτος ήταν πέρυσι αν δεν κάνω λάθος, οπότε ας τον χαίρονται οι πιστοί τηλεθεατές του.
Τα ίδια ισχύουν και για άλλα μπουμπούκια του χώρου βλέπε Κουτσελίνη , Ευαγγελάτος , Στεφανίδου και δεκάδες άλλοι. Αυτοί για να βγάλουν είδηση και να κάνουν τηλεθέαση πατάνε επί πτωμάτων στην κυριολεξία. Εδώ μέχρι και σκουπίδια ψάχνανε . Και δυστυχώς ο κόσμος ψοφάει για τέτοια, με τα λύπης μου αυτό έχω καταλάβει ,αλλιώς θα τους είχε κλάσει στην μούρη οπως τους αρμόζει.:(

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
299
Πόντοι
26
Χοντρή η μαλακια του Λιαγκα αλλα ειναι ισως ο μονος στην τηλεόραση που τα βαζει με την πολιτική ορθότητα και την Woke ατζέντα.
Τι;:D:
Καμία σχέση πότε τα έβαλε με την πολιτική ορθότητα;

Υπηρέτης σε όλα αυτά αλλιώς δεν θα ήταν σε τέτοιο κανάλι

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
845
Πόντοι
81
Ναι καλά όπου τους συμφέρει πάνε με το γράμμα του νόμου. Άλλωστε το γράφω διάβαζε πιο προσεκτικά. ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ

θες να παρεμβει ο εισαγγελεας αυτεπαγγελτα και να κοψει την εκπομπη επειδη ο Λιάγκας
αναφέρθηκε στην αξία του διαμερίσματος που του εξασφάλιζε η ομάδα του, το ακριβό τραπέζι της πισίνας απο τικ, το πάτωμα, και το μηνιαίο ενοίκιο των 15 χιλιάδων ευρώ στην πολυτελή περιοχή της Βουλιαγμένης!
με ποια κατηγορια ακριβως; Η πραγματική ζωή δεν ειναι ιντερνετ φιλαρακι.

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.193
Πόντοι
206
θες να παρεμβει ο εισαγγελεας αυτεπαγγελτα και να κοψει την εκπομπη επειδη ο Λιάγκας
Άρα με αυτό που λες είναι σαν να το υποστηρίζεις αυτό που έκανε. Ωραίος είσαι και του λόγου σου. Εγώ είπα απλά το αυτονόητο

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
845
Πόντοι
81
Άρα με αυτό που λες είναι σαν να το υποστηρίζεις αυτό που έκανε. Ωραίος είσαι και του λόγου σου. Εγώ είπα απλά το αυτονόητο
το ενα δεν συνεπαγεται το αλλο.
Ειπες να κοψει την εκπομπη ο εισαγγελεας σε κατι που δεν παραβιαζει νομο. Το βαφτιζεις "αυτονοητο" για να παρει κυρος και να βγεις σωστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom